עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עקב בעייה עם slot agp בלוח האם במחשב העיקרי חזרתי באופן זמני להשתמש במחשב הישן שלי שמיפרטו הוא : p2 400 128mb riva tnt 16mb win98 win 2000 אני מחפש מישחקים שירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה מינימלית של 800x600 הז"אנרים שמענינים אותי הם: 1. first person shooters (quake3 רץ בצורה ניסבלת על המחשב הישן) מישחקים אחרים כמו unreal ,doom2, half-life 1 רצו בצורה טובה 2 .combat flight simulators (סיגנון world war 1 , 2 כלומר dogfighting בלי ראדרים , טילים מונחים ושאר ירקות שמוציאים את כול החשק ) אהבתי את סידרת comanche 3. combat space simulators (xwing vs tie fighters, descent) 4. (platform games (another world ,abuse 5. adventure games 6. 3d person shooters …

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Nahum2,

טוב, אז ככה. התקנתי את RA2. והמשחק כל הזמן נתקע בסרטים. בערך שניות אחרי שאיזשהו סרט מתחיל המשחק נתקע. למישהו יש אעיונות? מערכת ההפעלה שלי SP2?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

מי לא מכיר את סדרת משחקי ה Tekken בקונוסולת ה PS ? אין כזה מצב שמישהו לא מכיר את המשחק , זה משחק חובה בכל בית. ובכן, לא מזמן הנחתי את ידיי על המשחק Tekken 1 - שיצא בשנת 95. המשחק פשוט מהנה. יש לי סרטון קצר, למי שרוצה להזכר בגרפיקה של פעם לינק.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by ilaysk,

אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by SD Project,

התקנתי אותו... הפעלתי אותו... שיחקתי 4 שעות... עברתי יותר מחצי משחק... שמרתי... יצאתי... יום אחרי אני בא להפעיל את המשחק והוא לא עובד... מחיקה של המשחק והתקנתו כמו בפעם הראשונה.. המשחק עולה פעם אחת וזהו !! מה עושיםםםםםםםםםםםםםם ?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Steam Lanches EA Titles Across Europe http://store.steampowered.com/news/2122/ אלו חדשות מצויינות

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by bogdant,

שלום התקנית את ה סאן אנדריס ואני לא מצליח להכנס זה עושה לי SEND REPOTR ERROR החלון הזה של השגיעה System: Microsoft Windown XP professional Version 2002 Service Pack 2 Computer: Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz 1.70GHz, (512)of RAM ATI RADEON 9600 SEries

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by hakoki,

הורדתי כבר בערך 8 טריינרים שונים שבכולם בשנים שאני מפעיל אחד מהצ'טים המשחק קורס... מישהו יודע על טריינר (לינק?) שעובד בבקשה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by ob,

למישהו יש את הדמו או את המלא ? רציתי לדעת אם כשהשחקן שלי מת אז הלך לי כל המשחק ? אי אפשר להחזיר אותו ? צריך להתחיל הכל מהתחלה ?!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Shoshinga,

שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by danvis,

יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.

14. Started by ukeboy,

שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה במשחק. יש עיר מסוימת שאני כובש אוטומטית (בלי קרב, הטלתי מצור כמה תורות) וכשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הכיבוש המשחק פשוט קורס לדסקטופ. אין לי מושג למה זה כי זה לא קורה באף עיר (כבשתי עיר נפרדת ובחרתי באחת מהאפשרויות וזה היה בסדר. אני לא יכול להמשיך במשחק וחייב לבחור אפשרות). המשחק מקורי, כך שזה לא בעיה. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז יש פה למי שמעוניין: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תנו איזה מדריך או הסברים למשחק לא חייב תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. היי כולם להלן המשחקים של PwEman מול Arew במשחק הראווה שעשינו במסגרת פתיחת הטורניר החדש של IGA! משחק ראשון: משחק שני: משחק שלישי: תודה רבה ל- iSneak & PwYumi על הקריינות!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. בואו נארגן משהו. מי רוצה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by mor_anter,

קניתי כאנטר סטריק שמתי cd-kay וזה מה שהוא אמר מה זה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by coorva,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.

21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

when Black & White 2 will be out?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.

23. Started by SagroN,

שלום לכולם. מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לשאול. אני מפרמט את המחשב, מכיוון שיש לי בעיה עם הווינדוס, לא חשוב. ורציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את השמירות של Crysis ואת השמירות של Assassian's creed? על מנת שאוכל להמשיך מאיפה שאני, ולא להתחיל מההתחלה. אשמח אם תפנו אותי בדיוק לתיקייה ולקובץ המתאים, ממש יעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by sasi20,

אני מעלה את המשחק ואחרי שאני בוחר להתחיל משחק חדש ואז בוחר את הרמה פשוט המחשב חושב שניה ועושה ריסט מעצמו ניסיתי כמה פעמים וזה עושה אותו דבר המחשב עושה ריסט איך שאני בא להתחיל את המשחק יש לי כרטיס מסך 7800GTX והדרייבר הכי חדש ו- 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר ומעבד דואל קור 3.0 לפי הדרישות מערכת זה אמור לעלות לי עם מחשב כזה, למישהו פה זה גם קרה? ניסיתי למחוק ולהתקין ולא עוזר

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Vampire - The Masquerade Bloodlines המשחק הזה בהתחלה היה נחמד אבל עכשיו הוא מסובך ומעצבן מישהו פה משחק במשחק הזה ויכול לעזור לי? אני תקוע די בהתחלה בעיר כזאת.אם מישהו יודע אז אני אשמח שהוא יעזור לי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.