עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ^ 2D בלבד - תודה!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי לכם. תוכלו להמליץ לי על משחקי מלחמה בסגנון קאונטר סטרייק ו- WarRock אבל לא מחייב משחק רשת. יש חיות כאלו חוץ מהמשחקים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. מישהו מכיר משחקים בסגנון של the elder scrolls oblivion ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. סיימתי לא מזמן את המשחק הזה ונורא התאהבתי בו כי הוא שלב את העלילה, הפעולה, והתפקידים בצורה מאוד טובה ומוצלחת. אני לא כל כך מת על משחקי תפקידים וזה תמיד עיצבן אותי כל הקטע הזה, של לעלות רמות וכו.. לכן אני מחפש משחק אשר דומה למשייח האפל בפעולה, חידות, קצת תפקידים (ממש על קצה המזלג) ועלילה טובה. יש הצעות?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... תוכלו בבקשה לתת לי שמות של משחקים בסגנון המשחק הנ"ל ? מבחינתי זה המשחק אחד היפים שראיתי גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרפיקה. אם אפשר בבקשה משחקים עם גרפיקה ממש טובה ושיצאו באיזור השנתיים האחרונות. שיחקתי כבר: Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 crysis 2 Medal Of Honor 2010 Call of Duty Modern Warfare 3

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orila,

שלום לכלום , אני מחפש משחק פעולה- RPG דומה למשחק הממש טוב FALL OUT NV יצא לי לשחק ב borderlands 1 והוא חביב מאוד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש וגם בדקתי קצת את stalker , ואת DEAD ISLAND (אני מדבר כאן על תקופה של שנתיים-שלוש שאני משחק בצורה עקבית) אבל עדיין לא מצאתי שום דבר שקרוב ל NEW VEGAS אין לי בעיה עם משחקים ישנים יותר , אני לא בדקתי אף אחד מהחדשים כמו crysis וגם שום משחק מסדרת far cry בקיצור אני אשמח להמלצות למשחק חדש לבזבז עליו כמה שעות פנאי (קניתי לא מזמן את RAGE ב STEAM אבל הוא לא נתקע לי משום מה...) תודה רבה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Mazumotte,

היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by pbl1,

לדעתי הכותרת ברורה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by avi2014,

לרגל המסך שקניתי, וזה שלא שיחקתי כלום מאז יציאתם לאור של COD4 ; PES08 אני מחפש משחקים חדשים ומעניינים.. יש המלצות? כל הז'אנרים מתקבלים..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. Started by IG,

משחקים פשוטים כדוגמאת באבלז, שלא מחייבים קישור אינטרנט ורצוי גם כאלה שלא דורשים התקנה למערכת... ורצוי גם כאלה שלא דורשים הרבה חשיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by nim901,

1. אני מחפש משחק רשת חינמי שיהיה אפשר להעביר בו את הזמן :-\ וגם אם אפשר המלצה למשחק שהוא לא ברשת (בזמן שאני מוריד דברים) 2. הרגע התקנתי סימס 2 ושיחקתי איזה 5 דקות אז ככה: קודם כל זה משחק כבד (לפחות למחשב שלי) ואחרי 5 דקות המחשב עשה פתאום ריסט למה? מפרט: P4 1.8 R9200 SE 256 RAM האם זו בעיה של התחממות? תודה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by galh_5,

שלום אני מחפש משחקים טובים וגם יש לי מפרט טוב אז אל תפחדו להביא כבדים כל המשחקים חוץ מהאסטרטגיה תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מחפש משחקים טובים (לא בהכרח חדשים) עם אפשרות ל-LAN, כדי לשחק עם חברים מהכיתה. עד עכשיו שיחקתי במשחקים: SOF II MP TEST, XIII MP DEMO אפשר גם להמליץ על משחקים מהרשימה הזאת: http://www.thealmightyguru.com/Games/Games-LAN.html

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by cleric,

קיבלתי ג'וייסטיק (logitech extreme 3d pro) ואני מחפש משחקים טובים שאפשר לנצל אותו בהם, בנתיים אני רק משתמש בו בBF2 למטוסים, יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי מחשב ישן פנטיום 3 עם VOODOO 5 וזיכרון 256 ורציתי סתם לנסות משחקים ישנים וטובים מפעם.. התקנתי עליו לאחרונה הרבה משחקים טובים כמו RED ALERT 2 וזה עבד טוב יש לכם המלצות לעוד משחקים טובים? לא אכפת לי מהסגנון אם זה יריות או אסטרטגיה העיקר שיהיה מוצלח ושיעבוד על המחשב .

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכם, עברתי על התרד של המשחקים המומלצים באתר עד עמוד 5 כולל והתבאסתי, המשחקים שמומלצים שם לא לטעמי כלל, אני מחפש משחקים חדשים בקטגוריה של red alert 3, kknd2 ,need for speed, gta, far cry 3 CS ואפילו Baldies 95 שלא עובד יותר במחשבים חדשים לצערי, אשמח לדעת אם יש משחקים שאתם מכירים כי אין לי כבר במה לשחק תודה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by GRiM,

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Alex89,

צריך הממלצה על משחקים קטנים כמו אלדין וכו'... לו חובה שיהיו ישנים אבל אם בכל זאת ישנים והם חינמים אז תביאו לינק תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי אני צריך להכין סוג של פעילות על איכות הסביבה ואני מחפש משחקים כיפיים צבעוניים ומהנים בתחום, בינתיים נתקלתי בכשלון כשה חיפשתי בגוגל מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by talkfir,

אני מחפש את TFX -סימולטור טיסה f22 lightning-כנ"ל . לא משנה הגרסה! עדיף כמה שיותר ;D extreme games-מרוץ שאפשר להתחרות ברולר,אופניים,סקטבורד וסקטבורד שכיבה oddballz-מן טמגוטצ'י אבל הרבה יותר כייפי,החיות שניתן לטפל בהן מן מפלצות חמודות כאלה ויש הרבה אפשרויות.. sevens guest (משהו כזה)-אם אני לא טועה,זה משחק חידות.. destruction derby 2-מרוץ settlers 1,2-תפקידים dave mirra bmx freestyle 2-פעלולי BMX.יש לי את 1.. critical path-משחק שזה מאין סרט.כל המשחק זה וידאיו אמיתי.אתה שולט על מישהי להגיע לנקודה הסופית..מרתק! stunts -רק אם יש גרסה יותר גבוהה מ1,1.1 !כי אותם יש לי! מרוץ שאפשר גם לבנות מסלולים. StarWars משהו עם REBEL-אחד ממשחקי מלחמת הכוכבים.ההתחלה לפי שזכור לי זה שאתה עם ח…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קודם כל אני מחפש שמות של כל המשחקים בסגנון... יש אחד למשל שמתעורר בבית משוגעים אחרי תאונה שהרכב שלו עף לצוק?!?? לא זוכר את השם... ודבר שני האם יש מצב לקנות את המשחקים האלה איפה שהוא כאן בארצנו הקטנטונת?!?

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by booster,

שלום לכולם אני מחפש משחקים למחשב כמו דום וסנייפר אם אפשר קישורים.........תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by talisman,

היי אני מחפש משחקים בסגנון של GTA אבל שיהיו יחסית חדשים (עד שלוש שנים). וכמובן שיהיו משחקים טובים. תודה

• 11 תגובות
    • 10.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים