משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול של קראיטיב 128 ויברה ולמשל FIFA 2006 וNBA LIVE 2006 וניד פור ספיד מוסט וונטד כולם עובדים ללא בעיית סאונד הבעי ה שלי היא התקנתי שני משחקים שעובדים טוב אצל חברים שלי יורו 2004 וTOTAL CLUB MANGER 2005 ובשני המשחקים אין סאונד ואצלהם כן למשל שיש בהתחלה EA SPORTS אז אפילו את זה לא שומעים אצלי ואצל חברים שלי כן ממה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בבית 2 מחשבים ברשת הישן מבניהם הוא פנטיום 3 700 מגה-הרץ זיכרון 320 וכרטיס מסך Voodoo 3 300 16MB ואני מחפש משחקים ישנים שיעבדו יפה עליו וכמובן משחקי רשת לשחק מחשב נגד מחשב יש למישהו המלצות ?? (ביעקר מרוצי מכוניות\ספורט\פעולה) (ד"א יש לי כבר את Quake 3 \cs1.5 \sof\rtcw-et\turok2\gta2\revolt) והם עובדים מצויין ...אבל תמיד יש מקום לעוד.. תודה מראש..ומקווה להמלצות..כבר חיפשתי שנים ולא מצאתי עוד משחקים יפים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוא נראה אם באמת יכולים לעזור לי ולהוכיח את הפורום הזה. שאלתי כמה פורומים ואף אחד לא ידע לתת לי. מי יכול לתת לי צ'יטים ל Wolfeinstein:Enemy Territory לEtpro 3.2.4 - גרסת ההגנה של המשחק תודה אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על BF2 וקראתי חוקים ולא מצאתי אם אפשר לשחק BF2 ברשת. יש לי את המשחק אבל לא ברשת. אז השאלה היא האם אני יכול לשחק BF2 ברשת בחינם או שצריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אמורים להוסיף באמצעות התוכנה RealBot ?? או PODBOT_2.5 ??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות דרך כלשהי לפתוח שני עותקים של המשחק "Guild Wars" באותו הזמן... יש לי שני חשבונות ואני רוצה לעזור לחשבון אחד שלי עם החשבון השני... ואני רוצה לפתוח שני עותקים של המשחק ביחד ואי אפשר... מישהו מכיר דרך כלשהי? (ניסיתי כל מיני דברים לא ממש עבדו)... תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח חדר ב-C&C Generals: Zero Hour, חבר שלי, שמשתמש בראוטר, לא יכול להכנס, בעוד שכל שאר החברים שלי יכולים! זה לא עניין של פיירוול, כי שנינו הורדנו וזה לא עזר, יש לנו את אותה הגרסא של המשחק - 1.04, כמובן שיש לנו סידיקים שונים - הכל בסדר, אבל כל פעם כשהוא מנסה להתחבר אלי, כתוב לו "Connection Timed Out" כאילו אין בכלל שרת! אני מבין שזה כנראה בגלל הראוטר, יש לו בבית שני מחשבים אשר מתחברים ל-HUB, משם למודם בזק, ומשם כבר לאינטרנט... איך ניתן לסדר זאת, שהוא גם יוכל לשחק איתי? אולי אפשר לסדר לו חייגן? הרי ב-OPTIONS יש 2 IP שצריך להזין - LAN IP ו-ONLINE IP: אין לו ONLINE IP כי אין לו חייגן - הראוטר מחייג לבד, אז אנא עזרו אם אם זה אפשרי! תודה!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה נתקעתי כי כשבסוף אחרי שאני נכנס לעיר הזאת אומרים לי ללכת לטירה. אני הורג את כולם ואני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם יש פה כבר שרשור בנושא? (אני לא מצאתי) ואם לא, מישהו יכול לתת לי לפחות שמות של מנועים ואיזה משחקים מוכרים משתמשים במנועים האלה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בשרתים בחו"ל בפינג שנע באיזור ה-100 ובשרת של warzone בסביבות ה-30. הבעיה היא שכל כמה דקות הפינג קופץ ל-600 -700 וחוזר למטה אחרי כמה שניות. הבעיה היא שאם הפינג לא חוזר מהר למטה ה-ADMIN זורק אותי מהשרת וזה במילים עדינות מצב מסריח יש לי חיבור של בזק (ADSL) אם זה קשור למשהו. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המבאסת הזאת. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תקופת המבחנים החלה! מי כאן מכיר משחק מחשב למשחק הלוח סטרטגו (או בוורסיות השונות שלו - טקטיקו, סופר טקטיקו וכו') הכולל משחק רשת (LAN ו/או אינטרנט)? יש לי גרסה של סטרטגו: www.hwzone.co.il/newspics/mor/save/strat.zip אבל אין שם משחק רשת נראה לי. יש עצה?
-
- 8 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא כולל שום נושא הקשור לווארז חבר שלי קנה לפני איזה 3 חודשים המשחק BATTLEFIELD2 מכיוון ורציתי להתנסות,התקנתי את המשחק גם אצלי ואהבתי... מזה חודשיים לא שיחקתי במשחק,והחלטתי לעדכן אותו ולבדוק... אבל מכיוון ואני לא רוצה להשתמש בCD KEY של חבר שלי,החלטתי לקנות CD KEY משלי באופן עקרוני,מחר אני אמור לקבל את הCD KEY שאני קונה [אני קונה סידיקי מקורי דרך MGAMERS...שקונים סידיקיז מיצרניות...דבר חוקי לחלוטין-אני משלם 89 ש"ח ומקבל חצי מוצר-כלומר-סידיקי מקורי,בלי קופסא ובלי דיסק...] אבל מכיוון ובבעלותי יהיה רק הסידיקי,רציתי לדעת האם ניתן להריץ את המשחק ללא דיסק? [באמצעות IMAGE או באמצעות קראק] חבר שלי אמר שכשהוא ניסה להפעיל עם IMAGE הפאנק באסטר סירב לחבר אותו לשרתים,עד שהוא הכניס ת'דיס…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD3200 6600GT 2X512MB (עוד פרטים אפשר לראות במפרט שלי) ועכשיו השאלות שלי הם: אני מעוניין לקנות את המשחק הבגלל הסידיקי של הCSS! האם זה שווה לי המחשב שלי יחזיק את המשחק טוב?? משהו יודע איך 6600GT יסתדר עם המשחק?? או יותר מדויק כמה FPS יהיה לי בערך?? תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני חולה על המשחקים האלו.... אני לא רוצה לקנות סתם אחד (כן כן אני קונה אם יש לכם ספקות) בבקשה תרשמו לי כמה בסגנון.... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב swamp??? אני לא מבין מה אני צריך לעשות, שום דבר לא משפיע על המפלצת הזאת הדבר היחיד שהצלחתי לעשות לה זה להקפיא לכמה שניות את היד שלו (כשהוא שולח אותה מתוך המים)
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-