משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש עכשיו את הBLACK FRIDAY בבאג, היום ומחר ממה שהבנתי. משחק מחשב שני ב70% הנחה. אני מעוניין לרכוש את LEFT 4 DEAD למשל. ייצא שבמקום לשלם 239 על משחק, כל אחד מאיתנו ישלם 156. לא הייתי להוט לרכוש את המשחק, אבל במחיר כזה אני בשמחה אקנה אותו. אז אם מישהו מחיפה רוצה לרכוש את המשחק (או אם בא לו - כל משחק אחר) איתי מBUG במסגרת המבצע - כתבו זאת פה או בהודעה פרטית, בצירוף מסנג'ר או מס' פלאפון.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האפקטים שאני מדבר עליהם זה 1. הטשטוש שיש נייטרו, אפקט של מהירות 2. המעודדים והמזניקה איזה דרישה יש לאפקטים האלה או בניסוח קצת יותר ברור, מה צריך להיות בכרטיס מסך שלי בשביל שיתמוך בפתיחת האפשרויות האלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה.. נניח שיש במשחק 14 מפות .. עכשיו יש 7 מפות שתמיד עובדות לי טוב , ו7 מפות שתמיד עובדות לי ממש לא טוב .. לדוגמא : FAVLA , RUNTOWN SUB BASE המפה עם המסוק באמצע ועוד כמה.. עכשיו מה שמוזר מאוד זה שאין קשר לגרפיקה כי לא משנה מה ההגדות המפות האלה תמיד עובדות לא טוב .. , הכוונה פועלות לאט וקטוע כזה.. עכשיו אין קשר לפינג , כי זה קורה ככה תמיד באותן המפות ויתר המפות תמיד עובדות חלק על דירשות הגריפקה הכי גבוהות.. מה יכולה להיות הסיבה המוזרה הזאת שגורמת לבעיה הזאת ?? אולי למחוק את המפות ולהתקין אותן שוב ? ואיך עושים את זה ? תודה מקווה לעזרה.. מפרט מחשב : מעבד Q 9550 כרטיס מסך : HD 4870 ראם : 4 גיגה. ולא חושב שזה בעיה בFPS כי פעם המשחק היה עובד לי טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא שיחקתי במחשב משנת 2004... מאז לא שידרתי ולא שיחקתי כלום. אני שוקל שידרוג כדי לחזור לשחק,בזמנו הייתי משחק בLO-MAC ופאלקון 4 וכו... האם יש סומולטורים אחרים היום ששווים משהו??
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הילחמו נגד זומבים, תגנבו את האוצר מהפירמידות ותעזרו לעכביש ללכת - במשחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-41/
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמשחק הולך ל VIRTUAL MEMORY במקום ל RAM שבדקתי באצע משחק הוא לקח 330MB של RAM ו- 900MB של VIRTUAL MEMORY זה גרם לי ללאגים מסריחים. יש איזה טוויק לסדר את זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אנשים שראו את זה... אבל אני ראיתי ונגנבתי.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3502375929069803475
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/swindle-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a0%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%a7%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מ חפש איזה משחק של מכוניות יפה אבל לא ראלי ולא F1 אלא משהו בסגנון של נייד פור ספייד (ולא פורשה הישן) שאפשר לעשות בו משחק דרך הרשת וגם אם אין לי את המשחק המקורי
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה, הרבה זמן שאני שומע על Hamachi ובהיותי סקרן החלטתי לבדוק אותה עם כמה חברים. העלנו Hamachi התחברנו לאותה רשת והעלנו את המשחק , אבהמה לא רואים אחד את השני, אז נזכרתי ששמתי Patch ואכן הסתבר שהם לא שמו ... אחרי כשעה, הורידו את ה-Patch, התקינו אותו (לאחר סיבוכים מסויימים) ו... עדיין לא רואים אחד את השני, הם השניים רואים אחד את השני ואילו אני לא רואה אותם בשום אופן, לא משנה מה, בהתחלה לא ראיתי פינגים מהם, אז הורדנו את ה-Firewall ויש פינגים אבל עדיין אין משחק.... אז מה למעשה אני שואל: 1. מישהו כאן נתקל באותה בעיה? ואם כן האם מכיר פיתרון? 2. ייתכן שהגירסה שלהם שונה משלי למרות שה-Patch עבד להם? (אחרי שינויי רג'יסטרי שכן המשחק לא היה קיים להם במערכת בצורה הנכונה) 3. טיפים כ…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-