עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by orenc17,

ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by klayton,

http://blog.ubi.com/assassins-creed-unity-pc-specs/ 64-bit operating system Required Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only) Processor Minimum Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz Recommended Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better RAM Minimum 6 GB Recommended 8GB Video Card Minimum NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) Recommended NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM) DirectX Version 11 Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers Hard Drive Space 50 GB available space Peripherals Supported Windows-co…

• 100 תגובות
    • 34.6k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

אתמול המשחק היה מותקן על מחיצה S, שהיא מחיצת האיכסון. את המחיצה הראשית של ווינדאוס מחקתי והתקנתי מחדש XP. רק ששכחתי לפני זה להסיר את המשחק ממחיצת האיחסון בצורה תקינה :-\. אז אחרי ההתקנה של XP, מחקתי את התיקייה של המשחק, כי הוא עשה בעיות, ועכשיו אני בא להתקין אבל דיסק ההתקנה ממשיךלהעלות לי את התפריט שבא אחרי התקנת המשחק, זאת שהדיסק רואה את המשחק מותצקן במחשב ואני לא יכול להתקין אותו! איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by ithamar21,

אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by giloman,

שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה מערכת הפעלה עדיפה למשחקים? אני מתלבט בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8 לא מצליח להחליט מה כדאי. אני רגיל כלכך לוינדוס 7 ואני לא רוצה לעבור, כי כשניסיתי להשתמש במחשב של חברה שלי לא באמת התחברתי לSTART החדש (אני יודע שיש תוכנות שמחזירות) ולאבטחה השונה שמונעת מהרבה תוכנות לעבוד כמו שצריך (ניסיתי valve hammer והוא פשוט לא קימפל לי מפות) קראתי איפשהו שבוינדוס 8 בבאנצ'ים תמיד היה יותר FPS במשחקים (גם אם זה כמה יחידות זה מבורך למחשב כמו שלי) וגם שמעתי שהוינדוס 8 יותר יעיל על SSD בבקשה מכל מי שמגיב, תכתבו פלוסים ומינוסים

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by PCguy,

יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000 לוח NEO2 PLATINUM----MSI כרטיס ראדאון 9600 SE win xp +sp2 ובכל זאת הפיפא 2005 שהתקנתי והסרתי מס פעמים נורא איטי פרט למשחק עצמו כל השאר בסדר גמור{ כלומר שלב בחירת הקבוצה--המערך --- הכל עובד יופי} מישהו יודע משהו על הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by killer107,

יש לי כמה שאלות לגבי כמה משחקים: 1.מתי צריך לצאת ה-gta החדש למחשב?(שנה+חודש/רבעון) 2. האם EA Games הולכת להפיץ משחק נוסף בסדרת need for speed? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני צריך שתהנו לי על שתי אלו כדי לדעת אם לשאול אותם

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yosi90,

שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by CheeseBud,

שלום לכולם, להלן שני עדכונים גדולים לגבי NOM-Gaming - 1. היום, 22/2/12, YuvalShot ו-NOM Gaming מפסיקים את הקשר ביניהם. זאת עקב חוסר התאמה. סוכם בין המנהלים לשחקן כי YuvalShot איננו מתאים לקבוצה והוסכם כי עדיף כי הקשר יופסק. אנחנו ב-NOM Gaming מאחלים ליובל רק טוב בהמשך ומקווים שימצא קבוצה חדשה בהקדם. 2. אחרי המון עבודה, צוות המנהלים ב-NOM Gaming החליט לפצל את קבוצת ה-SC2 ל-Team A ו-Team B. השחקנים ב-Team A יקבלו את מלוא תשומת הלב והמשאבים של המנהלים וישלחו לטורנירים בחו"ל במהלך השנה, Team A היא הקבוצה התחרותית של NOM Gaming. השחקנים ב-Team B יהיו שותפי vאימונים של Team A, ייצגו את הקבוצה ב-Clan Wars, בלאנים בישראל וכו'. השחקנים ב-Team A הם - CtrlAltDefeat, Omer, Blight, …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  12. משחקים כמו diablo 3 gta 5 oni 2 dune חדש ועוד .....יכולים להמציא!!! נראה מי יהיה הכי....

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by alias,

תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטים אז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי???? הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by mega1234,

במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by Albetron,

אני משתמש במחשב שמריץ על 45 FPS את 4 על ההגדרות המקסימליות וBFH לא זז על ההגדרות המינימליות בכלל

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bishop1,

קניתי את המשחק מבאג,עכשיו אני מנסה להתקין וכל פעם אני מקבל את ההודעה הזאת בדיסק השישי. http://jpg.co.il/view/55352d252e123.png/

18. Started by redead,

אני לא כולכך יודע אם זה הפורום לשאול אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים.. בכל מקרה אני מעוניין לקנות פלייסטישן 2 ואין לי אפילו שמץ של מושג בהבדלים בין הדגמים השונים אז אני מאוד ישמח לעזרה.. תודה

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by rroonnii,

כיוון קצת שונה. חבל רק על הגרפיקה זה לא נותן חשק.

• 118 תגובות
    • 19.6k צפיות
  20. Started by a-v-i,

היי, קניתי 2 GAMEPADS של לוג'יטק דואל אקשן במיוחד בשביל לשחק 2 שחקים בפרו אבולושן... אני לא מצליח לגרום לגיימפאד השני לעבוד משום מה... המשחק מזהה רק אחד. בווינדוס 2 הגיימפאדס מזוהים ותקינים. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. אחרי שנעדרה במשך יותר משנה לראשונה בעשור האחרון, בסתיו הקרוב נראה את סדרת Need for Speed חוזרת - ונראה שזה יקרה בגדול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-need-for-speed/

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המפתחת המקורית של הכותר הרעוע מפיצה טלאי ראשון, בינתיים עם שיפורים מינוריים יחסית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arkham-knight-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בגלל הזמן החופשי שיש לי ועודף חשיבה, החלטתי לשאול אותכם המומחים- מהי מערכת המחשב האידאלית כיום מבחינת מחיר שכוללת אורך חיים לטווח הארוך ביותר למשחקים. אם אני לוקח מחשב ממוצע פלוס, נניח AMD 3000 עם 6600GT הוא יחזיק עוד שנה שנתיים עד שמשחקים יפסיקו לסחוב ברמה סבירה למה שעכשיו? אם ככה, האם זה אורך החיים של מחשב ממוצע שכזה ואויל עדיף ישר לקנות מחשב יקר אבל שמחזיק להרבה יותר זמן? לדוגמא מחשב כמו AMD 3800 X2 עם 7800GTX יחזיק נניח 3 שנים? זרקו הערכות, מערכות וטווח זמן סביר לדעתכם.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קאפקום מכריזה כי Dragons Dogma: Dark Arisen, המתחרה שלה לסדרת משחק הפעולה הנהדרת של From Software, ינחת ב-PC בינואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/באיחור-גדול-המתחרה-המרכזי-של-dark-souls-יגיע-למ/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.