משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אהלן למיטב המקצוענים פה, יש לי radeon hd4350 512Mb עד כמה טוב לדעתכם הוא יסחוב את MW3 ? לא שיחקתי עדיין שום משחק במחשב אבל הוא מטיס הכל (סרטים וכו) באיכות מעולה. המפרט של המחשב intel i7 860 2.8ghz 4gb memory שני הארד דיסקים ממש חזקים (לא זוכר כרגע פרטים) אחד טרה והשני חצי כרטיס קול אם זה משנה משהו tc electronic desktop konnekt 6 נראה לי שזהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
זה פשוט נותן לי הודעות של כמה שגיאות ואני לא מצליח להפעיל את זה..... הורדתי את זה משרת של 3dgamer.com עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
עוד מכוער-ריור בדרך ! ובתגובה - מיקרוסופט תתן בחינם את הקודם בסידרה ! http://ve3d.ign.com/articles/news/48939/MechWarrior-4-To-Be-Re-Released-For-Free
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lords-fallen-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%9a-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קראק למשחק הזה אני מחפש קראקים ושום קראק לא עובד כולם מעלים לי הודעת שגיאה שלח | אל תשלח סיים מסימה זה מרגיז
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלי בשום מקום אני מתגייס ב 18 במאי ואני ממש ממש רוצה לשחק ב battle.net לפני הגיוס. מצאתי את הדיסק של ההרחבה. אבל דרוש לי cdkey של המקורי. אז אם למישהו יש cdkey מקורי שהוא מוכן להביא אני מאד אודה לו. יש לי cdkey של counterstrike ושל never winter nights ל"החלפות".
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
בשלב boat בסופו אחרי שפוצצתי את הצד של הספינה וברחתי לצד השני ואז מגיע קרייג במסוק ויורה עלי עם מכונת ירייה ואני לא מצליח להרוג אותו .בבקשה תגידו לי עם איזה נשק להשתמש ומה לעשות כדי לעבור את זה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק ועדיין המשחק לא עובד חלק עם גרפיקת מקסימום להלן מפרט המחשב : מעבד : Intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם : Gigabyte h77 ds3h s1155 DDR3 1600 זיכרון : g.skill ripjaws-x 2x8gb DDR3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : ASUS gtx660 ti OC 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb SATA 3 כונן SSD 128 gb ספק: Seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 אני תמיד רואה טקסטורות נבנות במהלך המשחק... איך זה יכול להיות עם מחשב כזה? והמשחק לא חלק ועוד בעיה שניתקלתי בה ... אני מקבל הודעה באמצע המשחק "your computer is run out of available memory " והוא ממשיך ואומר לשנות את הגרפיקה לפח…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כאשר אני משחק הרבה זמן פתאום התמונה קופאת ואז אחרי כמה זמן הוא עובר לווינדוס עם הודעה ש nv4_disp הפסיק לעבוד נורמלי מה זה אומר ??? הצבעים של השולחן העבודה פתאום רק 16 במקום 32 וצריך לעשות למחשב ריסטרט בשביל לחזור למצב תקין. מה לעשות ???
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום התקנית את ה סאן אנדריס ואני לא מצליח להכנס זה עושה לי SEND REPOTR ERROR החלון הזה של השגיעה System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)of RAM ATI RADEON 9600 SEries
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הנה הסבר מהEVENT LOG Activation context generation failed for "D:\Games\bioshock12\Builds\Release\Bioshock.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis. מה עושים.? ניסיתי להתקין את המשחק מחדש גם בD וגם ב C .. לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.own3d.tv/live/162779/AlmonyLoL בנתיים סתם משחק עוד לא משחק גמר או משהו, אני אמור לשדר גם את משחקי הגמר אם כן אני יפרסם פה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק. יש עיר מסוימת שאני כובש אוטומטית (בלי קרב, הטלתי מצור כמה תורות) וכשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הכיבוש המשחק פשוט קורס לדסקטופ. אין לי מושג למה זה כי זה לא קורה באף עיר (כבשתי עיר נפרדת ובחרתי באחת מהאפשרויות וזה היה בסדר. אני לא יכול להמשיך במשחק וחייב לבחור אפשרות). המשחק מקורי, כך שזה לא בעיה. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עוד משחק שאני לא מבינה איך לא שחקתי בו קודם! All the feels..
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-