עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bogdant,

הורדתי תמשחק מפעיל דרך דימון טול וWOWLOEADER מנסה להתקין ו (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by Idan06,

לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-witcher-3-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by spookyit,

http://mirc.stealth.net/download/mirc62.exe מירק זה תוכנת צ'אט שכל הגיימרים נמצאים בא שם אתם יכולים למצוא אנשים לשחק איתם בכל משחק (למי שלא יודע) coh.il# זהו הערוץ של המשחק Company of Heroes שם תוכלו להזמין אנשים לשחק איתכם באונליין אנחנו עושים זאת כדי לקדם את קהילת ה CoH כולנו יודעים שהמשחק הזה צריך להתקדם בארץ אז באו לשם ותעזרו לנו ולכם ואולי עוד יהיה לנו שרת coh בעתיד מחסויות אז אם אכפת לכם מהמשחק כנסו שכחתי להגיד שיש לנו קובץ torrent למשחק שמוריד על מקסימום תוך 5\4 שעות יש לכם את המשחק

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי כמה שאלות לשאול לגבי משחקי מחשב: 1.אתם חושבים שבקרוב(זמן של חגים) יירדו המחירים של משחקי המחשב(ובכללי בעתיד)? 2.יש משחקים עם הרחבות(בעיקר EA),אז יש גם סרברים שונים לכל הרחבה? 3.משחקים עם Activation וSecuROM יכולים לפגוע במחשב? 4.יש המון משחקי רשת לקנות ואני לא יודע איזה כדאי(COD4 CRYSIS BATTLEFIELD2) וגם יש משחקים ישנים כמו COD3 שאנשים מעדיפים אז איך אני אדע מה אני אוהב הכי הרבה כי דמואים לא ממש עוזרים?? 5.כרטיס מסך של RADEON X800 256MB יכול להריץ משחקים מודרניים באיכות גבוהה? בקשר לשאלה הראשונה,אני אתן לכם דוגמא: משתלם עכשיו לקנות באטלפילד 2 או אורנג' בוקס ב100 שקל או עדיף לחכות כמה חודשים? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Rrafi,

יש לי AMD 2600 ג'יגה ראמ...400 מגה הרץ ו...Geforce 6600GT 128 GDDR3 קיצר נתקע אצלי הבאטלפילד על הכל הכי גבוה פלוס AA 4X ורזולוציה 1024X768 מישהו יכול להסביר לי למה .. זה קורה ..!?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by gmppaz,

אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא! זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך... איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by yuval1101,

היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by gal,

היי, קניתי את המחשב לפני יומיים (המפרט בצד ימין) ולא מצליח להפעיל את המשחק בכלל, האם פיספסתי משהו? כשאני מנסה להפעיל הוא מראה לי 50 אחוז בCPU ולא עולה.מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

פיפא 07 לא עובד לי טוב בויסטה, נתקע באמצע המשחק וכאלה.. מישהו יודע מתי בערך אמור לצאת פיפא 08?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

כשאני מתקין את המשחק, ומריץ את הTEST, הוא מזהה לי את הכרטיס מסך.. אך כשאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא פשוט נתקע לי על מסך שחור, ואז אומר לי שיש בעייה ב3D... ניסיתי להריץ על 2D, ועדיין אותה בעייה... איך פותרים את זה? האם צריך איזה פאטץ' או משהו? כמובן שיש לי משחק מקורי!!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. אני לא מוצא שרת טוב להורדת הDEMO של פוסטל, כולם מורידים לי על 12... החיבור שלי מסוגל להוריד על 93. תוכלו להמליץ לי על שרת טוב להורדת המשחק??? :jump: :AR15: :AR15:

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  15. אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. Started by igas,

אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  17. צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד... חשוב לציין כי יש סי…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Mohamad Rabee,

my first mobile game made by unity iphone: https://itunes.apple.com/us/app/aa-countdown/id1314223584?ls=1&mt=8 android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mr.AACountDown

19. Started by liav12,

הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by xena,

יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?

21. Started by Kalen,

סתם משהו נחמד שניתקלתי בו. יכול להיות שזה כבר פורסם, אבל לא מצאתי. - WoW ברזולוציה של 3840 על 1024. בגדול, מדובר בחיבור 3 מסכים ביחס של 4x3 , (כ"א ברזולוציה של 1280x1024. כנראה מדובר במסכי 19) ליצירת מסך אחד ברזולוציה של 3840 על 1024, באופן כזה שגם WOW רואה אותו כמסך אחד. מדובר במכשיר של Matrox בשם TripleHead2Go digital edition, (ישנו גם DualHead2Go) שאליו מחובר הכרטיס מסך, והוא מבצע את פיצול התמונה ל 3 מסכים המחוברים אליו. ובמילים אחרות. אין כל צורך שהמשחק יתמוך בזה. אלא רק שהכרטיס מסך (בתצורת SLI) יהיה מסוגל לספק את הרזולוציה הנדרשת, ב FPS סביר. כמובן, ניתן להשתמש במסכים גדולים יותר, שיספקו רזולוציה גבוהה יותר, כל עוד יש מספיק כוח מהכ.מסך. ראו בסרטון עד כמה הוא ר…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by Amir c,

כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by athi,

במשחק Top Spin 2 אפשר לשחק רק עים העכבר או שאפשר עים החצים או האותיות? ;D

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  24. אני עובד עם פנטיום 4 3.0 2כרטיסי זכרון של חצי 533 ועוד שניים של ג'יגה 677 שידרגתי כעת ל9600GT + זלמן. ומשום מה רק המשחק COD4 נכנס ויוצא תוך שניה בערך וזהו המשחק לא עולה....... בבקשה חבר'ה תזרקו לי רעיונות!!! אני עובד עם WINXP PRO SP2

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.