משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה זה Trainer? אך מפעלים את Trainer זה: Command And Conquer Red Alert 3 Uprising PLUS 4 Trainer תודה!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים שיש להם את הבטא, אני אפתח שרת ונשחק היום\מחר. כל מי שיש לו את הבטא ורוצה לשחק שירשום פה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה נשמר הפרופיל של שחקן האופליין ב-Windows Live תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז המשחק לא עובד. הוא כותב DirectX encountered an unrecoverable error מה לעשות? אם יש מידע בשרשור הרשמי תפנו אותי לעמוד( אי אפשר לחפש בכל ה90 עמודים שם)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד עוברים את השלב הראשון? במשחק הזה- שמגיעים למין מקום ללא מוצא ,שיש שם מין גנרטור שלא עובד וגם מין מעלית גדולה שאין לי מושג כיצד להניע אותה? :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא מצליח להצטרף לשום משחק דרך התוכנה כל פעם שאני מנסה הוא רושם לי UNABLE TO FIND HOST מה הבעייה??? תודנ מראש לכל העורים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
אמנם המשחק קיבל ביקורות גרועות מאוד בהשוואה לEE2. אפילו בתחום הגרפיקה. אבל רציתי לדעת אם בכל זאת למישהו יצא לשחק ומה דעתו על הכותר החדש?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2328 כנראה לקוח מגירסת הPS3 של ביושוק 1 שיצא ממש לא מזמן
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
משחק קווסט שווה ביותר. http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary אני על סף סיום אני יכול רק להגיד שחוץ מזה שהמשחק טוב מאוד, הוא מתיש. דיי ארוך. מי שאוהב את הג'אנר של הצבע והקלק זה הכי טוב שיצא השנה.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשבתי על האלחוטי של לוג'יטק איך הוא? יש אלטרנטיבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום בבבקקקקקשששה אם מישהו יכול לתת לי קישורים להורדת התוכנות האלו כי אני חיפשתי שעות ואני לא מוצא =\ 1. the all thing eye 2. cheeting death 3. והקובץ התקנה של קאונטר לסטים וד"א אם אני רוצה להתקין dod digital paintball וכל אלה איפה אני מוצא את זה FFS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-