משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתרים ולא מצאתי אשמח אם תעזרו לי (ל-XBOX)
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שיהיה כמו ה-gamepad של ה-XBOX גדול ונוח (והאם יש אפשרות לחבר את הגייפאד של ה-XBOX למחשב ???) יש לי סאן אנדרס גם ל-XBOX וגם למחשב ב-XBOX זה נוח לאללה בגלל הג'ויסטיק במחשב אני משחק עם המקלדת וזה חרא אבל הגרפיקה הרבה יותר טובה מקווה שתמצאו לי משהו מתאים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי, יש לי Gamepad כבר כמה שנים. הוא ג'נרי ועושה לי מלא בעיות, מתנתק וחוזר באמצע משחקים וקיצר מעצבן... אני מחפש לקנות אחד חדש ושלא יהיה יקר מדי... או יקר בכלל ... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר דומה במבנה/מראה שלו לשלט של ה PS2 מאחר שאני משחק ב Pro Evolution ואז צריך לנצל את הכישורים במשחק מול חברים וכדאי שזו תהיה אותה תחושה, אז אם מצויירים על הכפתורים הימניים המשולש, איקס, עיגול וריבוע זה יתרון. אם לא אני תמיד יכול להדביק או משהו... קראתי גם איפשהו שאני יכול לשחק עם שלט של ה Playstation על המחשב. מישהו ניסה את זה פעם? זה עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שיודיע לי!!!!!! *אני כבר ניסיתי להוריד באימיול (מהאתר של "לייונטוורק") מי שיודע מאיפה אוכל להוריד בחינם שישלח הודעה או יכנס לאיי סי שלי ושם יתן לי את הכתובת של האתר... איי סי קיו- ********* תודה רבה-אליאור!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מצאתי פול צ'יטים להירוז רגיל ומשהו שנקרא ארמגדון וגם לצל המוות. אבל לא מצאתי להתעוררות האל. אני יודע שזה ישן אבל זה נוסטלגיה וזה מהנה. תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
חיפשתי בגוגול וגם באתר של EA ולא מצאתי ......... אם תוכלו להביא לי לינק בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מוצא למשחק PATCH עידכון ,יש לי את הגירסה 1.0 ,מישהו מכיר איזה אתר ? אא כן לא הרבה מכירים את המשחק ,אז כן זה אחד המשחקים הכי מוצלחים שיש לדעתי ,משלב הרבה דברים ,הייתה פה ביקורת באתר לזכרוני על SPACE RANGERS 2 ,קיצר תעזרו
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב.. יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיבים AMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZ GFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחק תודה מראש ! שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאור הפוסט הקודם באיכות משחק של RA2 בלי הרבה של שטויות של TILT לתוך הקרב מפרט בצד אם יש גירסא פרוצה להתנסות אשמח וכמובן אם יש קהילת אונליין עדיף בסטים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לסייבים חצי מלאים. או אתר של סייבים.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מכל קונסולה מהדורות הקודמים או לאקס בוקס, רצוי ל2-4 אנשים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חיפשתי ואני לא מוצא טרינר לפאטץ החדש 1.05 גוגל נתן לי תוצאה רשום שם שזה ל1.05 הורדתי וזה ל1.04 שקרנים שם...גוגל תוצאה ראשונה היא שיקרית...תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לזמין Xbox כולל מוש של צרובים והגדלת הארד-דיסק מארה"ב אהל אני לא מוצא אתר שמאפשר זאת...אני לא צריך משלוח לארץ! רק משלוח בתוך ארה"ב! בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. אני מחפש משחק סימולציה (לא מכוניות, אלא שליטה על כלי טיס ממונע אווירי כלשהו בין אם חללית, מטוס או מסוק) הדורש מיומנות, רמת שליטה וטכניקה גבוהה, שכמובן אפשר להפעיל ע"י ג'ויסטיק. בקיצור אני מחפש משחק סימולציה אווירי אשר השליטה בו אינה מובנת מאליו ודורשת מיומנות גבוהה. מחכה להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל.. ראיתי שהולך לצאת בקרוב starcraft ghost אבל הח@#$^#ת מוציאים אותו רק לקונסולות, אז קודם כל האם יש בכלל דבר כזה ואם כן איפה אפשר להוריד?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אנשים לעשות איתם Heists בGTA5. המשתמש שלי בSocial Club זה Zeevs86 תוסיפו. אני די נוב בעצמי לכן אני לא מחפש מישהו מקצוען שעבר את כל המשימות כבר, אבל אני גם מחפש אנשים שיודיעם לעבוד בצוות. לא חובה מיקרופון, אני אישית מעדיף את הצאט הרגיל של המקלדת. אז תוסיפו (:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-