עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ban26,

שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  3. אף כרטיס מסך שזמין בשוק אינו מסוגל לספק חוויית משחק איכותית ויציבה בכותר התפקידים המלהיב החדש - לפחות במצבו הטכני הנוכחילכתבה

4. Started by lol_minbet,

חיפשתי פה את האשכול הרישמי ולא מצאתי איך אני בודק FPS במשחק? ניסיתי עם FRAPS אבל זה קבוע על 60 בגלל שהמשחק על רזולוציה 1000X1600

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. Started by danield51,

אני מחפש משחק טוב בסגנון diablo או dungeon siege וגם המלצה למשחק טוב בסגנון של gothic 3(שיחקתי בoblivion וfallout 3) תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by lazaros,

למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. ואין לו את כל הפאצים של הליגה הישראלית שישלח לי הודעה פרטית אני יביא לו איסיקיו

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by matanch,

אפשר סוף סוף להוריד

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by BlackBlood,

יש לי CRYSIS WARHEAD, האם זה המשחק השלם או הרחבה או משהו? מצטער על הנוביות /:

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

אני מנסה להעלות את היטמן וקופצת לי ההודעה המצורפת למטה כתמונה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה רבה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by artyom,

אני בטוח שיש אנשים שראו את זה... אבל אני ראיתי ונגנבתי.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3502375929069803475

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/swindle-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a0%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%a7%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%99%d7%94/

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by uzi_sch,

זה אולי יהיה ה CROSS-OVER של השנה או אולי רק טריילר מיוחד ליום השקר (ראשון באפריל) שהיה אתמול: http://www.gametrailers.com/player/32438.html שלחתי לכם גם את עמוד הפתיחה המזוייף של GAMESPOT לרגל יום השקר. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by DrizziTx,

אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by dino,

אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)

18. Started by XpHunTeR,

Splinter Cell : Chaos Theory מי משחק? ומה הכינוי שלו? הכינוי שלי במשחק: XPHUNTER אני בטוח שהרבה מכירים אותי כי פתחתי שרת מעל 20 פעמים. קבלו תמונה שצילמתי היום מהמשחק היתי SPY נגד 2 MERC ב- DM עמדתי על ה- LEDGE ותפסתי MERC שבידיוק עמד למעלה ואז בידיוק בשניות האחרונות של המשחק אני משכתי אותו למטה ובידיוק הMERC השני היה בצד ופוצץ את שנינו עם רימון ד''א הודעה ראשונה שלי בפורום

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  19. לילה טוב לכולם !! יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה. במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!? ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+ כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2 והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?! והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוס…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. יש עכשיו את הBLACK FRIDAY בבאג, היום ומחר ממה שהבנתי. משחק מחשב שני ב70% הנחה. אני מעוניין לרכוש את LEFT 4 DEAD למשל. ייצא שבמקום לשלם 239 על משחק, כל אחד מאיתנו ישלם 156. לא הייתי להוט לרכוש את המשחק, אבל במחיר כזה אני בשמחה אקנה אותו. אז אם מישהו מחיפה רוצה לרכוש את המשחק (או אם בא לו - כל משחק אחר) איתי מBUG במסגרת המבצע - כתבו זאת פה או בהודעה פרטית, בצירוף מסנג'ר או מס' פלאפון.

21. Started by taurus007,

את האמת, זה אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי מישהו יודע האם יש משחק דומה לו שהוא יחסית חדש או משחק שיוצרים שהוא בערך כמו SPYCRAFT ועתיד לצאת ?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by darkman,

סרטון נחמד מהתחלה ועד היום..

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, זה משחק ישן [מלפי 10 שנים בערך] שבו אתה מפתח ושולט בעיר [נראה לי שרק במצריים], משחק מורכב שספר ההוראות/חוקים/הסברים שלו כלל כ-300 עמודים. במשחק הייתי צריך לדאוג לתזונה של העיר, טיפול במחלות/מגפות, הגנה מפני אויבים ותקיפתם וכן הלאה. אני זוכר אותו בתור משחק מאוד מורכב במיוחד לאור העובדה שבאותה העת הייתי כבן 8 ובלי אנגלית מפותחת במיוחד. נראה לי גם שהשם כלל את המילה 'פרעה', אבל אני לא מצליח למצוא עדויות אודות קיומו באינטרנט. בתודה מראש. **יצאתי אידיוט, כתבתי את המילה 'פרעה' לא נכון באנגלית ובגלל זה לא מצאתי כלום.... אפשר לסגור. מצטער

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  24. כמה מראשי תעשיית המשחקים התכנסו לדון על מצב שוק ה- PC בהווה ובעתיד, על ההבדלים בשווקי העולם, איומים על שוק הPC, איך הם רואים את השוק בעוד כמה שנים ועוד : http://www.gamespot.com/features/6333387/the-state-of-pc-gaming/index.html?tag=topslot;thumb;5 Karl-Magnus Troedsson, general manager, DICE hacking is one of our biggest problems. I think every company out there is arming themselves to the teeth when it comes to security. I think PC gaming is going to explode. Battlefield was founded on PC, so we feel very close to the PC community. There's also the fact that the PC gaming platform itself is getting so powerful that you can do a lot more on it than the consoles. I'm not …

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by Jack_g,

באפשרויות הגרפיקה אני לא מצליח לקבוע רזולוציה מעל 1024*768 הוא אומר לי הREFRESH RATE גבוהה מדי לרזולוציה מה אפשר לעשות.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.