משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/valve-dates-steam-cloud-launch/1 מהרגע שהמוצר הנ"ל יהיה מוכן, STEAM תלמד את הרגלי המשחקיות שלך (רגישות העכבר וכו) ותתאים את עצמה במקרה שתתוקן במחשב אחר. חביב.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי בבקשה את הpassword של המשחק הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
Gothic 3: Forsaken Gods is an addon for Jwood's action/RPG and will answer many open questions and guarantee a seamless step to Gothic 4. Once more you take on the role of the nameless Hero and again you have to raise your sword in anger to save the world of Gothic. Gothic 3: Forsaken Gods will answer many open questions and guarantee a seamless step to Gothic 4. Once more you take on the role of the nameless Hero and again you have to raise your sword in anger to save the world of Gothic. On your journey you will meet old friends but be careful, some old alliances may not have lasted the test of time. Gothic 3: Forsaken Gods includes new quests, new monsters and many of…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש והשבוע התקנתי קרייסיס. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בהגדרות, רזולוציה ועוד.... קצת פרטים: המחשב שלי מעבד: אינטל E8500.זיכרון: 2G.לוח: אסוס P5QSE P45.כרטיס מסך: MSI 4850 512 MB DDR3 מסך: LG 2284F חלונות ויסטה הבעייה היא שהוא נתקע הרבה.... אמרו לי: להוריד רזולוציה להוריד AA להגדיל זיכרון מחשב. להתקין את המשחק מחדש. מה אתם אומרים ??
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השלב שבו מתחילים נגד ארה"ב ואז גם נגד הסגולים שזה הגנרל הרוסי השני.. לא יעזור אני לא מצליח להרוג יותר ממקסימום 2-3 מפקדות.. ולא משנה כמה נאי מתרחב בסופו של דבר הורסים לי את הצורה.. מה הנשק הכי אפקטיבי בשלב הזה ומה לכל הרוחות לעשות כבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניסיתי את המשחק על וינדוס xp 64bit על הגדרות הכי גבוהות רץ חלק אחרי זה התקנתי ויסטה 64 ביט שמתי את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רץ לי חלק אבל יש כאלה תקיעות קטנות כאלה מעצבנות עדכנתי את כל הדריבים שמתי את הfix של ati הכל ושום דבר כאילו יש בעיה עם להפעיל את זה על ויסטה המחשב שלי הו א e8500 3.8ghz 4 גיגה ראם hd4870 512mb תעזרו לי ואגב אם אפשר את הגרסה האחרונה של הfix ל ati והורדתי גם את הדרייבר החדש לכרטיס מסך הגרסה 8.11 לא יודע אם הfix כלול שם
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן. לרוב שאני מפרמט אנ ילא יכול לשחק בהם לאחר הפירמוט. אני מניח שזה מכיוון שהמשחק גם מתקין קבצי הפעלה בנבכי כונן C. מישהו יודע איך אפשר לגבות אותם כך שאם אני אחזיר אותם לאחר הפירמוט אני אוכל לשחק כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם, הורדתי לאחותי הקטנה את המשחק מאיזשהו בלוג. חשבתי שהוא יהיה כבר מפוצח או שלפחות אני אקבל את הקרק בפנים. הוא היה על ISO. חילצתי אותו עם Isobuster והוא מבקש ממני להכניס את הדיסק... יש למישהו דרך לעקוף את זה ? איזה המלצה על אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו קרק של זה או משהו ? תודה מראש לעונים ושבת שלום, רוסטר.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם מישהו ניסה את Medal of Honor: Airborne פה אשמח לשמוע חוות דעת עליו... וגם את הדרישות מערכת שלו.. ואם כבר פתחתי נושא פה אז מה הדרישות מערכת של crysis ??? תגידו יש אתר שאומר את הדרישות מערכת של כל משחק (גם לפני שהוא יצא) ??? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התמונות האלה צולמו עם 7900GT http://img258.imageshack.us/img258/8973/farcryon7900gtpq8.jpg http://img258.imageshack.us/img258/1995/farcryon7900gtipw0.jpg ככה הגרפיקה עם הפאטצ'ים החדשים? כי זה נראה ממש יפה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קבלו מה ראיתי: http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2017 מזה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה אני עושה עם ה-PUNKBUSTER הארור הזה ? איך שאני נכנס לשרת הוא מעיף אותי ואומר שזה בגללו הוא רושם לי שהסיבה היא PUNKBUSTER.EXE (יש ליד הרשימה של השרתים אפשרות להוסיף V ליד איפה שרשום PUNKBUSTER אז סימנתי כי אם לא מסמנים הוא לא נותן להתחבר לשרת ורושם שצריך לאפשר את זה).
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום... לאחר כמה חצי-דקה או דקה במשחק, במחצית הראשונה, המשחק פתאום מתחיל לרוץ ב- Slow Motion מוזר. זו לא ירידה ב- FPS! הכל חלק, רק איטי בטרוף... ניסיתי לעשות הכל, לשחק עם כל ההגדרות: High ו- Low, לבטל ולאשר Frame Skipping ו- Wait for V-Sync, עידכנתי דרייברים. אפילו הורדתי ReForce והפעלתי אותו עם ה- V-Sync, וזה עדיין לא פעל. יש לי 6800GT, ויש לציין שעד לבעיה המשחק רץ חלק להפליא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה משחקי DX10 יצאו כבר, נכון לעכשיו? BIOSHOCK LOST PLANET מה עוד ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בחיפוש ושאני מנסה להכנס דרך IP זה אומר לי שהחיבור לא טוב. וגם הכינוי שלי רשום באתר הזה למטה, למה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני משחק לי להנאתי בshogun: total war וכול פעם מחדש, בשלב מסויים במשחק (בד"כ משמ בהתחלה, לפעמים רק אחרי כמה תורות) מתקבלת לי ההודעת שגיאה "debugger detected - please close it down and restart" עכשיו זה shogun:TW Gold edition אני משתמש בwin XP home ובחיי שאני לא מפעיל שום debugger מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-