משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי לא מצליח לכוון שם את המקשים, הוא לא מצליח לזוז רק בג'ויסטיק יש לכם אוליי מושג איך מכוונים שם?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לרגל אירוע Day of the Devs שעתיד להתקיים השנה בפעם השישית - במיזם ה-Humble Bundle מספקים לנו שבעה כותרים איכותיים במחיר קורץ מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6355 ;D ;D ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כן כן, לא אני מתכוון לגרסה שיצאה בערך ליפני 5 שנים. לצערי אני מריץ את המשחק על מחשב חלש יחסית ואין באפשרותי להריץ עליו את BF-BC2. אז אני מחפש שותף לשחק למשחקי רשת שלBF2. עבורי מדובר בחופשה מהלימודים באוניברסיטה כך שאחרי ספטמבר אני נפרד לשלום מהמשחק. צרו איתי קשר בסקייפ ofer filiba. C U
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי winxp3 עם תוכנה שמפעילה בו dx10 השאלה אם אני מתקין את crysis איך אני עושה שהוא יעבוד בdx10 ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
בסרברים ישראליים (גם באלה של hwzone וגם באחרים) יש לי פינג בסביבות 70-80. עכשיו זה מובן כי לפי מה שהבנתי הסרברים בבאטלפילד הם סרברים יעודיים, והסרברים של הארץ ממוקמים בגרמניה. העניין הוא שכשאני נכנס לסרבר ישראלי אני רואה שכל השחקנים שם משחקים ב20-30 פינג, ייתכן שאלה שחקנים ישראלים? איך יכול להיות שהפינג שלי כל כך גבוה ביחס אליהם אם ככה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי, אז יש את Vice City והוא משחק מצויין. המנוע משופר מול GTA3, האופנועים הם סבבה, הגרפיקה אורגזמית, הרדיו גדול מהחיים.. באמת משחק בכיף. הבעיה שלי עם גרסת ה PC היא בשליטה. ב- PS2 לא הייתה בעייה. dual analog מאפשרת למצוא אזורי ביניים והכל טוב. ב PC העכבר לא שווה כלום בכלל ברכב ושמה זה רוב המשחק, ה-keyboard הוא דיגיטלי שזה אומר או פול גז או בלי כלום/או כל ההגה שמאלה או בלי כלום והמסוקים הם סיוט שאי אפשר לדבר עליו. יש לי Gamepad עם מוט אנאלוגי אחד אבל אז ללכת ברגל ולשלוט בנשק נהיה בלתי אפשרי... בקיצור, רציתי לדעת איך אתם שולטים בעצמכם בדרככם לצמרת עולם הפשע של Vice City? יש משהו כמו הבקר של PS2 שעובד ב PC? איפה המסוק המחורבן הזה נמצא? למה אין רכב צבוע בדוגמת פנתר כמו התחת…
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שיחקתי קצת במישחק שמרתי אותו ויצאתי,אחרי שניכנסתי בפעם השניה הכסף שלי הוסיף לעצמו 999 אלף.. איך אני מחזיר אותו שיהיה כמו מיקודם? [בערך 15 אלף.. :-[]
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק הישראלי BALLERIUM שנקלע לקשיים כספיים בעת פיתוחו. צוות המפתחים צריכים עזרה בעניינים כמו שרתים למשחק, באנרים וכו'. תיכנסו לאתר www.ballerium.com לעוד אינפורמציה. תודה רבה לכל מי שיעזור. ד.א. אני BETATESTER שם.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבו אני אמור למנוע מהמורדים לעבור דרך הפורטל ע"י חדירה תת- קרקעית לבסיס שלהם... העניין הוא שלפני שאני מספיק לזוז הם מכסחים לי ת'צורה... לא משנה כמה תותחים בניתי בבסיס וכמה חיילים אני מנסה לשלוח אליהם לבסיס, הם פשוט תוקפים אותי מכל עבר ומחסלים אותי. מה אני צריך לעשות כדי לסיים את השלב הזה ולחזור להלחם בג'וקים או מה שלא יהיה בשלב הבא?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האפקטים שאני מדבר עליהם זה 1. הטשטוש שיש נייטרו, אפקט של מהירות 2. המעודדים והמזניקה איזה דרישה יש לאפקטים האלה או בניסוח קצת יותר ברור, מה צריך להיות בכרטיס מסך שלי בשביל שיתמוך בפתיחת האפשרויות האלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי שאלה - אני הורדתי את המשחק SANCTUM 2 מהטורנט הוא עובד הכל טוב ויפה. אבל למה אצל חבר שלי זה אוסף אוטמטית את הנקודות האלו שנותנות לך להשים מגדלים ואני צריך לרוץ לאסוף אותם כמו אידיוט... איך אפשר שזה יכנס לי אוטמטית?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים איזה פאץ'/טריינטר/קובץ או מה שלא יהיה כדי לאפשר לשפר את ה ב.מ.וו M3 GTR האחרונה מעצבן אותי שכל כ הרבה זמן השקעתי במשחק ובסוף אי אפשר לעשות כלום אם האוטו הזה חוץ מלשנות לו את הצבע!!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-