עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קניתי מחשב חדש והמשחקים עובדים אצלי מהר...יותר מידי מהר אי אפשר לשחק מה יכולה להיות הבעייה??

• 57 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by yotam360,

האם ל-PSP יש אזורים כמו שיש ל-PS2??? כלומר אם אני קונה PS2 מארצות הברית ואני קונה משחק מהארץ, המשחק לא יעבוד. נראה לי שהאזור שלנו שלנו זה PAL או משהו כזה... אז אפשר??? ושאלה שניה: האם אפשר לקנות סרטים ל-PSP?? תודה לכל העונים ;D :

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by coorva,

צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by mooosa,

CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. לא הבנתי איך הורגים אותו, כאילו הבנתי שעם הרובה החשמל הזה נותנים בוא יריה ואז הוא "מחושמל" כזה ואז מזיזים אותו לאחד הכדורים ואז דוחים אותו לשם ואז זה מוריד לי את כל הHP ונשאר לו ממש קצת. אבל אני לא מצליח להרוג אותו, איך בדיוק מנצחים ועוברים את השלב הזה ? כל מי שסיים את זה שיענה לי בבקשה תודה רבה לעוזרים והמשך גלישה נעימה, טימור .

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  9. today i buy the full version but the version is old and i want to install the last patch so i can play on rancked and israel servers so i need new version so do i have to instal the 1.03 patch and after that 1.2? in BF2

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לא יודע איך להפעיל אותו אין שם קובץ התקנה וניסיתי להפעיל בדמונטולס אבל גם כלום יש שם את הקבצים כמו בתמונה ויש שם גם כאלה רק שהם מקובצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by coorva,

צריך שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH אחרי הקטע של הבית סוהר ICQ: 131383840

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם קיבלתי את המשחק Battlefield 1942 אני יודע שזה קצת ישן אבל הפעלתי את המשחק והוא ממש יפה אבל אני צריך עזרה איך לשחק מה אני צריך לעשות והאם יש מדריך איך לשחק במשחק? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Pease Brother,

WHY ITS SO HARD TO INSTALL A PATCH I HAVE THE FULL VERSION 1.0 VERSION SO I DOWNLOAD THE 1.02 PATCH I INSTALL IT AND ITS WRITING TO ME PATCHING PLEAS WAIT I WAIT AND WAIT AND NOTHING ISNT HAPANING :'( :-[

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by WarMachine,

לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by eladb21,

שלום מה קורה אחים שלי בקיצור יש לי דיאבלו 2 עם סידיקיי מקורי והכל התקנתי תפאצ' 1.11B ועכשיו אני צריך קראק כי זה לא מזהה תדיסק אני צריך Diablo Battle Chest For PC תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  17. http://rapidshare.de/files/19042150/__________.WMV.html מצטער על האיכות המסריחה אבל קיבצתי את זה מ220 מגה ל2 מגה מי שלא רואה טוב הכנסתי גול בערך מ35 מטר עם רונאלדיניו בבעיטה חופשית משקוף פנימי מה שאהבתי בגול שזה היה בתוספת זמן..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Pease Brother,

http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ELiA,

שמירה ככה בתחילת העיר השלישית בערך תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 007,

תנו לי באן בבקשה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Pease Brother,

יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. Started by X_Dror,

מישהו משחק במשחק הזה? בדיוק אני מתקין אותו עכשיו וסתם רציתי לדעת כמה פה בפורום מתכוונים לשחק בו. אפילו יש לי פה את הראשון עם הדיסקים המקוריים והחוברת. מישהו בכלל שיחק בראשון?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים