משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל כשאני ניגש ל BFHQ... בטח מדובר בעוד פריצה זדונית וזה רק עניין של זמן עד שיפתרו גם אותה. http://img124.imageshack.us/my.php?image=fkdup1jz.png
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות את הרזולוציה מעל 640X480, ולפעמים המשחק לא רץ חלק, יש מידי פעם קיטועים. הדכנתי את המשחק לגירסה 1.1, ויש לי את הדריברים הכי עדכניים. הכרטיס מסך שלי הוא Albatron GF4 Ti 4280. שאר המפרט נמצא בלינק שבחתימה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן, במסעי המשעוממים באינטרנט מצאתי לי שירות חדש, מגניב וחינאמי של ID בשם http://www.quakelive.com/ נכנסים - נרשמים חינם - ובשלב זה ניתן להתחיל לשחק את המשחק האהוב Quake3 למעשה בתוך חלון הדפדפן. ניתן גם לעבור ל- Fullscreen ולהפציץ באיזה רזולוציה שבא לכם. המשחק נראה סביר ומשחק סבבה לגמרה. אני מעלה את זה מכמה סיבות: 1) זה חינם וכיפי 2) החידוש הטכנולוגי דיי הדהים אותי 3) מכיוון שהמשחק עוקב אחרי הביצועים שלכם הוא נותן לכם דירוג ומציב אתכם נגד שחקנים עם דירוג דומה. אני זוכר את הזמנים שנכנסתי לשרתים ויצאתי מתסכול אחרי כמה דקות, ובכן... פה המערכת דיי עובדת. כל משחק הרגשתי שאני מול שחקנים שהם בערך ברמה שלי. תהנו!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היתתי רוצה לדון בציון שניתן ל DM אני מאמין שעברתי בערך 90% משמשחק עכשיו והתרשמתי ממנו לטובה. על המחשב שלי הוא עובד חלק לגמרי בגרפיקה בינונית + אפילו ש העלעות מעט ארוכות.. הסביבות מגוונות ולעומת מה ש גייםספוט רשמו העלילה די מעניינת. השדה בראש של הדמות די מציקה לפעמים כאשר היא מציינת דברים ברורים ו לדמות מעט חסרה אישיות עצמאית. הסביבות רבות ומגוונות אך הבוסים קלים בצורה משפילה. אך באופן כללי זה משחק פעולה נהדר וגדוש. אף פעם לא נמאס לצלות גובלינים ולבעוט אורים מן החומות. במשחק יש הרגשה של חוסר ליטוש. אך הוא מתעלה על משחקים רבים ואני מצפה בקוצר רוח להמשך שמי יתן יהיה נטול באגים ועם תמיכה מעט יותר צמודה של סופר מקצועי :\ 8.9
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
היי! קיבלתי לפסח את המשחק Rainbow six3: Raven shield, ורצתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אתר שממנו אפשר להוריד כל מיני דברים למשחק... (כמו נשקים, תלבושות, פאצ'ים וכו'...). כמו כן, אני מחפש ילדים מישראל שיישחקו נגדי ברשת... מחכה לתשובות, Omer777! ;D
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה..הורדתי טריינר לניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואחרי ששמתי את הקוד לכסף אז אני מנסה לשמור וזה לא שומר..כל פעם שאני נכנסת למשחק מופיע עוד פעם המקום שהייתי בו כבר ועברתי את המרוצים ...בקיצור זה לא שומר! למה???
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
תהנו לייק/סאב יתקבלו בברכה תהנו !!!! http://www.youtube.com/watch?v=9sQbm8AJqks
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך בודקים איזה ציפ יש לי בקונסולה ?PS2 יש לי משחקים שלא עולים לי אולי בגלל שזה שייך לציפ אחר ?? איך אני בודק ? והאם יש אפשרות אחרת להפוך את הדיסק לסוג הציפ שיש לי או להמיר אותו בכידי שיקרא את תוכן הדיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו לענות על שאלותי. 1. איזו גירסא יותר עדיפה? BF2 או BF 2402 או משהו כזה. 2. האם BF 2402 היא גירסאת הרחבה? ואם כן, היא דורשת את הגירסא BF2? 3. האם יש תשלום חודשי? לשני הגירסאות או רק לאחת מהן? ואם יש לאחת מהן, איזו? 4. כמה עולה כל גירסא [בממוצע]
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הלחץ מצד השחקנים והתנגדותם למנגנוני ההתקדמות בתמורה לכסף אמיתי ב-Battlefront 2 נותנים אותותיהם גם בכותרים אחרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי ששיחקתי ברשת עם אחי כעבור איזה שעתיים שניסיתי להפעיל בנטוורק הוא אומר לי את זה fetching server list מיישו מכיר את זה או יודע מה זה אומר.? מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חחח מה זה איך אפשר לעשות את זה??? כל הקטע הוא שאפשר לקחת את התחפושת של הסוס ולהילחם איתו :lol:
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תחרות פוטושופ שחבר'ה מכל העולם יוצרים עטיפות של משחקים שמעולם לא יוצרו.... Grand Mother Auto: Crossing Broadway הרג אותי! חחחחח - Sims 2: Out of Business אוי וזה ענק! Need for Speed: Amish Horsepower קיצר - Check it out! http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=11213&display=photoshop#entries
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שעם מפרט שכולל core i3 sapphire hd5850 xtreme 4 gb ram ג'י טי איי 4 ירוץ עם תקיעות? כי הבנתי שהמפרט שיש לי אמור להריץ משחקים כאלה על הכי גבוה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-