משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עקב בעייה עם slot agp בלוח האם במחשב העיקרי חזרתי באופן זמני להשתמש במחשב הישן שלי שמיפרטו הוא : p2 400 128mb riva tnt 16mb win98 win 2000 אני מחפש מישחקים שירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה מינימלית של 800x600 הז"אנרים שמענינים אותי הם: 1. first person shooters (quake3 רץ בצורה ניסבלת על המחשב הישן) מישחקים אחרים כמו unreal ,doom2, half-life 1 רצו בצורה טובה 2 .combat flight simulators (סיגנון world war 1 , 2 כלומר dogfighting בלי ראדרים , טילים מונחים ושאר ירקות שמוציאים את כול החשק ) אהבתי את סידרת comanche 3. combat space simulators (xwing vs tie fighters, descent) 4. (platform games (another world ,abuse 5. adventure games 6. 3d person shooters …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו DOOM 3 (משלים פערים) ואני ברז' 640X480, הוא לא נותן לי להחליף. אני מנסה 1024X768 וגם לא, יש לי מסך רחב רז' נטיבית1280X768. זה לא נותן לי להריץ את המשחק על רז' גבוהה מ640X480, למישהוא יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....
-
שלום ניסתי להפעיל CS על WINDOWS SERVER 2008 והוא מראה לי שגיאה אגב QUAKE 3 עובד לי מצויין ניסתי לשנות את התיאמות ל WINDOWS XP אבל ללא שום תועלת למישהו יש רעיון מה השגיאה הזאת אומרת? מזה נותן פקודה לרשום לעצמו באותו מקום בזיכרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מאז כמה ימים אני לא מצליח לשחק נורמלי יש לי פינג סביר אבל הוא בכל זאת עושה בעיות מישהו שם לב לשינוי בזמן האחרון? (אני מחובר דרך רימון אם זה משנה)
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו יש שישה חבלי תלייה,וצריך למשוך אחד מהם (או יותר ) מישהו יודע באיזה סדר זה אמור להיות ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.own3d.tv/live/162779/AlmonyLoL בנתיים סתם משחק עוד לא משחק גמר או משהו, אני אמור לשדר גם את משחקי הגמר אם כן אני יפרסם פה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק הדף של האחוזים עולה לי ואז זה רושם את ההודעה הבאה http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/16363.html אני ממש חייב את המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
במסמכים שלי יש משהו אבל ניסיתי לשים שם וזה לא הולך.... אם מישהו יודע בוודאות שיגיד..
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש נואשות את המשחק Space jam אם אתם יודעים איך להשיג אותו אני אשמח לשמוע.....
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלי בשום מקום אני מתגייס ב 18 במאי ואני ממש ממש רוצה לשחק ב battle.net לפני הגיוס. מצאתי את הדיסק של ההרחבה. אבל דרוש לי cdkey של המקורי. אז אם למישהו יש cdkey מקורי שהוא מוכן להביא אני מאד אודה לו. יש לי cdkey של counterstrike ושל never winter nights ל"החלפות".
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כשהתקנתי את המשחק WarRock אז זה נכנס למשחק כרגיל,ואז נזכרתי שאני צריך להרשם אז יצאתי מהמשחק ואז נרשמתי ואז כשבאתי להכנס למשחק זה עשה את השגיאה cannot get a file version.txt וכתבתי את השגיאה הזו בגוגל,ומצאתי בהרבה פורומים ששאלו על הבעיה הזו ולכולם ראיתי שיש ויסטה... אבל אם אני לא טועה גם ראיתי ביוטיוב סרטון שמראים שאחד מראה את המשחק וראיתי שהוינדוס שלו זה ויסטה...אז חייב להיות פתרון לזה... ולא מצאתי שום פתרון בגוגל. אז אני רוצה לדעת אם פועל למשהו פה המשחק ואם היתה לו הבעיה הזו ואיך הוא פתר אותה ...אני ממש חייב לשחק כבר ! תראו תמונה תודה רבה לעונים אני ממש יעריך את זה!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-