משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המשחק חינמי, ID שיחררה אותו לרשת לפני זמן מסוים שנה נראה לי אני לא זוכר בדיוק, אבל זה לא חשוב, מה שחשוב זה האם מישהו רוצה לשחק ביחד ברשת? למצוא לינק למשחק לא בעיה, ביחוד כאשר הוא חינמי. אם תהיה היענות אני אחפש לינק, אז אני מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Windows Vista Home Basic טוב לגיימרים???
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מרוץ מכוניות מכות מחקים כמו מריו וכל משחק אחר קטן שיעביר את הזמן
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט וכאשר אני מנס ה הליכנס למשחק הוא רשום לי שגיאה מישהו יודע למה זה ככה? אולי בגלל מערת ההפעלה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברה יצא הדמו של גרסת ההרחבה של המשחק המהולל FEAR, מומלץ לבדוק !!!! http://www.gamespot.com/pc/action/fear/download.html?sid=6157496&tag=topslot;action;1
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום התחלתי לשחק בקאונטר סטרייק סורס ברשת ונכנסתי לאחד הסרברים והפינג שלי היה 270 כאילו הפעלתי אימיול או משהו ? למה זה ככה ?! אני חדש בזה וההשערה שלי שזה בגלל שהסרברים לא היה ישראלי אז איך אני מוצא סרברים ישראלים ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אבל עדיין נראה לי מעניין! http://computers.walla.co.il/?w=/4/919693
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עם OC ל3 גיג'הרץ. כרטיס 8800GTS 512 אם מפעילים AA הביצועים פשוט יורדים לטימיון, דבר שלא קורה באף משחק אחר חוץ מקרייסיס כמובן, אם מבטלים AA הגרפיקה עובדת חלק לחלוטין. יש גם ירידת ביצועים קטנה שמפעילים AF אבל זה פחות קריטי.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הורדתי משחק ישן מאוד שעובד על DOS. שם המשחק OFFROAD. אינני מצליח להפעילו ב XP כולל מחלון DOS. מתקבלת הודעה: game.exe is not a valid Win32 application האם אפשר לעשות משהו? האם קיימת מעטפת שבאמצעותה אוכל לשחק במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הורדתי באימיול את המשחק brain.bin ניסיתי להפעיל אותו באמצעות cue maker ו daemon tool אך ללא הצלחה- המשחק מותקן על המחשב אבל כשאני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעת שגיאה שהדיסק לא תקין.... יש למישהו קראק למשחק או רעיון אחר להפעיל אותו? יש לי קצת ניסיון עם הפעלת קבצי iso אז לא נראה לי שטעיתי בהפעלה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום כמה שרתים יש במשחק ? וכמה מיהם ישראלים כי הלגים הורגים אם יש תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
GTA 4: תוכן בלעדי בגרסת ה-Xbox 360 אחר שכבר הכריזה בתערוכת E3 האחרונה כי Grand Theft Auto 4 ייצא תחילה ל-Xbox 360, ורק חודשים ארוכים לאחר מכן לפלטפורמות אחרות, מודיעה חברת המשחקים Rockstar כי במסגרת שיתוף הפעולה המתרחב בינה ובין מיקרוסופט יפותח שפע של תוכן בלעדי ל-GTA 4, אשר יוצע לבעלי ה-Xbox 360 בלבד. התוכן הבלעדי יופץ באמצעות שירות המשחקים המקוון Xbox Live. עדיין לא ברור האם מדובר בתוספות מינוריות כגון תלבושות ורכבים נוספים, או שמה Rockstar מתכוונת להציע לבעלי ה-Xbox 360 הרחבות משמעותיות יותר בדמות שלבים ואתגרים חדשים. סוני, המתכוננת בימים אלה להשקתה העולמית של קונסולת הפלייסטיישן 3, מבטיחה שירות משחקים מקוון משלה אך בעקבות ההסכם בין מיקרוסופט ו-Rockstar נראה כי שירות …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1132138191/Granny_Gamer whoa! אם היא רק היתה צעירה יותר ב50 שנה...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-