משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dsogaming.com/news/system-shock-2-remake-in-the-source-engine-spotted/ אם יש משחק שדורש רימייק מודרני (מלבד HALF LIFE 1 ו - DEUS EX 1) זה SYSTEM SHOCK 2, הלוואי שייצא משהו כזה מתישהו.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
למרות שנותרו עוד חמישה חודשים על ליריית הפתיחה המיועדת שלה, מארגניה של E3 לא לוקחים סיכונים ומכריזים - גם השנה לא יהיה צורך להגיע ללוס אנג'לס בכדי להתרשם מכל המשחקים החדשים והחמים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מוזיקה קלאסית הייתם שמים אם הייתם משחקים במשחק יריות כגון splinter cell:ct תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4226354&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 מפה השראה חחח טוב אז איזה מוזיקה\קט ממשחקים הכי אהבתם?? אני אישית אהבתי את הקטע כניסה של דום 3 פשוט מדהים!!
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב, טכנית המשחק עוד לא יצא, אבל הוא בשלבי בטא פתוחה כרגע, ובהחלט שחיק. מי שאוהב משחקי מטוסים, בעיקר כאלה שמשתדלים להיות ראליסטיים למדי אבל שאינם מסובכים כמו סימולטורים (וניתנים למשחק מתקבל על הדעת גם ללא ג'ויסטיק), מומלץ בחום. יש פה עוד מישהו שמשחק?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשמשחק או סדרת משחקים מצליחים להלהיב את קהל הגיימרים, אין זה פלא שהם מנסים להביע את אהבתם גם על ידי יצירת תוכן מוסף משלהם. הכירו את היצירות הטובות ביותר שבאו מהלב, ומהדמיון המופרע, של המעריצים הכי גדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוזרים-ונהדרים-הכירו-את-משחקי-המעריצי/
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חודש לפני ההשקה של אחד הכותרים המדוברים ביותר בשנים הארונות, אנחנו מקבלים מידע אודות המערכת שנזדקק לספק בכדי להנות ממנו באופן המיטבי לכתבה: http://hwzone.co.il/מוכן-להשקה-אלה-הם-דרישות-המערכת-של-fallout-4/
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כותר ההמשך ללהיט משנת 2012 מגיע בקרוב, ומתיימר להציע סגנון וגישה שונים למלחמה בחייזרים לפעמים כל מה שצריך הוא נקודת מבט רעננה, וזה כנראה בדיוק מה שסייע ל-XCOM: Enemy Unknown של סטודיו Firaxis לקחת את המותג העייף, שהחל את דרכו בשוק משחקי המחשב בתחילת שנות התשעים, ולהחזיר אותו למקומו המיועד כאחד מהפופולריים והמוערכים ביותר בקטגוריית משחקי האסטרטגיה. כעת, נותרנו לנו כחודשיים עד שנגלה האם להצלחה משנת 2012 (שאת התנופה שלה המשיכו חבילת הרחבה בשנת 2013 ועיבודים לגירסאות מובייל שונות) יש פוטנציאל לשיחזור גם בשנת 2016 – עם XCOM 2, שבו החייזרים הם השליטים ומה שנותר מגוף ה-XCOM הוא מספר מועט של לוחמי גרילה שמנסים להחזיר את השליטה בכדור הארץ למין האנושי. XCOM 2 י…
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
משחק הפעולה השאפתני מבית יוביסופט שיושק בחודש מרץ ידרוש חומרה מחמשת השנים האחרונות בכדי לפעול, וחומרה מהשנתיים האחרונות בכדי להיראות במיטבו למרות שניצבים מעליו לא מעט סימני שאלה בעקבות האכזבות היחסיות שקיבלנו מ-Watch_Dogs, מ-The Crew ומהכותרים האחרונים של Assassin's Creed, המשחק The Division של המפיצה הצרפתית יוביסופט עדיין נכנס לרשימת עשרת הכותרים שאנחנו הכי מצפים לראות בשנה הקרובה – בזכות ההבטחה להפוך את העיר ניו-יורק כולה לארגז משחקים אלים ומאתגר. The Division אמור לנחות אצלנו סוף כל סוף בחודש מרץ הקרוב, אחרי מגוון עיכובים ודחיות מאז שנחשף באמצע שנת 2013, וכעת במפתחת חושפים את דרישות המערכת שלו, שנשמעות סבירות למדי אך מגיעות עם כוכבית מעניינת שכדאי לשים אליה …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת המצליחה מבית Ubisoft מוכן להשקה עם שיק פוסט אפוקליפטי אופטימי משהו ודרישות חומרה רשמיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הכותר החדש והמבטיח מבית מיקרוסופט ידרוש מערכת מודרנית עם חומרה בלתי מבוטלת על מנת לפעול אחרי שסיימנו לשמוח מעצם העובדה שהוא מגיע למחשבים האישיים כנגד כל הסיכויים וההצהרות המוקדמות – הגיע הזמןלבדוק איזו מערכת תידרש בכדי להפעיל את המשחק Quantum Break, וגם להנות ממנו. דרישות המינימום של הכותר כולל כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 760 של NVIDIA או מדגם Radeon R7 260X של AMD, מעבד מרובע ליבות מדגם Core i5-4460 של אינטל או משושה ליבות מדגם FX-6300 של AMD, מערכת חלונות 10 בלבד בגירסת 64 ביט וזכרון RAM של 8GB או יותר. במילים אחרות, אם המחשב שלכם נבנה לפני יותר משלוש שנים – כנראה שהוא לא יתאים לכותר הזה, גם אם היה משוכלל ומתקדם מאוד בזמנו. הדרישות המומלצות עבור הכותר קופצ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מוכר Karambit Fade Factory New. FULL PINKY -********. SS:**** או בפרופיל של הסטים מוכר בחצי מחיר מהמחיר המקורי. על דרכי התשלום והמחיר אפשר לדבר בפרטי. *************** *************************
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
משחקים : Diablo3, Starcraft2 wings of liberty, Starcraft2 Heart of the swarm. לפרטים : swidadam@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי KEY מקורי, לא משומש למשחק לסטים, אבל אני לא מתחבר לסגנון של המשחק. לכן, אני מוכר אותו ב15 דולר בלבד! (בסטים הוא עולה $50). אפשר לדבר על המחיר, מישהו מעוניין???
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנסיבות מצערות אחותי גרמה לי לקנות שני עותקים של simcity Cities Of Tomorrow בטעות, אין לי אפשרות להחזיר את הסריאלים אז אני מציע אחד למכירה. אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה אני חדש פה ויש לי חשבון של סטים יותר נכון של קונדישן זירו זאת אומרת יש בו את המשחקים cs 1.6 cs source hl2 ועוד כל מיני ... חשבון שוהו ביותר שווה 200 שקל אני מוכר אותו או תמורת מספר חשבונות רגילים שיש בהם רק את קאונטר 1.6 לא צריך את הסורס ואלה... או משהו טוב מאוד שאתם תציעו אבל שיהיה שווה אז זהו
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
מוכר את ה 16GB RAM למי שמעוניין אני מעדיף למכור לאנשים מוכרים להיפגש ונגמר הסיפור מי שמעוניין סטים : tovahi10 http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c9d-16gsr זה הדגם. איזור קריות- קרית חיים
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-