משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי את המשחק America's Army: Special Forces, Q-Course בהורדה חוקית מנענע תוכנות ולא ווארז מפה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 ועכשיו אני ממש לא יודע איך משחקים ומה צריך לעשות, אני יודע שצריך לעשות קודם משימות בשביל לשחק ברשת והכל אבל אני לא יודע איך נכנסים למשחק ברשת, ולאיפה צריך להיכנס בשביל לבצע את המשימות קודם לכן ובכלל איפה משנים מקשים ומה צריך לעשות בכל משימה שדורשים ממך כדי שתוכל לשחק ברשת. בבקשה תעזרו לי ותענו לי על השאלות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אחרי איזה 5 דקות שאני משחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש,זה קורה לי רק במשחק הזה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המשחק חינמי, ID שיחררה אותו לרשת לפני זמן מסוים שנה נראה לי אני לא זוכר בדיוק, אבל זה לא חשוב, מה שחשוב זה האם מישהו רוצה לשחק ביחד ברשת? למצוא לינק למשחק לא בעיה, ביחוד כאשר הוא חינמי. אם תהיה היענות אני אחפש לינק, אז אני מחכה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, אני חייב להסיג את המשחק GTA San Andreas אבל באימיול לוקח מלא זמן להוריד אותו. אם מישהו יכול להביא קישור של הורדה ישירה של GTA San Andreas או אתר שבו יש הורדה ישירה שיביא לי בבקשה תביאו
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ודבר ראשון אני מודה לכם על העזרה. יש לי משחק סימולציה ישן שנקרא "כוכב כחול", במקור המשחק היה מיועד לווינדוס 95 ו98, אך גם על מילניום הוא עלה. כשניסיתי להתקין את המשחק על אקס פי, המשחק עשה לי בעיות כשהעלתי אותו וחלק מהמסכים נעלמו. חבר אמר לי שיש אפשרות לעשות התאמת משחק לסביבת העבודה של אקס פי, או משהו כזה. אם זה אפשרי ואם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות את זה אני אודה לכם מאד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המולטי עולה ממש אבל ממש לאט,הוא נתקע זמן רב במסך פתיחה ו הסינגל פשוט עף לא מבין את זה יש לי עוד מחשב בבית שהוא יותר חלש ושם זה רץ חלק. Help please
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה עולה הצ'יפ שנותן לי להפעיל משחקים צרובים ושמעתי שיש מלא סוגים של צ'יפים לגרסה הדקה אני מדגיש לא לרגילה אז מה הכי טוב ומה המחיר שלו אני מחפש משהו גם לא יקר ואיכותי אז תעזרו לי תודה !
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
כן כן! האתר חזר. הנה קישור http://www.ckemu.com/PCSX209setup.7z
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה יש לי פלייסטיישן 2 אני רוצה לדעת איך אני צורב משחק שיש לי על המחשב לפלייסטיישן והוא יעבוד לי ודרך אגב יש לי את הצ'יפ אז האם אני צריך תוכנת צריבה מיוחדת ? אני מתכוון לצריבה בפורמטים (PAL,BIN,ISO,IMAG וכול שאר הסוגים האחרים יש לי צורב DVD אבל בחיים עדיין לא צרבתי איתו דיסק DVD אז תסבירו לי בצורה שאני יבין תודה !
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
זאת הכוונת או שיש בעיה? אפשר להחליף את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אין אחים שלי לא קולט איך להתקין מה לעשות כלום לא עוזר ......... ניתקתי תדיסקים ידני תוכנות ואפילו ניתקתי אותם מהחוטים זה מה שזה מראה לי תעזרו בבקשה רוצה לראות את המשחק
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום! יש לי פלייסטיישן 2 ואני רוצה לדעת לדוגמה אם יש לי משחק לפלייסטייישן 2 ואני צורב אותו על דיסק DVD איך אני צורב אותו רגיל כמו דיסק DVD רגיל או שצריך משהו מיוחד בצריבה כדי שזה יעבוד לי על הקונסולה ודרך אגב יש לה צ'יפ של צרובים אני מתכוון בעיקר למשחק שהורדתי מהאינטרנט ??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
היי! היום התחלתי לשחק AASF... נראה משחק חמוד, מה רע בלהרוג אנשים ;D אני צריך כמה עצות... נגיד אני נכנס לסרבר, ואז מופיע לי חלון שאני צריך לבחור קבוצה, בחרתי, ואז מופיע עוד משהו שאני צריך לעשות ולא הבנתי בדיוק מה ??? איכשהו אני נכנס למשחק, ואז יש לי סוג של רובה צעצוע שמחקה AK47 :-X יש אולי נשק אחר? אני צריך לקנות, כמו ב CS נגיד? אקדחים, רימונים, יש עוד מה לקנות? ואם יש לכם סתם טיפים נחמדים, מה המטרה במשחק הזה בכלל אתם מוזמנים להגיד תודה
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי כאנטר סטריק שמתי cd-kay וזה מה שהוא אמר מה זה?? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בMidnight Club II איך אני מכוון אותו להגה? ואיפה אני מכוון את הזולוציה+פילטרים....?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום אני חובב ענק של משחקי יריה עתדניים ואני שמחק CSS וקצת נמאס לי מסורס ויש לי את Fear מחבר וסיימתי את הסינגל פלייר וממש אהבתי את המשחק אז עכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לקנות את המשחק בשביל לשחק במלוטי , הוא טוב? יש לו קהילה גדולה בארץ? תודה רבה , אשמח לקבל כמה שיותר מדי על משחק הזה למולטי או כל משחק אחר עדתני שאתם ממליצים לקנות בשביל המולטי הוא בכלל שהוא טוב...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אנימ מחפש משחק רשת טוב שלא נמאס לשחק אבל משחק פעולה לא תפקידים או משהו משהו סיגנון קונטרסטרייק שיחקתי את זה פעם ועכשיו אני רוצה משהו דומה אבל יותר טוב תודה על העזרה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 744 צפיות
-