משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן למיטב המקצוענים פה, יש לי radeon hd4350 512Mb עד כמה טוב לדעתכם הוא יסחוב את MW3 ? לא שיחקתי עדיין שום משחק במחשב אבל הוא מטיס הכל (סרטים וכו) באיכות מעולה. המפרט של המחשב intel i7 860 2.8ghz 4gb memory שני הארד דיסקים ממש חזקים (לא זוכר כרגע פרטים) אחד טרה והשני חצי כרטיס קול אם זה משנה משהו tc electronic desktop konnekt 6 נראה לי שזהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
למה אין שרתים מהירים? יש שרתים ישראלים? הפינגים שלי מעל 100 בכול השרתים בעולם וממש קשה לשחק ככה במשחק
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אממ ניצחתי(בקושי) בקרב אחד בARENA בעזרת SHADOW בין השאר(להיות בלתי נראה); בקיצור, אחרי שניצחתי הופיעה לי ההודעה הזאת שיש אחרי שאתה רוצח מישהו באופן סתמי(כנראה הDARK BROTHERHOOD).. ? אגב, איך אני יכול להגיע לTHEIVES GUILD?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך???? מפרט בצד אני חושב שזה ביגלל שזה מנצל ליבה אחת יש דרך ליפתור את זה וגם עוד שאלה אני חולה על משחקי פעולה ברשת אתם יכולים להמליץ לי על משחק טוב שיש בו גם ישראלים
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המפתח שפותח את הדלתות של הפיראטים? את הספינה הנסתרת ואת החדר הזה בבית שמלא פיראטים?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ושוב SQUARE ENIX איכזבו אותנו. במקום להוציא REMAKE אמיתי עם גראפיקת HD, הם הוציאו מחדש את אותו המשחק עם שיפורים מינורים. ואם בכל זאת אתם מעוניינים להינות מהקלאסיקה בגרסה משופרת, אל דאגה המעריצים דואגים לכם. חבילת שידרוג מוזיקה, הכוללת את המוזיקה האוריגינלית מהPLAYSTATION, גרסאות תזמורת חיה, גרסאות משופרות של FANS, ורימיקסים. http://forums.qhimm.com/index.php?topic=12787.0 מומלץ לבחור בהתקנה את פרופיל היוצר(הטראקים החביבים עליו). לא לשכוח לסמן את הגירסה המתאימה(1997 או 2012). ולוודא שהקבצים אכן הותקנו במקום הנכון(תמיד אפשר להעביר אותם ידנית). אתם רוצים עוד? גם את הגראפיקה אפשר לשפר. שיפור קל ללא בלגאן(שומר את גירסת 2012 כמו שהיא): http://enbdev.com/descript…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. התקנתי את המשחק ושומעים את הסאונד בקטעים מהסרט אך במשחק עצמו אין סאונד בכלל, מישהו נתקל בזה? כל ההגדרות של הסאונד תקינות, ניסיתי על עוד מחשב שלי שיש בו כרטיס קול דומה אך גם בו לא שומעים סאונד, יכול להיות שהמשחק לא מסתדר עם SOUND BLASTER LIVE? אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת. מישהו יש לו ניסיון עם זה? עדכון: מצאתי את הבעיה - הבאג הוא במשחק: צריך להוריד בלוח הבקרה את האצת החומרה להאצה בסיסית ואז יש סאונד במשחק. כנראה זה באג של המשחק עם SBLIVE לסוגיו.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הלחץ מצד השחקנים והתנגדותם למנגנוני ההתקדמות בתמורה לכסף אמיתי ב-Battlefront 2 נותנים אותותיהם גם בכותרים אחרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו אם אני לא הולך לתחרות סתם נרשם בחינם כאילו שאני בא רק להסתכל, אז מה אני רק מסתכל על אנשים משחקים או שיהיו משחקים גם למי שלא בתחרות כאילו אקסבוקס וכאלו כמו שהיה לפני כמה שנים בתערוכת גיימר
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המסך כותב לי ב2 משחקים שניסיתי להפעיל כבר OUT OF RANGE והמסך הבהב יש לי מסך דק יש מצב זה כי חסר לי חוט בין המסך למחשב עצמו ועובדים לי איטיים ויש לי כרטיס מסך גיפורס 8 ו2 גיגה זכרון וליבה כפולה קיצר המחשב אמור להפעיל ולא יודע מה לעשות סלחו לי אם העלתי את הנושא במקום לא טוב פשוט לא מבין באתר ולא יודע איפה לעלות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי משפחה שעכשיו נוסעת ביום שני הקרוב (מחר) ללאס ואגס ובסוף החודש לבייגי'ן בסין עכשיו רציתי לדעת ממי לבקש שיביא לי PS3 וכמה הוא אמור לעלות אני מתכוון רק לגרסת ה60 ג'יגה והאם הוא מתאים לארץ והאם בכלל יהיה ניתן להשיג אותו בתאריכים האלה? כי לפי מה שהבנתי הPS3 יצא היום אם אנלא טועה? מי שיכול שיענה מהר כי מחר הם כבר טסים ללאס ואגס
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines המשחק הזה בהתחלה היה נחמד אבל עכשיו הוא מסובך ומעצבן מישהו פה משחק במשחק הזה ויכול לעזור לי? אני תקוע די בהתחלה בעיר כזאת.אם מישהו יודע אז אני אשמח שהוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום , יש לי פיפא 2008 ושלשום המשחק נהיה לא מפוסקל כראוי פתאום , אני לא ממש יודע ממה זה קרה . הסרתי והתקנתי מחדש דרייבר של כרטיס מסך וזה לא עזר . אפשר לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים,קוראים לי איתי, אני בן 20 ובעבר שיחקתי בעיקר MOBA כמו דוטא וליג, אך פרשתי וכרגע אני מחפש שותף לDivinity - original sin.אשמח אם תוסיפו אותי בסטים: http://steamcommunity.com/id/IT4Y/
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבא אלייך מסוק ומתחיל לירות ויש משאית באמצע ,אז רציתי לדעת איך אפשר להרוג אותו?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-