עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by YairZ,

רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by LevTheKiller,

שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

אל תשאלו בבקשה למה אני משחק בזה - אין לי תשובה ואני משועמם.

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by bobby323,

המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  5. ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  6. ממתי המנהג הזה החל? לאחרונה אני נתקל במקרים רבים של חברות אשר מפיצות משחקים בעלי תכונות של שוברי קופות (Halo, Call of Duty) אשר נותנות עדיפות על פירסום של הכנסות ממכירות משחקים על פני מספר העותקים שנמכרו, על מנת להציג את ההצלחה שלהם (מנהג שמקורו בתעשיית הקולנוע). לדוגמא: לאחר ש-Black Ops 2 יצא, אקטיויזן פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 השעות הראשונות להשקתו (חצי מיליארד דולר), כאשר מספר העותקים שנמכרו, נותר בלתי ידוע (לינק) (ניתן לקרא גם בערך בויקיפדיה האנגלית, שבינתיים רק סכום ההכנסות ממכירות משחקים מופיע שם, ללא מספר עותקים שנמכרו). באופן דומה, לאחר ש-Halo 4 הושק, מיקרוסופט פרסמה רק את ההכנסות שהמשחק גרף ב-24 שעות הראשונות לשחרורו וכן את הכנסות סוף השבוע שלו, ונכון ל…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by club_501,

סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by gal,

היי, קניתי את המחשב לפני יומיים (המפרט בצד ימין) ולא מצליח להפעיל את המשחק בכלל, האם פיספסתי משהו? כשאני מנסה להפעיל הוא מראה לי 50 אחוז בCPU ולא עולה.מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by qwerty1987,

מדובר על משחק בסביבת דוס שראיתי לפני כ-7!!! שנים.(כנראה שהוא ישן עוד יותר). מדובר על משחק המכיל משחקי חשיבה שאחד מהם(היחיד שאני זוכר) הוא שאתה מקבל אוסף של צורות ואתה צריך להרכיב אותן לצורה אחת מסוימת(רמת הקושי די גבוהה). אם מישהו חושב שיודע על מה לעזאזל אני מדבר, אשמח לתגובות. תודה.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by shibie,

היי חברה, מישהו יודע איך אפשר להפעיל את המשחק בוינדוס ויסטה 64ביט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by DrizziTx,

אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  12. שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. חשוב לי לציין ליפני יש לי מחשב בינוני לא חזק... AMD 4200 X1950 GT SUPER 512MB 2 GB RAM עכשיו לבעיה כול המשחקים בויסטה עולים אצלי יופי טופי... אבל מה תמיד שאני משחק FIFA 2007 המשחק זוחל מאוד הוא בקושי זז יש ירידה דרסטיתת בקצב הפריימים.. יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה למה זה מערכת הפעלה טובה אבל למה דווקא במשחק הזה זה עושה בעיות..?

14. Started by netanel38121,

בקשר למשחק ביג-שוק החדש שיצא. האם זה רק למערכת ויסטה? או שגם יהיה אפשר לשחק ב XP על DX9? כמו כן מעבד 6300 יוכל להריץ אותו סביר? תודה .

15. Started by aviv23,

מישהו יודע מאיפה אני מוריד et ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by MilkMan,

ניתקעתי במשימה שאני צריך להוציא איזה מישהו מהכלא הויקינגי, איך לכול הרוחות אני אמור להכנס לעיר? [משימה רביעית אם זכור לי נכון]. הכול מסביב גדרות ??? [נכנסתי עם המרגל וגילית איפה הוא נמצא, אבל מה עכשיו?].

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by ns,

מחפש משחקיי מכות למחשב. רציתי לדעת בנוסף על משחקים שיש גם באקס בוקס ופלייסטיישן וגם בגרסאות למחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Holy,

החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by gggilad13,

יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by Pimpy,

שלום, התקנתי קרייסיס ושאני מפעיל אותו ב-32 ביט הוא עובד ושאני מנסה להפעיל 64 ביט הוא נשאר על מסך שחור הרבה זמן ולא עולה. למישהו הייתה בעיה דומה? האם יש סיבה לכך? ומה בכלל ההבדל בין ה-32 ל-64? יש לי מחשב חזק שעומד בדרישות המשחק. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by demonshlomo,

יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. הי חבר'ה, הוידיאוים בxplay מסרבים לעבוד לי... דוגמא: http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1905/Rise-of-the-Argonauts-Review.html אני רק רואה מסך שחור ותו לא... לא הצלחתי למצוא פיתרון. תודה מראש לעוזרים.

24. Started by ukeboy,

שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק/סאב יתקבלו בברכה תהנו !!!! http://www.youtube.com/watch?v=9sQbm8AJqks

• 4 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים