משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
פעם היה מספיק ללחוץ על PrtSc... מה אני עושה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
החנות המקוונת שמשמרת כותרים וותיקים ומתנגדת להגנות DRM למיניהן מציעה כעת יפות על מספר משחקים שעשויים לעניין אתכם כמו כל חנות גיימינג ברשת שמכבדת את עצמה, גם חנות ה-GOG הצנועה וההוגנת ממשיכה לספק לנו מבצעים על בסיס שבועי – הפעם עם מגוון משחקים וותיקים יותר ופחות, שבהחלט כדאי לשקול לנסות (אם עוד לא עשיתם זאת עד עכשיו). בין הכותרים המוזלים ניתן למצוא את שלושת משחקי האקשן-תפקידים של סדרת Risen, מהיוצרים של סדרת משחקי Gothic הפופולרית, אשר נמכרים במחירים של 2 דולר עבור הפרק הראשון, 4 דולר עבור הפרק השני ו-15 דולר עבור הפרק השלישי, שהושק בשנת 2014. גם צמד משחקי הפעולה הנהדרים Metro 2033 ו-Metro: Last Light, בגירסאות Redux מעודכנות, מוצעים במחירי מבצע של 5 ד…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הוא אומר שהוא התקין את המשחק על XP וכשהוא בא להפעיל את המשחק נהייה מסך שחור המחשב טוען מעט זמן ואז זה חוזר לו לדסקטופ... יש לבנאדם ראדון 8500 ופנטיום 4 1.5GHZ... יש למישהו רעיון למה הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מתרבים הסימנים שיוכרז משחק חדש בתערוכת BlizzCon באוגוסט. http://www.blizzard.com/blizzcon07/ הם לא אומרים "new game starcraft 2" אלא "an upcoming game" מה שרומז שזה משחק שלא הוכרז עד עכשיו. אז.. הרחבה שניה לWOW? Diablo 3? your guess is as good as mine.. damn blizzard and their secrets!
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אז התחילה העונה החדשה ומלבד Tweak-ים פה ושם אני לא מרגיש שינוי גדול (עדיין לא ניסיתי את המפה החדשה). לא מבין את זה איך הם לא טיפלו בנושא של אנשים עוזבים באמצע , זה ממש מתסכל ופוגע מאוד. מה איתכם? שיחקתם? מה דעתכם? סובלים כמוני מעזיבות באמצע המשחק?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה אהתקנתי והכל..כש אני מנסה להתחבר לשרת,ניסיתי הרבה מאוד שרתים... זה כותב:"could not connect to all players" מה זה ואיך אני פותר את זה? :'( דרך אגב למה אי אפשר לשים את ה TEXTURES על HIGH?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
גם משחק התפקידים התלת מימדי הראשון של BioWare יזכה למקצה עדכונים וליטושים מחברת Beamdog לכתבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
העונה השלישית של משחק דפדפן שרי מלחמה כבר יצאה!כל החדשים למיניהם וסתם כל מי שרוצה לשחק בעונה השלישית מוזמן להצטרף עכשיו! משחק דפדפן שרי מלחמה:http://www.warlords.co.il/את עזר למשחק דפדפן שרי מלחמה:http://gamerstartplay.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני משחק במשחק שהוא דרך אגב משחק טוב. רציתי לשאול למה באמצע המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב לי כול כמה דקות? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה FPS יש לי תוך כדיי משחק איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://mirc.stealth.net/download/mirc62.exe מירק זה תוכנת צ'אט שכל הגיימרים נמצאים בא שם אתם יכולים למצוא אנשים לשחק איתם בכל משחק (למי שלא יודע) coh.il# זהו הערוץ של המשחק Company of Heroes שם תוכלו להזמין אנשים לשחק איתכם באונליין אנחנו עושים זאת כדי לקדם את קהילת ה CoH כולנו יודעים שהמשחק הזה צריך להתקדם בארץ אז באו לשם ותעזרו לנו ולכם ואולי עוד יהיה לנו שרת coh בעתיד מחסויות אז אם אכפת לכם מהמשחק כנסו שכחתי להגיד שיש לנו קובץ torrent למשחק שמוריד על מקסימום תוך 5\4 שעות יש לכם את המשחק
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בדוגרי, המשחק שווה קנייה או לא? אני בלבטים קשים... אחרי 4 שנות משחק בUT99 ו-3 בUT2004 אני מתבלט אם שווה בכלל לקנות את UTIII הדמו היה חמוד, אבל לא הצליח להדהים אותי כמו קודמיו... והבנתי שהוא מאוד בעייתי בכל התחום הטכני...
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
יש למישהו walkthrough של commandos 3??
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חברים . אני מעוניין לשחק את BF2 ברשת, והיות והסכום הכספי הוא לא עניין של מה בכך בשבילי, אני רוצה לשחק קצת לפני שאני אבצע את הרכישה. אם יש כאן בחור ששיחק מספיק, נהנה מהמשחק, רוצה לאפשר לחבר אחר (אני) להנות, ומעוניין להשאיל את הסריאל שלו (רק לתקופה של שבוע-שבועיים), אני אודה לו . עדיף שתאפשרו לסריאל שלכם להיות בשימוש, למלא את ייעודו, מאשר להתייבש בהארדרייב שלכם . אל תתנו לו למות ! המשך יום נעים לכולם ! 8)
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני פשוט לא סובל גרפיקה ללא aa ,אולי בכל זאת יש אפשרות ל aa ואני לא מוצא?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני כבר סימתי את המשחק אבל יש לי בעיה. כבר מההתחלה של המשחק אני יכול שהיו לי רק 19 אנשים בבסיס כולל שותפים למסע (dogmeat, paiper ,ועוד...) ואני לא מצליח ליפתור את זה, אני רוצה שהיו לי שם יותר. השמח לדעת האם אפשר שהיו לי שם יותר , או שזה מיגבלה של המשחק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק בשביל לשחק ברשת אני מתלבט בין UT3 לבין Crysis בעיקר, אני שמעתי שהקהילה ב-Crysis לא משהו, האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar http://www.gamespot.com/betas/lord-of-the-rings-online/index.php&utm_source=EditorialUnits&utm_medium=TrackPix&utm_campaign=GameSpot_SignUp
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נתקעתי בערפדית בסוף שלב 9.. למישהו יש טיפים איך לעבור אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-