משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש SAVEGAMES ל OBLIVION :[ בבקשה אני חיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש אפשרות של PLAY ONLINE כשאני לוצץ על זה נפתח לי איזה חלון(לא הבנתי מה כתוב שם) בקיצור זה לא עובד... יודעים איך לפתור??
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום לכולם. לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק. לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות! אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור. אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית? תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 1GRAM 667 GEFORCE 7600GS 256 והדמו עובד לאט בעיקר כשה יש הרבה אשן וערפל בדמו אין הרבה הגדרות יש רק STANDART ו NEW TECHNOLOGY אז ניסיתי את שתי הם וזה אותו דבר מה הביעיה ??? או שאני פשוט דורש יותר מדי מהמערכת שלי ??
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לאיזה משחק שיעביר ת'קיץ? יש לי את PES 5 את The Movies וזהו אה כן ו 3D Driving School סיימתי את הסנדק פעמיים וגם את GTA SA. קיצור משחק פעולה משהו טוב אבל לא כמו G.R.A.W או Battlefield.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאחר החשיפה בE3 הבנתי שFIFA 14 לא יתהדר במנוע החדש למערכת הPC,אלא רק למערכות הדור הבא PS4 וXBOXONE מה בנוגע ל360 ולPS3? ניסיתי לחפש ברשת ולא מצאתי תשובה ברורה. אנשים?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.direct2drive.com/promos/spring-sale/ מחירים מפתיעים ויש כמה משחקים לא רעים בכלל ברשימה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מי שיכול לתת.. אודה לו מאוד.. וגם אשחק איתו אם ירצה כי אני ממש לא נוב כשזה מגיע למשחקים.. ^^ תודה לעוזרים.. !
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
משהו מכיר משחק סימולטור טוב למחשב ? משהו בסגנון F-15 בזמנו או FALCON 4 ... למחשב ( אני לא צריך משהו כמו Flight Simulator ) אני צריך משהו קליל יותר אבל שיהיה למחשב ( לא חייב משהו חדש )
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חיפשתי פה את האשכול הרישמי ולא מצאתי איך אני בודק FPS במשחק? ניסיתי עם FRAPS אבל זה קבוע על 60 בגלל שהמשחק על רזולוציה 1000X1600
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
Star Ruler 2 הוא משחק 4X די כיפי שהתחלתי לשחק לאחרונה. ה-OSD של MSI AB עובד אצלי ומראה ניצול CPU של כל הליבות (במקרה שלי עם 5960X הוא מראה 16). שמתי לב שבשלבים מאוחרים של המשחק, כשבמחשב לא רץ כלום, המעבד מגיע למעל 50% על כל ליבה (והוא מומהר ל-4.6GHZ). נראה שכשרוצים, אפשר לפתח משחקים שינצלו יותר מ-4 ליבות...
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מתקין אותו עכשיו ולא יכולתי לחכות אז הנה: (תמונה מההתקנה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לפי הכותרת ותקנו אותי זה לא הורדות כמו משחקים כה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
היי יש משחק נדמה לי קוראים לו תות אנך אמון הוא נראה מיצרי כזה הוא ממש דומה לזומה ואני לא מוצא אותו (הוא פלאש) תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-