משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בא לשחק בו ואיך שהו בא להתחיל לטעון (אחרי שהוא עלה בהתחלה) הוא קופץ לדסקטופ. יש לי ראדון 9600XT ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. הדרייברים הם הממש לפני אחרונים שיצאו עכשיו ונראה לי שיש לי דיירקט 9C (אם לא מאיפה אני מוריד ואיך אני בודק שבאמת יש לי אותו??).
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי ההשקה המוצלחת בהחלט של Bayonetta, משחק ייחודי נוסף של הסטודיו היפני PlatinumGames עשוי לנחות ב-Steam בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי ממישהו חשבון Steam ובו CSS והאלף לייף 2, שיניתי את כל הפרטים (סיסמא, אימייל, שאלה סודית) פרט לשם משתמש שלא ניתן לשנותו. הכול עבד טוב והייתי מבסוט (ושיחקתי כמה חודשים). אתמול, לאחר כמה חודשים שלא שיחקתי, החלטתי להתקין את המשחק והתוכנה כדי לשחק. עשיתי הכול כמו שצריך, אך בעת הכניסה לחשבון, התוכנה אומרת לי שהשם משתמש לא נכון או הסיסמא שגויה ואני ניסיתי מספר וריאציות עם אותיות גדולות, קטנות וכל מה שניתן לעשות (השם משתמש והסיסמא נכונים ב-100% מכיוון שרשמתי את זה על דף וכמובן החבאתי אותו שלא יגלו אותו ) ובכל זאת הוא ממשיך לכתוב לי זאת... ניסיתי כמובן שיחזור סיסמא ומשתמש אך משום מה, הם עוד לא שלחו לי אפילו אימייל אחד! מה אני צריך לעשות? אנ…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
כותרת... אם למישו יש תאחד מcheathappens, אז אני מאוד אעריך את זה (וכמה שזה לא שווה - אני מבטיח לא להפיץ אותו בשום צורה). ובעקרון אם למישו יש דרך כך שיהיו לי משאבים בלתי נגמרים ו\או בנייה מהירה אני אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי max payne 1 ויש לי בעיה . אני משחק איזה כמה דקות וזה עושה לי ככה : http://img386.imageshack.us/img386/2292/66560621cd2.jpg אחרי שזה קורס אני מנסה להכנס שוב וזה כותב לי ככה : http://img396.imageshack.us/img396/4274/73622212ti6.jpg ואני חייב לעשות ריסט . נסיתי לשנות את ההגדרות לבנוני וזה עדיין אותה בעיה רק שזה פועל איזה חצי שעה או יותר . מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן את הגיימפד של מיקרוסופט האלחוטי של ה360 למחשב.. עכשיו יש איזה קובץ משהו שאני יוכל לשחק איתו במשחקים שהוא לא תומך למשל בוגאס פיר וכאלה? או שהוא תומך רק משחקי ספורט? תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
למי שיש או יודע מאיפה להוריד בבקשה להגיד לי (ולא תוכנות שיתוף)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, אני נתקע בבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה. יש לי מהירות אינטרנט ממוצעת של 15 מגה בית לשנייה והעלאה של 750. העניין הוא כזה השעות היחידות שאני יכול לשחק בהן, הן: 23:00-14:00 וכל שאר שעות היום. מהשעה 14:00 בצהריים עד 23:00 אני לא מצליח להתחבר בכלל לשרת הוא פשוט עושה לי DC. חשבתי הרבה על מה הבעיה, מצד אחד המהירות גלישה היא גבוהה אך נראה כי אין קשר לעומס שרתי המשחקים מכיוון ששעות הפעילות העמוסה שלהם היא בלילה ודווקא שם אני משחק חלק. כאשר בשעות היום שלנו בארץ (זמן שבו מרבית אנשי ישראל מחוברים לרשת) אני נתקל בעומסים אדירים ואני לא יכול לזוז במשחקים. יש לכם כיוון או משהו? אני באמת לא יודע מה לעשות. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בקטע ש JAGGER VALANCE אומר לי להשיג פצצה כדי לפוצץ את המקום שממולא גז...התחלתי ללכת חזרה הסתבכתי מעלית בלאגנים בקיצור אני לא יודע מה לעשות ...תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, "קניתי" בטעות COD באיטלקית. לצערי, אני לא דובר איטלקית. האם יש איזה LANGUAGE PACK למשחק שישנה את השפה לאנגלית ?! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-