משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי max payne 1 ויש לי בעיה . אני משחק איזה כמה דקות וזה עושה לי ככה : http://img386.imageshack.us/img386/2292/66560621cd2.jpg אחרי שזה קורס אני מנסה להכנס שוב וזה כותב לי ככה : http://img396.imageshack.us/img396/4274/73622212ti6.jpg ואני חייב לעשות ריסט . נסיתי לשנות את ההגדרות לבנוני וזה עדיין אותה בעיה רק שזה פועל איזה חצי שעה או יותר . מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשבתי על האלחוטי של לוג'יטק איך הוא? יש אלטרנטיבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש עדיין אנשים בכלל שמשחקים ברשת באחד המשחקים בסדרה? (המשחקים בסדרה שלא צריך סידיקי בשביל לשחק ברשת).... ואם מישו מכיר משחקי רשת חינמיים בסגנון אני אשמח לדעת
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב הרבה לא מכירים תסידרת מישחקים הזות אז ככה Kingdom Hearts זה סידרת משחקים משותפת לסקווראיניקס(החברה שפיתחה את פינל פנטזי ועוד הרבה משחקים אחרים) ולדיסני הסידרה היא בסגנון RPG ונכון להיום מחולקת ל3 משחקים הראשון מתחיל תסיפור ויצא לPS2 אחרי זה עשו משחק מעבר לGBA ואז הוציאו את 2 לPS2 שממשיך תעלילה מישרשרת הזיכרונות (המשחק לGBA ) ככה שזה 1-Kingdom Hearts1 2-שרשרת הזכרונות 3-Kingdom Hearts II בכל מיקרה מאוד אהבתי את הראשון היה לו סיפור פשוט ונחמד\גיוון \גרפיקה ומוזיקה יפה וסירטי CG מאוד יפים ביכלל היתה אווירה מצוינת תמשחק של הGBA ניסיתי לא אהבתי ועזבתי די בהתחלה אבל לא לקלקל תסיפור קראתי תעלילה שלו קצת אחרי שהתחלתי את 2 עכשיו אחרי שאהבתי תראשון הי…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני תמיד רואה את הדמות של באטמן בצד שמאל האם יש אפשרות לשנות את זה שהוא יהיה במרכז ?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי את המשחק לפני כמה זמן, וכל כמה דקות (2-3) המשחק קורס... הורדתי את העידכון החדש ביותר... המחשב שלי אמור להפעיל את המשחק בלי בעיה, והוא אכן מפעיל אותו על ההגדרות הגבוהות ביותר במהירות, אך המשחק קורס מדי פעם... יכול להיות שזה קשור לכך שהמשחק תמיד קורס כאשר אני מנסה ליצור שחקן? תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
Chapter 11 - Anticitizen One אם תוכלו בבקשה לתת לי SAVE מהשלב הזה (ההתחלה שלו ככה), אני מאד אודה לכם!! פשוט נהרס לי ההארדיסק עם המשחק...אין לי כוח להתחיל אותו מההתחלה. תודה! bennyv@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני בא לשחק בו ואיך שהו בא להתחיל לטעון (אחרי שהוא עלה בהתחלה) הוא קופץ לדסקטופ. יש לי ראדון 9600XT ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. הדרייברים הם הממש לפני אחרונים שיצאו עכשיו ונראה לי שיש לי דיירקט 9C (אם לא מאיפה אני מוריד ואיך אני בודק שבאמת יש לי אותו??).
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575524,00.html כתבה נחמדה, הלוואי ויהיה עתיד לתעשיית המשחקים הישראלית...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-