משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אנשים שראו את זה... אבל אני ראיתי ונגנבתי.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3502375929069803475
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כאמור, אני מנסה להקליט בעזרת FRAPS מWorld of Warcraft אבל ההקלטה ממש איטית וקשה לשחק תוך כדי הקלטה, לא משנה על איזה FPS אני מקליט, (ואני מקליט גם רק וידאו לא סאונד).. אני ידוע שאני צריך לשדרג אבל השאלה מה... יש לי : intel pentium 4 2.66a ghz radeon 8500le 128mb ddr 256mb ddr pc2100 kingston + 256mb ddr noname כל מה אני רוצה זה להקליט ב"זרימה חלקה" אל תתקעו לי פה איזה חלקים באלפי שקלים אהה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה הביקורת מגימספוט על גירסת ה360- http://www.gamespot.com/xbox360/action/lostplanet/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews ופה יש תהכרזה על גירסת הPC- http://www.gamespot.com/news/6169039.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק, ומריץ את הTEST, הוא מזהה לי את הכרטיס מסך.. אך כשאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא פשוט נתקע לי על מסך שחור, ואז אומר לי שיש בעייה ב3D... ניסיתי להריץ על 2D, ועדיין אותה בעייה... איך פותרים את זה? האם צריך איזה פאטץ' או משהו? כמובן שיש לי משחק מקורי!!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני נכנס לאוטו אבל אני לא יכול לצאת
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פעם היה אפשר לשחק ביפני, לפי מיה שהבנתי פתחו BETA חדש לברזיל או משהו כזה. אני לא מבין את החברה הזאתי, הם חסמו את ארצות הברית, המזרח התיכון ואפריקה! שלחנו להם אימיילים והם לא ענו לנו בכלל. את הגלובל הם סגרו בתחילת 2007. מישהו פה יכול להביא על זה מידע נוסף?אולי יש שרת ואנחנו לא יודעים עליו?לדעתי הוא יותר טוב מ WOW והוא גם בחינם...
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני כבר סימתי את המשחק אבל יש לי בעיה. כבר מההתחלה של המשחק אני יכול שהיו לי רק 19 אנשים בבסיס כולל שותפים למסע (dogmeat, paiper ,ועוד...) ואני לא מצליח ליפתור את זה, אני רוצה שהיו לי שם יותר. השמח לדעת האם אפשר שהיו לי שם יותר , או שזה מיגבלה של המשחק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש משחק עם דרקונים ודמויות שעולות רמות משהו בסגנון בלדורס גיט אבל חדש יותר תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בבית 2 מחשבים ברשת הישן מבניהם הוא פנטיום 3 700 מגה-הרץ זיכרון 320 וכרטיס מסך Voodoo 3 300 16MB ואני מחפש משחקים ישנים שיעבדו יפה עליו וכמובן משחקי רשת לשחק מחשב נגד מחשב יש למישהו המלצות ?? (ביעקר מרוצי מכוניות\ספורט\פעולה) (ד"א יש לי כבר את Quake 3 \cs1.5 \sof\rtcw-et\turok2\gta2\revolt) והם עובדים מצויין ...אבל תמיד יש מקום לעוד.. תודה מראש..ומקווה להמלצות..כבר חיפשתי שנים ולא מצאתי עוד משחקים יפים
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה. יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)! למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי A…
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
אז איך תיראה השנה הנוכחית בגיימינג? לפי שתיים מהמפיצות הגדולות בתחום, זה יהיה דומה מאוד למה שכבר ראינו בעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק מעולה, חצי יום כבר שרפתי עליו, יש כאן עוד מישהו שמשחק בו?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקי, אז יש את Vice City והוא משחק מצויין. המנוע משופר מול GTA3, האופנועים הם סבבה, הגרפיקה אורגזמית, הרדיו גדול מהחיים.. באמת משחק בכיף. הבעיה שלי עם גרסת ה PC היא בשליטה. ב- PS2 לא הייתה בעייה. dual analog מאפשרת למצוא אזורי ביניים והכל טוב. ב PC העכבר לא שווה כלום בכלל ברכב ושמה זה רוב המשחק, ה-keyboard הוא דיגיטלי שזה אומר או פול גז או בלי כלום/או כל ההגה שמאלה או בלי כלום והמסוקים הם סיוט שאי אפשר לדבר עליו. יש לי Gamepad עם מוט אנאלוגי אחד אבל אז ללכת ברגל ולשלוט בנשק נהיה בלתי אפשרי... בקיצור, רציתי לדעת איך אתם שולטים בעצמכם בדרככם לצמרת עולם הפשע של Vice City? יש משהו כמו הבקר של PS2 שעובד ב PC? איפה המסוק המחורבן הזה נמצא? למה אין רכב צבוע בדוגמת פנתר כמו התחת…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
בבטלפילד 2 בכרטיסי ATI רואים די מכוער את הצללים.......יש איזו דרך לפתור את זה (זה אצל כל מי שיש לו כרטיס ATI בדקתי) וכל הדרייברים מעודכנים ל 5.10
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-