משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
גם הדור החדש של סוני עומד להתבסס על חומרה ייעודית מבית חברת AMD - בגלגול מודרני ומתקדם הרבה יותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הלהיט הגדול של חברת קאפקום, Monster Hunter World, מקבל תאריך השקה רשמי ל-PC - וגם דרישות מערכתיות והגנת קבצים של Denuvo לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דווקא בתקופה בה נראה כי רוב חנויות הגיימינג המקוונות אימצו שיטה דומה לפרסם ולהתפרסם - מפיצת המשחקים הגדולה מסיימת את חלוקת המשחקים החופשית בפלטפורמת ה-Origin האישית שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום לא שמענו אפילו רמז על כך ממקורות רשמיים - אך נתון שנתפס בעיניים חדות דווקא ב-LinkedIn מעיד על כך שיש תקווה כי משחק הפעולה ההיסטורי המדובר יושק גם ל-PC ולא לקונסולות בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
"גוון" חדש ומרהיב של הקונסולה המצליחה מבית סוני במהדורה מוגבלת מציין רף מכירות עגול ועצום שאליו הגיעה החברה בתוך קצת יותר משני עשורים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 2 followers
-
-
אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
בחנות של Steam, בחנות של Origins וגם בחנות ה-uPlay מצפים לכם כותרים מוכרים בהנחות נאות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
זה בטח בעיה מוכרת, ההתקנה עברה טוב, אבל אין במשחק שום בנינים כבישים ואנשים, הכל שקוף, יש למישהו פתרון? לגבי המחשב- לא חזק כלל אבל הוא מריץ נהדר את GTA V.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
משחקיה של חברת Sega, משחקי סדרת Watch_Dogs ועוד רבים אחרים ממתינים לכם ב-Steam עם הנחות של עשרות אחוזים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את אחד ממשחקי האינדי הטובים ביותר לשנת 2018 לכתבה
-
שלושה משחקים מעניינים מהעבר נוחתים בפעם הראשונה בפלטפורמת ה-PC הגדולה ביותר - שנים אחרי שנוצרו במקור לכתבה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אני רוצה להמליץ לכם פה על קהילת סאס גו שווה במיוחד יש שם גייל יש שם סארף ופאן וגם ארנה וריטייקס! בנוסף יש ws! וגם נייפים! השם של הקהילה היא AlonDaPro תחפסו www.alondapro.co.il בגוגל תכנסו תרשמו ותהנו! בנוסף הקהילה מחפס חברי צוות חדשים (אדמינים) לכל אחד יש סיכוי להגיש מעמדות לאדמין !!! ואולי גם לעלות! יום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
החנות של GOG, חנות ה-Humble Store וגם יוביסופט מספקים לכם תעסוקה לימים הקרובים - ללא תשלום כלל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק Warcraft המקוריים מצטרפים אל דיאבלו - וזוכים להשקה רשמית בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק הבא בסדרת משחקי ההאקינג והפשע של חברת Ubisoft כבר נמצא בפיתוח, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק פעולה חדש ושאפתני המפותח בידי צמד יוצרים נכנס אל הישורת האחרונה של פרוייקט הקיקסטארטר שלו, לאחר שכבר הבטיח את הסכום המינימלי הנדרש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי נתקלתי בבעיה שכל ה gta v שאני מנסה להוריד בחינם הם מלאים ב וירוסים אז אשמח עם מישהו יוכל לתת קישור להורדה ל gta v שאין בו וירוסים, תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, אשמח לעזרה איך ניתן לסדר מחשב שאינו תומך במשחקי מיינקרפט ופורטנייט? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד נדע באילו אתרים לקנות משחקים? אני שואל זאת מכיוון שאני רוצה לקנות את המשחק SUBNAUTICA ואינני יודע כיצד אוכל לדעת שהמקור שממנו אני קונה את המשחק, לא יוכל לגנוב את פרטי האשראי שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם חברת Ubisoft הלכה רחוק מדי הפעם? משחק הפעולה המקוון החדש והחמדני שלה זוכה למקלחת קרה באופן בלתי רגיל לאחר השקתו הרשמית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-