משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לרגל אירוע Day of the Devs שעתיד להתקיים השנה בפעם השישית - במיזם ה-Humble Bundle מספקים לנו שבעה כותרים איכותיים במחיר קורץ מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אנשים שיש להם את הבטא, אני אפתח שרת ונשחק היום\מחר. כל מי שיש לו את הבטא ורוצה לשחק שירשום פה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
באפשרויות הגרפיקה אני לא מצליח לקבוע רזולוציה מעל 1024*768 הוא אומר לי הREFRESH RATE גבוהה מדי לרזולוציה מה אפשר לעשות.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התקנתי והכל אני בא להפעיל עולה ההודעה הזאת אחר כך זאת מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את BF2 לאחר ששיחקתי בדמו כל הזמן. בכל אופן הבנתי שזה Capture The Flag וכל זה והבנתי איך משחקים אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות ומה המטרה שלי? אין משימות או משהו? ושמעתי גם על דרגות אבל אני לא יודע מה זה אה ואני משחק בינתיים רק במצב יחיד תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל משחק , אז אחרי שהסרט פתיחה נגמר , זה יוצא לי אוטומאטית לדסק-טופ , ואם נגיד אני באמצע הסרט פתיחה מפסיק אותו , אז המחשב נתקע לי. ניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס מסך ולא עזר לי כלום. אם מישהו נתקל בזה , ויודע איך לעזור , אז תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי... מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת. אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמרי אבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבה ניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק הישראלי BALLERIUM שנקלע לקשיים כספיים בעת פיתוחו. צוות המפתחים צריכים עזרה בעניינים כמו שרתים למשחק, באנרים וכו'. תיכנסו לאתר www.ballerium.com לעוד אינפורמציה. תודה רבה לכל מי שיעזור. ד.א. אני BETATESTER שם.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
ענקית המשחקים Activision Blizzard מאבדת דמות מפתח נוספת - ג'ף קפלן, בעל היסטוריה עשירה בחברה ומי שהיה אחראי על Overwatch מאז צאתו ועד כה, הודיע רשמית על כך שסיים את תפקידו במערךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי windows 2000 והמשחק עבד מצוין. היום עברתי ל-XP (שדרוג, לא התקנה מלאה), והכל עובד חוץ מהמשחק הזה - כשאני מפעיל אותו אני מקבל "unhandeld exception" מיד אחרי מסך הפתיחה של Rockstar. XP היא מערכת מאד דומה ל-2000 (NT 5.1 לעומת NT 5.0), אז למה יש לי בעיה להפעיל את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בקשר למשחק ביג-שוק החדש שיצא. האם זה רק למערכת ויסטה? או שגם יהיה אפשר לשחק ב XP על DX9? כמו כן מעבד 6300 יוכל להריץ אותו סביר? תודה .
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי כולם הייתי רוצה שתגידו לי אם אתם יודעים משהוא על הGTA IV חוץ מהטריילרים שראיתי מזמן תענו מהררררר תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-