עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול אם במשחק Robot Arena 2 כאשר אתה עובר שלבים אתה מקבל נשקים חדשים או שלא ? ועוד שאלה בקשר למשחק Deus Ex הראשון - מישהו זוכר מה היה השם של המחשב בסוף המשחק שהציע ל JC להצטרף אליו ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by ravid,

היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. חברת Hyperkin השיגה את אישורן של נינטנדו ומיקרוסופט, ועומדת להחזיר צמד מוצרי גיימינג עתיקים אל השוק לכתבה

6. המשחק Anthem, שמיועד להוות בסיס למותג חדש לגמרי, לא יושק השנה - למרות ההצהרות המקוריות לכתבה

7. Started by עידןאופיר,

אחרי שהcod החדש יצא יהיו מבצעים על שאר משחקי הcod?תודה

8. Started by dids22,

לפני שהתקנתי את העדכון המשחק עבד לי אחלה אבל עכשיו אחרי העידכון הוא לא עולה בכלל כשאני נכנס אליו לא נפתח חלון או משהו של המשחק אבל ב מנהל המשימות כתוב שfear כן עובד והוא משתמש ב 90 מהמעבד יש לכם מושג מה הבעיה? אני הייתי צריך להתקין לפני זה את העדכון 1.01? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. מהסוג של באטל פרונט ומשחקי אסטרטגיה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by תינוק22,

שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. מה שקרה לי .. ממה שהבנתי זה קרה אחרי הפאץ לגירסא רוסית (שבדרך כלל משנים את השפה רוב האנשים) המשחק עולה אבל כשבאים לשחק רואים מסך שחור ריק ואי אפשר לעשות כלום ... הפתרון עידכון קבצי השפות של המשחק ... אפשר למצוא הסבר כאן וקישורים להורדה (2 מגה) http://pastebin.com/0sesgL7A מקווה שיעזור לעוד אנשים שנתקלים בזה ... עובד לי מצויין ...

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. Started by Torn,

אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by AdamS,

היי, רציתי לדעת אם המשחקים האלה יעבדו על Vista 64: NFS Carbon FEAR Chrome תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. כנאמר בכותרת, אני מחפש משחקי אסטרטגיה שיעבדו על המחשב שלי (מפרט בחתימה). שלא יהיו ישנים מדי ושלא יתפסו הרבה מקום (מהמפרט אפשר להבין שאין לי מקום). תודה!

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by yot,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לשרת לא רישמי של המשחק אז הוא כותב לי 'MILES Only'. מישהו יודע למה? אני יכול להכנס רק לשרתים רישמיים של המפה הראשונה עם הלייזר הזה. תעזרו בבקשה. עידכון: שמעו, נכנסתי לאזור של הבקרת הורים, ושם באמת מסומן MILES Only, וכשאני מנסה לשנות את זה ומכניס את הסיסמה הנכונה שלי פעמיים, זה אומר שהסיסמה לא תאמה. מישהו נתקל בבעיה כזאת כבר?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. רציתי לדעת כמה עולה כבל מאריך לג'ויסטיק של פליסטיישן ואיפה אפשר לקנות אותו בהכי זול? נ.ב. זה כבל מאריך לפליסטיישן 1.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by marlboro,

אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. Chapter 11 - Anticitizen One אם תוכלו בבקשה לתת לי SAVE מהשלב הזה (ההתחלה שלו ככה), אני מאד אודה לכם!! פשוט נהרס לי ההארדיסק עם המשחק...אין לי כוח להתחיל אותו מההתחלה. תודה! bennyv@gmail.com

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by doreiny,

עברתי ל css מaa בכל אופן המשחק אחלה אבל השרתים קצת מרגיזים תקועים במפה אחת ולא משתנים אני מחפש שרתים שמחליפים מפות כל הזמן ושיהיו משעשעים הייתי במפה לפני כמה ימים שהיה בה סאונד והיה ממש כיף אם מישהו יכול להמליץ על סרברים משעשעים וטובים אני ישמח..:] תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by ob,

למישהו יש את הדמו או את המלא ? רציתי לדעת אם כשהשחקן שלי מת אז הלך לי כל המשחק ? אי אפשר להחזיר אותו ? צריך להתחיל הכל מהתחלה ?!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. שתי גרסאות Playstation 4 חדשות ומשופרות יגיעו אל השוק בקרוב מאוד: בואו לקבל את כל הפרטים עליהן לכתבה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by dbx22,

התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by צפיד,

היי אנשים, פעם כל כך אהבתי את המשחק הזה,אני זוכר שהייתי משחק מול חברים דרך המסנג'ר- משחק מגניב לגמרי, היה גם אפשרות לשחק דרך ה ZONE אני לא בטוח שבכלל מישהו משחק שם,היה מעצבן אותי אז לראות את כל החבר'ה שהשתמשו בצ'יטים במשחקי און ליין. בכל אופן משחק מגניב לגמרי . הייתי רוצה לשאול כמה שאלות ברשותכם: אני לא מצליח להתקין אותו על WINDOWS XP MEDIA CENETER 2005 האם אתם מכירים פתרון לכך?2 אם יש איזה משחק מטוסים דומה היום?(רק גרפיקה טובה)שאתם יכולים להמליץ עליו?אני לא מתכוון לסימוטלטור משעמם שאתה מטיס 6 שעות מטוס אלא יותר לקרבות משימות הצלה וכ'.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים