עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

הבנתי שאני צריך את הגובלינים שיכולים לספוג בישבילי את האש.. אבל איך אני מיצר אותם? איפה? ומה אני יכול לעשות עם כסף שאני צובר? וגם מה אני עושה עם הנקודות האלה שהם מביאים לי מכל מיני חיות שהם הורגים?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by bennnn,

טוב אז המשחק יצא........משחק ממש יפה..........גרפיקה ממש חמודה כמובן לא ברמה של dirt אבל סגנון ארקייד ממש חמוד. הוא זהה לממשחק שיצא ל אקס בוקס 360.... רק יש בבעייה -המשחק לא עובד עם גוייסטיק.....מישהו פתר תבעייה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by kill_b7,

אם מישהו מעוניין לשחק במשחק הזה דרך הרשת(בחיבור ישיר)אז שישאיר כאן הודעה/ישלח לי הודעה לפרטים. מומלץ להתקין את הROSTER המעודכן מפה: http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1207

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Iron Man,

היום שיחקתי לי TFC (זה מוד של HL) בשרת ישראלי, והתחלתי להיות ראשון ברשימה, ואז פתאום איזה ניוביי דפוק עשה לי KICK VOTE בגלל שניצחתי , כולם הצביעו נגדי והעיפו אותי. עכשיו אני מנסה להיכנס כדי לעשות לו KICK VOTE, אבל השרת מלא. מוות לניוביי הדפוק הזה!!!!!!1

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by waizman,

פתאום קורה שאם אני לוחץ על הכפתור של המחקר (המבחנה הזאת) אז המשחק קורס...... ניסיתי להתקין מחדש, לא עובד... :-\ למישהו יש מושג מה עושים?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אהלן. הושק משחק חינמי חדש בסטים בשם Fallen Earth, משחק המוני כמובן. למישהו יצא לשחק ויכול להביע את דעתו לגבי המשחק הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by N.S,

איפה אני יכול להוריד את המשחק "בונוס" ... המשחק שלך הלשון..

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה המלצה למשחק RPG טוב, לא ברשת. הנה המשחקים מהז'אנר ששיחקתי בהם ואהבתי: The witcher 2 Gothic 3 Risen 1+2 Fallout 3 + New Vegas Oblivion + Skyrim Fable 3 Two worlds (פחות אהבתי) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by davis5,

אני בינתיים נצתי רק demo

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

אני מנסה להתקין את הדמו והוא מוכן להתקין רק בתיקיית הווינדוס ואין לי שם מקום. אני בוחר מיקום אחר לוחץ NEXT ואז הוא ממשיך לתת לי הודעה שאין מקום בדיסק (של הווינדוס) למרות שבחרתי דיסק אחר.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by hell,

היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by coorva,

שלום הורדתי קובץ הרחבה ל- vice city עם סיומת rar . ה - winzip לא מצליח לפתוח לי אותו. כיצד אני פותח ומפעיל את הקובץ? תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אז מישהו בכלל חיכה לזה? ידע שזה יצא? אני האמת קצת חיכיתי לזה ולפי הביקורות זאתי הרחבה נחמדה כזאתי, היום קיבלתי אותה ועברתי את שלושת המשימות הראשונות נחמד מאוד היה האמת המשימה השנייה הייתה הכי ארוכה נראה כאילו זה סוף, בכל זאת בדיון הזה אני רוצה לרכז את כל השאלות שלכם, הצעות שלכם, ביקורת שלכם על ההרחבה של המשחק. סקירה ראשונית של המשחק http://www.gamespot.com/pc/strategy/battleformiddleearth2witchking/review.html http://pc.ign.com/objects/844/844907.html

16. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן חבר'ה אימרו לי נא האם יש תוכנה נוספת חוץ מ NVIDIA RERESHRATE FIX לתיקון הריצוד במשחקים תחת ווינדוס אקס פי ? תוכנה שתואמת גם לדטונייטורס החדשים ? או בכלל תוכנה יותר טובה מזאת של אנוידיה לתיקון בעיית הריצוד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Trumpeldor,

החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, לא יודע לכמה ממכם יצא לשחק בגוסט רקון החדש, אבל בכל אופן, אני רוצה לנצל פה את ריכוז האנשים לחפש שותפים לשחק את הקו-אופ של המשחק הזה. Ghost Recon: Future Soldier רק תנאי אחד, אנשים עם מיקרופון כדי שיהיה אפשר לתקשר כמו בני אדם. לא מבקש תותחי על או שחקנים כבר שנים, כל רמה, כל גיל, כל דת לאום גזע מין וכו' וכו'. Roei.sm@gmail.com או כאן (:

19. אתם יכולים להביא לי את התאריך הכי מצומצם שיש למשחקים הבאים... שאני רושם מצומצם הכוונה מחודש עד ליום , דוגמא: הכי מצומצם : 11.11.07 ,פחות מצומצם: איפשהו בנובמבר, הכי פחות מצומצם: נובמבר או דצמבר אבל תגידו לי את התאריך הכי מצומצם שהחברה פירסמה ...אם יש בדיוק את היום בחודש אבל אתם זוכרים רק את החודש אז אל תביאו, אבל אם אמרו שהמשחק יצא בחודש נובמבר נגיד אבל לא נתנו יום - אז תכתבו נובמבר טוב אלו המשחקים: Half Life 2: Episode Two Crysis Call of Duty 4: Modern Warfare Soldier of Fortune החדש !!! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זוכרים את המשחקים הססגוניים והממכרים בכיכובם של אלאדין, סימבה ומוגלי? הם חוזרים, עם התאמה למערכות מודרניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

אתם כבר לא משחקים? יש לי הרגשה שעלינו לפתוח סטיקי V1.2 חדש חייבים לקמבק את המשחק! לא יעלה על הדעת שהמשחק (המצויין עלי להעיר) הזה ישכב לו בצד! מי איתי? ;D

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Zaks Sharon,

אהלן אנשים, חזרתי לרגילה (כן, כן, סוף סוף...), ופה ושם אני משחק גם במחשב. יש לי קוויק 4, ויש לי בעיה מעצבנת איתו: כשאני משחק במולטיפלייר (רק במולטיפלייר), כל רבע שעה המחשב פשוט יוצא לי מהמשחק. סתם ככה, פשוט יוצא לי מהמשחק, כל רבע שעה. מה הבעיה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Shbd,

השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. מראש מצטער אם זה צריך להיות בשרשור העיקרי של הנושא, ואם כן אז שהמנהלים יעבירו. (פשוט ראיתי כמה שרשורים על המשחק ולא ראיתי תשובה לשאלה) השאלה היא, איפה בישראל אני יכול להזמין את המשחק (מעדיף שלא לקנות אותו דרך STEAM) ככה שביום שהוא יוצא כבר יהיה לי אותו בבית יחד עם KEY חוקי ואוכל להתחיל לשחק ולהנות ממנו?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.