משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שךום לכולם אני רוצה לשחק נגד אחי ברשת האינטרנט ורציתי לשאול אם זה אפשרי בחיבור אינטרנט לשחק אחד נגד השני במשחק הגדול הזה לשנניו יש אותו אינטרנט כבלים ואין לנו יותר את המודמים הישנים 33660 האם זה אפשרי מישהו מכיר דרך?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לא הבנתם אותי נכון... יש לי את הדיסק המקורי... אבל מתי שאי מנסה להפעיל אם הNO-CD הבטל.נט לא עובד... NO-CD זה לא חוקי? אם זה לא חוקי אז אני מצטער לא ידעתי... אבל הרי יש לי את הדיסק החוקי אז למה שזה לא יהיה חוקי לרצות שהמשחק יעבוד יותר חלק? (בלי דיסק=יותר חלק)
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
המשחק רץ מהר מידי איך אפשר לתקן? האם בגלל הDUAL CORE?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שנים שיחקתי במשחק James bond Nightfire, אחלה משחק. מאז לא התעדכנתי בנוגע לסדרה. האם יצאו עוד משחקים מהסדרה?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת מזמן בפורום, פשוט אף אחד לא עזר לי....וכל מה שניסתי לא עזר. אז ככה, אני מפעיל את המשחק, ואחרי הטעינה שאני אמור להתחיל לשחק המשחק פשוט תוקע לגמרי את המחשב, המחשב לא מגיב לכלום ופשוט קופא. זה קורה בכל סוגי המשחק גם באימונים, תחרות הטבעות, וכמובן במשחק רגיל - זה קורה אחרי 2-10 שניות, ככה שאני ממש לא מספיק לעשות כלום. המפרט שלי הוא: INTEL P 4 2.4 512 RAM ATI RADEON 9600 הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים (CATALYST 4.11) ,והגרסה המעודכנת של DIRECT X . ניסיתי להוריד כל מיני אפשרויות מהכרטיס מסך (לא עזר), ניסיתי לשים את כל הפרטים הגרפיים על LOW בלי שום אפקטים, וזה עדיין נתקע. יש לציין שזה קורה אך ורק …
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש עידכון למנג'ר הישן והטוב CM0102 אני יודע שיש רק לא יודע מאיפה להורידץ
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המשחק 9DREGONS לאחר שהמליצו לי עליו. התקנתי את המשחק והכול עבר חלק ללא בעיות/תקלות. כשניסיתי להפעיל סוף סוף את המשחק -זה כתב שיש בעיה במשחק וזה נותן לי אפשרות של : close או debug. וזה מעודכן לגרסה 1 מה אני צריך לעשות? תודה מראש http://img168.imageshack.us/img168/6600/untitledhp1.png
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי לא מזמן את המשחק MORTAL KOMBAT 3 ואני לא זוכר את כל המהלכים את רובים אני זוכר, אבל אני מחפש את רשימת המהסלכים+הפאיטלטים מישהו יכול לתת לינק לרשימה הזאת ? מישהו יודע את איך עושים את כל המהלכים של סייבוקס אני יודע רק את : הופרוט והשרת איך יורים רימונים :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ממה יכולה להיות הבעיה המשחק רץ חלק אין קירוטע אחד אבל לפעמים הוא פשוט קופא אי אפשר לצאת למנהל המשימות ולעשות סיים משימה או סיים תהליך המוזיקה ממשיכה אבל חייבים לעשות ריסט צריך לבטל או להפעיל את ה- MIPMAP וה-frame limiter ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משחק האינדי המדובר ביותר של השנה, שהושק לקונסולות ונוחת היום גם במחשבים האישיים, מקבל ביקורות מעורבות עד כה מהמבקרים וגם מהשחקנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Los Angeles, CA May 5th, 2006 Vivendi Games' Sierra Entertainment today announced that the first expansion pack for the award-winning PC title F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), is currently in development and will be unveiled at the forthcoming Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles. F.E.A.R. Extraction Point kicks off where the original game ended with a bang. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) returns to battle the now free Alma and her paranormal minions across a destroyed city. New locations, weaponry and enemies combine to take the F.E.A.R. franchise to new levels of action and suspense. http://www.gamespot.com/pc/action/fearex…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום (אבל המוסכים כן מסומנים) מישהוא יכול לעזור לי???????
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקי,נתתי למישהו שאת המשחק,ויש לו איזה בעיה,אני יודע שאם לי היתה את הבעיה,הייתי פותר אותה כנראה. זאת הודעת השגיאה שהוא מקבל: please verify that your card is openGL compliant מישהו יכול לעלות רעיונות איך לסדר את זה??? (יש לי כל מיני כיוונים,כמו דריבר וכו,אבל אם מישהו נתקל בזה,עזרה תיהיה מאוד אפקטיבית)
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חשבתי לארגן פה איזה PCW בסרבר ריק (רק משתמשי HWzone). מי שרוצה שייכתוב פה את הכינוי שלו בסורס+הכינוי שלו בפרינדס של steam. מומלץ גם מסנג'ר ואייסי אם אפשרי. יום שבת זה נראה לי הכי טוב בשביל לעשות PCW. תודה לכם, Born2kilL
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה באתר שמשלב משחקים בזול ותרומה לצדקה מציעה יותר מעשרה כותרים בולטים של המפיצה היפנית אם מבצעי סוף השבוע של Steam לא אטרקטיביים מספיק עבורכם, יכול להיות שחבילת ה-Humble Bundle הטרייה, אשר מתרכזת בכותריה המרכזיים של חברת Capcom, תעשה את העבודה – אחרי הכל, מחירים משתלמים שכאלה לא פוגשים בכל יום. כמו תמיד, גם הפעם חבילת המשחקים מתחלקת לשלושה: חבילת בסיס שתהיה זמינה לכל מי שיחליטו לשלם דולר אחד בודד או יותר, חבילת ביניים למי שישלמו סכום שגבוה מסכום הרכישה הממוצע, וחבילת מלאה לכל מי שישלמו סכום של 15 דולר או יותר – כ-57 ש"ח. Devil May Cry 4 Special Edition להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%94-humbl…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו' אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאה only the active controller can access this option איך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום בעקבות תארד של מישהו ששיחק GTA זה עשה לי לשחק גם עכשיו כשאני משחק אני לא שומע את המכוניות נוסעות וגם שמדברים איתי אני לא שומע כמו בטלפון או במשימה איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-