עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by exercise,

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7123582.stm עסקה עם שווי של 19 ביליון דולר ? מעניין מה יצא מזה..

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by yoyo_shir,

אחרי נובמבר... "חודש מרושש הכיסים" חח... בא חודש דיי משעממם יחסית. קרדיט לויגיימס. משחקי המחשב הבולטים של החודש למחשב Universe at War: Earth Assault ז'אנר: אסטרטגיה תאריך יציאה: 4.12 מפיצה: Sega משחק אסטרטגיה בזמן אמת המפותח על ידי חברת Petroglyph, סטודיו שמורכב מלא מעט יוצאי Westwood שעבדו על סדרת Command and Conquer. במשחק כדור הארץ הוא קרבן לפלישה חייזרית משני צבאות חייזרים שונים, ובני האדם תקועים באמצע ומנסים לשרוד את העימות. * מפתחים שעבדו על Command and Conquer. * אסטרטגיה בזמן אמת מהסוג הישן והטוב. * מערכה לינארית וגם משחק חופשי על מפת העולם עם קרבות טקטיים משולבים. * גרפיקה ואפקטים מרשימים. * לראשונה משחק בין Xbox 360 ל-PC. The Golden Compas…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shiran,

שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by Dr. Evil,

אז ככה, אני מנסה לארגן חברים לשחק בMP של COD2 אם מישהו מעוניין הוא יכול ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או לחילופין במסנג'ר - roman_15@walla.co.il. כמו כן, תורידו מראש את התוכנה hamachi. הערה - אין צורך במשחק המקורי. הערה למנהלים - לא הוזכר פה שום וארז פרט לארגון משחק מולטי, אל תנעלו, תודה. שיהיה ערב טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YinnoN,

אני די חדש במשחק ואני משחק בפאץ' הכי חדש שלו (לא זוכר איזה מספר). אני צריך ips לסרברים טובים עם פינגים נוחים ושיש בהם שחקנים. ד"א, בbf2 עד איזה פינג המשחק יזרום לי בצורה נורמאלית ? תודה. תיקון טעות ! - הגרסא שלי היא לא זאת שיצאה לפני כמה ימים אלא פאץ' אחד לפני.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by bluemail,

נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. קוראים לו IRC.CO.IL DEMO מה האיי פי תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם ניתקעתי בשלב מסוים ואני מבקש ממכם אם תוכלו להשיג לי ציאט או טרינר אם זה מותר אני קיבלתי איזה צאיט ממשהו ולא ידעתי איך להפעיל אותו

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by yoel83,

שלום חברים , התקנתי את המשחק , בסוף ההתקנה קופצת לי הודעה כדי לשחק במשחק אתה צריך לקנות אותו , מה אפשר לעשות שהמשחק יעלה ? יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת Assassin’s Creed, בסרטון שלפניכם תוכלו לגלות D:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by stone cold,

בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by ithamar21,

אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Galit17,

נכון במשחק warcraft3 - Frozen Throne יש את האפשרות לבחור לשחק בטרולים? ואז זה רק מסימות ללכת להרוג ויש קסמים שבמשך הזמן מתווספים ויש עוד יצורים שעוזרים לך... איזה משחק יש בסגנון הזה בלי לבנות רק ללכת להרוג ושיש מסימות ושיצורים חדשים באים ועוזרים לך ושאפשר גם לשלוט בהם? את silverfall לא אהבתי כי הוא ממש משעמם ושיטחי. אני מכירה את spellforce אבל שם צריך לבנות אז גם לא אהבתי. את the witcher לא אהבתי כי הוא קוואסט מידיי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by x-dude,

אחרי סרטון הראשון פשוט אין לי סאונד,קראתי ב readme וזה אומר אם יש לי codec מסוים של mp3 למחוק מה registry ובלגנים ועדיין אין סאונד,מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. למה? מסתבר שגם בעלי GT או GTS בודד יכולים להריץ את קרייסיס חלק על HIGH או על V.HIGH-HIGH זה הכל תלוי במעבד. ראיתי ביוטיוב סרטון לא יודע מי פה עוד ראה. הריצו את Crysis על מחשב עם GT פשוט, ללא OC ללא כלום עם 2 ג'יגה זכרון על V.high המעבד הוא ה pheryn (או איך שזה אל נקרא) החדש של אינטל, מעבד ארבע ליבות. קרייסיס רץ על 70-90 FPS גם באוזרים הכי כבדים. לפי ביקורות רבות FARCRY 2 אשר יגיע אלינו כנראה בחודשים הקרובים גם הוא ירוץ חלק ביותר על מחשב בעל מעבד כזה. חשוב לציין. המחשב כולו היה פשוט וחורני, ולמרות הכל, יש קרייסיס. כדאי לראות.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יש לי בעיה במולטיפלייר של Flight Simulator X. חברים רואים אותי רק בחיבור הכי נמוך (1-) (אדום) במקום שיהיה בירוק כמו שהיה פעם. הפיירוול שלי מאפשר למשחק לעבור דרכו, וגם כשאני מבטל לגמרי את הפיירוול זה לא עוזר. פעם היינו משחקים ואף פעם לא הייתה בעיית חיבור! מוזר מאוד. החיבור שלי לאינטרנט הוא 5 מגה וגם של החברים כך שלא יכול להיות שזאת הבעיה. הפורטים שאמורים להיות פתוחים בראוטר (ע''יפ אתר מייקרוסופט), פתוחים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. WarCraft 3 התקנתי את המשחק הנ"ל ראיתי את הסרטון בהתחלה אך כאשר ניסיתי לשחק במשחק התמונות והרקעים לא עלו צילומי המסך מצ"ב :saint: :AR15: :asthanos:

20. כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!! אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :'( :'( :'(

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by parker8,

כשאני נכנס למשחקי אימון, יש לי מסך לבן כזה... (אבל כתוב למטה מקשים כאילו המשחק עובד רגיל) ואז אם אני לוחץ עוד פעם ENTER אז המשחק קורס ויוצא ל-DESKTOP יש למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב בעבר הייתה לי בעיה שהמשחק קרס כמעט אחרי כל משחק, אז התקנתי פאטצ' שאמור לתקן את זה: Virtua Tennis 3 v1 1 Update-RazorDOX וזה באמת תיקן... הבעיה קרתה רק בכרטיסי ATI (ככה הבנתי מפורומים בחו"ל) אבל עכשיו יש לי את הבעיה עם המשחקי אימון...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by ~BaRaK~,

מדובר כרגע בדרישות המינימליות של המשחק: Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: GeForce GTX 470 @ 1GB / Radeon HD 6970 @ 1GB DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Sound Card: DirectX Compatible בנוסף שוחרר טריילר עם קצת גיימפלי: https://youtu.be/58Pspqx0XGs

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by simonsix,

לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מוכנים להציל את המין האנושי בשנית? הכותר החדש בסדרת האסטרטגיה הנודעת נוחת בנובמבר הקרוב, ומבטיח לשדרג את כל מה שאהבתם ב-Enemy Unknown משנת 2012 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-xcom-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%9c%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%90/

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.