משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש עכשיו את הBLACK FRIDAY בבאג, היום ומחר ממה שהבנתי. משחק מחשב שני ב70% הנחה. אני מעוניין לרכוש את LEFT 4 DEAD למשל. ייצא שבמקום לשלם 239 על משחק, כל אחד מאיתנו ישלם 156. לא הייתי להוט לרכוש את המשחק, אבל במחיר כזה אני בשמחה אקנה אותו. אז אם מישהו מחיפה רוצה לרכוש את המשחק (או אם בא לו - כל משחק אחר) איתי מBUG במסגרת המבצע - כתבו זאת פה או בהודעה פרטית, בצירוף מסנג'ר או מס' פלאפון.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה: D3D Message בכותרת ומתחתיו invalide video mode אני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ESL TV - Nationscup Semi-Final: Germany vs Israel www.twitch.tv/kazam/old - share & spread the steamlink! :-) בהצלחה לנו <:
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נמעס מפרו אוולושיון סוקר כל היום, אני מחפש משחק טוב שהוא לא כדורגל ולא מרוצים לשחק עם החבר'ה בפוסי2. יש הצעות מענינות? ואיך קראים למשחק של הכדור עף חופים עם הבנות סיניות ה...נחמדות ? ואני לא בטוח מה עדיף Fight Night Round 3 או WWE SmackDown! vs. RAW 2006 מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרגע אין שום מידע בנושא אבל CDPR הודיעו שב GAMESCOM הם ידברו עוד על ה MOD TOOLS. תוספת נחמדה מאוד שתעלה את ערך המשחק, צעד מצויין של המפתחת, במיוחד אחרי ההצלחה של ה MOD TOOLS ב SKYRIM. חבל שהם לא הולכים להשתמש במערכת של STEAM שמאוד נוחה למודים אבל אולי הם יוציאו משהו דומה בכל מקרה זה חדשות טובות
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא מדבר אלי באופן אישי אבל בטח שהרוב פה ישמח לראות: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2/index.html
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמתחילים את המשחא המשימה הרשונה זה להרוג איזה עכבר הקיצר ירדתי לשם הרגתי עכבר קטן הכל סבבה פתאום מופיע עכבר ענק איך הורגים אותו
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים טובים, מומלץ גם עם גרפיקה נורמלית , למשחקים המבוססים על צוותי SWAT קומנדו וכד' תודה רבה מראש לכל העוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים איזה משחקים עם גרפיקה טובה כמו ניד פור ספיד יכולים לעבוד עם הגה תגידו לי שמות של משחקים טובים שיעבדו עם הגה והילוכים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה אני לא יודע איך לדבר עם האיש הרע מאחורי הכיבוי אש ליד המוכר הערבי למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מ חפש איזה משחק של מכוניות יפה אבל לא ראלי ולא F1 אלא משהו בסגנון של נייד פור ספייד (ולא פורשה הישן) שאפשר לעשות בו משחק דרך הרשת וגם אם אין לי את המשחק המקורי
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקום ממנו לרכוש את המשחק BAD COMPANY 2 במחיר הכי זול ומה ההבדל בין הגרסה הרגילה לגרסה LIMIT האם עדיף לקנות אותה כי לא ראתי שמוכרים אותה פה בארץ אשמח על כל עזרה ויעוץ ....
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם !!! אני מחפש שלט ל-Playstation 2 , שיוכל להתחבר למחשב ב-USB וגם ל-Playstation2 . קיים דבר כזה ?? או שאולי יש ממיר מ-USB לכניסה של Playstaion 2 (או ההיפך ... ) ??? ד"א , מישהו יודע איך קוראים לכניסה של Playstation2 ? . : תודה !!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש עידכון למנג'ר הישן והטוב CM0102 אני יודע שיש רק לא יודע מאיפה להורידץ
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי לא מזמן את המשחק MORTAL KOMBAT 3 ואני לא זוכר את כל המהלכים את רובים אני זוכר, אבל אני מחפש את רשימת המהסלכים+הפאיטלטים מישהו יכול לתת לינק לרשימה הזאת ? מישהו יודע את איך עושים את כל המהלכים של סייבוקס אני יודע רק את : הופרוט והשרת איך יורים רימונים :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
IDF Clubs כתובת השרת : 212.235.52.50:29137 שם השרת : IDF HideNseek Only Rooftops Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ----------------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:23200 שם השרת : IDF HideNseek Only Floppytown Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:51233 שם השרת : IDF Auto Mix Fast DL מספר שחקנים : 10 סוג השרת : Mix תומך במשחק : cs 1.6 --------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:18289 שם השרת : IDF DodgeBall Fast DL מספר שחקנים : 12 ס…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תהנו http://www.gametrailers.com/player/28750.html המשחק הגדול חוזר למנה שניה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם !! יש לי בעיה עם משחקי הטיסה הבאים: Flight Simulator x and Flight Simulator 2004 התקנתי תוכנות לשיפור הגרפיקה. במחשב הקודם לא היו לי קיטועים וקיבלתי בסביבות ה-25 עד 30 פריימים ועכשיו קניתי מחשב חדש שנמצא בחתימה והוא עושה בעיות עם הגרפיקה אלוהים יודע הבעיה!? ועכשיו פניתי עליכם כדי שתעזרו לי להבין מה הבעיה והמפרט של המחשב הקודם הוא:מעבד:AMD Athlon 3800+ כרטיס מסך:NVIDIA 8500GT זכרון: KINGSON 2GB RAM DDR2 והמחשב שיש לי עכשיו נראה לי קורע את זה אז אני לא מבין מה הבעיה בכלל והתקשרתי לחנות ופירמטתי את המחשב ולא עזר האם כדי לקחת את המחשב לחנות או עם יש פתרונות אחרים לבעיה המוזרה הזאת שאלוהים יודע מה הבעיה ?!?! והבעיה היא שאני טס עם עננים כמובן ותוס…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-