משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אינספור שמועות הופכות למציאות עם ההכרזה הרשמית על ה-Xbox Series S, במחיר מומלץ של 300 דולר בלבד ונחיתה בחנויות ברחבי העולם החל מה-10 בנובמבר, לצד ה-Xbox Series X לכתבה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות את הקטע הזה עם ה-ini. מישהו יכול להעלות את הקובץ ini כשהפקודה של הצ'יטים כבר מעוכדנת ופועלת בו?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני זוחר שיש בתקיה של F.E.A.R קובץ שגורם לקול לפעול (במשחק F.E.A.R) אז מי שיש לו עדין תמשחק ויודע על מה אני מדבר שישלך לי בבקשה . אני צריך כי יש משחק שלא פועל לי הקול אז אולי זוות הבעיה אין לי כוח להתקין את F.E.A.R בשביל זה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם פאץ 1.5 לBF2 בדרך? http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=169916 כבר הכינו רשימה מה צריך לתקן: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=61132 אם הדברים האלה יתוקנו המשחק יהיה דיי מושלם 8)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הגיע הזמן...), את ה-dx והכל... ועדיין, גם כשאני מנסה להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה והגדרות התצוגה הכי נמוכות, הוידאו קופץ ואיטי פחד (הסאונד בסדר, והוא מסתיים הרבה הרבה לפני הוידאו), והמשחק עצמו איטי וקופצני... למי מכם שמתכוון להגיד לי ש-mx440 זה כרטיס גרוע ושאני חייב להחליף, אלא אם למשחק הספציפי הזה יש בעיה עם כרטיסים כאלה, אני מודה לו מראש על תשובתו.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
היי כולם להלן המשחקים של PwEman מול Arew במשחק הראווה שעשינו במסגרת פתיחת הטורניר החדש של IGA! משחק ראשון: משחק שני: משחק שלישי: תודה רבה ל- iSneak & PwYumi על הקריינות!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כותרת... אם למישו יש תאחד מcheathappens, אז אני מאוד אעריך את זה (וכמה שזה לא שווה - אני מבטיח לא להפיץ אותו בשום צורה). ובעקרון אם למישו יש דרך כך שיהיו לי משאבים בלתי נגמרים ו\או בנייה מהירה אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמעו, איך אני יכול לטעון מחדש את הכוח של ה Enchanted Sword ב Oblivion.. זה אפשרי בכלל ? אני מתכוון את ה uses. תודה.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
http://gunbound.net אם כן, הוא יפה? שווה הורדה?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
Cuphead, המשחק שיכניס אתכם לסרט מצוייר של דיסני מתחילת המאה הקודמת, יוצע במקביל בשלוש פלטפורמות PC שונות מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
- 1 follower
-