משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצא מוד למשחק? משהו טוב כי אני יודע שיש מוד שהוא ממש פופולרי והוא הכי טוב ..... פליזזזזזז תעזרו לי למצא כי אני כבר משתעממם ככה. תודה...ולכל המתעצבנים לא מצאתי משהו על זה בחיפוש... אני לא מדבר על משהו שמשנה לי מכונית אחת אלא על משהו רציני שישנה אם אפשר את כל המשחק... כל טוב...וחג שמח @@@@ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @@@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @@@@ @@@@ @ @
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את המוד ואני נהייתי מכור למשחק.. יש עוד אנשים שמשחקים? זה משחק מולטיפלייר שצריך לבנות מבצר ואז להגן על הדגל שלך... ובאותה מידה לחתוף את הדגל של הקבוצה היריבה. מומלץ מאוד
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כולם מקירים את המשחק האגדי מפיה ולכל מי שאוהב אותו מצאתי מוד שמשפר את מראה המכונית אז ככה לכל בעלי האימיול תכנסו לחיפוש תבחרו בפורמט archive ותכתבו mafia mod ותמצאו mafia car mod ו משהוא כזה תורידו לכל קבוצת hwzone בחוקים שלכם לא כתב שום דבר לגבי המלצות קבצים (אם אני לא טועה ואני מצטער אם גרמתי לכל נזק שהוא)
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע לידי עותק של DEUS EX האגדי... ללא ספק קלאסיקה אבל הגראפיקה בהתאם. אני ממש לא ז*נת גרפיקה אבל כל הדמויות הקרטוניות האלה עם האווירה הקלסטרופובית משהו די מורידות מהimmersivness של כל העניין. מה שאני רוצה לדעת,ולא מצאתי בעצמי, זה האם יש מוד כלשהוא שקצת מוסיף קצת ice candy למשחק כמו שאני יודע שעשו לקלאסיקה אחרת, הלא היא SystemShock 2.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למוד הזה קוראים GrillStation 3 ופשוט הייתי חייב להראות לכם אותו
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://halflife2.filefront.com/file/HalfLife_2_R8_HDR_Bloom_MiniMod;38224 *כל כרטיס מסך עם Pixel/Vertex Shader 2.0 מסוגל להריץ את המשחק עם האפקט הנלווה. עובד נהדר אצלי! 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול את מי ששיחק במקס פיין :AR15: עם המודים מה דעתו האם הם באמת משפרים את המשחק, איזה מודים הכי כדאי להתקין? האם אפשר להתקין יותר מאחד? והאם הם עושים בעיות או שיש בהם בגים? ואם אפשר קישור לאתר שממנו אפשר להוריד את המודים והעידכונים. תודה. :2gunsfiring_v1:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שמתי לב שבאתר nexusmods (זה שמחזיק את המודים של Skyrim), יש גם מודים ל-The Witcher 2. בדיוק קניתי את המשחק במבצע הקיץ של Steam ואני תוהה אם מישהו התנסה במודים האלה והאם כדאי להתקין משם משהו. תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה עם אפשר אתרים עם מודים ומפות לGTAVC בנוסף לזה עם אפשר בבקשה אתר שאפשר להוריד שמירה של 100אחוז תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שעברתי oblivion התקנתי מורווינד אבל הגרפיקה כל כך דוחה יחסית לoblivion אז שמעתי שיש מוד שמשפר תה טקסוטורות ואת הגרפיקה עצמה אבל אני לא מצליח למצא אותו מישהו יכול להביא לי לינק? תודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלולם לכולם, אני מחפש מודים למשחק Rainbow Six Vegas 2. ואם אפשר, אז גם הסבר איך להפעיל אותם. תודה מראש, אלון
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מכיוון שמשעמם לי ברמות על מטורפות מהמשחק החלטתי לבצע בו סופר דופר של העמסת מודים... 1. <a href="http://skyrim.nexusmods.com/content/modmanager/">Mod Manager</a>, עקרונית כל המודים שפירסמתי הם מSkyrim Nexus. פתחו חשבון באתר הורידו את התוכנה ולאחר מכן התקינו במחשב. בחרו בהפעלה הראשונה את סקיירים מהרשימה ותוודאו שהוא מזהה את התיקייה הנכונה. עכשיו כל מוד באתר שתרצו להוריד תבחרו Download with download manager והתוכנה תיפתח אוטומטית תוריד את המוד מהאתר ותתקין אותו במקום הנכון בלי שתסתבכו. נתחיל במודים ההזויים יותר שלא התקנתי אבל היה נחמד לראות שיש אנשים מופרעים מספיק בשבילם, 2. <a href="http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=8714">Adult Show XXX - A…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דבר כזה? איזה מודים אם יש? מה טוב? ואני מדבר על הראשון לא זירו
-
מצאתי "מדריך" של המון מודים טובים מאוד הורדתי את כולם וניסיתי אותם הגראפיקה ובכלל המשחק משתפר המון כשמנסים את כולם(בעיקר את הכבדים יותר של ה150 מגה שבאמת ממש משפרים את המשחק בהמון אחוזים) קרדיט לlichy מפורום אחר מודים שלי אישית+עצה מG-MAN http://www.fileplanet.com/223422/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Map-In-Full-3D-Mod שווה הורדה זה לראות את המפה ב3D זה ממש נראה כאילו אתם נמצאים 5 מטר מהריצפה של העיר ואפשר לראות הכל כמו שהוא חבל שBATH לא הוסיפו את האפשרות הזאת למפה שלהם(למרות שזה הגיוני מבחינת קושי במשחק) http://www.fileplanet.com/223487/220000/fileinfo/Elder-Scrolls-V:-Skyrim---Hard-Coded-Key-Tweaks-Mod-v1.03 פשוט הופך את הממשק ליותר נוח בסקיירים למי …
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכם!, מי מאיתנו לא שיחק בסדרת המשחקים הנפלאה הזו?... איפה אפשר להשיג מודים רציניים ועדכניים?... אני יודע של-3 יש (ועליו אני מחפש המלצות למודים). אבל מה לגבי 4 ו 2?... כל טוב!, חג שמח.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בנושא הזה יהיו לינקים לאתרים שמייבאים מודים למשחק וכל הדבר שמסביב תוכלו גם לשים פה תמונות ולהתגרות באחרים...
-
- 17 תגובות
- 10k צפיות
-
-
בהרבה מקומות ממליצים על ENB ובאמת זה נראה מהמם בקטעי הוידאו השונים... הכי טוב שנתקלתי בו זה http://skyrim.nexusmods.com/mods/30936/?tab=4&navtag=%2Fajax%2Fcomments%2F%3Fmod_id%3D30936%26page%3D1%26sort%3DDESC%26pid%3D0%26thread_id%3D905060&pUp=1 אבל מצד שני זה מה שנקרא חרב פיפיות כי אם גוללים את העמוד מתחת לכל הסרטונים רואים שהוא מסביר שחייבים להתקין איזה 50 מודים שונים שם למטה. יש מוד אחד שהוא חבילה של מספר מודים שונים שאני יכול עם Nexus Mod Manager להתקין בלחיצת כפתור בלי לעבור על 50 עמודים שונים בשביל לוודא שזה תקין עם גרסת המשחק שיש לי ושאף מוד אחר שהתקנתי לא ישבור את המשחק? במה אתם משתמשים? אצלי כרגע חבילת הHD הרשמית של המשחק עם הפאץ' האחרון.
-
- 21 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לשחק בקלאסיקה הזו, אבל הגרפיקה כבר התיישנה יותר מידי בשבילי. מישהו מכיר מודים לשיפור הגרפיקה (רזולוציה מודרנית, AA וכד)
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למודים רשמיים מעניינים ל- FO4? קוואסטים חדשים שאשכרה עובדים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי להוריד את NWN2 ואני מחפש מודים מומלצים אבל קצת הלכתי לאיבוד בחיפוש בגוגל. יש המלצות? (בעיקר מחפש מוד שמשפר את הגרפיקה, אני מניח שיש לפחות אחד כזה 8) ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משהו מגניב ביותר. מי שזוכר את המוזיקת פתיחה של "ספרות זולה" מיד אחרי הזוג ששודד את המסעדה ובסצינה שטרבולטה נוסע באוטו, אז הכנסתי אותה למרדף מכוניות בשלב הראשון. יצא מגניב ביותר. מה שאני רוצה לעשות זה שהמוזיקה תתחיל בכל נסיעה במכונית, הבעיה היא שבינתיים (כל עוד לא יהיה לי את הקוד מקור של מאפיה ;D ) בשביל זה אני צריך לערוך כל WAV של כל התנעה של כל סוג מכונית במשחק הזה בנפרד.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-