עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by navk2,

לא מצאתי שום אפשרות לשחק שני שחקנים ביחד... (לא ברשת) ד"א יש לי גיימפאד, DUAL ACTION... תודה !

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת. -יש לומר שכבר חרשתי אתרים רבים למציאת התוכנה- תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. יש לי את המשחק halo combat evolved מותקן אצלי על המחשב וגם אצל אחי במחשב אחר (2 מקוריים) אנחנו יכולים להיכנס לשרתים אחרים שאנשים פותחים אבל בתנאי שכל אחד בנפרד משחק אם אני נכנס ואז אני אומר שיכנס מהמחשב שלו לשרת שאני נמצא הוא לא יכול אבל אם אני/הוא פותח שרת אז אנחנו יכולים להיכנס אחד לשני ולשחק ביחד מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ששנינו נוכל לשחק ביחד בכל שרת ששחקנים פותחים?? מקווה שהבנתם

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by noiZE,

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Spiderpaz,

אחי הקטן משחק בזומבי מוד שמה ומתי שהוא שם ליזרים יש לאגים אחושרמוטה... (ואני לא מFXP!)

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by dennis14,

מישהו יודע מה עלה בגורלו של ההמשך המיועד ל - ENCLAVE או ש - STARBREEZE ביטלו אותו בסופו של דבר ? כשחיפשתי מידע עליו מצאתי רק סקרינשוט בודד (של איזו טירה).

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by aviv00,

http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. המשחק Anthem, שמיועד להוות בסיס למותג חדש לגמרי, לא יושק השנה - למרות ההצהרות המקוריות לכתבה

10. Started by Tanya,

אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by sagi_10,

משחק ענק המשלב אסטרטגיה וחשחבה מלחמתית והכול און ליין! הירשמו דרך כאן= http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16316 קראו היטב את הוראות המשחק ושחקו להנאתכם במשחק שלדעתי משחק השנה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. הגירסה המודרני למשחק האסטרטגיה הקלאסי והאהוב לא תגיע בסוף השבוע, אלא רק בתחילת השנה הבאה לכתבה

13. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי כמה דברים מישהו מכיר אימולטור ל X BOX לשחק ב PC דבר שני יש למישהו קודים ל Need for Speed Underground 2 ל X BOX

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

במילה אחת: אכזבה! פורסמו הזוכים בתחום "Special Achievement" ויש 22 קטגוריות. אף זכיה של The Witcher , אפילו לא מועמדות. איך S.T.A.L.K.E.R. נכנס לקטגוריה של "Most Surprisingly Good Game" וThe Witcher אפילו לא מועמד? מחר יפורסמו הזוכים בDubious Honors למחרת הזוכים בGenre Awards לאחר מכן (אחד בכל יום) הפלטפורמות, משחק השנה, בחירת הגולשים.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by iakovl,

הכל בכותרת

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. אהלן אהלן, במסעי המשעוממים באינטרנט מצאתי לי שירות חדש, מגניב וחינאמי של ID בשם http://www.quakelive.com/ נכנסים - נרשמים חינם - ובשלב זה ניתן להתחיל לשחק את המשחק האהוב Quake3 למעשה בתוך חלון הדפדפן. ניתן גם לעבור ל- Fullscreen ולהפציץ באיזה רזולוציה שבא לכם. המשחק נראה סביר ומשחק סבבה לגמרה. אני מעלה את זה מכמה סיבות: 1) זה חינם וכיפי 2) החידוש הטכנולוגי דיי הדהים אותי 3) מכיוון שהמשחק עוקב אחרי הביצועים שלכם הוא נותן לכם דירוג ומציב אתכם נגד שחקנים עם דירוג דומה. אני זוכר את הזמנים שנכנסתי לשרתים ויצאתי מתסכול אחרי כמה דקות, ובכן... פה המערכת דיי עובדת. כל משחק הרגשתי שאני מול שחקנים שהם בערך ברמה שלי. תהנו!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by ozzo,

והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה אותו נכון - כן אני יודע שזו גרסאת בטא אבל הדרייור עצמו מצויין ואני רוצה לדעת אם לעוד אנשים זה קרה... קראתי קצת מה חדש בגירסא של הדרייור ומצאתי את זה , אבל אני לא מבין מה זה אומר כל כך או איך מפעילים את האפשרות בדריוור: What's new : Added "OpenGL version string override" option to the "Compatibility" tab of "OpenGL tweaks" dialog for the Detonator 27.xx and newer drivers. This option is useful for troubleshooting and can be used to solve problems with some incorrectly written OpenGL application, expecting harcoded OpenGL version string. F…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. Started by De_Lu_xE,

אם יש לי כרטיס GE-FORCE 4 MX 440 ואת התוכנה 3D-Analyzer אני יוכל לשחק בנסיך הפרסי? אתם יכולים להסתכל במפרט של המחשב שלי ולאמר לי אם זה אפשרי!!! תודה......!!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא למחוק את הדמויות...מה עושים? ואם לא שיחקתי בערך חודשיים אז הדמות שלי נמחקת מהשרת בכלל??? תודה

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by m4a1,

מהן הדרישות חומרה של CRYSIS והאם המחשב שלי יריץ אותו טוב? WINDOWS VISTA 1 GB RAM READON X1950GT PENTIUM4 3GHZ יריץ נורמלי? נ.ב אין אופציה כרגע לשדרוג מעבד אבל יש אופציה לזכרון זה יהיה כזה קריטי?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. הקיצר רציתי לדעת אם אתם יודעים על המקום הזה. פה , באיזה דלת למעלה , כל ערב ב 8 נפתח מקום שהוא או CROSS עם אופנוע : או מירוץ מכוניות : טוב אני בטוח שמישהו יודע על זה , אבל בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  23. אני חושב שהמאמר הזה מתאר לא רע את מה שרוב הגיימרים בארצנו מרגישים... http://3dgpu.com/archives/2004/08/02/the-state-of-game-piracy-today/

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by koko0,

אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. הוא נקנה שבוע שעבר, וכבר הספקתי לסיים אותו. הוא ממש קצר. אז עכשיו - סתם בשביל הכיף, אני רוצה לנסות צ'יטים. אז כמובן שצריך לפתוח את חלון הקונסול (~), אבל אני לא מצליח. באתרים ברשת אומרים שצריך להתחיל את המשחק עם -Developer, ואין לי מושג למה הם מתכוונים. אנא עזרו לי!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.