משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הFEAR דמו, אבל אין לי שם רזולוציה של 1280*1024
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי אני לא בטוח שזה המקום לפרסם. בכל מקרה תראו את זה שחקני פורטל!: http://www.10gag.co.il/gag/27572
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי שאלה - אני הורדתי את המשחק SANCTUM 2 מהטורנט הוא עובד הכל טוב ויפה. אבל למה אצל חבר שלי זה אוסף אוטמטית את הנקודות האלו שנותנות לך להשים מגדלים ואני צריך לרוץ לאסוף אותם כמו אידיוט... איך אפשר שזה יכנס לי אוטמטית?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
(בגלל התלבושות אבל לא רק) שלומי סרנגה - מקום אחר
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את המשחק the neverhood על ויסטה ונתקל בבעיות בגרפיקה. ניסיתי להפעיל במצב תאימות - לא הלך כמו כן, זה לא המשחק הישן היחיד שלא עובד כמו שצריך על ויסטה. יש איזושהי דרך נוספת לפתור את הבעיות ויזואל האלו? או שאולי אני לא משתמש במצב תאימות כמו שצריך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש משחק טוב בסגנון diablo או dungeon siege וגם המלצה למשחק טוב בסגנון של gothic 3(שיחקתי בoblivion וfallout 3) תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הילחמו נגד זומבים, תגנבו את האוצר מהפירמידות ותעזרו לעכביש ללכת - במשחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-41/
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמשחק הולך ל VIRTUAL MEMORY במקום ל RAM שבדקתי באצע משחק הוא לקח 330MB של RAM ו- 900MB של VIRTUAL MEMORY זה גרם לי ללאגים מסריחים. יש איזה טוויק לסדר את זה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח החדש מהאיש שהביא לנו את Dead Rising ו-Lost Planet לא יהיה בלעדי ל-Xbox One, אלא יגיע גם לחלונות 10 חדשות טובות לשחקני ה-PC: במיקרוסופט הודיעו כי ReCore, משחק הפעולה-הרפתקאות החדש שהוצג עבור קונסולת ה-Xbox One בתערוכת E3 בשנה שעברה (וצבר לא מעט התעניינות והתרגשות), יגיע גם למחשבים האישיים – אם כי רק לחלונות 10, בדומה למה ששמענו אודות משחק הקרבות Killer Instinct רק לאחרונה. לא הרבה ידוע על ReCore פרט לכך שהוא יתבסס על עולם פוסט אפוקליפטי חולי, עם אישה בתור הגיבורה המרכזית ומנגנון מעניין שיאפשר להשתמש ב'ליבות' בכדי להביא לחיים רובוטים מסוגים שונים בתור העוזרים והמסייעים לשחקן. המשחק מפותח בידי החברות Armature ו-Comcept, כאשר השנייה מביני…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפי הכותרת ותקנו אותי זה לא הורדות כמו משחקים כה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, צירפתי קובץ עם הודעת השגיאה שמתקבלת ברגע שאני מנסה להעלות את המשחק, מישהו יודע מדוע זה קורה? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/swindle-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%aa%d7%92%d7%a0%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%a7%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%99%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באנדרגרונד, אני לא יודע עם זה קרה לאחרים אבל באמצע המשחק (אחרי שקניתי מכונית) אני מקבל הודעה בSMS שRachel רוצה את המכונית שלה בחזרה אחרת אין מרוצים, עכשיו אין לי מושג מה היא רוצה, ניסיתי להחזיר לה 2 מכוניות שהיו לי, אבל כלום לא עוזר. נראה לי שהיא מתכוונת ל350Z שמקבלים בהתחלה, אבל החזרתי אותה :\ מישהו נתקל בבעיה ? ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי בוקסינג למחשב, אך לא מצאתי :\ אז מי שמכיר, הגיבו פה תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בקשר למשחק ביג-שוק החדש שיצא. האם זה רק למערכת ויסטה? או שגם יהיה אפשר לשחק ב XP על DX9? כמו כן מעבד 6300 יוכל להריץ אותו סביר? תודה .
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-