משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
משחק מעולה, חצי יום כבר שרפתי עליו, יש כאן עוד מישהו שמשחק בו?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
המפרט: AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf nForce4 1 GIG RAM DDR400 DC (A-DATA) PowerColor Radeon x800xl ViVo שום רכיב ללא OC אז הבעיה היא שמשחקים נתקעים, שיחקתי CS:S על הכל הכי גבוה + HDR וגם ב- HL2: LC והמשחקים רצים די בסדר כמו שתמיד רצו. אחרי זמן קצר המשחק פשוט נתקע ועושה את ה"צרור" הזה של הסאונד ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב. משהו דומה קרה לי ב- PES5 שלא כבד בכלל, המשחק נתקע למשהו כמו 10 שניות ומיד אחרי זה חזר לנורמל. לא הספקתי לבדוק על עוד משחקים כי אין לי כך הרבה אבל עצם העובדה שזה קרה בשני משחקים שונים לגמרי, אומנם זה לא נתקע לגמרי ב- PES אבל זה היתה תקיעה ממשוכת של כמה שניות. ה Microsoft Anti Spyware מריץ בדיקה כל יום ב- 2 בלילה כך שלא נראה לי שיש בעיה של ספיוור…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני שם את המשחקים על ההגדרות הכי הכי גבוהות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו לענות על שאלותי. 1. איזו גירסא יותר עדיפה? BF2 או BF 2402 או משהו כזה. 2. האם BF 2402 היא גירסאת הרחבה? ואם כן, היא דורשת את הגירסא BF2? 3. האם יש תשלום חודשי? לשני הגירסאות או רק לאחת מהן? ואם יש לאחת מהן, איזו? 4. כמה עולה כל גירסא [בממוצע]
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בבטלפילד 2 בכרטיסי ATI רואים די מכוער את הצללים.......יש איזו דרך לפתור את זה (זה אצל כל מי שיש לו כרטיס ATI בדקתי) וכל הדרייברים מעודכנים ל 5.10
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חברה התקנתי את הדמו של המשחק ויש לי דרייבר ATI 6.9 הפעלתי את המשחק והוא מראה לי את ההודעה הבאה(תסתכלו בתמונה) המחשב במידע מערכת אומר לי שיש לי דיירקטס 9.0C והמשחק אומר שאין לי יכול להיות שיש גרסה יותר מתקדמת של דיירקטס שאני צריך להוריד ואם כן תנו שם וקישור להוריד.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כותרי מירוצים, אסטרטגיה, פלטפורמה וסימולציה ממתינים לכם יחדיו במחיר כולל של פחות מ-40 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מהי דרישת המינימום שאפשר להפעיל איתה את המשחק? (הכוונה היא למהירות אינטרנט)
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני משחק במשחר הרבה זמן. בכל הטבלאות אני רואה תוצאות של יונדאי סובארו טויוטה ועוד.. אבל אף פעם לא קיבלתי מהם זימון לבדיקות. אני תמיד מקבל הצעות מאותם החברות:פיג'ו, וולטסווגן, פיאט ואופל. השאלה שלי היא: האם הצלחתם עם/או קיבלתם מהחברות סובארו או טויוטה הצעה/זיומון?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
http://img123.exs.cx/my.php?loc=img123ℑ=untitled6ls.jpg שאני משחק בenemy teritory אני כול הזמן נזרק החוצה
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סתם משהו נחמד שניתקלתי בו. יכול להיות שזה כבר פורסם, אבל לא מצאתי. - WoW ברזולוציה של 3840 על 1024. בגדול, מדובר בחיבור 3 מסכים ביחס של 4x3 , (כ"א ברזולוציה של 1280x1024. כנראה מדובר במסכי 19) ליצירת מסך אחד ברזולוציה של 3840 על 1024, באופן כזה שגם WOW רואה אותו כמסך אחד. מדובר במכשיר של Matrox בשם TripleHead2Go digital edition, (ישנו גם DualHead2Go) שאליו מחובר הכרטיס מסך, והוא מבצע את פיצול התמונה ל 3 מסכים המחוברים אליו. ובמילים אחרות. אין כל צורך שהמשחק יתמוך בזה. אלא רק שהכרטיס מסך (בתצורת SLI) יהיה מסוגל לספק את הרזולוציה הנדרשת, ב FPS סביר. כמובן, ניתן להשתמש במסכים גדולים יותר, שיספקו רזולוציה גבוהה יותר, כל עוד יש מספיק כוח מהכ.מסך. ראו בסרטון עד כמה הוא ר…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.games.co.il/article6790.html
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי אמר לי שאם למשל יש לי X1950 pro 512mb לצורך העניין (הוא לא תומך DX10) אז אני לא יוכל להפעיל משחקים שצריך DX10 בשבילם? מה שאני שואל זה אם אין לי כרטיס מסך DX 10 אני לא אוכל לשחק במשחקים שדורשים אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-