עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

טוב אחרי ששחקתי איזה שעה ב RED ALERT החדש קבלתי עצבים על הגרפיקה המזעזעת וחזרתי לשחק בcommand & Conquer3 אני מחפש GLOBALCONQESTים להוריד יש כזה דבר? או עוד מפות חדשות? אני צריך את עזרתכם בנושא

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. מישהו יודע איך אני בודק את ה FPS ב AGE OF EMPIRES 3? יש לי טיפה לא LAGS כש אני זז אם העכבר לצדדים.... הכל על MAX ה גרפיקה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/il/team/7871286/ password:123456 שתפו לכולם אני רוצה 100 +

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by SagroN,

שלום לכולם. מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לשאול. אני מפרמט את המחשב, מכיוון שיש לי בעיה עם הווינדוס, לא חשוב. ורציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את השמירות של Crysis ואת השמירות של Assassian's creed? על מנת שאוכל להמשיך מאיפה שאני, ולא להתחיל מההתחלה. אשמח אם תפנו אותי בדיוק לתיקייה ולקובץ המתאים, ממש יעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by *NightMare,

מחפש נואשות את המשחק Space jam אם אתם יודעים איך להשיג אותו אני אשמח לשמוע.....

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. הנה הלינק! http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/index.html?tag=mp_2to9 התאריך הוא הראשון לספטמבר כפי שפורסם בגיימספוט. למרות שלפי הראיון שהם ערכו עם Gabe Newell (מנכל Valve) גייב אמר שהם מתכננים להוציא אותו במהלך חודש אוגוסט. אלה הם חדשות נהדרות ואני מקווה שהם לא ידחו את המשחק.... שוב.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by NIR-T,

הורדתי באימיול משחק בפורמט בין וגם את הפורמט קיו שלו... איך אני אמור לצרוב אותם שיהיה לי דיסק לגיבוי?? יש לי את תוכנת נרו הכי חדש (גרסה 6.0.3 נדמה לי) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  9. בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. למישהו זה גם קורה או קרה? או יודע מה הסיבה? תאמת פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב ובווינדוס הקודם גם נתקע לי איזה יום וחצי זה היה ואחרי זה אני לא זוכר אם ניסתי לשחק לפני הפירמוט. אז בקיצר היום בבוקר לא היה בעיה רק עכשיו יש. אולי זה בעיה של האינטרנט לפעמיים או אצל EA . נראה אם זה ימשיך ...

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול אם במשחק Robot Arena 2 כאשר אתה עובר שלבים אתה מקבל נשקים חדשים או שלא ? ועוד שאלה בקשר למשחק Deus Ex הראשון - מישהו זוכר מה היה השם של המחשב בסוף המשחק שהציע ל JC להצטרף אליו ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by mj23,

היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by Linkin Park,

תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by SeaMonster,

אני עומד ליקנות עוד מאט מסך LCD חדש ( Samsung 206BW) ורציתי לדעת איך מישחקים עובדים על מסכים רחבים , האם הם (המישחקים החדשים) תומכים ברזולוציות של מסכים רחבים? , והעם זה נח לשחק על מסך רחב? תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by ex_,

הנ"ל (SimonSix)מהדיון הקודם שננעל. ילדים נודניקים ומתלהבי הורדות זה לא המקום בשבילכם. חלאס, תכבדו את החוקים פה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by ob,

למישהו יש את הדמו או את המלא ? רציתי לדעת אם כשהשחקן שלי מת אז הלך לי כל המשחק ? אי אפשר להחזיר אותו ? צריך להתחיל הכל מהתחלה ?!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. מישהו רוצה שם משתמש של סורס הלף לייף 2 בסטים ? 60-+ מי שרוצה שיגיד.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. מחפש משחקים בסגנון COUNTER STRIKE ו-TACTICAL OPS יש המלצות? וגם משחקי טובים ירייה בגוף ראשון

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by אושר (:,

טוב הורדתי תמשחק אתמול .. בקיצור סבבה התקנתי והכל... נכנסתי למשחק ואז הוא עושה הודעת שגיאה שצריך לעדכן זה יוצא ואחר כך ישר עושה שגיאה ככה בדיוק: (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MFC71D.DLL.התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. בכל אופן ניסיתי לעשות UPDATE בתיקייה וזה עושה אותה שגיאה. לא מבין למה, המשחק פועל, ההתקנה עברה, מה הבעיה ? עזרה דחוףף ד"א יש לי ויסטה 32 ביט אם זה קשור אז אין טעם לחפור.. אבל אם זה עובד על ויסטה אז עדיין לא מבין מה הבעיה ?!?! תודה!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by Shbd,

המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

למה אין שרתים מהירים? יש שרתים ישראלים? הפינגים שלי מעל 100 בכול השרתים בעולם וממש קשה לשחק ככה במשחק

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.