עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://mods.moddb.com/6328/assault-coop/

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. קניתי את HL2 ואני התחלתי להתמכר למשחק ברשת.... מה שכן קשה לי עם המקלדת...האם כדאי לקנות ג'וסטיק ואם כן איזה? האם אפשרי ביכלל לוותר על העכבר במשחק הזה? יש למישהו כאן CS או HL2 והוא משתמש בג'ויסטיק ?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by matanch,

אפשר סוף סוף להוריד

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://news.vgchartz.com/news.php?id=2328 כנראה לקוח מגירסת הPS3 של ביושוק 1 שיצא ממש לא מזמן

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. איך מפעילים את זה? מה המשמעות של ENTER? מדובר על סוניפלייסטישן Grand Theft Auto: Liberty City Stories Cheat: Infinite Ammo Enter CIRCLE, SQUARE, L1, L1, TRIANGLE.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

רציתי לקנות FSX 2007, אבל חבר שלי אמר לי ש-2004 הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

לא משנה מה ניסיתי כל דבר, הורדתי פאצ'ים, חיפשתי דברים ואני פשוט לא מצליח להתחבר.. כל פעם שאני מנסה זה כותב לי שאין לי את הגרסה הנכונה.. נ.ב אולי אחרי שאני מוריד את הפאצ'ים אני צריך לצרף אותם איכשהו למשחק? כי הורדתי וזהו (חשבתי שזה צורף למשחק אבל מסתבר שלא..) מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by waizman,

אני נמצא על איזה צינור תלוי מהתקרה, מימיני יש לי אוייב, משמאלי את התותח הזה. כל פעם שאני שולף אקדח או נשק אחר המשחק נתקע... זה שלב כזה שהכל אדים וצריך להשתמש בראייה הטרמית כדי להתקדם... מצורפות תמונות:

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Tomerico,

לא הבנתם אותי נכון... יש לי את הדיסק המקורי... אבל מתי שאי מנסה להפעיל אם הNO-CD הבטל.נט לא עובד... NO-CD זה לא חוקי? אם זה לא חוקי אז אני מצטער לא ידעתי... אבל הרי יש לי את הדיסק החוקי אז למה שזה לא יהיה חוקי לרצות שהמשחק יעבוד יותר חלק? (בלי דיסק=יותר חלק)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  11. יש לי בעיה במולטיפלייר של Flight Simulator X. חברים רואים אותי רק בחיבור הכי נמוך (1-) (אדום) במקום שיהיה בירוק כמו שהיה פעם. הפיירוול שלי מאפשר למשחק לעבור דרכו, וגם כשאני מבטל לגמרי את הפיירוול זה לא עוזר. פעם היינו משחקים ואף פעם לא הייתה בעיית חיבור! מוזר מאוד. החיבור שלי לאינטרנט הוא 5 מגה וגם של החברים כך שלא יכול להיות שזאת הבעיה. הפורטים שאמורים להיות פתוחים בראוטר (ע''יפ אתר מייקרוסופט), פתוחים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. האתר הרשמי של משחק הפעולה הפופולרי שינה את העיצוב שלו, ומצטרף אל רמזים קטנים אחרים מהתקופה האחרונה אשר מפיחים תקווה באפשרות של קאמבק טכנולוגי לכתבה

14. Started by AdiR^SiNaI,

הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

The Rockin' Dead-קווסט תלת מימדי.המשחק יצא לפני חודשיים בערך(מאי 11).מישו מכיר/שיחק?המשחק כולו ב3D ומסופקים משקפיים בבאנדל. http://www.bitcomposer.com/www_en/game.aspx?gameid=fb3bfcf1-6a89-42d0-a772-6355d6e96b1d

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by igas,

אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by jj516,

כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by SHAY951,

שלום, אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת מזמן בפורום, פשוט אף אחד לא עזר לי....וכל מה שניסתי לא עזר. אז ככה, אני מפעיל את המשחק, ואחרי הטעינה שאני אמור להתחיל לשחק המשחק פשוט תוקע לגמרי את המחשב, המחשב לא מגיב לכלום ופשוט קופא. זה קורה בכל סוגי המשחק גם באימונים, תחרות הטבעות, וכמובן במשחק רגיל - זה קורה אחרי 2-10 שניות, ככה שאני ממש לא מספיק לעשות כלום. המפרט שלי הוא: INTEL P 4 2.4 512 RAM ATI RADEON 9600 הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים (CATALYST 4.11) ,והגרסה המעודכנת של DIRECT X . ניסיתי להוריד כל מיני אפשרויות מהכרטיס מסך (לא עזר), ניסיתי לשים את כל הפרטים הגרפיים על LOW בלי שום אפקטים, וזה עדיין נתקע. יש לציין שזה קורה אך ורק …

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  20. חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה

22. שלום לכולם , התקנתי עכשיו את המשחק NEED FOR SPEED CARBON COLLETORS EDITION בגירסת הדמו שהייתה לי , המשחק היה מתחיל באור יום ולא בלילה . עכשיו במשחק בגירסה המלאה ,אני מתחיל כאילו בשלבים הקשים של חשיכה.נסיתי לבחור כל מיני מסלולים אבל כולם קשים וחשוכים . אני לא סגור שאני בוחר במקום הנכון ב-MAIN MENU . איך משנים\בוחרים מסלול עם אור יום או שזה ככה במשחק המלא ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. ראיתי שיש את אפקט Bullet Time המשחק הוא Counter Strike ??? לא ידעתי שיש בו Bullet Time פעם אחת שיחקתי במשחק אצל חבר אני מת לשחק בו אבל אני לא יודע איך עוברים ת'סטאם הXXXXX הזה יש לי ת'-Counter Strike הזה שמקבלים עם HALF LIFE 2 ב-Counter Strike-Condition Zero יהיה אפשר לשחק בלי הסטאם הזה שמפריע או שזה אותה הגנה כמו שעשו עם ה-CS שב-HL 2 ??? וכן יש לי סידי קיי מקורי אבל הסתבכתי שם אז מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by רון88,

אהבתם? מרגיש לי כמו משחק שאני אוהב לשחק בו

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.