עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tanya,

אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. אפשר למחוק מצאתי

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. ענקית המשחקים Activision Blizzard מאבדת דמות מפתח נוספת - ג'ף קפלן, בעל היסטוריה עשירה בחברה ומי שהיה אחראי על Overwatch מאז צאתו ועד כה, הודיע רשמית על כך שסיים את תפקידו במערךלכתבה

4. Started by mj23,

היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by SD Project,

התקנתי אותו... הפעלתי אותו... שיחקתי 4 שעות... עברתי יותר מחצי משחק... שמרתי... יצאתי... יום אחרי אני בא להפעיל את המשחק והוא לא עובד... מחיקה של המשחק והתקנתו כמו בפעם הראשונה.. המשחק עולה פעם אחת וזהו !! מה עושיםםםםםםםםםםםםםם ?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. המישחק הוא פשוט מדהים והוא גם ממש ישן (פועל על 586 )אבל אל תיתבעסו זה מישחק הכי מורכב שראיתי עד היום, אז אין לו גרפיקה חדשה אבל הוא ממש ממש מגניב ואין לו שום מיתחרה בתחום . למי שלא ממש יודע מדובר על מישחק לחימה שבמהלך הקרבות זוכים בכסף , יש טורנירים והמון תוספות ושיפורים כל דבר עולה כסף אז תיתאמנו ותנצחו !!!. אני מת על המישחק הזה ואין לי שום דרך להשיג אותו אז בבקשה תעזרו לי אני ממש אשמח תודה!. נ.ב. אני מציע לפחות 2 טורנירים להישאר עם היגואר הוא ממש מהיר ודי חזק ואל תשנו לרובוט אחר לפחות לא בהתחלה

7. Started by canonball,

כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש

8. Started by RDS,

אוקי, אז קניתי את המשחק לפני כמה זמן, וכל כמה דקות (2-3) המשחק קורס... הורדתי את העידכון החדש ביותר... המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק בלי בעיה, והוא אכן מפעיל אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר במהירות, אך המשחק קורס מדי פעם... יכול להיות שזה קשור לכך שהמשחק תמיד קורס כאשר אני מנסה ליצור שחקן? תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by תינוק22,

שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. PUBLISHER: THQ DEVELOPER:Volition, Inc. GENRE(S): Third-Person Shooter PLAYERS: 12 RELEASE DATE:March 1, 2009 הסידרה היתה לא רעה בכלל , בעיקר המשחק הראשון אך סבלה מכמה בעיות בעבר כמו אורך חיים קצר ולינאריות בכותר החדש חברת וולישן מבטיחה סביבת עולם פתוחה שתציב אותנו 50 שנה אחרי הכותר הראשון בסידרה מירי בגוף ראשון המשחק יעבור למצב של גוף שלישי וכל זאת יקח אותנו לחלל-מאדים לשיפוטכם Multiplayer Beta Jetpack Gameplay Fly the unfriendly skies and toss some explosive justice on the opposing team. http://www.gametrailers.com/player/37891.html Team Anarchy Multiplayer Beta Gameplay When V Jack Thomson is in your sights, don't let him get away. http://www.gametrailers.com/playe…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Selinko,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הסיידוונדר של מייקרוסופט באן ביי איי 2003....משום מה הסטיק נעלם ממש כשמתחילים לשחק או אפילו לפני זה...הפא'ץ של המשחק אמור לפתור את הבעיה אך כשאני מנסה להוריד אותו לא ממש רואים תהליך של הורדת קובץ אלא אחרי זמן מה הוא פשוט כותב לי פא'ץ אינסטולד...וזה לא עזר לפתרון הבעיה ככה ש....לא יודע יש לך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הוום אדישן ואם עוד מישהו נתקל בבעיה יהיה נחמד מצידו לעזור לי תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. רק 1280x980.. למה? אין אפשרות לשנות את ההגדרות של הגראפיקה אפילו =\ רק בהתחלה אפשרות לשינוי הרזולוציה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by coorva,

מה קורה עם הנשקים במישחק הזה. בקושי נותנים לך רובה פעם בשנתיים ואחרי שתי דקות לוקחים לך אותו ןאתה חוזר להילחם בנשק קר. מה הקטע הדפוק הזה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by tamos,

התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by musari,

הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. Started by DS,

יש למישהו המלצה לאיזה משחק שיעביר ת'קיץ? יש לי את PES 5 את The Movies וזהו אה כן ו 3D Driving School סיימתי את הסנדק פעמיים וגם את GTA SA. קיצור משחק פעולה משהו טוב אבל לא כמו G.R.A.W או Battlefield.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

הורדתי את הPATCH 1.00_1.07_1.08 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם לי אתזה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. המשחק השני בכיכובו של הקמע לבית סגה מראה פוטנציאל, אבל לא ממש מצליח להביא אותו לידי ביטוי מלא לכתבה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by danvis,

יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  20. טוב תעשו בדיוק את מה שאני כותב פה וזה יעבוד לכם בדוק לי זה עובד והיתה לי את אותה בעיה . קודם כל תתקינו את המשחק ותעתיקו את הקראק מהדיסק של המשחק, אחרי זה תורידו את הקראק הזה, העלתי לכם אותו בהורדה ישירה צונזר הוא שוקל כמו הקראק שיש בדיסק של המשחק אבל הוא קראק מתקן פשוט תעתיקו אותו על הקראק שיש לכם בתוך התיקיה של המשחק ואז תקישו קוד בתחילת המשחק ממה שיש ביוצר סריאלים (לא לשכוח להקיש את הקוד בלי המקש "-" זה חשוב , תקישו את הקוד רצוף!!!) ואחרי זה הוא ירשום לכם הודעה שהקוד שלכם בלבד ולא לגלות לאף אחד אותו, תלחצו אוקי ותשחקו במשחק ). *דרך אגב לא משנה אם אתם מחוברים לאינטרנט או לא, אבל במידה והמשחק מנג'ס לכם על כניסה לאינטרנט אז תחסמו.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by giler472,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המשחק bf2c התחלתי לשחק במולטי שלו ואחרי 10 דקות קרס לי המחשב הופיע לי מסך כחול וקרס המחשב יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by FIRE-KID,

הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. יש לי בעיה במשחק marvel Ultimate Alliance רואים מסך שחור שמפעילים ורואים רק סמן של עכבר בצבע הכחול של המסך ושומעים את המוזיקה אבל את המשחק עצמו לא רואים. קרה למישהו ? יש פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by bneli,

הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. כי לא הצלחתי ההוראות נורא מסובכות...

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.