עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. רכשתי Empire Total War. להפתעתי הרבה גיליתי שאני חייב להתקין גם Steam. אני לא סובל את התוכנה, אבל זרמתי. בהתחלה נאלצתי להתקין Steam. אחר כך נאלצתי להמתין עשר דקות עד שהוא יסיים את העדכון. בהמשך נאלצתי ליצור חשבון. ברגע שהגעתי כבר למסך התקנה גילתי ש-Steam מחייב אותי להתקין את המשחק על C. לי אין מקום על C, אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? מצאתי בסוף פיתרון. אז עכשיו, אחר כל הכאב ראש, חזרתי לבית אחרי העבודה כדי סוף כל סוף להתקין את המשחק ולשחק. אז קיוויתי. מסתבר שאני לא יכול לסיים את ההתקנה כי כבודו שלא מצליח להיכנס לחשבון שלי ב-Steam. אם זה הכאב ראש שצריך לעבור בן אדם שרכש משחק מקורי אני מצטער שקניתי אותו. הייתי יכול להוריד תוך מספר שעות מ-Torrentleech, לשים Crack ונגמר הסיפור…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by RawSteel,

ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by game kILLer,

יש לי בעיה מעצבנת ב COD אני לוחץ NEW GAME זה מציג את חלון הרמות אני לוחץ על רמה וזה חוזר ל חלון ההתחלתי קרה למישהו?? יש למישהו מושג איך לתקן את זה???

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. משחק חדש בסדרה הטקטית הוותיקה והאהודה נוחת בעוד כמה ימים - וזמין לרכישה מוקדמת כעת בעבור 40 שקלים או קצת פחות, שהם רק חצי מהעלות המיועדת המלאה לכתבה

6. Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

Prince Of Persia Revelations או Prince Of Persia Two Thrones

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

אמריקאז ארמי פשוט שטן שלא נברא משהו יותר גרוע ממנו, אי אפשר להסירו - מנסיון להסיר, נתקע השלב בו אמור להיות מוסר המשחק. ניסיתי לחפש הסרה שונה ,או להסיר דרך Adia32 ,אך עדיין אותה בעיה. אמרתי - נגדיל ראש, הפעלתי במצב בטוח - אותו דבר. הברירת מחדל לפי דעתי,היא למחוק אותו ידנית,ואז להסיר את ה-DLL-ים שלו, אבל אין לי מושג איך עושים דבר כזה אפשר עזרה נוספת אולי? תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by valorien,

אנשים טובים שלום לכולם. לאחד החברים שלי יש מסיבה מחר ותיכננו להביא לו את WORLD OF WARCRAFT כי הוא חולה על המשחק. לצערנו גילינו היום שלאף אחד בארץ אין את המשחק - לאף חנות! אני מבקש מכל מי שיודע על מקום שניתן לקנות בו (חנות אמיתית או ברשת) לעזור. אנחנו רוצים לקנות את הגירסה האירופאית ובדקנו אפילו באתר בריטי אחד אבל לא היה להם במלאי - מישהו יכול להפנות אותי בטובו למקום שמוכר את הגירסה האירופאית ושיש סיכוי שהמשלוח לארץ יהיה זריז יחסית? תודה רבה לכולם.

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by ohadzamir,

היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by musari,

מזה באטלפיילד קבצים של סרבר ? יש באתר שלהם אפשרות הורדה מזה נותן???

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. מישהו יודע למה קונסולה חזקה יותר ממחשב עולה פחות ממנו? :

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  16. זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by roeesnir,

http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. עכשיו הבעיה היא לא במהירות המחשב ... לוקח לזה 3 ..4...דקות עד שרואים את המסך הראשוני ! אבל ההרדיסק לא טוען או משהו ! ... ?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום הבאתי את המשחק לחבר שלי . בשביל שישחק קצת עד שהוא יקנה דיסק משלו והכלבים שלו אכלו את הקוספא ביחד אם הדיסק וכל הדיסק שבור עכשיו חבר שלי אמר כשהוא יביא לי את הכסף על המשחק . כמובן שאני לא יקח ממנו גם כי אני לא לוקח כסף מחברים וגם כי הוא רוצה את המשחק כבר המון זמן וההורים שלו לא יביאו לו שוב כסף כי הם רק קנו לו מחשב חדש עכשיו השאלה שלי זה אם אני חייב לקנות דיסק חדש או שאני יכול לקנות משומש ולהשתמש במשתמש שלי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by zoman,

האם מישהו יודע כיצד עוברים את השלב הראשון? במשחק הזה- שמגיעים למין מקום ללא מוצא ,שיש שם מין גנרטור שלא עובד וגם מין מעלית גדולה שאין לי מושג כיצד להניע אותה? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by R0ck,

http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by R0ck,

אחלה של Shooter. בסגנון Halo/Red Faction אבל הרבה יותר טוב. לא יודע עד כמה המשחק הזה מיושן (או שלא..), ממה שידוע לי, נעשה שימוש במנוע הגרפי של אנריל II והמשחק רץ לא רע בכלל.

23. שלום! יש לי מספר משחקי פלייסטיישן 2 בתוך המחשב שאני מעוניין לצרוב וכולם יחד תופסים נפח של 680 מגה בייט רצתית לדעת אם אפשר איך שהוא לצרוב את כולם על דיסק אחד ואז שיווצר לי תפריט בחירה או משהו אחר שכאשר אני מכניס את המשחקים בדיסק אחד לפלייסיטיישן 2 ואני אוכל לשחק בכולם על פי בחירתי אם צריך תוכנה אשמח לקבל קישור תודה!

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by Mesatla,

אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by EVGENYIL,

קניתי היום MW3 מקורי מבאג,אני שם את הדיסק בתוך הכונן והדיסק פשוט לא נקרא,כלומר,לא עולה שום חלון,שום דבר באיזור של הכונן ב"מחשב שלי" לא משתנה,כלום..מה אני עושה עם זה?><"

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.