עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עדיין יקר, אבל כבר לא השלוש וחצי אלף שרוב החנויות רוצות עליו http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=111 אם אני משיג במחיר הזה, גרסת פירימיום קורא צרובים אני לוקח! אם מישהו יודע אם אפשר להשיג, אני אשמח

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ruff stuff,

האם מישהו יודע האם הם זולים יותר מאשר בחנויות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roeiw,

כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by asilic,

יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by ron1739,

אוקיי יש לי KEYS לבטא של BAD COMPANY 2. ה-KEYS חוקים,כשרים ולא היו בשימוש בכלל! המפתחות חולקו,ל E.T וPILA405 תהנו! נא לנעול! תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Dima67,

יש לי כמה קודים שמביאים 20% הנחה בחנות של EA. אין לי שימוש בהם, אז מה הטעם שאני אשמור אותם. אם מישהו רוצה אחד, תשלחו לי הודעה פרטית ואשלח לכם. *לא תקפים להזמנות מוקדמות (לדוגמא: BF3, ניסיתי). *כל אחד מהם עד סוף החודש (כמעט בטוח), אז אל תבקשו סתם אם אתם לא מתכוונים להשתמש בהם. אני בטוח שיש אנשים שכן ירצו. רק אם אתם בטוחים שתקנו משהו תבקשו. D:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אחד המתמודדים הבולטים על תואר כותר המירוצים המעניין ביותר לשנת 2017 מעניק לנו טעימה ראשונה קטנה מהשדרוגים שממתינים לנו לקראת ההמשך לכתבה

8. האחסון הפנימי המהיר בקונסולות העידן החדש של מיקרוסופט וסוני מאפשר להן לבצע פעולות מדהימות שטרם ראינו בתחום - אך היתרונות הללו עשויים להפוך גם לחסרונות משמעותיים עבור אלו שאוהבים להתנסות ולחוות מספר רב של כותרים בעת ובעונה אחתלכתבה

9. אנחנו נמצאים בישורת האחרונה בהחלט בדרך להשקה של משחק הפעולה והתפקידים המלהיב מבית CD Project RED - והרשת מוצפת בסרטונים ופרטים מעודכנים, כולל חומרות נדרשות על מנת לחוות את האפקטים המתקדמים ביותר (עבור כרטיסי NVIDIA בלבד בשלב הראשון)לכתבה

10. אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה

11. לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה

12. Started by noraaa,

התקנתי את Icewind Dale II לא מחדש הרבה אבל אין לי בעיה עם זה חוץ מזה אחלה משחק אכשיו אני מחפס טרינר למישחק, מי שיודע או מכיר אז לא התנגד ללינק

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by coorva,

האם קיים cheat שמעביר אותי שלב 1 קדימה? תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  14. היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. לא אהבתי את הסיפור של הbioshock אשמח לקבל המלצה למשחקים חדשים באיכות ורמת משחק גבוהה איו לי בעיה של מפרט שיחזיק דברים.. בתודה מראש ליאור,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אתה שולט בטנק \ רחפת מהירה ומתמודד עם אויבים ב- 7 עולמות - רובם טנקים \רחפות יריבות כאשר בסוף כל שלב \ עולם יש בוס בצורות שונות ומשונות שאתה נידרש להשמיד על מנת לעבור שלב. משחק פשוט אבל מהנה וממכר מאוד . אם אתם יודעים מהו , תנו רמז ורצוי לינק להורדה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by doran19,

שלום לכולם! אני מחפש משחקי רשת טובים. ורציתיי לדעת אם יש לכם משחקי רשת טובים להציע לי..?? אבל שלא יהיו משחקים משעממים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 ואני רוצה לקנות לו משחקים טובים בסגנון שאני הכי אוהב הרפתקאות מגוף שלשי בסגנון GOW כלומר הרבה אקשן אלימות ומשחק כזה זורם וכיפי עם חידות שצריףך ולא רק להרוג ולהרוג גם לחשוב קצת אל תציעו לי את מחזות הגנום של דנטה וביונטה וDS תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by doran19,

שלום לכולם יש לי אח בן 9 ואני פשוט מחפש משחקים בישביל הגיל שלו אבל משחקים יפים. אז רציתי לדעת עם יש לכם אילו משחקים להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EviL.Dexter,

מי שמעונין לשחק איתי באינטרנט Need For Speed Underground שיכנס אלי לאייסיקיו: 172206889 תודה! :-*

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. ערב טוב נזכרתי בשני משחקי נוסטלגיה שגדלתי עליהם בילדות האחד כמעט בטוח הוא Tank wars הבעיה שכל מה שאני מוצא הוא מחודש ולא מגניב כמו הישן. והמשחק השני שאני מחפש זה עם חייזר כזה ויש מנגינה מיוחדת לכל שלב. כמו סופר מריו מבחינת המשחקיות .. אני זוכר שלב אחד עם נטיפי קרח כאלה אם זה עוזר למישהו.. מי שמוצא את השם של המשחק השני גדול מהחיים באמת.. תזרקו שמות מקסימום ואני אחפש ביוטיוב לראות אולי זה זה תודה רבה מראש :]

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום אני חדש פה.. יש לי כמה בקשות 1 WORMS 4 2 ו/או ריימן 3 בעברית 3 ו/או ריימן 2 עבערית זה מסודר לפי העדיפיות אה.. ויש לי שאלה: מישהו כאן משחק EUROFIGHTER TYPHOON ? דרך אגב סמיילים קולים

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by eranmor,

אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by lipa,

תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by DeadHunt,

אני רוצה clan ב-CZ (לא clan של nub) 325-080-187

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים