עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היום התחלתי לשחק בקאונטר סטרייק סורס ברשת ונכנסתי לאחד הסרברים והפינג שלי היה 270 כאילו הפעלתי אימיול או משהו ? למה זה ככה ?! אני חדש בזה וההשערה שלי שזה בגלל שהסרברים לא היה ישראלי אז איך אני מוצא סרברים ישראלים ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Dr. Evil,

אז ככה, אני מנסה לארגן חברים לשחק בMP של COD2 אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או לחילופין במסנג'ר - roman_15@walla.co.il. כמו כן, תורידו מראש את התוכנה hamachi. הערה - אין צורך במשחק המקורי. הערה למנהלים - לא הוזכר פה שום וארז פרט לארגון משחק מולטי, אל תנעלו, תודה. שיהיה ערב טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Lirux,

איך אפשר לעבור את הקטע שאתה סנייפר ועוד סנייפר איתך וצריך להגיע לנקודת החילוץ ויש פשוט איזה צבא שלם שיורה עליך מכל הכיוונים + כלבים! איך עוברים את זה אני כבר השתגעתי!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by avigdo,

הורדתי משחק ישן מאוד שעובד על DOS. שם המשחק OFFROAD. אינני מצליח להפעילו ב XP כולל מחלון DOS. מתקבלת הודעה: game.exe is not a valid Win32 application האם אפשר לעשות משהו? האם קיימת מעטפת שבאמצעותה אוכל לשחק במשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by pwntigo,

סוף סוף המפתחים החליטו להוציא את הבטא לקהל הרחב מחר (יום רביעי) קרוב לוודאי רק האנשים הרשומים (בתשלום) ב fileplanet יוכלו להוריד את המשחק וגם את הרישיון כדי לשחק באינטרנט אחר כך בכל יום ינתנו גם הרישיונות למשתמשים הרשומים (ללא תשלום) ב fileplanet כדי לשחק במשחק באינטרנט חייבים להירשם בצורה חינמית לאתר fileplanet ולחכות עד שיתנו את הרישיונות למשחק, ולתפוס אותם כמה שיותר מהר כי הם נותנים רק 60000 רישיונות שחצי מהם הולכים למשתמשים שרשומים בתשלום לאתר. מי שרוצה לשחק כמה שיותר מהר ולהבטיח את הרישיון שלו צריך להירשם בתשלום ל fileplanet מקור http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/57 עריכה: לא חייבים להירשם לאתר הקהילה של המשחק, צריך רק להירשם ל http://www.filepla…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Tanya,

אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by Selinko,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הסיידוונדר של מייקרוסופט באן ביי איי 2003....משום מה הסטיק נעלם ממש כשמתחילים לשחק או אפילו לפני זה...הפא'ץ של המשחק אמור לפתור את הבעיה אך כשאני מנסה להוריד אותו לא ממש רואים תהליך של הורדת קובץ אלא אחרי זמן מה הוא פשוט כותב לי פא'ץ אינסטולד...וזה לא עזר לפתרון הבעיה ככה ש....לא יודע יש לך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הוום אדישן ואם עוד מישהו נתקל בבעיה יהיה נחמד מצידו לעזור לי תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. מה שקרה לי .. ממה שהבנתי זה קרה אחרי הפאץ לגירסא רוסית (שבדרך כלל משנים את השפה רוב האנשים) המשחק עולה אבל כשבאים לשחק רואים מסך שחור ריק ואי אפשר לעשות כלום ... הפתרון עידכון קבצי השפות של המשחק ... אפשר למצוא הסבר כאן וקישורים להורדה (2 מגה) http://pastebin.com/0sesgL7A מקווה שיעזור לעוד אנשים שנתקלים בזה ... עובד לי מצויין ...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by asnast,

hello i have a gameplay question. I reached the level of minas tirit when i play with gandolf and i have to defend the walls. Now i understood that i can't let the orcs overrun be. i know that i need to pust the ladders down. My quistion is this. there are 2 towers aproaching the walls. First one on the left(the left catapult takes it down) and one on the right. Now i can't find a second catapult to take that onw down and the first allways turned to the lest so i can't use that one. PLEASE HELP ME. help will be much apprisheated

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. http://img374.imageshack.us/img374/9502/pop320051219224049587ja.jpg אני לא מצליח להגיע אליו משום מקום מה אניצריך לעשות?תודה מראש

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by bd,

מחסל 3 זה משחק יפה שיחקתי בו אתמול וגם צבי הנינגה משחק קטלני כמו הזמנים של פעם תקנו גם אתם תמשחקים האלה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by amit_flame,

שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. ישנם שתי גירסות DVD9 ששוקלת 8GB וגירסה של DVD5 ששוקלת 4GB . מה ההבדל בין שתי הגירסות ולא בקטע של הגודל? מה השוני בין שתי הגירסאות ואיך מצליחים להוריד בנפח ועדיין לשמור על אותו המשחק?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by gabbay,

מישהו יודע איך עושים ALLY HOOP בתחרות הטבעות?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. משחק התפקידים השאפתני Pillars of Eternity 2: Deadfire זוכה לתאריך השקה רשמי - וינסה להוכיח כי השקעה במפתחים עצמאיים במטרה לגרוף רווחים יכולה להיות מודל עסקי מוצלח לכתבה

22. Started by Sunny Jim,

:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שתי חבילות משחקים יוכלו לספק לכם קרוב לאינספור שעות התמכרות והנאה עם המיטב מסדרות Civilization ו-Arma, והכל במחירים נמוכים במיוחד לכתבה

24. Started by אדר39,

חבר שלי לא יודע מה הדרישות המינימליות של המישחק והוא רוצה להיות בטוח בזה אז מישהוא יכוטל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  25. שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.