עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by פיני1805,

למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by tamos,

התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by aviv23,

מישהו יודע מאיפה אני מוריד et ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by amd@ati,

היי, ברצוני לשאול אתכם שאלה בנוגע דרישות המינימום למשחקי מחשב, נגיד שבדרישות המינימום של משחק מופיע מעבד athalon 64 כלשהו, ולי יש מעבד athlon xp 2900+ שהוא מסדרה מוקדמת יותר, וכל שאר הרכיבים שלי מתאימים אף לדרישות המומלצות. האם המשחק ייתן לי "הזדמנות" להריץ אותו, או שיידחה את המעבד על הסף ולא ייתן לי אפילו להכנס לתפריט של המשחק? תודה רבה מראש לעונים, אני מעריך את זה

5. Started by ran1809,

יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by Linkin Park,

תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  9. Started by *NightMare,

באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. 1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה במשחק מהרגע ששמתי טלאי ליגה ישראלית המשחק כול הזמן יוצא לי ואומר "נתקל בבעיה ועליו להסגר" מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  13. המשחק השני בכיכובו של הקמע לבית סגה מראה פוטנציאל, אבל לא ממש מצליח להביא אותו לידי ביטוי מלא לכתבה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום כולם, אני רוצה לדעת איזה משחקים חדשים ויפים יש שאתם ממליצים עליהם... תודה. (אם אפשר אז גם כמה משחקים שיהיו הרבה מעבר למה שיש לי במחשב - GB זיכרון DDR 400, 6600GT, P4 2.8MHZ). בכל מקרה, תרשמו משחקים יפים שיצאו בזמן האחרון. תודה לכולם!.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  16. מחפש משחקים בסגנון COUNTER STRIKE ו-TACTICAL OPS יש המלצות? וגם משחקי טובים ירייה בגוף ראשון

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by lmlm,

האם פאץ 1.5 לBF2 בדרך? http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=169916 כבר הכינו רשימה מה צריך לתקן: http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=61132 אם הדברים האלה יתוקנו המשחק יהיה דיי מושלם 8)

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by Impreza,

אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by Shbd,

המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

למה אין שרתים מהירים? יש שרתים ישראלים? הפינגים שלי מעל 100 בכול השרתים בעולם וממש קשה לשחק ככה במשחק

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. Started by shefi,

bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by tom123,

במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. Started by OC,

מאיפה אפשר להוריד דום 3 אלפה חוץ מקזה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.