עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zam,

אם יש כבר דיון כזה אז אני מתנצל מראש כי לא ממש מצאתי אחד כזה. יש לי paypal ועדיין לא יצא לי להשתמש בו. לצורך העניין אני רוצה לקנות את המשחק Dragon Age: Origins אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. תודה וסליחה אם זה לא המקום הנכון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by abstract,

שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! בצעירותי היו לי מספר משחקים יחד עם הקונסולה ולצערי הייתי צריך למכור אותה על מנת לקנות מחשב חדש. אני מחפש חנות שמוכרת משחקים ישנים באיזור המרכז אם יש לכם המלצות אשמח מאד!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה לקנות PSP מארה"ב... מישהו יודע או מכיר חנות שיש לה אתר בארה"ב (ואל תציעו לי EBAY) תודה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שמעתי מכמה חברים ונדמה לי שקראתי (ואפילו מנסיון אישי שלי חברות כמו VALVE והמשווקת של HALF LIFE שמות באגים במשחקים לא חוקיים שמתוצרתן) אז רציתי לדעת אם חנות כמו STEAM שכולם מדברים עליה (אם מישהו יודע בבטחה) לא שמה SPYWARE או כל מיני באגים במחשב דרך משחקים שהיא מוכרת. אני פשוט רוצה להתחיל לקנות משחקים חוקיים, או אם אתם מכירים חנות יות ר טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך את הקוד וניראה לי שהגיע הזמן ליקנות את המחשק!!! אז עם מישהןא יודע בטוח שיש באיזו חנות בחיפה אז שיגיד לי. אני חיפשתי בכמה חנויות גדולות ולא מצאתי!!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by aviran_n,

לא ממש הלך לי עם זה בהתחלה, אחר כך השתפרתי קצת, וגם אחרי שנראה לי שהולך לי אחלה, אז תמיד הניקוד של המתחרים הוא פי כמה וכמה משלי. הייתי רוצה לקבל כמה טיפים לדריפט טוב יותר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by Thug Love,

סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!

11. Started by RoyShefy,

מעצבן ובלתי אפשרי לשחק ככה. פשוט מתקדמים ממש לאט וזה עולה על העצבים. אם מישהו יכול לעזור.. תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

אם מישהו רוצה לשחק ברשת: messenger sheff2k1@yahoo.com icq 164931364

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by sheff2k1,

מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com אין לי שום פאטש(לא שופטים ולא ליגה ישראלית) ולא מתכוון להתקין ;D

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by sheff2k1,

כל מי שמעוניין icq 164931364 מסנג'ר sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by kfirlion,

שלום, קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends, שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים ולא רק גרמנים LoOoOoL בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח! (וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי)

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by idanmal,

חברים אתם חייבים לעזור לי ואני פונה לכול חובבי האסטרטגיה אז ככה לפני כמה שנים בערך 5 או6 שיחקתי במישחק אסטרטגיה היחידי שבאמת אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לו אני רק יכול לתאר לכם אותו ואם מישהו איזה צדיק זוכר שירשום את השם .....היה למשחק שם עם משהו כמו war game אני רק זוכר שיכולתם לבחור או צבא של חיילים או מין רובוטים וחלליות כאלו יש במפות ים ויבשה בתור חיילים הייתי מציב סוללות של טילים נגד הרובוטים ולרובוטים גם היו מין רובוטים ענקיים שיורים טילים וחלליות שמפטרלות ,יכולתי גם לבנות ספינות טילים שהיו מפליגות קרוב לבסיס של הרובוטים ומשגרות עליהם טילים אאה היו לי גם טנקים ....בקיצור שנים אני מחפש את המשחק הזה אם למישהו יש תשובה אז תודה תודה תודה..... :s05:

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by Zbbabir,

היי, אני מחפש כבר שנים משחק טוב שיש בו אנשי זאב וערפדים, מישהו מכיר משהו בסגנון? לא משנה לי הז'אנר, תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שנה טובה לכל גולשי הפורום בעצם אני מחפש 3 משחקים : 1. Holiday Island 2. Hospital 3. CEASER III אשמח לקבל קישור למשקחים הנ"ל שעובדים על VISTA ... תודה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. לא התלחתי למצוא משהו בסגנון הזה אני צריך שיהיה שם שש בש...שח-מט....דמקה....... למישהו יש ? או אפילו רק שם (אני כבר ימצא דרך להוריד) תודה. נ.ב זה צריך לרוץ על פנטיום 1 200 (לא משהו עם גרפיקה עוצרת נשימה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  22. גיל 18+ ורמה 30 ומעלה חובה אני גיל 25 רמה 62

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DesperadoS,

שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by boogeh,

מישהו יודע האם עדיין קיים כזה דבר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by Bug2000,

מדובר ב CAESAR 3 . המשחק ישן אם אני לא טועה יצא לפני 10 שנים. אם מישהו מכיר לינק למשחק הזה אשמח לקבל אותו. תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים