עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FIRE-KID,

הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. Started by GameGems,

עוד משחק שאני לא מבינה איך לא שחקתי בו קודם! All the feels..

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי, יש לי שאלה על הכוונת בקאונטר סטרייק יש כל מיני גדלים לכוונת, small, high, auto size... רציתי לדעת מה ההיתרון והחיסרון בכל אחד מהגדלים? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Impreza,

אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by יוסי111,

מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by Guyn,

היי חבר'ה, לפני משהו כמו 3 שנים שיחקתי במשחק של כמה שחקנים על מסך אחד, כל אחד משחק דמות קטנה שנראית כמו תולעת (אם אני זוכר נכון) אתה בוחר לפני השלב נשקים כמו להביור, רובה, פצצות ויש גם מלכודות (booby traps). השלבים עצמם במסכים של אדמה שניתן לחפור בה ע"י פיצוצים... המשחק מתרחש במקביל, כלומר ללא תורות והמטרה כמובן לחסל את המתחרה השני. לגבי הגרפיקה היא ממש מיושנת הייתי אומר משהו בסגנון lemmings או worms הראשונים... למישהו יש רעיון מה השם?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. אהלן, אני נתקע בבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה. יש לי מהירות אינטרנט ממוצעת של 15 מגה בית לשנייה והעלאה של 750. העניין הוא כזה השעות היחידות שאני יכול לשחק בהן, הן: 23:00-14:00 וכל שאר שעות היום. מהשעה 14:00 בצהריים עד 23:00 אני לא מצליח להתחבר בכלל לשרת הוא פשוט עושה לי DC. חשבתי הרבה על מה הבעיה, מצד אחד המהירות גלישה היא גבוהה אך נראה כי אין קשר לעומס שרתי המשחקים מכיוון ששעות הפעילות העמוסה שלהם היא בלילה ודווקא שם אני משחק חלק. כאשר בשעות היום שלנו בארץ (זמן שבו מרבית אנשי ישראל מחוברים לרשת) אני נתקל בעומסים אדירים ואני לא יכול לזוז במשחקים. יש לכם כיוון או משהו? אני באמת לא יודע מה לעשות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by klayton,

טריילר:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  11. סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה

12. Started by redti,

יש לי שאלה H&D2 למי שיש אותו ושיחק גם CALL OF DUTY מה דעתכם איזה מביניהם יותר טוב לדעתי COD יותר יפה מבחינת עריכת השלבים והסאונד שלו הוא הכי טוב שקיים! מהי דעתכם?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  15. שוחרר שלשום והוא ממש טוב. העלילה-לך קוראים ג'אמיל ( ) ואתה מנסה לצאת מכותלי בית הסוהר . יש לך גם צוות שמת כל כמה דקות ,חוץ מאחד שלא מספיק לתת תחמושת. http://uoz.multiplayer.it/ra/index.php?content=download תהנו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by musari,

הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

הורדתי את הPATCH 1.00_1.07_1.08 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם לי אתזה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by gggilad13,

יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by trxman,

שבת שלום לכולם וחג שמח יש לי בעייה במשחק פיפא 06. כאשר אני נמצא במשחק, בכל מקום שבו ניתן לבחור\לשנות משהו (תפריטים, קבוצות, הגדרות וכדו'), המחשב כאילו מזיז את העכבר ומעביר בינתיים את כל האפשרויות.... למשל בתפריט הראשי..המחשב עובר מאופצייה לאופצייה לבד, כאילו אני מזיז את העכבר..אך העכבר לא זז.. בבקשה עזרה, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by amit_flame,

שלום התחלתי לבנות את המפה DUST של CS ב תוכנת מפות של Serious sam. איך אני מכניס תמונה מתוך מהמחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by Joe Blow,

שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  23. Started by mor873,

Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by bneli,

הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  25. Started by mor_anter,

קניתי כאנטר סטריק שמתי cd-kay וזה מה שהוא אמר מה זה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.