משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD) ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה) עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תוש…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
מתי בדיוק ה- ps2 וה- xbox 2 צריכים לצאת??? אני מתלבט עם לקנות את הps2 הקטן או לחכות, ואם לחכות אז כמה זמן??? תודה לכל העוזרים וסליחה אבל לא ידעת איפה לפתוח את התראד... ???
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האפיסוד הראשוןן היהה טובב אבלל קצרר מאודד בע... מתי השני אמור לצאתת איןן לי סבלנות לחכות !@ ראיתי תטריילר שלו נראה חזק.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ההמשך ללהיט הפעולה-התגנבות משנת 2012 מתקרב אל ההשקה שלו, ומפנק אותנו בסרטון משחקיות ראשון שמותיר אחריו רושם חיובי מאוד זה לקח שנה שלמה, אך זה סוף סוף כאן – סרטון המשחקיות הרשמי הראשון עבור משחק הפעולה משולב ההתנגבות Dishonored 2, אשר ימשיך את עלילותיו של מתנקש העל המיסטי קורבו ושל בת הברית החדשה שלו. הסרטון החדש, שאורכו שתיים וחצי דקות, לא מציג יותר מדי קטעי משחקיות ממשיים – אך כן מעניק לנו את ההצצה הטובה ביותר עד עכשיו על העולם הסוריאליסטי, המסוגנן והמרתק של המותג, שחוזר כאן במלוא יופיו ובמלוא היקפו. להמשך: https://hwzone.co.il/להתנקש-בסגנון-חופשי-המשחקיות-של-dishonored-2-נחש/
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עוד שאלה: איך אני יודע להעריך כרטיסי מסך? כלומר כרגע בשבילי הם רק אותיות באנגלית ומספרים, איך אני מסתכל על זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אנחנו, קבוצת READY4ACTION נרשמנו ללאן מחר. בהתחלה היה לנו רוסט ואז שינינו אותו. עוד לא אישרתם את השינוי אני פשוט לא מוצא את הנושא הקודם שפתחנו. בקיצור הרוסטר למחר הוא: Fury, n1ne, Angelfire, medabot, brutality שלא יהיו פאדיחות או משהו. תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לא משנה לאיזה שרת אני לא מצליח, כשאני נכנס לשרת ובוחר קבוצה עוברות כמה שניות\דקה ואז המסך ניהיה שחור ואני חוזר לתפריט הראשי. עכשיו יש רק שרת אחד שאני מצליח להכנס אליו בלי בעיות וזה שרת של חבר שלי שאני מתחבר אליו עם כתובת איי.פי. עכשיו הספקתי לתפוס את ההודעה שאני מקבל שניה לפני שהמסך ניהיה שחור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Star Ruler 2 הוא משחק 4X די כיפי שהתחלתי לשחק לאחרונה. ה-OSD של MSI AB עובד אצלי ומראה ניצול CPU של כל הליבות (במקרה שלי עם 5960X הוא מראה 16). שמתי לב שבשלבים מאוחרים של המשחק, כשבמחשב לא רץ כלום, המעבד מגיע למעל 50% על כל ליבה (והוא מומהר ל-4.6GHZ). נראה שכשרוצים, אפשר לפתח משחקים שינצלו יותר מ-4 ליבות...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
רק עכשיו שמעתי עליו (הייתה תמונה שלו באריזה של כרטיס המסך שלי), זה משחק שיצא עוד שנה, FPS עם רובוטים/מפלצות. מישהו שמע על המשחק? הנה מספר סרטונים, ממליץ בחום לראות את שני חלקי ה Developer Walkthrough (בעיקר השני). חוץ מהאנגלית של המספר, זה ממש נראה טוב, בעיקר הנשקים. http://www.gametrailers.com/game/5434.html
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אל תשאלו בבקשה למה אני משחק בזה - אין לי תשובה ואני משועמם.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רציתי לשאול אם יש רום למשחק GTA VICE וגם מתי הוא יצא ל-PC ? תודה מראש, bigofir !
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-