משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני מנסה להכנס למשחק,והוא כותב לי: Failed to load the launcher DLL: The Specified Module could not be found מחקתי ועשיתי הכול מהתחלה כבר פעמים בערך... מה לעשות?תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו DOOM 3 (משלים פערים) ואני ברז' 640X480, הוא לא נותן לי להחליף. אני מנסה 1024X768 וגם לא, יש לי מסך רחב רז' נטיבית1280X768. זה לא נותן לי להריץ את המשחק על רז' גבוהה מ640X480, למישהוא יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Steam Lanches EA Titles Across Europe http://store.steampowered.com/news/2122/ אלו חדשות מצויינות
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה עושים???? הגעתי אליו הוא איבד את ההכרה לפני שהספיק לומר מי או מה ואין לי מושג איך ממשיכים ולאין הולכים!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק שבגירסת PROPER-ViTALiTY שמתי את הפאץ החדש 1.01 שמתי קראק של PROPER-ViTALiTY שאני נכנס למשחק לסינגל פלייר במשימה הראשנה זה נתקע ויש קראש, יענו DONT SEND מחקתי והתקנתי את הAGIEA הזה לא עוזר מה לעשות?להוריד את הRAZOR?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....
-
אני משחק כרגע בskrimish במפה RIVER TOWN. ואני לא מבין איך אני משיג IRON, באזור שיש IRON אני לא יכול לבנות.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
K, אני בוחר בסוג החיבור והמהירות, מקבל רשימת שרתים, בוחר בשרת עם מקום פנוי ופינג נורמלי ומנסה להתחבר, אבל הוא רושם Awaiting Connection ולמטה INVALID_CDKEY. הוא ממשיך בספירת השניות וזהו. אין שינוי. ובכן, ב-Options ה-CD KEY הוזן ואני מקבל למטה שהוא Valid. המשחק הוא מקורי. What gives?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, מישהו שם לב לכך שלא ניתן לשחק FIFA 2006 ברשת בצורה נורמלית עם upload אופייני לארץ? (13-16k) במקרה הטוב - המשחק עולה ונתקע כל כמה שניות בצורה שכמובן לא ניתן לשחק. במקרה הרע - המשחק לא עולה. :-X למישהו יש מידע על המחדל הזה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי) כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק הדף של האחוזים עולה לי ואז זה רושם את ההודעה הבאה http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/16363.html אני ממש חייב את המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש משחק שקוראים לו נהר הקולורדו מימי ה 286 ראיתי שמישהו העלה אותו אבל הקישור לא עובד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156415.new#new מישהו יודע ? זה משחק כזה עם אינדיאנים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
היי לפני יומיים התחלתי לשחק בהיטמן בלוד מאני ואני לא יודע מה לעשות במשימה a new life . אני יושב על המשימה כבר 3שעות ואין לי מושג מה לעשות!! חח בבקשה יש מישהוו שיודע ?? תודה! :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעידן שלנו רובינו לא קונים את המשחקים שלנו (גם אני) אבל אספתי קצת כסף ואני רוצה לקנות משחק פעולה גוף ראשון או שלישי... אני לא ממש אוהב את כל התפקידים למינהם.. אז אל תציאו WOW וכאלה... מרוצים לא ניראה לי שיש והסטרטגיה אני לא ממש מתחבר, מה שנשאר זה פעולה... מה שחשוב לי זה המולטי בעיקר... אז חשבתי COD 4 אבל שיחקתי בו גם ברשת (לא חוקי) ובהתחלה אהבתי אבל אחרי שמסיימים את הרמות כבר לא כיף... אז אולי CRYSIS זה משחק ממש טוב שאני משחק בו עד היום בסינגל ובזמנו מאוד אהבתי את המולטיבטא. אז מה אתם אומרים על CRYSIS? ואל תגידו לי שיש שרתים פרוצים, כי אני קונה משחק לא רק בגלל המולטי אלה גם בשביל לעודד את המפתחים, כמובן שזה טיפה בים אבל לפחות אני יוצא בסדר בעיניין, אח…
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-