עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gshhar,

האם יש שם משימות (כמו COD) או שזה משחק רשת ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by מכבי חיפה,

אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by sashakrik,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. טוב ,אז קיבלתי הצלחתי לפענח התקנה , הכול עולה אבל בתאילנדית? והדיסקים הם לא multi langudge יש אפשרות ליצור התקנה באנגלית ? ושאלה שניה , במהלך ההתקנה מתקנים GAMESPY , אבל בפורום פה קראתי שמשתמשים ב PUNKBUSTER , במה אמורים להשתמש ? תודה לעוזרים ..

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by YinnoN,

אני די חדש במשחק ואני משחק בפאץ' הכי חדש שלו (לא זוכר איזה מספר). אני צריך ips לסרברים טובים עם פינגים נוחים ושיש בהם שחקנים. ד"א, בbf2 עד איזה פינג המשחק יזרום לי בצורה נורמאלית ? תודה. תיקון טעות ! - הגרסא שלי היא לא זאת שיצאה לפני כמה ימים אלא פאץ' אחד לפני.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  6. http://spazioinwind.libero.it/linoma/ideas.html בדקתי כמה מישחקים והיתקדמות מאוד גדולה אפילו הצלחתי לשחק בבוקר קצת במאריו RPG לDS (לא זוכר שם אמיתי) כרגע אין מוזיקה וזה לא מושלם אבל המהירות טובה והגרפיקה יותר נכונה התמונה מהאתר שלהם לא ממני

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג ASUS ATI X800XL והיום עשיתי עדכון לדרייבר שלו, ומשום מה באמצע שאני משחק ב-NFSMW הוא יצא מהמשחק ומאז אינו יכול להיכנס שוב. למישהו יש אולי המלצות לפתרון הבעיה? אני מאמין שזה בהגדרות של המשחק או בתוכנה של הכרטיס מסך. אגב העידכון הוא ל-CATALYST® Version 06.3 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by dani,

יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by KvodHagab,

חברה, לרשום דמות, רמה, ושרת go go go

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. ענקקקקקקק! חשבתי שהמשחק יהיה ענק,אבל לא ציפיתי לציון כזה מפחיד על המכה הראשונה עכשיו אני בטוח שהמשחק מעולה המגזין OFFICAL XBOX MAGAZINE נתן למשחק [בגירסאת הXBOX360 שלו] ציון של 95 מתוך 100 עכשיו רק צריך למצוא סריקות של המגזין כדי לקרוא ת'כתבה עידכון: המגזין UK PC GAMING נתן ציון 93 מתוך 100 למשחק חשוב לציין שבזמנו,כש-MORROWIND יצא [הכותר הקודם בסדרה],המגזין UK PC GAMING נתן לו ציון של 82...ככה שיש שיפור משמעותי מאוד.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by dark_zero,

אני מעוניין לדעת

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by Mustang,

CM0102 יעבוד לי על מעבד ליבה כפולה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by LeftRight,

הגעתי לשלב 4 אם אני לא טועה אני צריך להרוג דרקון גדול כזה טוב אני מנסה שעה לא מצליח כל פעם נשאר לו קצת בניתי אולי 50 בניינים של אלה שזורקים גרזנים ושידרוגים והוצאתי חיילים שזורקים גרזנים איך מנצחים אותו?? :bash:

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  14. עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shefi,

bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by yotam360,

האם יש ב-NEED FOR SPEED MOST WANTED ל-PS2 אפשרות לשחק עם שני שלטים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by LIOR42,

מישהו יכול להמליץ לי על משחק פעולה טוב

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  18. http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2028

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Vidati,

לא מזמן סייתי את המשחקים NFS:MW ו POP:WW אבל לא שמעתי אם יש המשך למשחקים האלו...

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

כאן זה דיון שכל אחד עם קבוצה בהאטריק יוכל לכתוב באיזה ליגה הוא ונוכל לדבר על המשחק.. נראה כמה מפה משחקים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by J0HNiE,

אמור להיות משחק מצויין! יש פה פרסומות על המשחק ונכנסתי עכשיו לאתר נראה מצויין! והיה כתוב available now הנה האתר http://www.2kgames.com/24/site.html שמתי לב רק עכשיו שזה רק לPS2 אני מקווה שיצא גם המלא

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  22. התחרפנתי מהחיפושים לא מוצא בשום מקום וכל שרת שאני מנסה להכנס אומרים לי שאני צריך להפעיל את התוכנה הזאת...איפה יש אותה בכלל לא מצאתי בגוגל כלום

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, יש ברשותי את המשחק BF2 והוא לא עובד לי. בכל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה מסך שחור שכאילו הוא בדרך לטעון ואז ישר זורק אותי מהמשחק.. (עוד לפני הסירטוני פרסומות שבהתחלה והכל). ניסיתי לעדכן לגרסא האחרונה ועדיין המשחק לא עולה. A64 3200+ DFI NF4 Ultra-D 2X512MB GF7800 GT 256MB תודה רבה לעוזרים.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Battlefield man,

הי תקידו יש שרתים ישראלים כי ה ping הורג אותי

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Battlefield man,

שאלה מהי המפה הגדולה ביותר ומה זה battlefield 2:eoru force ???????

• 8 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים