משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
פיפא 07 לא עובד לי טוב בויסטה, נתקע באמצע המשחק וכאלה.. מישהו יודע מתי בערך אמור לצאת פיפא 08?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא מוצא שרת טוב להורדת הDEMO של פוסטל, כולם מורידים לי על 12... החיבור שלי מסוגל להוריד על 93. תוכלו להמליץ לי על שרת טוב להורדת המשחק??? :jump: :AR15: :AR15:
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מצטער אם יש דיון ראשי ולא כתבתי בו, אני לא הצלחתי למצוא אותו.(אז אם יש קבלו את התנצלותי והעבירו את שאלתי לדיון הראשי) בכל מקרה עד היום עבד המשחק באופן מושלם והוא לא אמור להוות בעיה למפרט שלי..אבל עכשיו כשאני נכנס למשחק הוא רת לרוב חלק ואז יש קטעים של נפילת FPS ושוב חוזר ל FPS רגיל...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חנות הצד השלישי הפופולרית חוזרת להציע הנחות בלתי מבוטלות על משחקים חדשים, וגם על כאלה שעדיין לא הושקו תחילת שנת 2016 סיפקה לנו כמות מרשימה בהחלט של משחקים איכותיים, והמשך הדרך אמור להיות מלהיב עוד יותר. אם עדיין לא החלטתם במה הכי כדאי להשקיע את המזומנים שלכם – המבצע הנוכחי בחנות ה-GMG עשוי לסייע לכם לעשות את הבחירה הנכונה. באיזור ה-VIP של החנות (שההרשמה אליו היא חינמית לחלוטין, כזכור), מוצעים כעת צמד הכותרים הטריים XCOM 2 ו-Street Fighter V במחירי מבצע של 46.2 דולר ו-45 דולר בהתאמה, כאשר גם גירסאות ה-Digital Deluxe Edition שלהם, שכוללות כמה וכמה בונוסים לאספנים ומעריצים, נמכרות במחירים מוזלים של 57.7 דולר עבור XCOM 2 ו-67.5 דולר ל-Street Fighter. אם יש לכם חיבה …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המשחק רץ מהר מידי איך אפשר לתקן? האם בגלל הDUAL CORE?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המשחק 9DREGONS לאחר שהמליצו לי עליו. התקנתי את המשחק והכול עבר חלק ללא בעיות/תקלות. כשניסיתי להפעיל סוף סוף את המשחק -זה כתב שיש בעיה במשחק וזה נותן לי אפשרות של : close או debug. וזה מעודכן לגרסה 1 מה אני צריך לעשות? תודה מראש http://img168.imageshack.us/img168/6600/untitledhp1.png
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנשים בבקשה זה משחק ישן ואני בטוח שלרובכם יש אותו שוכב איפשהו במגירת הדיסקים, קניתי אותו מקורי מחבר שאני לא בקשר איתו והוא הביא לי את הסידיקי על פתק, וזה רושם לי הודעת שגיאה שאני מנסה להכנס למשחק. אני בטוח שאחוז האנשים שיש להם את המשחק ועוד ישחקו בו הוא נמוך, חוצמזה מי שכן משחק בטח משחק את ההרחבה, אני צריך את המס' לדיאבלו 2 רגיל, ככה שזה לא יפריע לו. בבקשה תעזרו לי ומנהל הפורום, זה לא ווארז, מצידי לצלם תמונה של העטיפה של הדיסק עם הדיסק ולכתוב מה כתוב מאחורה, יש לי את המקורי.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע למה קונסולה חזקה יותר ממחשב עולה פחות ממנו? :
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה היא לא במהירות המחשב ... לוקח לזה 3 ..4...דקות עד שרואים את המסך הראשוני ! אבל ההרדיסק לא טוען או משהו ! ... ?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי הכל והתקנתי crak ואז יש לי הודעה כזאת:Grand thaft auto sa cannot find audio card installed כפרה עליכם מה עושים מהר ותודהההההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, בערך כשנשאר 1:37 דקות מסיום הסרטון, מופיע משחק כלשהו. איזה משחק זה? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-u2410/4505-3174_7-33772972.html תודה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי גיים פד פשוט וחברתי אותו והגדרתי אותו בווינדוס. משום מה המשחק לא מזהה את הגיים פד. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-