עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by jungle-man,

היי אני מנסה להתקין משחק ישן שתומך בDX7 על XP והמשחק לא מצליח לעלות. בXP יש DX9 . מישהו מכיר פתרון לבעיה? :s05:

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by mapisto,

היי, בד"כ אני נוטה לפתור את הבעיות שלי לבד ולשבור את הראש, אך הפעם אני באמת אובד עצות. מדובר במשחק ישן (עוד מהתקופה של windows 98 אם אני לא טועה) שנקרא Hype- the time quest. משחק פעולה ממש חמוד וילדותי. התחשק לי להתקין אותו שוב ולשחק בו, אבל לא משנה מה ניסיתי, המשחק פשוט לא יפעל! יש לי מערכת הפעלה Windows 7. ההתקנה עוברת, המשחק מתחיל להטען ופשוט נתקע באמצע פס הטעינה. ניסיתי להשתמש ב virtual pc והתקנתי windows 98 דרכו... לא עוזר- שם אני צריך למצוא דרייברים מיוחדים שמתאימים לכרטיס המסך וגם ישנים ותואמים את windows 98 וזה סיפור בלתי אפשרי כמעט. ניסיתי Dosbox- גם לא עובד דרכו. ניסיתי לשנות את ההגדרות של directX דרך הפקודה dxdiag- אבל אי אפשר לשנות את זה מסיבה לא בר…

4. איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by roeesnir,

http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by Stingray,

לא שיחקתי במחשב משנת 2004... מאז לא שידרתי ולא שיחקתי כלום. אני שוקל שידרוג כדי לחזור לשחק,בזמנו הייתי משחק בLO-MAC ופאלקון 4 וכו... האם יש סומולטורים אחרים היום ששווים משהו??

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חייב ציטים למשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/action/revolution/index.html

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. היי, בערך כשנשאר 1:37 דקות מסיום הסרטון, מופיע משחק כלשהו. איזה משחק זה? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-u2410/4505-3174_7-33772972.html תודה!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by Delux,

זה לא SPAM זה סתם מעניין אותי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אוקי, אז יש את Vice City והוא משחק מצויין. המנוע משופר מול GTA3, האופנועים הם סבבה, הגרפיקה אורגזמית, הרדיו גדול מהחיים.. באמת משחק בכיף. הבעיה שלי עם גרסת ה PC היא בשליטה. ב- PS2 לא הייתה בעייה. dual analog מאפשרת למצוא אזורי ביניים והכל טוב. ב PC העכבר לא שווה כלום בכלל ברכב ושמה זה רוב המשחק, ה-keyboard הוא דיגיטלי שזה אומר או פול גז או בלי כלום/או כל ההגה שמאלה או בלי כלום והמסוקים הם סיוט שאי אפשר לדבר עליו. יש לי Gamepad עם מוט אנאלוגי אחד אבל אז ללכת ברגל ולשלוט בנשק נהיה בלתי אפשרי... בקיצור, רציתי לדעת איך אתם שולטים בעצמכם בדרככם לצמרת עולם הפשע של Vice City? יש משהו כמו הבקר של PS2 שעובד ב PC? איפה המסוק המחורבן הזה נמצא? למה אין רכב צבוע בדוגמת פנתר כמו התחת…

12. Started by pain_killer12,

אני מנסה להעלות את היטמן וקופצת לי ההודעה המצורפת למטה כתמונה. מה אני יכול לעשות? תודה רבה רבה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by משתמש כבד,

<<<<<יש לי את המפרט בצד, איזה משחקים יעבדו עליו סבבה עם עשיתי OC למעבד ולכרטיס אם יש משחקים כמו CS אני ישמח

14. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by IlanF,

למה לעזעזל הפקודה הזאת לא עובדת לי? מה אני רושם לא נכון? bind q mm_player_add_adrenaline 100 זה מחזיר לי את זה: bind <key> [command] הפקודה עצמה עובדת, אבל הבינד לא עובד בשיט

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by razoli,

http://www.theonion.com/content/node/55794

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  18. טוב יש לי בעיה בFPS בקאנטר 1.6 שאני במחשק משחק אבל אין אף אחד לידי הFPS לי יכול להגיע ל100 אבל שיש לידי אנשים שהולכים איתי או נלחמים איתי הFPS שלי יורד בטירוף ל30-40 וזה מעצבן מאוד !!!! הפרט שלי : פנטיום 4 1.7 512 DDR 120 GB GFORCE FX 5200 128MB WIN XP עשיתי את כל הפקודות בקונסול שקיימות כדי להרים את הFPS ל100 כולל שינוי ההגדרות בכרטיס מסך!! אין לי שום ווירוס או תולעת במחשב ! אני משחק בלי שום תוכנה פתוחה.... כאן אני אפרט מה בדיוק עשיתי כדי שתוכלו להגיד לי מה לא בסדר ותעזרו לי .... הפקודות: FPS_MAX 100 FPS_MODEM 100 בהגדרות של הכרטיס מסך עשיתי ככה : נכנסתי מאפיינים--הגדרות--מתקדם--GEFORCE FX 5200--הגדרות ואיכות ביצועים (זה השלישי למי שיש אנגלית)--סימנתי שם מושבת זה לפ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by benor,

שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. 2.4 XP SP2 DX 90C שהמשחק התקין ..... R9550 128MB הורדתי את גרסת הדיוי די וגם את גרסת הדיסקים !!! בשניהם אותההבעיה !!! אני שם את המיני אימ'ג ...שהם אומרים לשים בדמון טולס 3.47 אני מעלה מקבל מסך שחור וזה חוזר ל ווינדוס !!! למה לעזזל ? כבר 5 פעמים התקנתי את זה ! שום דבר גם לא פועל ברקע.....שום פייר וול שום אנטיוירוס .....ביטלתי הכל כי חשבתי שאויל זה מפריע ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by xjj,

אני נכנס למשחק (call of duty world at war) ושאני נכנס ל solo ובוחר רמה ומתחיל זה לא עושה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. איך לעזאזל הם עושים את זה........... לרילודד הפיתרונות...

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אוקי היי אנשים תוכלו להביא לי את הדרישוןת של ALAN WAKE והאם הוא יעבוד אצלי ? יש לי : INTEL C2D E6400 2.13GHZ 1GB Memory RAM DDR2 WinFast PX7600 GT 256mb

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. Started by pbl1,

הנה לכם משחק טוב ברשת והוא חינם כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר ולעשות id להוריד את המשחק ולשחק בכיף הנה האתר www.gunbound.net

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.