עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dimashk,

סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Burgenion,

Battlefield 2 Israeli soldiers Whats your age?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. לקח לשלב הראשון לטעון אולי דקה.. נ.ב. איזה משחק מוזר...מה הקטע צריך לרסס גרפיטי ולהלחם בכנופיות מתחרות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. עם מספר? ולא קופסא, חוץ מזה אפשר להשיג דמו?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by ZorD,

שלום. התחלתי בחיפוש אחר מפות חדשות למשחק CS 1.5, מכיוון שכבר נמאסו עלי המפות הרגילות.. לצערי כל מה שמצאתי היה המפות הרגילות שכבר יש לי אותם.. האם מישהו יכול יכול בבקשה להפנות אותי למקום בו יש מפות חדשות וטובות ל-CS? אם אפשר אפילו קובץ מקובץ בו יש את מיטב המפות החדשות. *זה יהיה נחמד מאד אם הבוטים (Pod Bot 2.6) גם יוכלו לעבוד על המפות האלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by ofirl,

שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by the kooks,

שלום. מישהו מכיר שרתים של MU שעולים בהם רמות מהר אני לא מדבר על האקים אלא פשוט שמקבלים XP גבוה כמוש היהי ב MUISRAEL למי שמכיר.. תודה.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by kinggil,

שלום, אני מחפש להוריד את המשחק Bumpy. לא משנה בסוף מצאתי את המשחק, אבל הוא לא פועל על XP, זה רושם לי לבחור EVGA או VGA , לחצתי VGA ואחרכך נפתח עוד חלון.... HELP! תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kinggil,

שלום, אני צריך איזה שמירה של סוף המשחק סתם בשביל להעביר את הזמן. אז מי שיתן גבר >

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by LeftRight,

היו שמועות שיוצא MAFIA 2 לפני הרבה זמן מישהו יודע משהו? אם זה באמת נכון?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by winer100,

אהלן.. קבלתי את המשחק היום עכשיו אני מנסה להתקין אותו והוא מסרב להיכנס להתקנה.. האוטורן עולה אבל שאני מנסה להתקין הוא מעלה לי שגיאה... הדיסק עובד אצל חבר שלי. יש לציין שנסיתי גם להתקין אותו מתוך המחשב אבל ללא הצלחה.. חכיתי למשחק המון : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by aero,

אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שבת שלום לכולם אני מחפש אתרים להורדת משחקים ללא תשלום לפלאפון החדש שלי motorola הדור השלישי .....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  20. נכנסתי למשחק התחלתי לשחק ופתאום אני חוטף ת'שגיאה הזאת

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by JustNo,

בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by lmlm,

כתבי GAMESPOT ו IGN מדווחים מטוקיו שיש תורים ארוכים של כ 300 איש (!) שמחכים לקניית ה DS LITE והחנויות מכרו את כל המלאי שNINTENDO היקצבה לה( ) הגיל הממוצע שלפי התמונות הוא 40 ! מקור המידע :http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11801 תמונות : http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=&img=1&sid=6145252

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. התקנתי את prince of parsia warrior within(מקורי) ולאחר משחק של כמה שבועות עשיתי עדכון לWINDOWS. שאני מפעיל את המשחק הוא פועל אבל שאני מנסה לטעון שמירה או להתחיל משחק חדש המחשב שלי נכבה.(התקנתי אותו כמה פעמים אחר כך) אם מישהו יודע מה הבעיה ואיזה עדכון עשה את זה אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  25. שלום לכולם התקנתי את המשחק המקורי 4 דיסקים הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיית סאונד למשל את הרעש של המנועים שומעים ואת הסאונד של השיעורי טיסה לא שומעים ולא את מגדל הפיקוח ושניסיתי ללכת לתיקיה של השיעורים יש שם את הקבצי סאונד ושניסיתי להפעיל אותם בווינאמפ הוא רשם שאי אפשר להפעיל בגלל שאין קודק והתקנתי את חבילת המקודדים של קזה לייט הכי חדשה ועדיין זה לא עזר מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים