עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  2. אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב אני התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר הספק שלי זה ברק 013

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך SAVE GAME למפה הרבעית [רק התחלתי אותה] זה במפה של הסינים האלה... אקיצר אני שלב אחד אחרי זה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אתמול קניתי את המשחק מ-STEAM ואין לי מושג איך להתחיל,מה בדיוק עושים,איזה שרתים יש וכו' אשמח לעזרה. תודה.

6. מין מלחמת העולם השניה אומשהו בסגנון תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מדריך זה מיועד לאנשים בעלי FPS נמוך כתוצאה ממפרט מחשב חלש שלא יכול להריץ את BO2 בצורה טובה מאוד, לכן כמה שיותר FPS יכול לעזור לאנשים אלו, ומדריך זה אינו מיועד לאנשים שיש להם מחשב טוב מכל הבחינות ויש להם FPS נמוך, זאת כבר בעיה אחרת. אז מאותה סיבה שהכנתי תמדריך לגבי הסאונד, אנשים לפעמים לא מבינים למה יש להם FPS נמוך שצריך להיות להם גבוהה יותר... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומתחילים בלשונית Graphics תמונה של הלשונית Graphics - אז ככה מה שחשוב לגבי FPS מהתמונה זה: Screen Resolution - תשימו מה שנוח לכם, כמה שהמסך שלכם בכלל נותן לכם, ואני מאמין שכמה שפחות יותר FPS אבל אני לא בטוח, אצלי זה הכי גבוהה כי לי אין בעית FPS. Shadows - ממליץ שיהיה לפחות על LOW אבל אם …

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by Gotze,

שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by esaly,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הדמו? נדמה לי שהיום, לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by yoavke,

קניתי humble bundle ויש שם absolver שזה משחק שאני בטוח לעולם לא אשחק בו . מי שרוצה את הקוד שלו ( להפעלה בsteam ) שיפנה אלי בפרטי. הראשון זוכה .

13. Started by Alexkmr,

בסגנון Age of empires.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by yoav9,

זו אינה שאלה, אני רק נותן כאן את מה שאני חושב, למה אני עושה את זה? (עדיין לא הגיעה לי הti :-/) מי כאן לא מכיר את tf 2 מי כאן לא השתוקק לcs 2 מי כאן לא חלם על half life 2 תהיתם? חשבתם למה לא הוכרז לא יצא? הנה הטאוריה שלי... valve פיתחו את half life וכמו שאתם יודעים הדבר רושש לגמרי את החברה, עד כדי כך שבחודשיים האחרונים לפיתוח הכותר מי שמימן את המשחק לא היו המפיצים אלא מנכ"ל החברה שאני מתבייש שכרגע שחכתי את שמו. בקיצור כאשר סיימו ליצר את Half life והוא נשלח לחנויות, התחילו לתכנן את הדור הבא, לא אכנס כאן לכול מה שקרה עם tf אבל בוא נגיד שהחברה החליטה שהמשחק הבא שהיא תוציא בתור כותר מלא הוא tf 2, החברה התחילה לעבוד עליו בסיבות החודשיים שלושה לפני סיום Half life (לפני 4 …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by sEEdy,

יש גרופ אחר כבר פדידה שלח אותו אתמול כולם להיכנס אליו זה מאוד חשוב לקהילה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.warmongergame.com/

18. אני משחקת אותו משחק במחשב ובאנדרואיד. באנדרואיד זה מחובר לחשבון גוגל פליי שלי ובמחשב זה לא. איך אני עושה שבאנדרואיד יהיה לי את מה שיש עכשיו במחשב? (חוץ מלפתוח עוד חשבון גוגל פליי) תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. מישהו מכיר תוכנה כזאת שהיא פשוטה להבנה יציבה אמינה והעיקר עובדת? לינק יתקבל בברכה תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. עם דרישה מומלצת מאסיבית לנפח זכרון דינאמי שגרמה להרבה גבות להתרומם ולאחר מכך זכתה לריכוך - משחק התפקידים השאפתני החדש ביקום מלחמת הכוכבים נמצא במשטרת האחרונה בהחלט לפני ההשקה הרשמית לכתבה

21. Started by haimvrt,

מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה

23. בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by גליטו,

שלום לכולם.. התקנתי את פיפא 09 ויש לי כמה בעיות איתו .. דבר ראשון שאני מנסה להתחבר עם חבר זה תמיד נתקע שאתה מוסיף את הip שלו... דבר שני שאני משחק מול המחשב (עדיין לא שחקתי עם אנשים בגלל הבעיה הראשונה אז יכול להיות שזה יקרה גם עם אנשים) זה לפעמים נתקע והופך לשנייה למסך שחור ואז חוזר למשחק .. בדרך כלל בעיטות חופשיות או מסירות זה נתקע והופך לשחור וחוזר למשחק .. ואם זה יה קורה ככה ברשת זה בטח היה גם יוצא המשחק ..מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיות ? וזה זה לא הבעיה של המחשב כי זה מחשב חדש ובכלל לא צריך להיום לו בעיה עם פיפא .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by m0sh,

למי שמעוניין... The Legend of Zelda: Parallel Worlds זה ממש טוב...שיחקתי קצת! More info + vid http://wiinintendo.net/2007/01/09/the-legend-of-zelda-parallel-worlds/ Download patched rom: http://quazi56.googlepages.com/TheLegendofZeldaParallelWorlds.zip Download patched rom + emulator http://www.sendspace.com/file/e0eh0u

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.