עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by amirusus,

כאשר אני מנסה לרענן את רשימת המשחקים און ליין המחשב או המשחק לא מאפשרים זאת אני רוצה למחוק את המשחק ולהעלות מחדש אבל איך אני שומר את הפרופיל שיש לי עד עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 21:41:35 sorry הצלחתי לשתגבר על הבעיה..תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  4. יש לי באגים לפעמים למשל אחרי שאני מסיים איזה שלב ואחרי זה יש 'סרטון' שמדברים בו אז אני שומע רק את הדיבורים והמסך שחור או שרואים משהו לא קשור בכלל לקטע....ואם אני עושה restart checkpoint אז הקטע מתחיל בסדר..וגם קרה לי כמה פעמים שהמשחק התרסק ונתן הודעה של send dont send למישהו זה גם קרה במשחק הזה? או שרק לי יש באגים כאלה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. אני רוצה לשחק אחד נגד השני ברשת בבית(יש לי רשת צקן N , וארבעה מחשבים).. יש איזה משחק כמו "Crysis" שאפשר לשחק אחד נגד השני ברשת הבייתית(לא דרך האינטרנט)?? יש לי את "Crysis 2" ולא ראיתי שם אופצייה כזאת..

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. Started by julbo,

מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by bbarakt,

*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת. הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד. יש טיפ? :-\

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Roshos,

האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. אז איך תיראה השנה הנוכחית בגיימינג? לפי שתיים מהמפיצות הגדולות בתחום, זה יהיה דומה מאוד למה שכבר ראינו בעבר לכתבה

11. Star Ruler 2 הוא משחק 4X די כיפי שהתחלתי לשחק לאחרונה. ה-OSD של MSI AB עובד אצלי ומראה ניצול CPU של כל הליבות (במקרה שלי עם 5960X הוא מראה 16). שמתי לב שבשלבים מאוחרים של המשחק, כשבמחשב לא רץ כלום, המעבד מגיע למעל 50% על כל ליבה (והוא מומהר ל-4.6GHZ). נראה שכשרוצים, אפשר לפתח משחקים שינצלו יותר מ-4 ליבות...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. שלום אתה יכול לעזור לי?

13. Started by FeedMe,

ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by nore0,

שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by boogala,

זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. יש לי משפחה שעכשיו נוסעת ביום שני הקרוב (מחר) ללאס ואגס ובסוף החודש לבייגי'ן בסין עכשיו רציתי לדעת ממי לבקש שיביא לי PS3 וכמה הוא אמור לעלות אני מתכוון רק לגרסת ה60 ג'יגה והאם הוא מתאים לארץ והאם בכלל יהיה ניתן להשיג אותו בתאריכים האלה? כי לפי מה שהבנתי הPS3 יצא היום אם אנלא טועה? מי שיכול שיענה מהר כי מחר הם כבר טסים ללאס ואגס

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by redti,

אני מנסה לשחק בMULTIPLAYER ONLINE כל פעם אני מצליח לטעון את המפה עד הסוף מקבל אישור כניסה מהסרבר ואז זה יוצא לי לתפריט הסרברים בחזרה בלי אף התראה בלי כלום. כל מי שיודע איך לפתור את בעיה זו או שמכיר איזה PATCH או משהו שמתקן את זה שידבר בבקשה. :-[

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. הי תהיתי מה הדרך הכי מהירה לעשות כסף ב OBLIVION... יש כל מיני נשקים שאני רוצה לקנות ולעלות ברמות, וזה עולה די הרבה כסף. המליצו לי לעשות שיקויים ופרחים וכאלה, אבל זה לא ממש עובד. נרשמתי ל ARENA, וזה כסף די טוב - אבל קצת קשה. מה הדרך הכי טובה לעשות כסף? בקשר ל ARENA, אני תקוע שם בתאומות האלפיות. זה ממש קשה! לא רק שלא נראה לי שאוכל לחסל את הזאת עם החרב לבד, גם יש את הסנייפרית הזאת בצד שאי אפשר להתקרב אליה ANY IDEAS?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by ravid,

http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns

21. Started by kik,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by fire1ce,

שלום למי שיש משחקי רשת RPG להמליץ אני השמח לשמוע! Wow לא להמליץ כי לדעתי השרתים הפרטיים עדין לא מספיק טובים. MU רק עם יש לכם סרבר טוב אם כלכלה טובה ו EXP לא מוגזם.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by cohenkobi1,

חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by slim_shady,

שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD) ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה) עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תוש…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.