משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. אני מחפש משחק ישן ששיחקתי בו עוד בסביבות 2000-2001. במשחק יש רכבת, היא יכולה לנוע בשלוש מהירויות קדימה ואחורה ויכולה לעצור. המטרה של המשחק היא לסיים משימה כמו להוביל קרון מסויים למקום מסויים בכמה שפחות זמן. בעקרון זה משחק חשיבה אבל אני לא יכול להזכר איך קוראים לו. בפתיחת המשחק אם הזיכרון לא מטעה אותי יש 2-3 צפירות של רכבת. זה בעצם כל מה שאני זוכר מהמשחק. אם מישהו מכיר משחק שדומה אפילו קצת למתואר בבקשה שיגיב. תודה רבה מראש. אני רוצה להדגיש שזה לא סימולטור מסוג כלשהו.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי היה לי פעם משחק נחמד שקראו לו The Neverhood הדיסק נהרס לפני שנים ואין לי איך להשיג את המשחק כי כבר לא מוכרים אותו הוא משנת 96 האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מדובר על משחק בסביבת דוס שראיתי לפני כ-7!!! שנים.(כנראה שהוא ישן עוד יותר). מדובר על משחק המכיל משחקי חשיבה שאחד מהם(היחיד שאני זוכר) הוא שאתה מקבל אוסף של צורות ואתה צריך להרכיב אותן לצורה אחת מסוימת(רמת הקושי די גבוהה). אם מישהו חושב שיודע על מה לעזאזל אני מדבר, אשמח לתגובות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם!! אני מחפש משחק ישן מאוד המשחק הוא משחק ירי שאני למעשה שוטר, ואז צצות לי דמויות (מחבלים, גנבים וכו') ואני צריך להרוג אותם בעזרת הנשק שיש לי, ולפעמים אם אני יורה על ארגזים אז מסתתר שם נשק. המשחק הזה היה מצליח, והיה לו משחקי המשך... נראה לי שגם המשחק היה מכיל את השם COP.. תודה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא זוכר כמעט כלום...אבל באלי נוסטלגיה...מישהו מכיר? אני זוכר שהיו כמה קומות והם היו מחליפים צבעים לפי הקושי...
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש משחק ישן שאהבתי מאוד לשחק עזרו לי ,תודה. תיאור קצר על המשחק: אתה איש קטן שמפוצץ דברים שיש לך בדרך אתה מטפס על סולמות ולוקח כל מיני דברים וגם יורה על מפלצות קטנות כאלה.. זה משחק ישן מאוד! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצואא אותו ! HellBoY
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משחק ממש ישן שממש אהבתי כילד ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לו. אני זוכר שהייתי משחק בתור מסוק כלשהו (אני חושב אפצ'י) והיית עושה כל מיני משימות, ויורה טילים וכאלה. וכדי לקחת נגיד דלק או תחמושת היית נעמד מעל איזה חבילה, ואז היה יורד מין חבל כזה עם קרס מהמסוק והיית תופס את זה. מישהו זוכר איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש משחק ישן, ואני לא מצליח למצוא באינטרנט אפילו את השם שלו... אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפחות בשם, ואחר כך כבר נחפש איך להשיג אותו... זה משחק על הדמויות המצויירות "ביפ ביפ" ו"קיוטי" (רוד ראנר והזאב שרודף אחריו) זה מין משחק חשיבה כזה בתלת מימד... אתה משחק את הזאב, ואתה צריך לעשות דברים כדי לתפוס את הרוד ראנר... (למשל בשלב אחד אתה צריך ללבוש עור של כבש כדי שאיזה כלב לא יזהה אותך) ועוד ועוד... אני ממש אשמח אם מישהו יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר הרבה זמן יש משחק כדוריד(כמו FIFA NBA וכדומה) יש דבר כזה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שיעמום החופש פקד אותי... אני משתגע פה ואין שום דבר באופק הייתי רוצה הצעות למשחק (מכל הזמנים לא משנה כמה מכוערים/עתיקים) שמעט אנשים שמעו עליהם (כלומר לא המשחקים הפופולריים ביותר הנדירים האלה ששלוש אנשים שיחקו בהם כמו סקריפייס או ג'אינט סיטזן קבוטו שהוכרזו כמשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק) אני ממש מת פה וניסתי כבר הכל... אני מקווה שפרץ נוסטלגיה יחזיק אותי
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה משחק כמו יוגיאו (YU GI OH) אבל יותר מעניין עם כל החוקים? או שאולי יש משחק של יוגיאו אבל עם כל הכללי?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2008 בשעה 12:57:34 יש כזה? אין כזה?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
משהו בסגנון גולדן אקס הנוסטלגי, כאשר שניים נחלמים ביחד נגד הרעים תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מחפש משחק למחשב PC אשר יקח תמונה של הילד המשחק ממצלמה שמחוברת למחשב וישלב את הדמות במשחק כולל התיחסות לתנועות של הדמות. משחק דומה קיים בPS2 אך הוא מחייב קנית PS2 ??? בתודה, יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברס חייב עזרה ??? ??? : אני מחפש משחק שנקרא קראש משהו כזה ?. האם יש חייה כזואת ? אנא עיזרו לי בבקשה תודה רומן
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר היו משחקי פוקימון (גולד, רד, בלו וכו') שהיו משחקים אותם דרך אימולטור. מישהו זוכר את זה? איך אפשר להשיג את המשחקים האלה של פוקימון? מישהו מכיר משחקים אחרים של פוקימון? אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל תודה בכל זאת למי שמנסה לעזור
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בעיקרון אני מאד אוהב משחקי אסטרטגיה כמו RED ALERT אבל גם אהבתי את CRYSIS. עד היום לא מצאתי משהו מעניין אבל מצד שני אני לא הכי מתמצא בכל המשחקים החדשים. אשמח להצעות נוספות. תודה
-
- 60 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט Amd Athlon 64 2Ghz Abit Kv8 Pro 512 ram של ProMos (משהו ג'נרי אני מניח) Nvidia Fx 5500 128m אני מחפש משחק FPS נחמד להעביר איתו את החופשה, אבל אני לא יודע מה יעלה לי על המחשב (ראיתי את האשכול הנעוץ אבל אני לא יודע מה הדרישות מערכת של כל משחק) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-