עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ps2/action/okami/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs טוב סימתי את Okami משחק שניראה כמו האח המסומם של סידרת זלדה - בכל מקרה היו לי 2 תלונות על המשחק 1-המון טקסט בלי דיבוב בכלל גם לא דיבוב רק בחלקים חשובים כמו שיש בגרנדיה 1 לדוגמה בכלל בטקסט יש קול כמו במשחקי פלטפורמות לN64 שזה מעצבן ביותר 2-חלק מהבוסים מופעים יותר מידי פעמים לדוגמה באחד מהם נילחמים 3 פעמים בעלילה הראשית ובלי שינוים מורגשים וזה לא שאין מספיק בוסים יש מספיק רק האריכו תמשחק שבכל מיקרה מספיק ארוך באופן מלאכותי חוץ מזה לא כול כך אהבתי תגרפיקה אבל היא מיוחדת ותורמת הרבה לסגנון המשחק הליבה של המשחק מאוד דומה למשחקי זלדה וזה כאילו עשו משחק זלדה אל…

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by coorva,

התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by idofr,

אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by ndv,

תמונות: http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/images.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;images הורדה: http://www.gamershell.com/download_20697.shtml רדו למטה יש ישראלי תורידו... דרייברים: http://www.gamershell.com/news/41037.html תבחרו תמערכת שלכם ותורידו. לא נראה לי שצריך להכניס את זה לדין הרשמי, אם כן אז מנהלים תנעלו.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Weihenstephan,

אני זוכר שבעבר היו משחקי פוקימון (גולד, רד, בלו וכו') שהיו משחקים אותם דרך אימולטור. מישהו זוכר את זה? איך אפשר להשיג את המשחקים האלה של פוקימון? מישהו מכיר משחקים אחרים של פוקימון? אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל תודה בכל זאת למי שמנסה לעזור

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by vinipyx,

אני חייב עזרה במשחק אני לא יודעה למה ,אבל הפלאפון שיש לי כל הזמן מצפצף,מישהוא יודעה מה זה אומר אני גם לא מצליח לפרוץ את הלוקר שיש בחדר הלבשה כל הבעיה שהגירסא של המשחק שיש לי היא ברוסית,ומצאתי צ'יטים רק לגירסא באנגלית תודה .

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by stingeR-,

חשוב לציין קודם כל שהמשחק מקורי ולא הורד מהאינטרנט. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ניסיתי להבין והבנתי שצריך לעדכן את הMEDIA PLAYER, עדכנתי אותו לגירסא 11.. הכל טוב ויפה אבל ההתקנה עדיין לא עובדת... עשיתי הכל, אני מתקין עם שני הדיסקים והכל, ופשוט ממש ממש בסוף של ההתקנה זה מה שאני מקבל : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מפרט בצד

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by R0ck,

8)

14. Started by itamarg11,

למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by shi054,

גם אחרי שהתקנתי מחדש. קראתי על הארור(אתם תראו אותו ואת פרטי דרייבר כרטיס המסך וכו') והרבה אומרים שזה נובע מהדרייבר המיושן אבל בכל פעם שאני מעדכן ל310 הופעות כרטיס המסך צונחות דרמטית. יש פיתרונות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by guypld,

משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכם!! אני מחפש משחק ישן מאוד המשחק הוא משחק ירי שאני למעשה שוטר, ואז צצות לי דמויות (מחבלים, גנבים וכו') ואני צריך להרוג אותם בעזרת הנשק שיש לי, ולפעמים אם אני יורה על ארגזים אז מסתתר שם נשק. המשחק הזה היה מצליח, והיה לו משחקי המשך... נראה לי שגם המשחק היה מכיל את השם COP.. תודה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by miki891,

כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. ^^^ :-\

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. קניתי היום את המשחק מסטים, ישר התחיל להוריד את המשחק הרגיל, אבל את המולטיפלייר הוא לא מצליח להוריד, אומר שיש בעיה. כשאני לוחץ על הלינק לעזרה הוא אומר לי צריך לעשות וידו של הקבצים או משהו בסגנון Verifying GCF Cache Files, אבל שאני רוצה לעשות את זה ונכנס לפרופרטיז של המולטיפלייר הוא בכלל לא נותן אפשרות ללחוץ על הלינק של ה- GCF. למישהו יש מושג או רעיון מה לעשות? תודה. עדכון : לאחר שסיים להוריד את המשחק הרגיל משום מה עכשיו הוא מאפשר להוריד את המולטיפלייר, עדיין לא מובן לי למה זה קורה, אבל זה עובד אז שיהיה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yogev_hama,

שלום לכם, אני משחק במשחק Maple Story בגירסה האירופאית ואני די בטוח שכולכם שמעתם עליו פה ושם. הבעיה היא שלא מזמן היה Patch ששינה את המשחק על בוריו. עכשיו הכל שונה. הבעיה היא שכאשר אני נכנס למפה עם המון אנשים ומפלצות (כלומר, הרבה נתונים עוברים מהשרת אליי) המשחק נתקע לי למשך דקה-שתיים, יש הודעת שגיאה (Unable to connect to the game server) וכשאני לוחץ OK המשחק פשוט נסגר. לפני ה Patch זה לא היה קורה. היו טיפה לאגים במפות עם הרבה אנשים אבל בטח שלא היה נתקע לי המשחק. זה ממש מציק ואני לא יכול לשחק ככה. החיבור שלי הוא 10 מגה, שאר רוחב הפס לא תפוס ע"י מחשבים אחרים, והמחשב עצמו חזק מספיק כדי להריץ את המשחק (i3, 4gb ram, nvidia geforce gts 250). המחשב עצמו הוא לא הבעיה, וגם לא החיבו…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Frequency,

היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. הצלחה ביקורתית ומסחרית גדולה למשחק התפקידים הטקטי החדש ששואב את השראתו ממיטב קלאסיקות סוף שנות התשעים ותחילת המילניום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%91%d7%97%d7%95%d7%aa-pillars-of-eternity-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%95-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by lisly,

יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.