משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היה משחק.. שאתה כאילו שולט על כנופייה ושטיות כאלה.. אסטרטגיה כזה.. שולח אותם לריב פה וזה.. יש משימות היה במשחק הרבה באגים.. אבל אני פשוט חייב ת'שם של המשחק הוא עולה לי ראש ואני משתגע שאני לא זוכר. אם מישהו זוכר?.. אני מאמין שהוא יצא על לפני 3 שנים מקס מקס.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי לא מזמן את המשחק MORTAL KOMBAT 3 ואני לא זוכר את כל המהלכים את רובים אני זוכר, אבל אני מחפש את רשימת המהסלכים+הפאיטלטים מישהו יכול לתת לינק לרשימה הזאת ? מישהו יודע את איך עושים את כל המהלכים של סייבוקס אני יודע רק את : הופרוט והשרת איך יורים רימונים :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אנשים טובים שלום לכולם. לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק. לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות! אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור. אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית? תודה רבה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humbl…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחלה של Shooter. בסגנון Halo/Red Faction אבל הרבה יותר טוב. לא יודע עד כמה המשחק הזה מיושן (או שלא..), ממה שידוע לי, נעשה שימוש במנוע הגרפי של אנריל II והמשחק רץ לא רע בכלל.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ואין לו את כל הפאצים של הליגה הישראלית שישלח לי הודעה פרטית אני יביא לו איסיקיו
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח החדש מהאיש שהביא לנו את Dead Rising ו-Lost Planet לא יהיה בלעדי ל-Xbox One, אלא יגיע גם לחלונות 10 חדשות טובות לשחקני ה-PC: במיקרוסופט הודיעו כי ReCore, משחק הפעולה-הרפתקאות החדש שהוצג עבור קונסולת ה-Xbox One בתערוכת E3 בשנה שעברה (וצבר לא מעט התעניינות והתרגשות), יגיע גם למחשבים האישיים – אם כי רק לחלונות 10, בדומה למה ששמענו אודות משחק הקרבות Killer Instinct רק לאחרונה. לא הרבה ידוע על ReCore פרט לכך שהוא יתבסס על עולם פוסט אפוקליפטי חולי, עם אישה בתור הגיבורה המרכזית ומנגנון מעניין שיאפשר להשתמש ב'ליבות' בכדי להביא לחיים רובוטים מסוגים שונים בתור העוזרים והמסייעים לשחקן. המשחק מפותח בידי החברות Armature ו-Comcept, כאשר השנייה מביני…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 ג'יגה ראמ...400 מגה הרץ ו...Geforce 6600GT 128 GDDR3 קיצר נתקע אצלי הבאטלפילד על הכל הכי גבוה פלוס AA 4X ורזולוציה 1024X768 מישהו יכול להסביר לי למה .. זה קורה ..!?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-