משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
Los Angeles, CA May 5th, 2006 Vivendi Games' Sierra Entertainment today announced that the first expansion pack for the award-winning PC title F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), is currently in development and will be unveiled at the forthcoming Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles. F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense. http://www.gamespot.com/pc/action/fearex…
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??
-
היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לרגל אירוע Day of the Devs שעתיד להתקיים השנה בפעם השישית - במיזם ה-Humble Bundle מספקים לנו שבעה כותרים איכותיים במחיר קורץ מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו' אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאה only the active controller can access this option איך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.direct2drive.com/promos/spring-sale/ מחירים מפתיעים ויש כמה משחקים לא רעים בכלל ברשימה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי ויסטה אני נתקל בהרבה קשיים בכניסה ל-CS 1.6 (דרך הסטים כמובן ) . אישרתי את הסטים בחומת האש,הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך . הבעיה שלי היא שברגע שאני נכנס לסרבר כלשהו, המשחק נתקע (אחרי שטוען 3 קווים בכניסה לסרבר) ואין מה לעשות חוץ מיציאה דרך Ctrl+Alt+Del. כרטיס מסך : Radeon x1950pro (כן..ענתיקה כבר ) רזולוצית מסך :1650X1080 (אם זה משנה בכלל) וויסטה Ultimate 32BIT עם SP1 מעודכנת והכל . למישהו יש מושג מה הבעיה? גם לחבר שלי שיש לו מפרט שונה לחלוטין משלי נתקל באותה בעיה עד שאפילו פרמט חזרה ל-XP (למרות שהיה לו ויסטה הום פרימיום בכלל).. אשמח מאוד מאוד לכל עזרה בנושא! תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הקובץ של הסאונד (Sound.rez) פגום לי וכתוצאה - אין סאונד... למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי איכשהו? או מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? האייסיקיו שלי הוא 122768787
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בעיה עם המשחק: העכבר זז לי לאט בטירוף כשאני מנסה להזיז את המצלמה. ניסיתי לשחק קצת עם האפשרויות אבל לא עוזר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפעיל את המשחק the neverhood על ויסטה ונתקל בבעיות בגרפיקה. ניסיתי להפעיל במצב תאימות - לא הלך כמו כן, זה לא המשחק הישן היחיד שלא עובד כמו שצריך על ויסטה. יש איזושהי דרך נוספת לפתור את הבעיות ויזואל האלו? או שאולי אני לא משתמש במצב תאימות כמו שצריך. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב, אז חדשות... החלטתי לפרוש מטיפול בקבוצת הסטרקרפט של NOM ובנוסף החלטתי לעזוב את הזרגלינג, לפחות לזמן הקרוב, וכן אני מבין שאני צריך להסביר למה ... מאז תחילת השנה הייתה תקופה קצרה בה לא יכולתי להיות פעיל בקהילה כמו בעבר, וכשחזרתי חשכו עיני. לקהילה הזו שלא חסרים בה גורמים פוגעניים, הלך לאיבוד המוסר ודרך ארץ, ומעבר למה שאני בד"כ מגדיר קומי. אני רק רוצה להזכיר לחלקכם את החוויה של להיות חלק מהקהילה לפני שנה וחצי בערך, בה כולם מנסים לעשות הכל כדי שדברים יקרו, אם זה טורנירים קטנים או גדולים עם או בלי ספונסורים, קבוצות באות והולכות אבל אנשים מנסים. יצירה של קטעי וידאו, מדריכים לשחקנים חדשים, הודעות בפורומים ועזרה לשחקנים חדשים בנוסף על חדרי צ'אט היו הסיבה שהיה כיף …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם ! איזה כיף לבשר הודעות כאלו, אני שמח לבשר שחברת CoolerMaster מאמצת מהיום באופן רישמי את קבוצת Pw-Gaming החברה תתמוך בקבוצה ובשחקניה מהיום והלאה בכל פעילויות הקבוצה אני שמחים לצרף גורם כל כך חזק ודומיננטי כשותף בגיימינג שלנו ומקווים לייצג אותם, את עצמנו ואתכם בצורה הכי טובה שרק אפשר! בקרוב מאוד בשורות משמחות נוספות! יובל.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2328 כנראה לקוח מגירסת הPS3 של ביושוק 1 שיצא ממש לא מזמן
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
רכשתי Empire Total War. להפתעתי הרבה גיליתי שאני חייב להתקין גם Steam. אני לא סובל את התוכנה, אבל זרמתי. בהתחלה נאלצתי להתקין Steam. אחר כך נאלצתי להמתין עשר דקות עד שהוא יסיים את העדכון. בהמשך נאלצתי ליצור חשבון. ברגע שהגעתי כבר למסך התקנה גילתי ש-Steam מחייב אותי להתקין את המשחק על C. לי אין מקום על C, אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? מצאתי בסוף פיתרון. אז עכשיו, אחר כל הכאב ראש, חזרתי לבית אחרי העבודה כדי סוף כל סוף להתקין את המשחק ולשחק. אז קיוויתי. מסתבר שאני לא יכול לסיים את ההתקנה כי כבודו שלא מצליח להיכנס לחשבון שלי ב-Steam. אם זה הכאב ראש שצריך לעבור בן אדם שרכש משחק מקורי אני מצטער שקניתי אותו. הייתי יכול להוריד תוך מספר שעות מ-Torrentleech, לשים Crack ונגמר הסיפור…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לא הבנתם אותי נכון... יש לי את הדיסק המקורי... אבל מתי שאי מנסה להפעיל אם הNO-CD הבטל.נט לא עובד... NO-CD זה לא חוקי? אם זה לא חוקי אז אני מצטער לא ידעתי... אבל הרי יש לי את הדיסק החוקי אז למה שזה לא יהיה חוקי לרצות שהמשחק יעבוד יותר חלק? (בלי דיסק=יותר חלק)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ב COD אני לוחץ NEW GAME זה מציג את חלון הרמות אני לוחץ על רמה וזה חוזר ל חלון ההתחלתי קרה למישהו?? יש למישהו מושג איך לתקן את זה???
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק, וכשאני בא לעשות extract לקובץ האימג' זה אומר לי ב73% שקובץ האימג' מלא. וזה אומר לי: ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי FAT32 מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש אני נדהם מכל צליל שהמערכת שלי מוציאה, החלטתי לנסות קצת משחקים תומכי תקן איכות THX. חיפשתי, ומצאתי ששני המשחקים הקודמים לNFS החדש תומכים THX בעוד שהחדש (Carbon) לא. האם אני טועה? והאם ההבדל יהיה כל כך משמעותי שאני אהנה הרבה פחות מהמשחק החדש?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-