משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בנסיון התקנת משחק. הודעת השגיאה מציינת כי יש צורך בהתקנה של DIRECTX מעל 0 או גבוה יותר. לאחר בדיקה ע"י הרצה של dxdiag ב-RUN מצויין כי יש DIRECTX 9.C ואין שגיאות. גם לאחר התקנה מחודשת של DIRECTX, לא עזר... מישהו נתקל בבעיה זו? אגב המשחק הוא NFS C...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי או האם יש תכנון, להוציא משחק המשך לTotal Overdose שהוא בעצמו (הראשון) משחק אקשן מדהים!!!, אבל קצר ומאכז בגרפיקה! תודה רבה!!! נ.ב- לכל מי שחיפש תהגדרה ל"משחק כיפי" תתחילו לשחק במשחק המטורף הזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא יכול לשחק בקמפיין, לא בSINGLE PLAYER התמונה ההתחלתית היא זו של התפריט ואז כל אנימציה פשוט מתווספת לתמונה ונמרחת... יצא איזשהו FIX לזה? ד"א התפריט הראשי והBAR נראים בסדר, לא יודע מה הבעיה... התקנתי גם את הC++ שהיה מצורף =\ תמונה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני בשלב של הבנק ויש לי שתי שאלות שבלעדיהן לא אוכל לעבור את השלב הזה ונראה לי גם שלבים אחרים. 1. איך לעזאזל מנטרלים את הלייזר מה שלא נסיתי לא הצלחתי לנטרל אותו? 2. איך פורצים את האבטחת ה IP ? יש לי מצד ימין איזה כתובת IP שמשתנה תמיד ומצד שמאל טבלת מספרים. מה צריך לעשות כידי למצוא את ה IP הנכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המשחק ורציתי לדעת עם אני יכול לקנות אותו פה בחנות בארץ. כאילו לא קניה דרך האינטרנט. ורציתי לדעת עוד משהו, עם אני קונה את המשחק פה בחנות, אני גם מקבל CD KEY לאון ליין? (אני בכלל יוכל לשחק באון ליין?)
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל 13 שניות בערך אני שומע צפצוף מהרמקולים בזמן המשחק... השאלה היא אם זאת בעיה במשחק או שזאת איזושהי בעיה שקשורה במחשב? תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6151827.html ושמיתחשבים בזה שלWII יש כרטיס זיכרון מובנה שאני מעריך שיהיה אפשר לישתמש בו גם לשמירות בימקום ליקנות כרטיס ב40 דולאר זה מחיר מצוין לקונסולה + [תמיד חשבתי שהמסטר סיסטם היתה הקונסולה הראשונה של סגה ואמרתי את זה בפורום כמה פעמים אבל יצא לי ליקרוא בEGM שהיתה קונסולה מקדימה וגם שידרוג לקונסולה המקדימה אז קבלו - http://en.wikipedia.org/wiki/SG-1000_Mark_II אני לא רוצה שזה יהיה חלק מהדיון וזה נועד רק לתקן ולבקש סליחה על הטעות שלי]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
זה בטא לתוספת של The Crew. יש לי 3-4 מפתחות, וחבל שיישארו אצלי במייל אם מישהו באמת רוצה ונהנה מהמשחק הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שאח שלי דרך על הדיסק והוא לא קורא אותו יותר אז הורדתי תדיסק מהנט והוא עושה לי שהוא לא אורגינאלי עכשיו מן הסתם הוא לא אורגינאלי איך אפשר שזה יעבוד הפעלתי עם הדימון
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התנופה שבמאבק בטכנולוגיות הגנות הקבצים ממשיך, כשגם משחק הכדורגל הפופולרי של EA Games מופץ לפתע ברחבי הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים יצאה סימס 2??? עם כן בבקשה לחג תביאו לי קישורים להורדה שעובדים בבקשה למי שיצליח להשיג SIMS 2 וחג שמח וכשר לכל היהודים הטובים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק ב PC CDROM , ראבאק חחח 5 דיסקים אוף, בקיצור יש לי שני כוננים ובשניהם ההתקנה בקושי זזה, זה קורא קורא ואז מפסיק לאיזה 10 שניות, מה זה הדבר הזה בע, כל דיסק אחר קורא מצויין. זה כל הדיסקים קורא לאט.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני מחבר אותו והוא לא עובד לי במשחק, מה לעשות? גיימפאד של לוג'יטק ,הדגם הנפוץ rumblepad 2 נראה לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-