משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לארגן פה איזה PCW בסרבר ריק (רק משתמשי HWzone). מי שרוצה שייכתוב פה את הכינוי שלו בסורס+הכינוי שלו בפרינדס של steam. מומלץ גם מסנג'ר ואייסי אם אפשרי. יום שבת זה נראה לי הכי טוב בשביל לעשות PCW. תודה לכם, Born2kilL
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
זה שנים שלא שיחקתי ! אז חשבתי לראות איך זה רץ על 7800 ברזולוציה הכי גדולה שלו ... בקיצור !!! על התקנה הראשונה יש באגים !! ... זה מדהים אני םשוט נכנסתי ל SERVER התחלתי ללכת ופוף אני הולך במהירות האור נראה לי והירי שלי בכלל 30 כדור בשניה !~! ואז כולם קוראים לי CHEATER ... תגידו זה רק אני עם הבעיה ...:\ יש לציין שעשיתי נט גרף 2 וראיתי שזה החיבור שלי משתגע כאילו פינג טוב יש אבל יש סקלה כזו נוספת בקצה העליון שמשתגע לי שם כמו לא יודע מה ... בקיצור אנשים אתם יודעים איך לסדר את זה :\\?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אם יהיה ביקוש נפתח טורניר. כל מי שרוצה שישרשום את האייסיקיו שלו ואת הקבוצה שהוא בחר. (דרך אגב אני צנצ'סטר יונייטד)
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הורדתי משחק ישן והוא לא עובד לי איזה תוכנה אני צריך להוריד כדי שהוא יעבוד
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המשחק איך אני יודע כמה אנשים עוד משחקים אותו בקהילות ובשרתים המקוריים?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משחק התפקידים השאפתני Pillars of Eternity 2: Deadfire זוכה לתאריך השקה רשמי - וינסה להוכיח כי השקעה במפתחים עצמאיים במטרה לגרוף רווחים יכולה להיות מודל עסקי מוצלח לכתבה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, אני מתקין את המשחק, אך ורק כדי לבדוק, עד כמה הוא גרוע... אני יודע שהוא גרוע אני פשוט רוצה לראות... אחרי שהבהרתי את זה ניגש לבעיה... אוקי אז פעלתי לפי הפעולות שכתובות בתקיית הפאטץ' והגעתי למסך של בחירת האפשרויות: לשחק במשחק, לבחור התקנה, ועוד שניים.. בקיצור, ניסיתי לבחור התקנה (הרי המשחק לא מותקן), והוא נותן לי שגיאה: Installation cannot be customized after game installation has been initiated. אז ניסיתי את האפשרות הראשונה, של לשחק, ושוב עולה לי שגיאה: {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה RegGetValueA של ההליך בספריית הקישור הדינאמי ADVAPI32. בקיצור, מישהו מכיר? יש פפיתרון? נ.ב ראיתי שמשהו כתב על זה, אפילו בעמוד הזה, אבל לא ניתנה לו תשובה, ול…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
חברה יצא הדמו של גרסת ההרחבה של המשחק המהולל FEAR, מומלץ לבדוק !!!! http://www.gamespot.com/pc/action/fear/download.html?sid=6157496&tag=topslot;action;1
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי,הורדתי לא מזמן NBA2K10 ואני לא יודע איך להתקין אותו.. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
משחקים טובים אפשר לעשות dual view לכל משחק, או לפחות לחלק? למשל, דום
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את סטארקרפט 2. אני מאד אוהב אסטרטגיה שיש לי "שטח" ויש לשני שטח. יש לי מבנה הבסיסי ולשני יש את המבנה הבסיסי, ואז כל אחד מפתח את הבסיס שלו, עושה הגנות, תוך כדי בונה עוד ועוד ועוד חיילים, תוך כדי הבנייה של זה הודף מספר גלי התקפה של האויב, בשלב מסויים הולך ופורץ דרך ומשמיד את כל הבסיס של האויב. פשוט, בסיסי וקל. כבר עשיתי איזה 10 שלבים בקמפיין, וכל שלב הוא איזה "קאווסט" כזה. האם מתישהו יגיע האסטרטגיה הפשוטה שאני רגיל אליה (כמו נניח במשחק הראשון, או לדוגמא כמו ברד אלרט)?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-