משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מחפש משהו לא בסגנון של red alert אלא משהו יותר טקטי שמצריך טיפה יותר מאמץ שכלי. משהו שיגרום לי לחשב צעדים, לחשבות על טקטיקות. בין אם זה משחק תורות או זמן אמת. מה שחשוב זה לאמץ קצת ת'שכל.. אופציה לרשת זה טוב. הטרויאן מאמץ את השכל יותר מred alert כמה שזה משחק דפדפן הוא הרבה יותר קולע למה שאני מחפש מאשר משחק בסגנון של red alert.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש משחק ביליארד אבל אני לא זוכר את שמו אני זוכר שאפשר היה לשחך בו ברשת בינם, ושהפיזיקה שלו היתה מציאותית והיו בו הרבה סוגי משחקים. יותר מזה אני לא זוכר. אם מישהו יודע על מה אני מדבר אז בבקשה שיגיד לי, ואם לא אשמח אם תיעצו לי על איזשהו משחק ביליארד טוב שאפשר לשחק בו ברשת.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
מי שמכיר, בעבר היה לWIN XP את Gearhead Garage האגדי: http://www.gearheadgarage.com/ ואחריו הגיע משהו שמתקרב יותר לדבר האמיתי, המבוסס על תכנית טלויזיה בדיסקברי, Monster Garage: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mgSetfeLcw#t=168s ויש עוד שלל משחקים ששמים דגש על חווית הנסיעה ופחות על הבניה והתיקון במוסך... בכל אופן, אם למשהו יש הצעה טובה - אני אשמח לשמוע כי גוגל הפנה לי את גבו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהבתי מאד את המשחק....אני מחפש משהו באותו סגנון בערך עם המאפיה, פשע וזה.. יש רעיונות...? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק בסגנון של SNIPER ELITE , שניתן להלחם בכמה סוגיי נשק וניתן גם לשחק ברשת. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני חורש אצל חבר שלי על גוד אוף וור והמשחק הזה ממש ממכר אני מחפש למחשב משחק דומה ומבקש שתעזרו לי למצוא שמות אני מחפש משחק מעודן כזה ולא רובוטי. מעדיף להכות אנשים ומפלצות ופחות מכונות אני מחפש משחק שאני מתקדם לאורך השלבים ומתפתח (כמו שבגוד אוף וור אני מעלה את הנשקים שלי רמות) חשבתי על הנסיך הפרסי אבל אני מחפש אחר משו אחר (הסגנון טוב . הנסיך הפרסי פעם היה לי)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בשביל החברה שלי משהו שמתאים לבנות,בסגנון של crush וכאלה תודה רבה לכולם
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלא יש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפה המשחקים שאני מכיר. Half-Life 2 far cry Call of Duty 2 bettefeld 2142 igi 2 Ghost 2 Quake 4 אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה. יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם? {את השאר אני מכיר} תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחד המשחקים שיותר נהניתי לשחק . אם אני לא טועה נסיונות התקנה של המשחק על XP לא ממש צלחו(או בעצם על ויסטה 64ביט ).... האם יש משחק שדומה לו?או משחק המשך ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן אנשים... לא מזמן נזכרתי באיזה משחק ישן יחסית שסבא לי רוצה על המחשב שלו, שיהיה לנו ולקטנים במשפחה מה לשחק שבאים אליו בחגים וכאלה... [אין מצב המחשב שלו תומך קרייסיס.. ]... אני לא זוכר את השם שלו, אבל זה היה על איזה יצור עם ראש כזה שהלמעלה של הראש שלו ארוך מאוד... איזה חייזר כזה או משהו... העלילה איפשהו בתוך חללית אם אני לא טועה, ויש לי אסוציאציה של 3 אותיות באנגלית בתור השם של המשחק.. משהו עם DK או משהו כזה.... אבל לא בטוח... אני לא זוכר לא מצאתי בגוגל כלום... אשמח אם מישהו זוכר/מכיר =]...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק RED ALERT 2 יצא כבר 3 אבלל אני מחפש את 2 . מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
החלטתי להעביר את השאלה מהאשכול לזיהוי משחקים לפה, כי האשכול הוא יותר בקטע של חידות. אני מחפש משחק על דינוזאורים. זה משחק פעולה תלת מיימד, גוף ראשון. אני זוכר רק איים, ואתה לבד, ויש בים את הדינוזאורים הגבוהיים הענקיים האלו, ובעצים יש דינוזאור ממש מהיר מנומר, וטירקס (ויש עוד כמה..) הייתי משחק בזה מזמן כשהייתי ילד, פתאום נזכרתי בזה. הסתכלתי על משחקי Turok וJP ולא מצאתי אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי תמשחק WWE SmackDown! Vs. RAW 2006 והוא לא נמצא שם לפי מה שידוע לי יש למישו מושג על משחק שהוא כן נמצא בו, אולי בגרסה של 2004 ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-