משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום יש משחק שקוראים לו נהר הקולורדו מימי ה 286 ראיתי שמישהו העלה אותו אבל הקישור לא עובד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156415.new#new מישהו יודע ? זה משחק כזה עם אינדיאנים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות MODCHIP לפלייסטיישן אודה לכם מאוד אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין 3 SSD והייתי שמח לשמוע את הצעותכם. חברה שלי חוזרת מארצות הברית וככל הניראה תביא לי SSD שאני אבחר. התקציב שלי הוא עד 80 דולר ואני מחפש SSD של 60 או 64 GB משהו באיזור הזה. האופציות הטובות ביותר שמצאתי הן: MUSHKIN Newegg.com - Mushkin Enhanced Chronos Deluxe MKNSSDCR60GB-DX 2.5" 60GB SATA III Synchronous MLC Internal Solid State Drive (SSD) OCZ VERTEX 3Newegg.com - OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-60G 2.5" 60GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) CORSAIR FORCE SERIES 3 Newegg.com - Corsair Force Series 3 CSSD-F60GB3A-BK 2.5" 60GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD) כולם פחות או יותר עם אותן מהירויות קריאה וכתיבה, SATA3. יותר מזה, אנ…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היום סוף סוף הצלחתי לסיים אותו. הישג רציני? אפשר לחזור לחיים עכשיו...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
המסך כותב לי ב2 משחקים שניסיתי להפעיל כבר OUT OF RANGE והמסך הבהב יש לי מסך דק יש מצב זה כי חסר לי חוט בין המסך למחשב עצמו ועובדים לי איטיים ויש לי כרטיס מסך גיפורס 8 ו2 גיגה זכרון וליבה כפולה קיצר המחשב אמור להפעיל ולא יודע מה לעשות סלחו לי אם העלתי את הנושא במקום לא טוב פשוט לא מבין באתר ולא יודע איפה לעלות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אהלן, "קניתי" בטעות COD באיטלקית. לצערי, אני לא דובר איטלקית. האם יש איזה LANGUAGE PACK למשחק שישנה את השפה לאנגלית ?! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
טוב, אין פיירוול , אין וירוסים אין בעייה בתקשורת ומוריד תקין מכל המקומות , , 1.5 ADSL, אבלללל אחרי 1-5 דקות של משחק הוא מודיע את ההודעה ויוצא מהשרת בלי שום סיבה .... מהה לעשות , הרצתי תיקון ל PB , וביטלתי VOIP, מעניין מה אני יכול לעשות , אני רוצה שזה יפעל תקין לפני שאני ישחק במקורי כי אחרת לא שווה ... P4 1.7 ATI 9800PRO 512 אין שום בעיה אחרת במשחק ,רץ חלק על מדיום ....
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ההורים שלי מביאים לי מחול PS2 ורציתי לדעת איזה ציפ הכי כדאי לקנות ראיתי באינטרנט את ה DMS4 Pro שעולה כולה איזה 300 שקל בארה"ב עם משלוח והכל זה יצא איזה 450 נראה לי ורציתי לדעת אם האופציה לנגן DIVX מאפשרת לך לראות אותם עם תרגום? ועוד שאלה זה איפה אפשר להתקין את הצ'פ בארץ? או אם יש חנויות בארה"ב שעושות את זה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום, אני סובל ממהירות מאוד נמוכה בהורדה של המשחק COUNTER STRIKE SOURCE דרך ה STEAM. המהירות כמעט תמיד נעה בין 0-10... ניסיתי להפעיל בבוקר, עשיתי סריקת וירוסים SPYWARES, פתחתי את כל הפורטים ואפילו בבדיקה של ה STEAM זה כתב לי שכל הפורטים פתוחים ושהכל בסדר... לפי מה שחברים אומרים, מהירות ההורדה אצלהם בבוקר היא 100 ומעלה. יש לי פס ברוחב 3 MB. האם יכול להיות שהספק מגביל? אני על NETVISION.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשאול אתכם שאלה בנוגע דרישות המינימום למשחקי מחשב, נגיד שבדרישות המינימום של משחק מופיע מעבד athalon 64 כלשהו, ולי יש מעבד athlon xp 2900+ שהוא מסדרה מוקדמת יותר, וכל שאר הרכיבים שלי מתאימים אף לדרישות המומלצות. האם המשחק ייתן לי "הזדמנות" להריץ אותו, או שיידחה את המעבד על הסף ולא ייתן לי אפילו להכנס לתפריט של המשחק? תודה רבה מראש לעונים, אני מעריך את זה
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-