עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

ראיתי תמונות של המשחק והוא נראה קטלני מתי הוא הולך לצאת האתר www.darkwatch.com

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by miky,

חברה ל מי שמקיר vigilante8 אני מחפש מידע וכל מה שקשור תוכלו לעזור?

3. Started by XtaZi,

חברה למי יש מושג איזה משחקים הולכים לצאת השנה והחודש וחודש הבאה ... עם אפשר תאריכים (ועם לא סוד אז מאיפה הבאתם את המידע) *בזמנו לקחתי את המידע מגיים ספוט אבל אחרי שהם שינו אין לי מושג...........

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מפרסם פה הודעה לחיפוש מישהו שירצה לבנות איתי ועם כמה מחבריי משחק - לא משחק בדרישות גבוהות בכלל,. משחק בסגנון של פיפוש למי שמכיר, עם עלילה נחמדה והרבה בדיחות שרוטות מקווה שאתם עדיין איתי אז תמשיכו לקרוא בבקשה, יש לנו את החלק היצירתי, זאת אומרת את העלילה ואת הרעיון ואת הדמויות ואת כל הקטע הזה, כמובן שאנחנו עובדים בשיתוף פעולה וכל רעיון נשמע ונשקל. עכשיו, מה שאנחנו מחפשים זה בעיקר את המתכנת, כי את הידע חסר לנו, מתכנת, ומישהו בעיקרון שמבין עניין ושיוכל לעבוד על הקטע הטכני, משחק בכיוון של 2 מימדים בעיקרון. יש שאלות ? משהו שכחתי?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by hell,

אני כבר ראיתי שאתם טובים בלימצוא מישחקים ישנים אז תעזרו גם לי קצת... למישחק קוראים BLACK THORNE הוא שוטר דו מימדי הוא יצא ב91/94 ע"י בליזארד הדמו מיסתובב ברשת כבר שנים אני מעוניין להוריד,ליקנות בקיצור להשיג בכל דרך את המישחק אשמח אם תעזרו תודה שלכם ANTIXRIST

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. המפרט בצד<< רק לא מישחקי אסטרטגיה. אים טעיתי במקום אז תעבירו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by stone cold,

אח שלי קנה פאלפון חדש ונתן לי את שלו-הוא נתן לי משהו שמזכיר את זה - אבל שונה אין לפאלפון מצלמה יש 2 מסכים המסך בגב הוא שחור לבן ורשום M בהמצע מאליו הM לבנה אבל עטופה בעיגול מיצבע זהב ומיתחת למסך הזה רשוםCDMA 2000 ומיתחת לכתב יש 3 קוים אלכסונים או משהו בצבעים אדום ירוק וכחול (כל אחד צבע אחר) המסך הקידמי ציבעוני וכתוב מוטורולה באנגלית מאליו (אני מקווה שזה יעזור לכם להבין איזה דגם -דרך אגב זה ברשת פאלפון ) בכל מיקרה אני רוצה לדעת איזה מישחקים מומלצים למכשיר ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך להוריד מישחקים חינמים למכשיר ואני יודע שאני מדבר כמו נוב בעינין אבל זה ביגלל שהפאלפון שהיה לי עד היום היה פאלפון שחור ישן של SAMSUNG אני חושב שבארץ קראו לו סאם או משהו בסיגנ…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

אני מחפש את המכונית ששמה CODDY מישהו יודע איפה אני מוצא אותה. אני צריך אותה(זאת היחידה שחסרה לי כדי לקבל 9000$ ממרוצי המכונית)

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. היום שיחקתי אם חברים שלי אם 2 ג'וייסטיקים (אם סטיקים אנלוגיים) אחד זה הdual action ואחד זה של איזה חברה לא נודעת מלפני כמה שנים. שיחקנו blur עד שזה כבר התחיל לחפור. השאלה שלי היא:האם יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם ב2 עם ג'וייסטיקים? יש משחקים שאפשר עם 4? עדיף שהמחשחקים ישתמשו בסטיק האנלוגי. כן אני יודע,fifa... בבקשה בלי fifa וpes! חוץ מזה-יש משחקים שאפשר לשחק בהם 2? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תודה רבה רבע !!!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. שלום לכולם בעבר ניסיתי לרכוש את המשחק דרך origin ופתחתי פניה ב paypal כי קיבלתי את הגירסא ללא המשחק המקורי. אני מעדיף לא להתעסק עם רכישות של משחקים ללא עותק פיזי. יש מקום בחו"ל/בארץ שמוכר את המשחק זול יותר מאנגויסטיק ( אייבורי /קיאספי אין להם במלאי) מדובר על גרסת ה pc הכוללת את 5 ההרחבות + המשחק המקורי. תודה לכולם ושבת שלום אביחי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by rambo88,

שלום משהו יכול להשיג לי את המשחק מריו הראשון ששחיקנו עם המגסון תודה למי שיכול להביא לי רק אותו

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by VeR-MaN,

שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. מחפש משהו שמוכן לשתף סידיקיי של battlefield 2, משהו שקנה את המשחק ויש לו סידיקיי מקורי שלו שלא העביר לאף אחד. המטרה היא שאני צריך עוד סידיקיי בשביל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת באותו זמן. סידיקיי תמורת סידיקיי. וכמובן צריך אמון. שנינו מרוויחים פה גם אתה תשתמש בסידיקיי שלי בזהירות. באותה מידה. בשביל שתוכל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת. שים לב שחוץ ממך ומהחבר שלך שאף אחד לא יעביר את הסידיקיי כמובן.עכשיו האפשרות הכי הכי טובה לשנינו היא אם תוכל לתת את הסידיקיי שלך לחבר שלך. ואת מה שאני יתן לך תשתמש אתה ככה שרק אתה תדע ממנו זה יהיה הכי טוב. במקביל אצלי כמובן. וזהו. אם יש משהו כזה בבקשה אני מוכן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guy_pr,

שלום יש לי הגה ואני רוצה שתמליצו לי על משחק של מרוץ מכוינות שווה .

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המשחק WORLD OF SUBWAYS 2? רציתי להשיג אותו אבל לא הצלחתי

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

שלום אני זוכר שהייתי ילד קטן היה משחק אסטרטגיה מסוים שמאוד אהבתי אבל אבד לי במשך השנים.. אני אגיד כמה פרטים שאני זוכר והודה לכם אם תגלו אותו. - יש כזאת אש שיש אנשים מסביבה ליד המבנה הראשי.. - יש כזה פרצוף שמח ועצוב של הקהילה אם היא שמחה או עצובה (הורדת מיסים והעלאת מיסים) - זה משחק שמתקדם עם תקופות זאת אומרת בהתחלה הכל היה בנוי מעץ אחריי זה אבן ואחריי זה ברזל וכך הלאה.. - היו רוחות רפאים - היה מלך וממלכה שבונים אם אזכר בעוד אני אגיד =] תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by mb7,

אני הבנתי שהמשחק AMERICAN ARMY מחולק בחינם באינטרנט [לא וורז :saint: ]! זה נכון ? ??? אם כן תוכלו בבקשה לרשום לי מאיפה להוריד [לא לינק] ?! תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by psychuil,

משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by The Dom,

יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by GWeizman,

חבר שלי מנסה למצוא שם של משחק דוס, וחיפוש בגוגל לא העלה שום תוצאות, אז החלטתי לפנות אליכם. התיאור הוא משהו כזה - אתה מחזיק אקדח (ככל הנראה FPS) ויורה בסמיילים ענקיים ועננים סגולים שבאים אליך. התיאור כ"כ ביזארי ולא ברור ששום חיפוש גוגל לא העלה תוצאות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם מישהו פה מכיר את המשחק הוא יזהה לפי זה. שם המשחק יספיק לי, אבל אם אתם גם לא זוכרים ואתם יכולים להרחיב איכשהו את התיאור זה גם יהיה טוב. תודה, גיא (והחבר).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by EdenC,

אחרי שהייתי מכור ל Warrock פרשתי K2 הרסו את המשחק. עכשיו אני מחפש משחק מהסוג שאני אוהב,FPS, עדיף חינמי. בבקשה לא להציע לי BF או CS לא אהבתי אותם... משחק בסגנון מלחמה כזאת,סטייל CS+WR וחשוב שיהיה אונליין. יש הצעות? תודה למגיבים.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים