משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
ניסיתי את המשחק על וינדוס xp 64bit על הגדרות הכי גבוהות רץ חלק אחרי זה התקנתי ויסטה 64 ביט שמתי את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רץ לי חלק אבל יש כאלה תקיעות קטנות כאלה מעצבנות עדכנתי את כל הדריבים שמתי את הfix של ati הכל ושום דבר כאילו יש בעיה עם להפעיל את זה על ויסטה המחשב שלי הו א e8500 3.8ghz 4 גיגה ראם hd4870 512mb תעזרו לי ואגב אם אפשר את הגרסה האחרונה של הfix ל ati והורדתי גם את הדרייבר החדש לכרטיס מסך הגרסה 8.11 לא יודע אם הfix כלול שם
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם וברך הבא לי כמו שכולכם כבר יודעים החופש הגדול נכנס לתוקף וסוף סוף יש קצת זמן פנוי מידי פעם. הייתי רוצה לבקש ממכם המלצה למשחקים שונים ששחקתם ואהבתם, אני חייב לציין שאני אוהב כמעט את כל הז'אנרים. עם לא יהיה מוגזם לבקש את המשחק + תקציר קצת ו/או סירטון אשר מראה את הקונספט שבו. תודה מראש, תמיר.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את BF2 לאחר ששיחקתי בדמו כל הזמן. בכל אופן הבנתי שזה Capture The Flag וכל זה והבנתי איך משחקים אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות ומה המטרה שלי? אין משימות או משהו? ושמעתי גם על דרגות אבל אני לא יודע מה זה אה ואני משחק בינתיים רק במצב יחיד תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק הוא מבקש לעשות עדכון, אני נותן לו ואח"כ מבקש לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט הויסטה לא עולה בטענ שיש דרייבר שלא חתום דיגיטאלית או משהו כזה... ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וכלום לא עוזר, המשחק נראה כ"כ טוב ושמעתי המלצות, אני מיואש , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים כמובן.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז השאלה שלי זה אם זה רק אצלי ככה או שככה זה המשחק ? ואני לא מדבר על קירטועים ואיטיות הוא פשוט הולך לאט
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6212847.html?tag=latestheadlines;title;1 עוד פרטים (עמומים משהו) על התוכניות של Blizzard
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המשחק מיועד לPS3 & XBOX360. מיועד לצאת לקראת סוף השנה. תיאור המשחק (לא היה לי כח לתרגם 8)): A modern-day superhero saga, Dark Sector is a third-person shooter where players assume the role of the protagonist, Hayden Tenno who gains the ability to morph into dramatically different combat forms. Set in the crumbling infrastructure of a fictional Soviet-bloc country in the near future, the game features both single and multi-player action, with players working their way through a world where bio-weapons are no longer science experiments, but a hellish nightmare let loose on an unsuspecting populace.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי היה אצלי היום והחליט לעשות לי אופטימיזציה להגדרות.. דבר ראשון שהוא שינה זה ה vsync שיש על זה אשכול כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=18405 אני אשמח לדעת איך אתם משחקים. הדבר השני והמשמעותי באשכול הזה זה המושגים הבאים, הוא נכנס לי לקונסול ושינה כמה דברים אשמח לדעת מה פירוש הדברים הללו ומה ההגדרה המתאים לדעתם (אני על P2 350 GF2MX400, כבלים). rate, היה 5000 הוא שם 9999. cl_updaterate, היה 20 הוא שם 30. cl_cmdrate, היה 30 השאיר 30. מאוד מסקרן אותי, תודה מראש על התשובות! =]
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חשוב לי לציין ליפני יש לי מחשב בינוני לא חזק... AMD 4200 X1950 GT SUPER 512MB 2 GB RAM עכשיו לבעיה כול המשחקים בויסטה עולים אצלי יופי טופי... אבל מה תמיד שאני משחק FIFA 2007 המשחק זוחל מאוד הוא בקושי זז יש ירידה דרסטיתת בקצב הפריימים.. יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה למה זה מערכת הפעלה טובה אבל למה דווקא במשחק הזה זה עושה בעיות..?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אנשים בבקשה זה משחק ישן ואני בטוח שלרובכם יש אותו שוכב איפשהו במגירת הדיסקים, קניתי אותו מקורי מחבר שאני לא בקשר איתו והוא הביא לי את הסידיקי על פתק, וזה רושם לי הודעת שגיאה שאני מנסה להכנס למשחק. אני בטוח שאחוז האנשים שיש להם את המשחק ועוד ישחקו בו הוא נמוך, חוצמזה מי שכן משחק בטח משחק את ההרחבה, אני צריך את המס' לדיאבלו 2 רגיל, ככה שזה לא יפריע לו. בבקשה תעזרו לי ומנהל הפורום, זה לא ווארז, מצידי לצלם תמונה של העטיפה של הדיסק עם הדיסק ולכתוב מה כתוב מאחורה, יש לי את המקורי.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הראשון במקום כזה שהולכים אליו ישר אחרי הGRAVITY GUN ואני נוגע בגדר ומתחשמל אז אני לא מבין איך אני אמור לעבור אותה .... סגרתי כבר את כל הברזים האפשריים... תעזרו לי זה דחוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לילה טוב. אני מחפש משחק לאחיין שלי בנושא ספארטה. הוא שיחק ב-PS2 במשחק spartan: total warrior והוא נורא אהב את המשחק, אם מישהו יכול לעזור לי לחפש משחק בסגנון אני אשמח. נא להמליץ על משחק ל-PC או ל-PS2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי אמר לי שאם למשל יש לי X1950 pro 512mb לצורך העניין (הוא לא תומך DX10) אז אני לא יוכל להפעיל משחקים שצריך DX10 בשבילם? מה שאני שואל זה אם אין לי כרטיס מסך DX 10 אני לא אוכל לשחק במשחקים שדורשים אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
באפשרויות הגרפיקה אני לא מצליח לקבוע רזולוציה מעל 1024*768 הוא אומר לי הREFRESH RATE גבוהה מדי לרזולוציה מה אפשר לעשות.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-