משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
Pimp My Champ - Win Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עוד יום חלף, ועוד כותרים מצטרפים אל קמפיין ההוזלות המרשים בחנות ה-Humble Store לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-משחקים-נוספים-שלא-כדאי-לכם-להתעל/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, בערך כשנשאר 1:37 דקות מסיום הסרטון, מופיע משחק כלשהו. איזה משחק זה? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-u2410/4505-3174_7-33772972.html תודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ניסיתי את המשחק על וינדוס xp 64bit על הגדרות הכי גבוהות רץ חלק אחרי זה התקנתי ויסטה 64 ביט שמתי את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רץ לי חלק אבל יש כאלה תקיעות קטנות כאלה מעצבנות עדכנתי את כל הדריבים שמתי את הfix של ati הכל ושום דבר כאילו יש בעיה עם להפעיל את זה על ויסטה המחשב שלי הו א e8500 3.8ghz 4 גיגה ראם hd4870 512mb תעזרו לי ואגב אם אפשר את הגרסה האחרונה של הfix ל ati והורדתי גם את הדרייבר החדש לכרטיס מסך הגרסה 8.11 לא יודע אם הfix כלול שם
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת וזה עושה לי את הודעה הזאת : http://img165.imageshack.us/img165/6278/aoews4.jpg למשהו יש את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב אחרי ששחקתי איזה שעה ב RED ALERT החדש קבלתי עצבים על הגרפיקה המזעזעת וחזרתי לשחק בcommand & Conquer3 אני מחפש GLOBALCONQESTים להוריד יש כזה דבר? או עוד מפות חדשות? אני צריך את עזרתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מוריד אותו ברגעים אלה (כ 230 מגהבייט), נראה כמו FPS חריף במיוחד, עם דרישות מערכת תובעניות (מינימום - מעבד 1.5 ג'יגהרץ עם 384 מגה בראם | בגדר המלצה - מעבד 2.4 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם). ממש מסקרן... אלה שכבר הורידו/שיחקו רשאים להביע את דיעותיהם כאן.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול דלף הדמו של המשחק השלישי בסדרת SPLINTER CELL וכרגע ניתן להורדה רק בביטורנט. המשחק עצמו פשוט מדהים, הגראפיקה מדהימה והמשחק מהנה מאוד פשוט תורידו ותהנו! *צונזר לינק לא חוקי* מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום מכיוון שזה לא דמו רשמי אלא דמו שקיבל איזה מגאזין גרמני ומישהו הדליף אותו אז אני מאוד מקווה שזה חוקי.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מ חפש איזה משחק של מכוניות יפה אבל לא ראלי ולא F1 אלא משהו בסגנון של נייד פור ספייד (ולא פורשה הישן) שאפשר לעשות בו משחק דרך הרשת וגם אם אין לי את המשחק המקורי
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשהתקנתי את המשחק WarRock אז זה נכנס למשחק כרגיל,ואז נזכרתי שאני צריך להרשם אז יצאתי מהמשחק ואז נרשמתי ואז כשבאתי להכנס למשחק זה עשה את השגיאה cannot get a file version.txt וכתבתי את השגיאה הזו בגוגל,ומצאתי בהרבה פורומים ששאלו על הבעיה הזו ולכולם ראיתי שיש ויסטה... אבל אם אני לא טועה גם ראיתי ביוטיוב סרטון שמראים שאחד מראה את המשחק וראיתי שהוינדוס שלו זה ויסטה...אז חייב להיות פתרון לזה... ולא מצאתי שום פתרון בגוגל. אז אני רוצה לדעת אם פועל למשהו פה המשחק ואם היתה לו הבעיה הזו ואיך הוא פתר אותה ...אני ממש חייב לשחק כבר ! תראו תמונה תודה רבה לעונים אני ממש יעריך את זה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
Half life2 doom3 max payne4 diablo3)only in 2006 halo 2 commandos3 אני אישית חושב שHF2 כי אני ראיתי את הטרילייר שלו וזה פשוט משחק מושקה אחושרמוטה! אבל אני יותר אוהב את Commandos3 !!! אבל אני אומר שHF2 יהיה יותר שובר קופות מCommandos3
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מי לא מכיר את סדרת משחקי ה Tekken בקונוסולת ה PS ? אין כזה מצב שמישהו לא מכיר את המשחק , זה משחק חובה בכל בית. ובכן, לא מזמן הנחתי את ידיי על המשחק Tekken 1 - שיצא בשנת 95. המשחק פשוט מהנה. יש לי סרטון קצר, למי שרוצה להזכר בגרפיקה של פעם לינק.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-