משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ביום שני קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] וחשבתי שכבר תוך 3 ימים אני מסיים להתקין עליו את כל המשחקים שלי [cnc 3\rct 3\nfs carbon\all the sims 2] וחשבתי שזה כבר יעמיס עליו וחלק מהמשחקים [cnc3] לא בטוח יפעלו על חלק על MAXIMUM. ועכשיו הסתבר שאני בכלל לא מזיז לו... ואני בכלל לא מנצל אותו אפילו טיפה... :s05: אני יכול להכנס למשחק למעזר לדבר עם 300 אנשים במסנג'ר להכנס לתוכנות [כמו של הכרטיס טלוויזיה וכו'] ועוד להסתכל באינטרנט להוריד דברים הכל הכל הכל למעזר הכל להכנס למשחק ועדיין לשחק על ההכי חלק ועל ההגדרות הכי טובות ואפילו קירטוע אחד אין אפילו קטן כזה... בקיצור... יצאתי טמבל קיצר אז עכשיו סוף סוף שיש לי מחשב חזק מאוד [ ;D ]אני רוצה משחקים טובים של אסטרטג…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי טוב כמו שכתוב בכותרת אני מחפש המלצות למשחקים שאני אוכל לשחק עם חברים במיני לאן פארטי עם 4 שחקנים, אני מעדיף שהמשחק יהיה FPS, משהו עם פעולה והריגות, אני לא צריך את המשחק הכי כבד בעולם ( אחד מהחברים בעל 6600GT ואני א רוצה להעמיס על המחשב שרת ), זה כמובן ממש יעזור ויהיה מצוין אם במשחק יהיה אפשרות לשים בוטים כי אנחנו רק 4 ( ואל תמליצו על CS בבקשה ) תודב רבה, יובל
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני אשמח למשחקים בסגנון של POP ו- AC, אבל גם משחקים אחרים ילכו... תודה..
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי אנשים... בעיקרון אנחנו מחפשים משחקים, אנחנו 4 חברים, לכולנו מחשבים חזקים שיסבלו משחקים חדשים. כרגע אנחנו משחקים המון Generals zero hour, כבר שנים האמת.. אנחנו אוהבים משחקי אסטרטגיה, ורצוי מאוד שיהיו כמה שיותר ריאליסטים. זאת אומרת בלי חייזרים מוזרים וכל מיני דברים הזויים. למרות שזה לא קריטי. ואם אפשר, משחק אסטרטגיה פשוט.. זאת אומרת, אסוף כסף > תבנה צבא. ולא כמו המשחקים שראיתי לאחרונה שאתה מוגבל מבחינת יחידות.. או שכל X זמן אתה מקבל X יחידות.. וכל מיני דברים הזויים כאלה. יש המלצות? לא חייב להיות משחק חדש.. מעבר לכך, המלצות לכל משחק שיכול להיות כיף ברשת, שאפשר לשחק בו 4 שחקנים ביחד נגד המחשב או זוגות אחד נגד השני.. או אפילו כולם נגד כולם... לא אכפת לנו אם זה shoot…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בבית 2 מחשבים ברשת הישן מבניהם הוא פנטיום 3 700 מגה-הרץ זיכרון 320 וכרטיס מסך Voodoo 3 300 16MB ואני מחפש משחקים ישנים שיעבדו יפה עליו וכמובן משחקי רשת לשחק מחשב נגד מחשב יש למישהו המלצות ?? (ביעקר מרוצי מכוניות\ספורט\פעולה) (ד"א יש לי כבר את Quake 3 \cs1.5 \sof\rtcw-et\turok2\gta2\revolt) והם עובדים מצויין ...אבל תמיד יש מקום לעוד.. תודה מראש..ומקווה להמלצות..כבר חיפשתי שנים ולא מצאתי עוד משחקים יפים
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון של עולם מטורף ועלילה מטורפת ודברים במשחק שידפקו לי את השכל וגם משחקים עם עלילה טובה ואווירה גם למחשב וגם ל ps2 משחקים כמו alice psyconats manhunt 1+2 stalker metro 2033 condemned zeno clash amnesia penumbra the void myst נ.ב. אפשר שיהיו גם מודים ל hl2
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקה אני מחפש משהו טוב חשבתי על COD:MW או BF:2142 מה עדיף? חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזה כי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''ל וגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את הדיון הנעוץ אך לא ממש עונה על צרכיי רוב המשחקים ישנים ולא מה שאני מחפש. אני מחפש משחקים בסגנון מלחמה, מרוצי מכוניות (יש לי NFS:MW) זאת אומרת מרוצי ראליי, איזה משחק קראש יצא אחרון לסוני2? תודה אשמח בכלל לשמות של משחקים יפים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חדש אבל אחרי שסיימתי את Zuma החדש בכמה שעות ולא מצאתי משהו ארוך יותר שנראה לי מעניין במיוחד, למישהו יש הצעות? משחקים שאהבתי: Red Alert 3 C&C 3 Half Life 2 Team Fortress 2 Company of Heroes Portal Crysis Crysis WarHead Age of Empires 3 Call of Duty 4 Call of Duty 5 World of Goo Zuma Zuma's Revenge Peggle GTA IV משחקים שלא אהבתי: Far Cry 2 (מפה ענקית ומשחק מרוח מאד) 1701 A.D (כיף בהתחלה אבל חוזר על עצמו ונמאס מהר מאד) Burnout Paradise (רק בגלל המחסור בעלילה) Battlefield Heroes (חיקוי לא מוצלח) *בכל המשחקים שציינתי שיחקתי גם בהרחבות שלהם. זמינות בארץ זה לא בעיה, אין לי בעיה לקנות בסטים, EA Store או חנויות מקוונות רגילות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד המשחקים המהנים ביותר לטעמי. לפני שנתיים פרסמתי ת'רד זהה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225327.msg1975732#msg1975732 משהו השתנה בינתיים? לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI עם קרבות מעניינים - .תודה מראש לכולם.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לרגל הגעת מחשב הגיימינג החדש שלי (ראו מפרט) - נשאר לי רק לקנות מסך. לא אסטרטגיה או RPG. משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים. אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN. מחפש משהו יותר SCIFI תודה מראש לכולם.
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי,משחקים עם סטייל אומנותי וכדו',משחקי תפקידים ואסטרטגייה בעיקר. Baldurs gate 1 The witcher Elder scrolls שיחקתי ואהבתי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק שיהיה עם עלילה מעניינת הכי חשוב,שיעבוד טוב על fx5200 ו 256rdam (גם אם זה על ההגדרות הכי נמוכות) אשמח לשמוע המלצות מקס פיין ג'י טי איי כבר מיציתי ,אשמח לשמוע כל סוג של משחק בין אסטרטגיה לפעולה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נכון לעכשיו מיציתי את דיאבלו מבחינת הPVE אני אחזור לשחק ברגע שיצא האפדייט של הPVP , אני מחכה בקוצר רוח לGuild wars 2 אבל בינתיים אני מחפש משחק טוב (וחדש , אין טעם להציע לי דברים ישנים שיחקתי כבר בהכל) או אפילו בטא בשביל להעביר את הזמן , יש למישהו הצעות אולי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות למשחקי פעולה טובים. בוא אני יתן לכם דוגמה קניתי לא מזמן מחשב חדש...התקנתי דום 3,האף לייף 2,פאר קרי בקיצור המשחקים שנחשבים לטופ... כל אחד מהם לא יכלתי לשחק בו יותר מ10 דקות...למה ? הם פשוט משעממים...אני ממש מתבאס תוך כדי משחק...האף לייף סיימתי אותו פעם אחת אז בגלל זה זה כבר לא כיף... אבל באתי אמרתי נתקין מקס פיין 2...התקנתי חרשתי סיימתי אותו בפעם ה 100 ועדיין יש חשק לשחק בזה...!!! אז אני מחפש משהו בסגנון של מקס פיין הכוונה שאתה רץ מחורר את כולם מפוצץ מה לא...המשחקים שציינתי למעלה הם ממש לא ככה... יש הצעות ? תודה מראש,עידן.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
קניתי את היום את Dawn of War II ואת ההרחבה מסטים. אז אני מחפש אנשים לשחק איתם ולדבר בסקייפ וכדומה. יהיה אחלה. D=
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת של קאנטר סטרייק ואני מחפש חברה שנותנת את השירות הזה מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח \ / | מגיע אלי מחר אני מחפש משחק שימתח את הביצועים עד הסוף(חשוב מאד) משחק ט…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-