משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מי לא מכיר את סדרת משחקי ה Tekken בקונוסולת ה PS ? אין כזה מצב שמישהו לא מכיר את המשחק , זה משחק חובה בכל בית. ובכן, לא מזמן הנחתי את ידיי על המשחק Tekken 1 - שיצא בשנת 95. המשחק פשוט מהנה. יש לי סרטון קצר, למי שרוצה להזכר בגרפיקה של פעם לינק.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תראו אני מכניס את הדיסק מפעיל את ההתקנה ואני מכניס את הסריאל עושה נקסט ואז מאשר את ההצהרות האלה ואז הוא יוצא מההתקנה ויש חלון קטן שהוא כותב אין דיירקטס 9c במחשב שלך...ויש לי בדוק אפילו התקנתי מהדיסק שקיבלתי איתו בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי באג מוזר שכל פעם שאני עולה על סולם הדמות מתחילה לרעוד ועפה במהירות ואני מת... זה קורה למישהו אחר? יש פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי) כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני תקוע על הגג של הבית חולים בשלב ששומרים על סאם כשיש את המסוק הזה שיורה בי כל הזמן. איך לאזעזל אני מפיל אותו? ניסיתי לרות בו את כל מה שיש לי (כולל את המא"ג שמצאתי). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
well, שחקי הdeathmatch לפחות, מישהו יודע לאן נעלם השרת הנהדר הזה (מקווה שזכרתי את השם נכון)? אם לא, יש שרת ספציפי שאתם נהנים לשחק בו? (ובלי מוד הקפיצות בבקשה) כרגע אני משחק רק בשרת של BILL G., וממש מעצבן לשחק שם, לי לפחות.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
באנר שנחשף מוקדם מדי באתר IGN חושף עבורנו עוד כמה פרטים על Watch_Dogs 2 שיחשף היום בערב: המשחק אכן מתרחש בגירסה כלשהי של סן פנסיסקו כפי שדווח בעבר, הבחור הממושקף שתמונתו הודלפה בעבר הוא אכן דמות הגיבור החדשה שאותה נגלם - וההשקה תגיע כבר ב-15 בנובמבר השנה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין 3 SSD והייתי שמח לשמוע את הצעותכם. חברה שלי חוזרת מארצות הברית וככל הניראה תביא לי SSD שאני אבחר. התקציב שלי הוא עד 80 דולר ואני מחפש SSD של 60 או 64 GB משהו באיזור הזה. האופציות הטובות ביותר שמצאתי הן: MUSHKIN Newegg.com - Mushkin Enhanced Chronos Deluxe MKNSSDCR60GB-DX 2.5" 60GB SATA III Synchronous MLC Internal Solid State Drive (SSD) OCZ VERTEX 3Newegg.com - OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-60G 2.5" 60GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) CORSAIR FORCE SERIES 3 Newegg.com - Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 2.5" 60GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD) כולם פחות או יותר עם אותן מהירויות קריאה וכתיבה, SATA3. יותר מזה, אנ…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-