משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי כמה WALKTHROUGH וזה לא עזר אני תקוע בקטע הזה שהפרופסור מבקש ממני להשלים את את הנוסחה (ממש בהתחלה) בכל מקרה לא הבנתי איך עושים את זה יש מלא כוסות שצריך להעביר דברים מה אני צריך לעשות??
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הבעיה למטה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, ת'רד זה לא נפתח ביוזמה סתמית, הת'רד נפתח ברשות אחד המנהלים. הרבה בזמן האחרון מתחילים לדבר על משחקים ישנים, בזמן האחרון צצו ת'רדים ודיבורים על משחקים ישנים. שוב, באישורו של אחד ממנהלי מהאתר: משחקי נוסטלגיה - הת'רד הרשמי קודם כל, רציתי בראש כל הדיון, לפרסם את האתר החדש שפיתחתי בימים אלה (ואני עדיין מפתח - אתר גדול בדרך). לאתר קוראים NostalGames (נוסטלגיימס -בעברית), הוא יעסוק במשחקים ישנים. ניתן להוריד כל משחק ישן, ולשחק בו שוב. כמובן, שמשחקים ישנים כבר לא עובדים על Windows XP. באתר תוכלו למצוא פתרון שהוכח כעובד להפעלת משחקים ישנים. כתובת האתר: http://www.nostalgames.net להלן 3 סיקורים של משחקים ישנים, מתוך האתר. ההורדות והסיקורים האחרים, באתר: שם:…
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קודם כל למי שלא יודע אמולטור זות תוכנה שמדמה מכשיר אחר לדוגמה אמולטור של PS למחשב מדמה תPS במחשב ונותנת להריץ מישחקים של PS במחשב ודרך אגב אמולטורים בדרך כלל חוקים אבל המישחקים בדרך כלל לא חוקים אז על תישאלו פה על מישחקים טוב לדיון רציתי להגיד שבזמן האחרון יש יתפתחות טובה בתחום של האמולטורים לנינטנדו DS (המכשיר אחדש של נינטנדו) אין עדין אמולטור טוב אבל היתקדמות בינתים די מהירה ובתור גימר שאוהב גם PC וגם קונסולות אני מאוד מרוצה מיזה ומקווה שבקרוב יהיו אמולטורים מספיק טובים כדי שאני יוכל לשחק במישחקים של אהובתי נינטנדו :-* קבלו לינק לדף של האמולטורים לDS ותיראו תהיתקדמות http://www.ngemu.com/nds
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לצערי פשטתי רגל ואיבדתי את הקבוצה,בחוקים רשום אחרי שאני מוכרז בתור "פושט רגל" אני אקבל קבוצה חדשה,השאלה שלי היא איך אני אדע מה אני יכול לקבל קבוצה חדשה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הבנתי שיש The Matrix map אז הורדתי de_thematrix ולא עובד המשחק נטען ואז הוא זורק לי שגיאה אז הבנתי שצריך קובץ nav או Waypoints מה זה הקבצים האלה מהיכן אפשר להוריד אותם ? אני חייב לשחק במפה הזאת
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי את הלינק הזה כי אני מת לשחק ב Pro Evolution Soccer 5 אבל אני צריך את זה קובץ שהוא לא יהיה לאימיול אני צריך את זה הורדה ישירה ושזה יהיה DVD
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני חולה על UT 2003 יש לו את הגרפיקה הכי יפה שיש כיום (במשחקי מחשב)והוא משחק האקשן הכי טוב שיש (לדעתי) אז רציתי לדעת אם יצאו עוד משחקים בקרוב שדומים למשחק הזה ואם כן אז תרשמו איך קוראים להם!!?!! (אל תרשמו משחקים כמו MOO ו סולג'ר אופ פורצ'ן....) אני יודע שאמור לצאת TRIBES 3 או משהו כזה ואני יודע שאמור לצאת גם QUAKE 4 אבל שמעתי שיש בו רק SP וה MP שם לא מושקע :-\
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1.איך עושים את המשימה של הגלידה כי כל פעם שאני מחלק (ואני יודע שצריך להגיע ל50 )המשטרה מוציאה אותי מהרכב ואני מגיע הכי הרבה ל30 גלידות 2.אני במשימה של הסטודיו לצילום ואני לא מצליח להמריא במטוס אם אני עושה קדימה הוא רק זז ולא ממריא איך ממריאים תודה לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימה, ריאליסטיות,מפות ענקיות ומלא אנדרנלין בדם אנחנו קהילה של 60 שחקנים שרק הולכים וגודלים.. כי המשחק בשלבי הפצה וכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים. אנחנו היחידים שמייצגים את ישראל בחו"ל וזה לא מספיק.. אנחנו צריכים עוד שחקנים איכותיים שיוכלו להשתלב מהר,להתחיל לשחק בחו"ל ואפילו לפתוח קלאנים ישראלים כדי שנוכל לפתוח ליגה ישראלית. הרבה מתוך הקהילה עברו אלינו מכל מיני משחקי רשת אחרים ולא הצטערו בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל. יש לנו שני שרתים ישראלים שהם השרתים הכי חזקים כיום בFCMP וגם שרת Teamspeak אז לכל …
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך עזרה . היתקנתי את הפצ' Battlefield 2 v1.2 שוקל 375mb אחרי התקנת הפצ' המישחק לא עולה. לפני התקנת הפצ' המישחק עבד. עשיתי uninstall למישחק היתקנתי שוב, המישחק עבד היתקנתי שוב את הפצ' ושוב המישחק לא עולה. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה???ממתין לתגובתכם...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחי הקטן קנה את Roller coaster Taycoon החדש והוא משחק בו במחשב שלו. האם אני יכול לצרוב את המשחק עם Nero באופציה של Copy Disc ולשחק במשחק במחשב שלי? או שהצריבה הזו לא טובה?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי התקנתי את המשחק ,בהתחלה שפותחים יש מוזיקה של ההתחלה של המשחק עם הרובה הנטען,לאחר שלוחצים אנטר ומגיע התפריטים וזזים למטה למעלה לא שומעים דבר,ואז שגם נכנסים למשחק עצמו אין קול ושום דבר בדקתי בהגדרות של האודיו הכל ON.. כרטיס קול של הלוח מנוטרל(p4p800) כי יש פה כרטיס קול emu 0404 אולי זאת הבעיה? מה הבעיה ואיך פותרים אותה? נ.ב אם זה לא קשור לפה,להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדר…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעו סוף סוף הצלחתי לשחק BF2 למרות שכבר שיחקתי כמה פעמיים אלב היה בעיות אז היום התחלתי לשחק בסרבר RANKED (אפילו סימנתי RANKED בserver browser!) אז שיקתי כמה שעות ובמהך המשחק קיבלתי איזה מדליה או badge אני לא בטוח. קיצר החלטתי שאני רוצה להספיק לשחק ולחצתי על הESC ואז disconnect ובדקתי את הBFHQ ואין שם כלום זה לא עידכן כלום! ועכשיו בדקתי גם באינטרנט (אני רוצה גם את הstats) וגם שם לא הופיע כלום! מישהו יודע למה זה קורה? ובקשר לשאלות אני לא יודע אם איזה KIT לשחק... תראו אני אוהב להיות בקבוצה ואני גם אוהב להיות MEDIC אבל לMEDIC אין כלום חוץ מרימונים ואם בא למשל טנק אני לא יכול לעשות כלום! בנסוף אני אוהב את הM16 שיש לSpec-Ops וגם יש להם מטענים וככה זה כמעט כל KIT אז…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! :-\ כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, אפילו כלי האינפומציה שמגיע אם המישחק EAzy info מראה שיש לי גירסה מעודכנת לחלוטין. למרות זאת ההתקנה נפסקת תמיד.!! מה עושים???!!! :'(
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המשחק המלא מקורי SimCity 4 Deluxe שני דיסקים ויש לו הרבה באגים אז אמרו לי להתקין עידכונים אז ניכנסתי לאתר http://simcity.ea.com/update/ והאתר סורק את המחשב לבדוק איזה גירסה ומעדכן אוטומטית את המשחק ניכסתי אליו וזה עידכן לי את המשחק לגירסה של 1.1.610.0 ואחר כך ניכנסתי עוד פעם לאתר והוא אמר שיש גירסה חדש של 1.1.638.0 אז הוא מוריד והוא רשם שהעידכון סיים ואחר כך שאני ניכנס למשחק הוא מראה שהוא לא שינה גירסה ונשאר עם 1.1.610.0 ושאני ניכנס שוב לאתר הוא אומר שאותרה גירסה 610 האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-