עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by comablack,

אני נכנס אליה אבל לא מצליח להכנס

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by Bartleby,

לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by snaidis,

ראיתי שלאנשים בבחירת סרבר יש את TURKEY, ENGLEND, GERMANY ועוד אחד. למה לי יש רק את TURKEY? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

? והוא יוצא לps2 או 3 או לשניהם?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לשאול מבין המתקינים של המשחק, אם הופיעה למישהו הודעת שגיאה שלפני סיום המשחק שסימן בוי את שני האפשרויות של התקנת PHYSX ו DIRECT X? ובנוסף רציתי לדעת האם ניתן להשיג שמירות של המשחק,מאחר שאיבדתי את שלי, ולא מעוניין להתחיל את כל המשחק מההתחלה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by Blu-Ray,

מתי יוצא C&C 3?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

13. Started by mekaya,

תראו, התחלתי לשחק בגלל הציון הגבוה, נמאס לי כבר מהמשחקים שהולכים הולכים ורק יורים, אם אני משחק אז רק בגלל הסיפור בכל מקרה, אני לקראת הסוף אבל ממש אין לי כוח לשחק בו הסיפור דווקא מסקרן אותי אז אם אפשר שמישהו יספר לי בקצרה מי זה מי ולמה ואיך אני ממש אודה לו, גם על ההרחבה שיש למשחק תודה רבה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  14. http://www.mission-in-snowdriftland.com/ המישחק דומה למאריו הישנים ומאוד כיף אני חושב שהם הוציאו אותו למטרות פירסום בכל מיקרה תנסו ותיראו דרך אגב עובד אם השועל מצוין

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by lmlm,

הוא פשוט יצא עוד שלושה ימים ואטארי משיקה אותו בישראל לפני כולם ;D ולא ראיתי דיברים עליו http://www.gamespot.com/922154 אז ,מה דעתכם למשחק? יש משהן מחכה? ציפיות? אני מחכה לדמו(אם יהיה ),אבל לפי התמונות/סרטונים נראה טוב

16. שלום לכולם הגעתי לשלב של סיוע המטוס לכוחות הקרקע ואין לי מושג איך מסיימים את השלב הזה הגעתי למצב שאני רק טס ואין כבר מה לחפות עליו מסוקי הפינוי עומדים ולא ממריאים ואני רק טס ומפציץ בינינים ריקים משך 40 דקות ושום דבר לא מישתנה או מיתקדם מה עושים?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by the kooks,

היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. והאם אפשר באיזה שהיא דרך לשחק אותו במחשב?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by KKK,

חחח מה זה איך אפשר לעשות את זה??? כל הקטע הוא שאפשר לקחת את התחפושת של הסוס ולהילחם איתו :lol:

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  20. תחרות פוטושופ שחבר'ה מכל העולם יוצרים עטיפות של משחקים שמעולם לא יוצרו.... Grand Mother Auto: Crossing Broadway הרג אותי! חחחחח - Sims 2: Out of Business אוי וזה ענק! Need for Speed: Amish Horsepower קיצר - Check it out! http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=11213&display=photoshop#entries

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by coorva,

שלום רב שמתי לב שיש כ- 3 טלאים למישחק הזה. למיטב הבנתי, לשחקן יחיד אין צורך בכל הטלאים. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מבין הטלאים אני צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. Started by e.s,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20828

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. המשחק Anthem, שמיועד להוות בסיס למותג חדש לגמרי, לא יושק השנה - למרות ההצהרות המקוריות לכתבה

24. Started by no nick,

אני מנסה להתקין את הסנדק והוא כל הזמן אומר לי שאני צריך את הדיירקט X 9.0C שכבר התקנתי איזה שלוש פעמים והוא עדין אומר לי שזה לא מותקן.. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.