משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
באיזה איזורים מסתובבת מכונית שנקראת STAFFORD ? בבקשה אני מתחנן מי שיודע שיענה..
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא למחוק את הדמויות...מה עושים? ואם לא שיחקתי בערך חודשיים אז הדמות שלי נמחקת מהשרת בכלל??? תודה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הנה הסבר מהEVENT LOG Activation context generation failed for "D:\Games\bioshock12\Builds\Release\Bioshock.exe". Dependent Assembly Microsoft.VC80.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50727.762" could not be found. Please use sxstrace.exe for detailed diagnosis. מה עושים.? ניסיתי להתקין את המשחק מחדש גם בD וגם ב C .. לא עזר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה לשים בו כמה משחקים כיפים יש למישהו רעיון הנה מפרט: ibm x23 866mhz pentium 3 768mb~ memory 30 giga hdd 10 free 4mb graphix card no 3d כל המשחקים שכיפים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום שלום אני משחק ב NFSU2 בערך מאז שהוא יצא, קצת אחרי. לפני קצת יותר מחודש התחילו בעיות תצוגה איתו. אחרי כמה זמן של משחק, 10 דקות בערך, התצוגה משתגעת לגמרי. קצת קשה להסביר איך אבל אני אנסה: זה מתחיל בפסים לא קשורים על המסך, אבל לא סתם לאורכו ורוחבו, אלא כאלו תלת מימדיים. כלומר, בעלי עומק. אחרי זה זה פשוט כל המסך, וכמה שאני מנסה לנהוג ככה, ונעזר במצפן, הוא פשוט יוצא מהמשחק בסוף. אם הבעיה מוכרת, אשמח לפתרון. אם לא, אעלה תמונה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
היי אנשים, פעם כל כך אהבתי את המשחק הזה,אני זוכר שהייתי משחק מול חברים דרך המסנג'ר- משחק מגניב לגמרי, היה גם אפשרות לשחק דרך ה ZONE אני לא בטוח שבכלל מישהו משחק שם,היה מעצבן אותי אז לראות את כל החבר'ה שהשתמשו בצ'יטים במשחקי און ליין. בכל אופן משחק מגניב לגמרי . הייתי רוצה לשאול כמה שאלות ברשותכם: אני לא מצליח להתקין אותו על WINDOWS XP MEDIA CENETER 2005 האם אתם מכירים פתרון לכך?2 אם יש איזה משחק מטוסים דומה היום?(רק גרפיקה טובה)שאתם יכולים להמליץ עליו?אני לא מתכוון לסימוטלטור משעמם שאתה מטיס 6 שעות מטוס אלא יותר לקרבות משימות הצלה וכ'.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של מודים איכותיים ל-Half life 2? תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מוריד את ה 10 יום ניסיון, ראיתי שמוכרים Cd-key ממש בזול, אני מחפש משהו זול אמין ל Europe,תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
*ספוילר אפשרי* ב- slaughterhouse צילמתי כבר את המעבורת שמורידה ארגזים ואת ה- domz sarcophagus... עכשיו אני בדרך החוצה והשותף שלי מקשקש לי על ה- Third observation point... שכחתי לצלם משהו. חזרתי ושיחקתי בכל הקטע האחרון שוב, ולא מצאתי שום דבר... על המפה אני רואה שאני די קרוב לשם, אבל לא מוצא את הכניסה... האם אני צריך לחזור לפוד שלי ולשוט קצת או שאני אמור להגיע לשם רגלית?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה לארגן חברים לשחק בMP של COD2 אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או לחילופין במסנג'ר - roman_15@walla.co.il. כמו כן, תורידו מראש את התוכנה hamachi. הערה - אין צורך במשחק המקורי. הערה למנהלים - לא הוזכר פה שום וארז פרט לארגון משחק מולטי, אל תנעלו, תודה. שיהיה ערב טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הורדתי ת'דמו.. עכשיו חלק מהאימונים אני לא מצליח חחח לדוגמא של הbreaking יש לי בעיה של to long breaking מה עושים? -- אפשר לשחק שם IP2IP?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים,קוראים לי איתי, אני בן 20 ובעבר שיחקתי בעיקר MOBA כמו דוטא וליג, אך פרשתי וכרגע אני מחפש שותף לDivinity - original sin.אשמח אם תוסיפו אותי בסטים: http://steamcommunity.com/id/IT4Y/
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם ידוע לכם על אתר כלשהו שבו רואים את כל הסרברים/שחקנים אונליין? אם לדוגמא אני רוצה לדעת כמה אנשים משחקים הרגע BC2 באנטרנט אני אוכל לגלות איכשהו? אני יודע שבסטים יש אפשרות לראות גיימרים אונליין אבל זה כולל את אלה שמשחקים סינגל ולאו דווקא אונליין, אבל שאלה יותר חשובה - כשרשום בסטים מספר שחקנים במשחק זה אומר גלובאלי או רק דרך סטים? לדו' אם אני משחק BC2 דרך סטים זה רק בשרתים של סטים בלבד או גלובלי? אשמח לתגובות בעניין
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש תמונה. למה רואים ככה ? כרטיס חלש ? אם הוא חלש למה זה לא נותן הודעה לפני ההתקנה או אפילו אחריה ? {MX420} [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-