משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום יש לי VISTA ן W7 ובשתיהם יש לי בעיה שאן לי AF במשחקים יש לי כרטיס מסך 4670HD ועוד משהוא שאני מנסה להפעיל את FC2 ו CRYSIS על D10 המשחק יוצא וב FC2 הוא מחליף צבעם עד שהוא יוצא (רק הVISTA ) וב W7 הוא בכלל לא נכנס לD10 (בCRYSIS בFC2 הוא בסדר) וכיצור אך מסדרים\מה הבעיה? ואני לא יודע אם זה קשור אבל בכניסה לFC2 הוא אמר שצריך SP1 תודה לעוזרים ושבועה טוב
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז התחילה העונה החדשה ומלבד Tweak-ים פה ושם אני לא מרגיש שינוי גדול (עדיין לא ניסיתי את המפה החדשה). לא מבין את זה איך הם לא טיפלו בנושא של אנשים עוזבים באמצע , זה ממש מתסכל ופוגע מאוד. מה איתכם? שיחקתם? מה דעתכם? סובלים כמוני מעזיבות באמצע המשחק?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ארצ 512 ram ddr וכרטיס מסך ati radeon 9600xt 256 mb http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/16712.offfffffffffffffffffffffff.jpg
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצאו שני המשחקים האלה, ומשום מה אין פה שום דיון עליהם... מישהו שיחק או שמע ? ממליצים עליהם ?!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
נפתחת העונה השניה של ה- Israel Madden League בקרוב מאד. הליגה מבוססת בעיקרה על שחקנים מפורום פוטבול אמריקאי בתפוז. בשל חוסר בשחקנים בתקופה זו אני פונה גם לפורום הזה לכל שחקן מאדן שמכבד את עצמו ומזמין אתכם להשתתף בליגה מושקעת מאד. יש אתר, יש מערכת סטטיסטיקה משוכללת, יש כל מה שצריך. הדרישות: 1. מאדן 08. 2. יכולת לשחק ברשת. אפשר להשתמש גם ב- Hamachi 3. רצינות - כלומר לא לפרוש מהליגה גם אם לא בא לכם אחרי כמה מחזורים או שאתם מפסידים. העיקר הכיף וההשתתפות. 4. שעה אחת פנויה בשבוע. אין לחץ, רק משחק אחד בשבוע לכל היותר. אבל מי שלא עומד בזמנים - עף. מי שמעוניין שיגיב פה וירשום דרכי תקשורת (ICQ, MSN, email). אני כבר אצור אתכם קשר. Lets play ball!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה על הכוונת בקאונטר סטרייק יש כל מיני גדלים לכוונת, small, high, auto size... רציתי לדעת מה ההיתרון והחיסרון בכל אחד מהגדלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק מפעיל דרך דימון טול וWOWLOEADER מנסה להתקין ו (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם? ממש עכשיו מתחיל ה- CHECKIN והאפשרות להרשמה מאוחרת! אתם מוזמנים לעשות CHECK-IN בעמוד הטורניר: http://www.z33k.com/z/hl3 כמו כן לשידור החי שמתחיל עכשיו - 20:00: www.twitch.tv/IGAIsrael
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בואו נארגן משהו. מי רוצה?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
דיין לא בזבזתם את כל המזומנים שלכם? הנה כמה הצעות משחקים משתלמות שכדאי לכם לשמוע עליהן מבצעי האביב בחנות האונליין Green Man Gaming, עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים, ממשיכים גם כעת עם חלק נוסף – שמתמקד בכותריהן של המפיצות Square Enix, Devolver Digital, Codemasters ועוד. בואו לגלות האם יש כאן משהו שקורץ בדיוק עבורכם. כמו קודם, גם כעת שימוש בקוד הקופון 'SPRING20' יקנה לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על כל רכישה בעלות כוללת של מעל ל-10 דולרים – והנחה זו היא שהופכת את ההצעות למשתלמות באמת, על כן בהמשך נציין את המחירים אשר לוקחים בחשבון את ההצעה הזו. אצל Square Enix היפנית ניתן לרכוש את Just Cause 3 העדכני והאיכותי במחיר של 32.2 דולר, את משחק ההרפתקאות Life is Strang…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלי בשום מקום אני מתגייס ב 18 במאי ואני ממש ממש רוצה לשחק ב battle.net לפני הגיוס. מצאתי את הדיסק של ההרחבה. אבל דרוש לי cdkey של המקורי. אז אם למישהו יש cdkey מקורי שהוא מוכן להביא אני מאד אודה לו. יש לי cdkey של counterstrike ושל never winter nights ל"החלפות".
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את המשחק halo combat evolved מותקן אצלי על המחשב וגם אצל אחי במחשב אחר (2 מקוריים) אנחנו יכולים להיכנס לשרתים אחרים שאנשים פותחים אבל בתנאי שכל אחד בנפרד משחק אם אני נכנס ואז אני אומר שיכנס מהמחשב שלו לשרת שאני נמצא הוא לא יכול אבל אם אני/הוא פותח שרת אז אנחנו יכולים להיכנס אחד לשני ולשחק ביחד מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ששנינו נוכל לשחק ביחד בכל שרת ששחקנים פותחים?? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב הרבה לא מכירים תסידרת מישחקים הזות אז ככה Kingdom Hearts זה סידרת משחקים משותפת לסקווראיניקס(החברה שפיתחה את פינל פנטזי ועוד הרבה משחקים אחרים) ולדיסני הסידרה היא בסגנון RPG ונכון להיום מחולקת ל3 משחקים הראשון מתחיל תסיפור ויצא לPS2 אחרי זה עשו משחק מעבר לGBA ואז הוציאו את 2 לPS2 שממשיך תעלילה מישרשרת הזיכרונות (המשחק לGBA ) ככה שזה 1-Kingdom Hearts1 2-שרשרת הזכרונות 3-Kingdom Hearts II בכל מיקרה מאוד אהבתי את הראשון היה לו סיפור פשוט ונחמד\גיוון \גרפיקה ומוזיקה יפה וסירטי CG מאוד יפים ביכלל היתה אווירה מצוינת תמשחק של הGBA ניסיתי לא אהבתי ועזבתי די בהתחלה אבל לא לקלקל תסיפור קראתי תעלילה שלו קצת אחרי שהתחלתי את 2 עכשיו אחרי שאהבתי תראשון הי…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-