עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אביעד,

מי שיוגע מתי היה ת'משחק gta 4 !! מי שיודע שירשום לי !!!! תודה !

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by N.S,

איפה אני יכול להוריד את המשחק "בונוס" ... המשחק שלך הלשון..

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by r.g.comuters,

חברס חייב עזרה ??? ??? : אני מחפש משחק שנקרא קראש משהו כזה ?. האם יש חייה כזואת ? אנא עיזרו לי בבקשה תודה רומן

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. אנשים בבקשה זה משחק ישן ואני בטוח שלרובכם יש אותו שוכב איפשהו במגירת הדיסקים, קניתי אותו מקורי מחבר שאני לא בקשר איתו והוא הביא לי את הסידיקי על פתק, וזה רושם לי הודעת שגיאה שאני מנסה להכנס למשחק. אני בטוח שאחוז האנשים שיש להם את המשחק ועוד ישחקו בו הוא נמוך, חוצמזה מי שכן משחק בטח משחק את ההרחבה, אני צריך את המס' לדיאבלו 2 רגיל, ככה שזה לא יפריע לו. בבקשה תעזרו לי ומנהל הפורום, זה לא ווארז, מצידי לצלם תמונה של העטיפה של הדיסק עם הדיסק ולכתוב מה כתוב מאחורה, יש לי את המקורי.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. Started by aldema,

אני תקוע בשלב הראשון במקום כזה שהולכים אליו ישר אחרי הGRAVITY GUN ואני נוגע בגדר ומתחשמל אז אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה .... סגרתי כבר את כל הברזים האפשריים... תעזרו לי זה דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  6. הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by SilentBob,

ההמשך ללהיט הפעולה-התגנבות משנת 2012 מתקרב אל ההשקה שלו, ומפנק אותנו בסרטון משחקיות ראשון שמותיר אחריו רושם חיובי מאוד זה לקח שנה שלמה, אך זה סוף סוף כאן – סרטון המשחקיות הרשמי הראשון עבור משחק הפעולה משולב ההתנגבות Dishonored 2, אשר ימשיך את עלילותיו של מתנקש העל המיסטי קורבו ושל בת הברית החדשה שלו. הסרטון החדש, שאורכו שתיים וחצי דקות, לא מציג יותר מדי קטעי משחקיות ממשיים – אך כן מעניק לנו את ההצצה הטובה ביותר עד עכשיו על העולם הסוריאליסטי, המסוגנן והמרתק של המותג, שחוזר כאן במלוא יופיו ובמלוא היקפו. להמשך: https://hwzone.co.il/להתנקש-בסגנון-חופשי-המשחקיות-של-dishonored-2-נחש/

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מלא זמן צ'יטים בשביל NBA2005 ולא מוצא (מצאתי אבל לא עובדים) אם למישהו יש צ'יטים אחרים אשמח שיכתוב כאן תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by פורטל,

הי אני לא בטוח שזה המקום לפרסם. בכל מקרה תראו את זה שחקני פורטל!: http://www.10gag.co.il/gag/27572

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by User_Name,

כשאני משתמש בצ'יטים, מופיעים חלקים צהובים על הרצפה והקירות במשחק, שאני דורך על זה, זה דוחף אותי לצד, מה לעשות? :'( תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. אני עובד עם פנטיום 4 3.0 2כרטיסי זכרון של חצי 533 ועוד שניים של ג'יגה 677 שידרגתי כעת ל9600GT + זלמן. ומשום מה רק המשחק COD4 נכנס ויוצא תוך שניה בערך וזהו המשחק לא עולה....... בבקשה חבר'ה תזרקו לי רעיונות!!! אני עובד עם WINXP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by masmddr,

שלום. למי שלא מכיר GameHack היא תוכנה המאפשרת לשנות ערכים במשחקים (כסף לדוגמא). אני מחפש תוכנה דומה שיכולה לרוץ בvista .

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי

15. Started by x-boy_24,

שלום הבאתי את המשחק לחבר שלי . בשביל שישחק קצת עד שהוא יקנה דיסק משלו והכלבים שלו אכלו את הקוספא ביחד אם הדיסק וכל הדיסק שבור עכשיו חבר שלי אמר כשהוא יביא לי את הכסף על המשחק . כמובן שאני לא יקח ממנו גם כי אני לא לוקח כסף מחברים וגם כי הוא רוצה את המשחק כבר המון זמן וההורים שלו לא יביאו לו שוב כסף כי הם רק קנו לו מחשב חדש עכשיו השאלה שלי זה אם אני חייב לקנות דיסק חדש או שאני יכול לקנות משומש ולהשתמש במשתמש שלי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by darkdude,

בשלב YOU BETTER WATCH OUT... כשאני זורק מטבע או משתיל פצצה המשחק פשוט ניסגר. מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by sheff2k1,

יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. http://mods.moddb.com/6328/assault-coop/

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. התקנתי ועולה לי הודעה מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  23. הי תהיתי מה הדרך הכי מהירה לעשות כסף ב OBLIVION... יש כל מיני נשקים שאני רוצה לקנות ולעלות ברמות, וזה עולה די הרבה כסף. המליצו לי לעשות שיקויים ופרחים וכאלה, אבל זה לא ממש עובד. נרשמתי ל ARENA, וזה כסף די טוב - אבל קצת קשה. מה הדרך הכי טובה לעשות כסף? בקשר ל ARENA, אני תקוע שם בתאומות האלפיות. זה ממש קשה! לא רק שלא נראה לי שאוכל לחסל את הזאת עם החרב לבד, גם יש את הסנייפרית הזאת בצד שאי אפשר להתקרב אליה ANY IDEAS?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים

25. טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים