משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מצטער אם יש דיון ראשי ולא כתבתי בו, אני לא הצלחתי למצוא אותו.(אז אם יש קבלו את התנצלותי והעבירו את שאלתי לדיון הראשי) בכל מקרה עד היום עבד המשחק באופן מושלם והוא לא אמור להוות בעיה למפרט שלי..אבל עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא רת לרוב חלק ואז יש קטעים של נפילת FPS ושוב חוזר ל FPS רגיל...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חחחח תמיד רציתי לכתוב 4k טוב אנשים מה קורה אחרי באן של שבוע (שלדעתי לא בצדק אבל חפיפ) אז חזרתי עם בעיה חדשה באנריל 2004 הקטע הוא כזה במשחק הרגיל פשוט יש לי לאד (lagg) עזבני שכול כמה שניות המשחק פשוט נתקע ואין לי מושג מה לעשות עם זה המפרט שלי ממש בסדר למשחק ולא אמורות להיום שום בעיות עזרה בבקשה בתודה עידו
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה בעיות או באגים במשחק והם: * במשחק כשלוחצים על כפתור ESC שזה בעצם ה PAUSE אז רואים תפריט אבל המשחק בצעם ממשיך לשחק אחרי שאתה שוב לוחץ ESC וחוזר למשחק אתה מגלה שהדמויות זזו ממקומם וירדו לדמות שלך חיים וכו'. * שאלה נוספת האם יש אפשרות בכלל לדלג על סרטי המעבר שיש בין השלבים מכיוון שזה מאוד מעצבן אם אתה נפסל אתה חייב לראות את אותו הסרט שוב ושוב ושוב. * עוד תופעה מוזרה אני משנה את רמת הקושי לNORMAL וכשאני חוזר למשחק ואז שוב הולך לתפריט של רמת הקושי אני מגלה שזה שוב על HARD זה ממש לא הגיוני מה עשו את המשחק שיהיה אפשר לשחק רק ב HARD? * ולאחרונה חביבה, כשאני עושה LOAD אז יש באפשרותי לבחור שחקן ולא משנה איזה אני בוחר בשלב השני אני משחק עם ההוביט SAM(אני לא יודע לגבי הה…
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
במשחק LOTR-BFME2 [המשחק אסטרטגיה] בסוף המשחק יש ציונים, שניים מהציונים הם strategic skill ו-tactic skill והציונים שם די הזויים מה שמעלה את השאלה המתבקשת מה הם אומרים בכלל? עפ"י מה הם משתנים ובמה הם תלויים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
או קי אז יש לי AREA51 הגעתי לאיזה שלב שאני פשוט לא מצליח לעבור זהו שלב יחסית התחלתי שבו נשארנו רק 3 לאחר שאחד בוטר בזוועתיות ואז נכנסים לתוך חדר(אחרי העכבישים)ואחד החברה שלוח אותי למצוא כרטיס A1 אם אני לא טועה.אז סרקתי את כל המקום גם מצאתי איזה יד קטועה שאני מנסה להניח אותה על הזיהוי כף יד הדלת לא נפתחת!שמתי לב שבחדר יש 2 מקומות להניח את היד ניסיתי את שתיהים אך ללא הועיל! אז מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לרענן את רשימת המשחקים און ליין המחשב או המשחק לא מאפשרים זאת אני רוצה למחוק את המשחק ולהעלות מחדש אבל איך אני שומר את הפרופיל שיש לי עד עכשיו?[br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 21:41:35 sorry הצלחתי לשתגבר על הבעיה..תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון UFO Aftermath
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-