משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כמה מראשי תעשיית המשחקים התכנסו לדון על מצב שוק ה- PC בהווה ובעתיד, על ההבדלים בשווקי העולם, איומים על שוק הPC, איך הם רואים את השוק בעוד כמה שנים ועוד : http://www.gamespot.com/features/6333387/the-state-of-pc-gaming/index.html?tag=topslot;thumb;5 Karl-Magnus Troedsson, general manager, DICE hacking is one of our biggest problems. I think every company out there is arming themselves to the teeth when it comes to security. I think PC gaming is going to explode. Battlefield was founded on PC, so we feel very close to the PC community. There's also the fact that the PC gaming platform itself is getting so powerful that you can do a lot more on it than the consoles. I'm not …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מוריד מכוניות מהאינטרנט איך אני מכניס אותם למשחק גיטיאי 3
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות שינויים בקבצי הקול של המשחק ....אני מתכוון בכל הפקודות האלה -team taunts. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשנות אותם ...כך שאני אוכל להחליף בין הקולות ז"א להשתמש בקול של דמות אחרת בדמות שלי{וכך למעשה לתת לדמות שלי חלק מהקולות שאני אוהב אצל דמויות אחרות}....אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון....אם כן הבנתם ותוכלו להגיד לי איפה הקבצים האלה נמצאים אני אשמח כי ניסיתי לחפש ויש כ"כ הרבה קבצי קול ואי אפשר לדעת מה זה מה . תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך???? מפרט בצד אני חושב שזה ביגלל שזה מנצל ליבה אחת יש דרך ליפתור את זה וגם עוד שאלה אני חולה על משחקי פעולה ברשת אתם יכולים להמליץ לי על משחק טוב שיש בו גם ישראלים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ז'אנר המשחקים הכי פופולארי כיום הוא ללא ספק משחקי Battle Royale, וכעת המלחמה בין שני המובילים המובהקים בתחום עוברת גם למסך המובייל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק בMULTIPLAYER ONLINE כל פעם אני מצליח לטעון את המפה עד הסוף מקבל אישור כניסה מהסרבר ואז זה יוצא לי לתפריט הסרברים בחזרה בלי אף התראה בלי כלום. כל מי שיודע איך לפתור את בעיה זו או שמכיר איזה PATCH או משהו שמתקן את זה שידבר בבקשה. :-[
-
שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 1GRAM 667 GEFORCE 7600GS 256 והדמו עובד לאט בעיקר כשה יש הרבה אשן וערפל בדמו אין הרבה הגדרות יש רק STANDART ו NEW TECHNOLOGY אז ניסיתי את שתי הם וזה אותו דבר מה הביעיה ??? או שאני פשוט דורש יותר מדי מהמערכת שלי ??
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כפי שאתה יכולים לראות בקישור הזה תגידו לי איך הוא כרגע אני לא יכול לבדוק איתו, כי המחשב שבמפרט מושבת, ואני עם דורון 1200 וTNT2U... תהנו!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-