עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sheff2k1,

התקנתי סימולטור בשם dogfight מעידן הDOS. בתפריט ההתקנה אני בוחר sound blaster ועדיין אין סאונד. כל מה שניסיתי לא עוזר, אני מצליח רק להפעיל את הסאונד של הpc speaker האומלל. יש למישהו פה ניסיון עם oldies ויודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by אבי11,

יש לי משחק שנקרא sonic R זה משחק מקורי ולא מועתק. ניסיתי לעשות התקנה על המחשב (פנטיום 4 2.4 דיסק 40Gb שמתוכם 15 פנויים אבל אני מקבל מיד בתחילת ההתקנה הודעת שגיאה שאין מספיק מקום כי התוכנה צורכת 90 Mb (כאמור יש 15G( פנויים. ניסיתי להחליף את כונן הסידי אבל הבעיה נשארת. יש פתרון למישהו?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by LIOR42,

האם אפשר להשיג נשקים קצת יותר רציניים כמו בזוקה למשל

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by DAN123,

אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by shefi,

איזה משחק יהיה מועדף אליכם השנה?

• 63 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by vacuuuum,

אני מחפש משחק ביליארד אבל אני לא זוכר את שמו אני זוכר שאפשר היה לשחך בו ברשת בינם, ושהפיזיקה שלו היתה מציאותית והיו בו הרבה סוגי משחקים. יותר מזה אני לא זוכר. אם מישהו יודע על מה אני מדבר אז בבקשה שיגיד לי, ואם לא אשמח אם תיעצו לי על איזשהו משחק ביליארד טוב שאפשר לשחק בו ברשת.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. אז ככה...יש לי את הדמו של המשחק... כל ההגדרות על high ורואים ממש זוועה... (רזולוציה 1024*768) אם מישהו יוכל להביא לי הגדרות מומלצות לכרטיס כדי שיראו את המשחק כמו שצריך אני אשמח... ועוד משהו... למה הצללים מפוקסלים? הכרטיס שלי מופיע במפרט והוא עם אוברקלוק...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by WarMachine,

היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  10. Started by CoolOne,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק, כך שהוא גם יגיע לארץ? בAmazon הם לא שולחים לישראל משחקי מחשב, וכנראה שגם באתר החברה (הזמנתי את זה מהם וההזמנה בוטלה באופן תמוה). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  11. אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcher http://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.html בגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובה ואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותי אבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימה אני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כלל ביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילות כי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב) בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcher תעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

קניתי לפני שבוע את המשחק BF2, ולפני יומיים שידרגתי את כל המחשב (רשום בצד). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מ-NVIDIA, וה-DIRECTX מעודכן לגרסה הכי אחרונה. יצרתי לעצמי חשבון במשחק, אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס לשרת מסויים דרך the all seeing eye או להיכנס לרשימת השרתים דרך המשחק עצמו, מופיע לי בסמל של העכבר את המספר "2" בצבע אדום, שממשיך לחשוב ולחשוב, ולא קורה כלום! חייב כל פעם לסגור את המשחק דרך מנהל ההתקנים, כי הוא פשוט נתקע! אישרתי את התוכנה ב-SYGATE, וגם הגדרתי שהיא תוכל לתקשר ולקבל מידע מכל פורט ומכל כתובת איפי אבל לא עוזר. מישהו נתקל בתופעה הזאת? דרך אגב, לא רוצה לפתוח הודעה נוספת אז אני אשאל כאן. הכרטיס מסך שיש לי אמור לסחוב משחקים בצורה יפה! אם כך, למה כל ההגדרות במשחקים…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by rezorax,

הפכתי לערפד במשחק ואני לא יודע איפה מוצאים תרופה אולי מישהו פה יודע

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. http://www.gamershell.com/download_11942.shtml המשחק המלא !!!פצצה מצחיק ומשעשע!!! לכל חובבי האסטרגיה...עכשיו לא הבנתי למה זה בחינם למרות שהוא דיי ישן .... יש מולטי למי שמעוניין בואו נשחק כולם...תעשו אימון לפני שתתחילו לשחק ככה יהיה לכם יותר מובן....

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  15. היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory? ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DS,

אני תקוע את האמת בהתחלה :-\ אחרי שעברתי את הטוטוריאל ועברתי את המוקשים יש שם חייל שכל הזמן מסתובב עם פנס. ניסיתי לבוא אליו מאחורה וללחוץ על SPACE אבל הוא שומע את הצעדים ומאיר עם הפנס. ניסיתי לעבור אותו לא הצלחתי אגב גם פתאום כתוב SAVING וזה כל הזמן נשאר. כשאני לוחץ ESC אז זה נתקע

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by AlonAviram,

האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. לא מתחבר למשתמש ב BATTLEFIELD 2 למה זה יכול להיות? מי שיודע ואם הוא יכול עז שיעזור לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by eegg,

אני כבר משחק בזה זמן רב ורציתי שגם אתם תנשו מאוד מגניב. http://halozero.new.fr/

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by shlomi8,

בחודש נובבר יוצא משחק החדש wwe 2007 למשחק יש גריפקה מדימה ואפשר לילכם בקהל ןלקפוץ מהיציאה אחד הסוסים יש סרטון ג'ון סינה נגד קורט אנגל ותמונות מהקרב של ג'ון סינה נגד ריי מסטריו http://media.ps3.ign.com/media/775/775530/vids_1.html

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by unfair,

WARZONE החלה לחלק קודים להורדת המשחק, בחינם! 0שקלים חדשים! משחקים מאתגרים, תחרויות מעניינות וכדי לזכות, עליכם להיות הכי יצירתיים, הכי זריזים, הכי פיקחים..וחבילת ההרחבה שלכם! לא תחרות אחת, לא שתיים, אלא הרבה תחרויות מסוגים שונים! כל אחד יוכל לנסות את מזלו/כשרונו, לנצח את היריב ולזכות בחבילת ההרחבה. התחרויות יהיו גם מהנות וגם מאתגרות. כולם מוזמנים ולכולם הזדמנות שווה לנצח. חדשים וותיקים, צעירים ומבוגרים, כולם. ללא סלקציות. כל מה שאתם צריכים זה להירשם לתחרות, אשר נמצאת בפורומים של WARZONE (http://forums.bf2-warzone.com/). מידי פעם, תהיה תחרות חדשה ויוגרלו קודים נוספים. אם זה יצליח, נעשה אותו הדבר עם חבילת ההרחבה שתצא במאי - ARMORED FURY. אם זה ממש יצליח, נחלק גם את BATTLEFIE…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by גיא גורזאר,

אם למשהו יש את הלינק להורדה של coll of duty 2 ו'קשה שלחו לי אני צריך אותו דחוף

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by Pease Brother,

למה אני לא יכול להתחבבר ל ACCOUNT שלי אני נכנס וזה פשוט מראה את החלון שזה מתחבר אולי זה בעיה באינטרנט? O0

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני חייב להתקין את הסימס הרגיל ועליו את הנייטלייף או שאני יכול להתקין את הניטלייף לבד?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים