משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל לשחק מעט, אני עובד על המחשב הביתי שלי וראיתי שיש מספר תוכנות / פלטפורמות להורדת משחקים כמו STEAM האם יש פלטפורמה מומלצת חוץ מ STEAM? אשמח לדעת גם למה בחרתם בתוכנה אחרת האם יש הבדלים המחירים של משחקים שונים בפלטפורמות השונות? ומה הכי כדאי מבחינה כלכלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במולטיפלייר של Flight Simulator X. חברים רואים אותי רק בחיבור הכי נמוך (1-) (אדום) במקום שיהיה בירוק כמו שהיה פעם. הפיירוול שלי מאפשר למשחק לעבור דרכו, וגם כשאני מבטל לגמרי את הפיירוול זה לא עוזר. פעם היינו משחקים ואף פעם לא הייתה בעיית חיבור! מוזר מאוד. החיבור שלי לאינטרנט הוא 5 מגה וגם של החברים כך שלא יכול להיות שזאת הבעיה. הפורטים שאמורים להיות פתוחים בראוטר (ע''יפ אתר מייקרוסופט), פתוחים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היה משחק.. שאתה כאילו שולט על כנופייה ושטיות כאלה.. אסטרטגיה כזה.. שולח אותם לריב פה וזה.. יש משימות היה במשחק הרבה באגים.. אבל אני פשוט חייב ת'שם של המשחק הוא עולה לי ראש ואני משתגע שאני לא זוכר. אם מישהו זוכר?.. אני מאמין שהוא יצא על לפני 3 שנים מקס מקס.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז היופ לפנות בוקר נגמר לי רשמית החשבון של WoW. כי מה לעשות.. אחרי 5 חודשים ו2 דמויות רמה 60 (ודמות אחד רמה 51), המשחק דיי ממצה את עצמו (ד"א, אם מישהו מעוניין, אני מוכר את החשבון שלי, צרו קשר באיסיקיו 118056895). בקיצור, אני עכשיו מחפש משחק חדש וטוב (או אולי כמה משחקים ישנים וטובים, למרות שאת רוב המשחקים היותר ישנים שכדאי לשחק בהם, יש לי כבר) שיחזיק לי לפחות חודשיים על המחשב (יש כנראה אפשרות שאינ אקנה 2 משחקים). אני אוהב לשחק המון אסטרטגיה (תורות וזמן אמת)/תפקידים/פעולה בעיקר. לדוגמא, המשחקים שכרגע אני משחק בהם הם בעיקר WC:TFT וUT99 (את שניהם אינ משחק רק במולטי כמובן) חשבתי על לקנות את AOE3 + קוויק4, אבל אין לי מושג מתי כל אחד מהם יגיע לארץ (למרות שקניה מהיאנטרנט היא גם א…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תהנו http://www.gametrailers.com/player/28750.html המשחק הגדול חוזר למנה שניה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת משחק פעולה בגוף ראשון, לא כבד ובעל אפשרות למשחק מולטיפלייר במצב Local (מחשבים שיושבים על אותה רשת). כרגע אנחנו משחקים ב Cod 2 אבל הוא כבר ממש ישן ובחלק מהמחשבים החדשים כבר יש בעיות תאימות רציניות שלא נותנות להתעסק עם הגדרות הגרפיקה מבלי לתקוע את המחשב... קיצר מחפש משהו בסגנון הזה, ריאליסטי, עם דרישות מערכת מינימליות - וחינמי. אני מניח שמשהו בן 10 שנים יהיה סבבה. חשוב שתהיה אפשרות לחיבור מהיר ומקומי למשחקי death match או flags. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, בערך כשנשאר 1:37 דקות מסיום הסרטון, מופיע משחק כלשהו. איזה משחק זה? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-u2410/4505-3174_7-33772972.html תודה!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רוצה לדעת איך משחקים בניד פור ספיד החדש עם חברים. ניסיתי קצת לא הצלחתי תעזרו בקשה מה צריך להוריד או לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מישהו אולי שמע משהו על אי-הקופים 5 (מתי יצא ואם בכלל?)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=2328 כנראה לקוח מגירסת הPS3 של ביושוק 1 שיצא ממש לא מזמן
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רציתי לקנות FSX 2007, אבל חבר שלי אמר לי ש-2004 הרבה יותר טוב. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני נתקע בבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה. יש לי מהירות אינטרנט ממוצעת של 15 מגה בית לשנייה והעלאה של 750. העניין הוא כזה השעות היחידות שאני יכול לשחק בהן, הן: 23:00-14:00 וכל שאר שעות היום. מהשעה 14:00 בצהריים עד 23:00 אני לא מצליח להתחבר בכלל לשרת הוא פשוט עושה לי DC. חשבתי הרבה על מה הבעיה, מצד אחד המהירות גלישה היא גבוהה אך נראה כי אין קשר לעומס שרתי המשחקים מכיוון ששעות הפעילות העמוסה שלהם היא בלילה ודווקא שם אני משחק חלק. כאשר בשעות היום שלנו בארץ (זמן שבו מרבית אנשי ישראל מחוברים לרשת) אני נתקל בעומסים אדירים ואני לא יכול לזוז במשחקים. יש לכם כיוון או משהו? אני באמת לא יודע מה לעשות. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-