משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם !! יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה. במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!? ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+ כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2 והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?! והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוס…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתקין ופתאום קופצת ההודעה הזאת שצירפתי בתמונה הורדתי ממייקרוסופט את הDIRECT 9C של ינואר 07 יש לי XP 64 BIT אגב ולא עובד, עשיתי ריסט לא עובד... אני תקוע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן הכל !.....לא רוצה לעלות (בלי שום הודעה גם) פשוט לא עולה לוחצים הוא טוען שניה וזהו סוגר...(בדקתי בTASK MANEGER לוידוי) זו גרסת הדיסקים .
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה זה Trainer? אך מפעלים את Trainer זה: Command And Conquer Red Alert 3 Uprising PLUS 4 Trainer תודה!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים טובים, מומלץ גם עם גרפיקה נורמלית , למשחקים המבוססים על צוותי SWAT קומנדו וכד' תודה רבה מראש לכל העוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אחלה של Shooter. בסגנון Halo/Red Faction אבל הרבה יותר טוב. לא יודע עד כמה המשחק הזה מיושן (או שלא..), ממה שידוע לי, נעשה שימוש במנוע הגרפי של אנריל II והמשחק רץ לא רע בכלל.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! יש לי מספר משחקי פלייסטיישן 2 בתוך המחשב שאני מעוניין לצרוב וכולם יחד תופסים נפח של 680 מגה בייט רצתית לדעת אם אפשר איך שהוא לצרוב את כולם על דיסק אחד ואז שיווצר לי תפריט בחירה או משהו אחר שכאשר אני מכניס את המשחקים בדיסק אחד לפלייסיטיישן 2 ואני אוכל לשחק בכולם על פי בחירתי אם צריך תוכנה אשמח לקבל קישור תודה!
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
קניתי היום MW3 מקורי מבאג,אני שם את הדיסק בתוך הכונן והדיסק פשוט לא נקרא,כלומר,לא עולה שום חלון,שום דבר באיזור של הכונן ב"מחשב שלי" לא משתנה,כלום..מה אני עושה עם זה?><"
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם ה need for speed, אני משחק בו ואז פתאום בלי שום הודעה הוא זורק אותי מהמשחק החוצה ל windows ולפעמים הוא נותן מסך כחול שלא כתוב בו כלום וסתם המחשב תקוע ונותן רק לעשות reset מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? נ.ב יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT זיכרון 1GB וכרטיס מסך radeon 9800 pro
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
היה משחק.. שאתה כאילו שולט על כנופייה ושטיות כאלה.. אסטרטגיה כזה.. שולח אותם לריב פה וזה.. יש משימות היה במשחק הרבה באגים.. אבל אני פשוט חייב ת'שם של המשחק הוא עולה לי ראש ואני משתגע שאני לא זוכר. אם מישהו זוכר?.. אני מאמין שהוא יצא על לפני 3 שנים מקס מקס.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-