משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פעם היה מספיק ללחוץ על PrtSc... מה אני עושה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Prince Of Persia Revelations או Prince Of Persia Two Thrones
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תהנו http://www.gametrailers.com/player/28750.html המשחק הגדול חוזר למנה שניה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כשאני נכנס למשחק ובוחר את הרמה שאני רוצה,הוא פשוט לא רוצה להכנס ! הוא נשאר לי על התפריט ופשוט לא רוצה להכנס !. ברשותי וינדוס 7 ,וניסיתי לשנות דרך המאפיינים בלשונית compatibility למצב vista, לא עזר.. מישהו מכיר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אח שלי קנה את את C&C Kane Warth ושהוא מתקין ומנסה לעלות את זה הוא מקבל הודעה ש Tiberium Wars חייב להיות מותקן... מה שהוא קנה זה תוספת ? לא משחק בפני עצמו ?!
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי כבר תNFSC שסיימתי וכרגע אני משחק רק ב-PES6 שהוא אחד השמחקים החזקים לפי דעתי... יש עוד איזה משחק מעניין שיצא לאחרונה ולא שמעתי עליו? אם כן אפשר לקבל חוות דעת בבקשה... תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז המשחק לא עובד. הוא כותב DirectX encountered an unrecoverable error מה לעשות? אם יש מידע בשרשור הרשמי תפנו אותי לעמוד( אי אפשר לחפש בכל ה90 עמודים שם)
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חייב ציטים למשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/action/revolution/index.html
-
מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בתוכנה הזאת כדי להפעיל תמשחקים?? אני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי אל אני לא מצליח!... יש לי ג'יפה 2 אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה FPS יש לי תוך כדיי משחק איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק COUNTER STRIKE ואני רוצה לשחק ברשת, ואני צריך תוכנה שמוסיפה סרברים. ניסיתי את SERVER EXTRACTOR אבל היא עשתה לי סוס טרויאני במחשב וראיתי שיש את התוכנה THE ALL SEEING EYE והורדתי אותה אבל אני לא יודע איך להשתמש בה. אם מישהו יודע איך להשתמש בה או שהוא מכיר עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהם להוספת סרברים בבקשה שיתן קישור ויסביר איך להשתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי,יש לי את המשחק ,ואני לא מצליח לשלוט בכל השחקנים.....להעביר משחקן ושחקן זה מסמן לי רק שחקן אחד וזהו ושאר השחקנים משחקים אוטומטי איך מסדרים שזה יהיה רגיל בבקשה?ניסיתי בכל ההגדרות לא מצאתי כלום...
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא! זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך... איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק דרך ביטורנט בשם " Fifa 2006 rebuilt.torrnet " עכשיו התקנתי ושאני לוחץ על ההתקנה לא עולה בכלל הוצאתי את הקראק וזה הוסיף למשחק התקנה אבל שאני לוחץ זה גם לא עולה רשום שמקור הידע לא חוקי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-