משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה כשהתקנתי את המשחק WarRock אז זה נכנס למשחק כרגיל,ואז נזכרתי שאני צריך להרשם אז יצאתי מהמשחק ואז נרשמתי ואז כשבאתי להכנס למשחק זה עשה את השגיאה cannot get a file version.txt וכתבתי את השגיאה הזו בגוגל,ומצאתי בהרבה פורומים ששאלו על הבעיה הזו ולכולם ראיתי שיש ויסטה... אבל אם אני לא טועה גם ראיתי ביוטיוב סרטון שמראים שאחד מראה את המשחק וראיתי שהוינדוס שלו זה ויסטה...אז חייב להיות פתרון לזה... ולא מצאתי שום פתרון בגוגל. אז אני רוצה לדעת אם פועל למשהו פה המשחק ואם היתה לו הבעיה הזו ואיך הוא פתר אותה ...אני ממש חייב לשחק כבר ! תראו תמונה תודה רבה לעונים אני ממש יעריך את זה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כתבה מעניינת של Gamespot על המכשירים העתידיים שיישבו לנו בסלון. מעניין. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1939-x-x-x&body_pagenum=1
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל בחלק מהסרברים. בחלק אני גם מקבל timeout . הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אישרתי קנייה דרך הפייפל שם ואז היה איזה תקלה ורשמתי כתובת והכל וזה שוב הביא אותי למסך של הפייפל ובחשבון של הפייפל לא כתוב שהוצאתי כסף לintkeys או משהו לפייפל לוקח זמן להתעדכן או שזה לא שילם?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני מתקין ופתאום קופצת ההודעה הזאת שצירפתי בתמונה הורדתי ממייקרוסופט את הDIRECT 9C של ינואר 07 יש לי XP 64 BIT אגב ולא עובד, עשיתי ריסט לא עובד... אני תקוע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם אפשר לשלוח לאימייל avinoam@gmail.com תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ארצ 512 ram ddr וכרטיס מסך ati radeon 9600xt 256 mb http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/16712.offfffffffffffffffffffffff.jpg
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נפתחת העונה השניה של ה- Israel Madden League בקרוב מאד. הליגה מבוססת בעיקרה על שחקנים מפורום פוטבול אמריקאי בתפוז. בשל חוסר בשחקנים בתקופה זו אני פונה גם לפורום הזה לכל שחקן מאדן שמכבד את עצמו ומזמין אתכם להשתתף בליגה מושקעת מאד. יש אתר, יש מערכת סטטיסטיקה משוכללת, יש כל מה שצריך. הדרישות: 1. מאדן 08. 2. יכולת לשחק ברשת. אפשר להשתמש גם ב- Hamachi 3. רצינות - כלומר לא לפרוש מהליגה גם אם לא בא לכם אחרי כמה מחזורים או שאתם מפסידים. העיקר הכיף וההשתתפות. 4. שעה אחת פנויה בשבוע. אין לחץ, רק משחק אחד בשבוע לכל היותר. אבל מי שלא עומד בזמנים - עף. מי שמעוניין שיגיב פה וירשום דרכי תקשורת (ICQ, MSN, email). אני כבר אצור אתכם קשר. Lets play ball!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להצטרף לשום משחק דרך התוכנה כל פעם שאני מנסה הוא רושם לי UNABLE TO FIND HOST מה הבעייה??? תודנ מראש לכל העורים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב אז מי שלא יודע עדיין יש קאפ ראשון ב ESL עם חוקים מסודרים ומפות מסוימות שיחליטו עליהן עד אז בESL אם יש קבוצות שעדיין לא ראו את ההרשמה בESL אז זה הלינק. Sunday 01/12/13 at 15:00 CET זה התאריך הכי מאוחר שאתם יכולים להיכנס לרשימת הקבוצות של הקאפ. תעקבו אחרי החוקים בESL אלה יהיו החוקים הסופיים בהם נשחק בCOD:GHOSTS(אולי יהיו שינויים קטנים בהמשך אל תתפסו אותי במילה). בהצלחה לכל הקבוצות מהארץ תביאו כבוד http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/opening_cup/
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב הורדתי תמשחק אתמול .. בקיצור סבבה התקנתי והכל... נכנסתי למשחק ואז הוא עושה הודעת שגיאה שצריך לעדכן זה יוצא ואחר כך ישר עושה שגיאה ככה בדיוק: (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MFC71D.DLL.התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. בכל אופן ניסיתי לעשות UPDATE בתיקייה וזה עושה אותה שגיאה. לא מבין למה, המשחק פועל, ההתקנה עברה, מה הבעיה ? עזרה דחוףף ד"א יש לי ויסטה 32 ביט אם זה קשור אז אין טעם לחפור.. אבל אם זה עובד על ויסטה אז עדיין לא מבין מה הבעיה ?!?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לפני יומיים התחלתי לשחק בהיטמן בלוד מאני ואני לא יודע מה לעשות במשימה a new life . אני יושב על המשימה כבר 3שעות ואין לי מושג מה לעשות!! חח בבקשה יש מישהוו שיודע ?? תודה! :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי ההשקה המוצלחת בהחלט של Bayonetta, משחק ייחודי נוסף של הסטודיו היפני PlatinumGames עשוי לנחות ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את המשחק... ועכשיו שיחקתי בו מלא והוא רץ חלק וכל זה... הגעתי כמעט ל60% ופתאום הופיעה לי איזה בעיה איתו... שלפעמים הוא כזה מקרטע, כמו "פריזים" כאלה... וזה כ"כ מעצבן... אי אפשר לשחק ככה.. ואני לא חושב שזו בעיה עם המפרט (בחתימה) אני עובד עם הדריברים החדשים של nVidia... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת וזה עושה לי את הודעה הזאת : http://img165.imageshack.us/img165/6278/aoews4.jpg למשהו יש את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני משחק לי ככה בכיף בשרת שהוא רנקד כעבור 5 שעות משחק ניכנסתי לתפריט של הדרגות שלי ליראות לאן היתקדמתי וזה התוצאה מישו יודע מה בדיוק ניסגר איתם איפה התוצאה האמיתית שלי??? עבדתי עליהה כל כך קשה :'( לא פייר!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-