עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alexrta,

יצא ה-MP דמו למשחק PARIAH, משחק מבית היוצר של אנריל המקורי אמור להיות משהו טוב לינקים לדמו: http://www.fileplanet.com/152344/download/Pariah-Demo-%5BMultiplayer%5D http://www.gamershell.com/download_8886.shtml http://files.filefront.com/Pariah_MP_Demo/;3845957;;/fileinfo.htm 316MB

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בראית לילה יש לי דרופים ל 8 לעוד מישהו זה רץ ככה או שאצלי משהו לא תקין יש לי 6800 לידטק מעבד 3200 לא 64 ביט 80 גיגה סאטא גירסת דריבר אחרונה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by aviv23,

מישהו יודע מה נסגר עם cs הפרוץ האם סוגרים אותו או שמשאירים בבקשה תגיבו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by ModChiP,

כשאני עושה שיחזור סיסמה ואני מקליד את קוד האישור ובוחר סיסמה הוא מראה לי את המסך הזה. מה עושים? אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by gmppaz,

אני נמצא בשלב you better watch out וכל הזמן שלוחצים על G המשחק פשוט יוצא! זה קורה בכל השלב כלומר אין מקום ספציפי וזה פשוט מחרפן כי קשה לסיים את השלב כך... איך ניתן לסדר זאת, או איך ניתן לסיים את השלב למרות זאת ???

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by nim901,

N מקור - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3086532,00.html

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. הכוונה בעיקר למשחקים עם "ערך מוסף" ולא ממש למטרת גיימינג. משחקים לגילאי 5-6 (לבתי האמצעית): * משחקים עם ממשק גרפי ברור או בעברית פשוטה. היא אמנם התחילה לקרוא אבל עדיין עדיף ממשק קולי בעברית ו/או ממשק בעברית פשוטה וברורה. * משחק שמשלב מיומנויות ראשוניות של שימוש במחשב (עכבר/מקלדת וכדומה). * עדיף משחק "חינוכי" הדורש חשיבה, זיכרון וכדומה ולא סתם טטריס... משחקים לגילאי 8-10 (לבתי הגדולה): * לא משחקים מהירים או כאלה שדורשים מיומנות מוטורית גבוהה במיוחד. * ממשק בעברית או אנגלית פשוטה וברורה. * עדיף משחקי חשיבה, ידע או הדורשים יצירתיות. אפילו משהו בסגנון פסיכומטרי למתחילים. * מחפש גם משחקי כניסה לעולם הגיימינג אבל בלי יותר מדי אלימות, יריות וכדומה וגם לא מהירים במיוחד…

• 13 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by alexrta,

מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by --Adidas,

תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Sting,

נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by snapdragon,

קראתי את חוקי הפורום ולא ראיתי שיש איסור לדבר עליה, אז קבלו אתר מגניב שמתעדכן המון, תעדכנו ותתעדכנו בו. http://www.planethamachi.com/

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני גיימר מגיל די צעיר 10 ומשנת 95 שחקתי בהרבה משחקים טובים אבל כמובן שפספסתי כמה משחקים מאוד טובים בדרך :-\ (fallout ו myst) אז אני פונה אלכם כדי שתגידו איזה משחקים טובים פספסתי אני לא סובל FPS (חוץ HALF LIFE המקורי) וגם לא מרוצים (חוץ מ GTA אם זה משחק מרוצים בכלל) הדבר הכי חשוב לי במשחק הוא הכיפיות במשחק סאונד קורע לב (כמו LBA) אלילה ואווירה . גם חשיבה ואתגר הם דברים רצויים גרפיקה ממש לא עושה לי את המשחק ליפה (כמו למשל ההבדל בין OBLIVION ובין MORROWIND ומורווינד משחק הרבה יותר טוב) אני לא מדבר רק על משחקים ישנים אני גם מתכוון למשחקים חדשים שיש בהם את היופי כמו שהיה ל LBA בשביל לחסוך זמן ודיבורים שחקתי ב: כל משחקי בליזארד כל משחקי WESTWOOD LBA 1/2 elder scroll settel…

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. זו פעם שלישית שאני שואל את זה ועוד לא ענו לי הסנסטיבטי של העכבר שונה ... המהירות של מלעלה למטה שונה מהמהירות של ימינה ושמאלה וזה פשוט נורא מעצבן בקושי אפשר לכוון ככה ! מישהו יודע איך לסדר את זה ? בטוח נתקלתם בזה...

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום אני מחפש משחק שיעבוד על לפטופ שיש לי בבסיס פנטיום 3 1.13 512 זיכרון 32 מסך מחפש משחק שאפשר להתחבר 2 שחקנים ומעלה או אפילו כמה שחקנים על אותו מחשב (כמו וורמס) יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפני חודש מישהו אמר שעובדים עליו ... מישהו יודע אם הוא יצא כבר ? או מתי הוא יצא ?

16. Started by zionsoldier,

שלום מישהו יכול להביא לי אתר טוב בנוגע לאמולטרים וגם הוראות שימוש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. השאלה בכותרת,חשוב שהדרישות יהיו מינימום ולא ומומלצות. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by GbeTech,

מה קורה אנשים... אתמול התקנתי את המשחק Shadowrun... הרבה אקשן, יש לו פוטנציאל. קראתי קצת, יש שמועות שאפשר לשחק עם חברים (כיבכול LAN) דרך התוכנה Hamachi. מישהו יודע איך? להורדה: (100% חוקי וחינמי! ) http://www.hamachi.cc/download/list.php סרבר שקבוצה של אנשים הקימו... Razor1911 מי שמכיר... Room: ShadowrunRazor1911 Pass: demonoid לא הצלחתי להגיע מעבר לכניסה לחדר. מישהו? מצידי אפילו דרך לשחק 1vs1 עם חבר.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by *NightMare,

הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  20. http://www.telltalegames.com/monkeyisland מקווה יהיה טוב אבל איזה גרפיקה מעצבנת ... למה לא עושים כמו מונקי אילנד 3 או סידרת RUNAWAY 3D הורס משחקים כאלו אבל ניקווה לטוב!!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by Lupin,

היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום באחד המשחקים שלי, כנראה שלחצתי או אחי לחץ על משהו ועכשיו כל מפה נעשת הקלטה של הנעשה. איך מבטלים את זה? בכיוון המקשים יש רק כפתור להפעיל את האופציה, אך לא מצאתי איך לכבותה.. תודה מראש d

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by kfirlion,

שלום, אני משחק ב-CSS וזה עושה לי כל מיני קווים מוזרים על הרקע, כמה דקות אחרי שאני משחק בנוסף לזה כל פעם שאני נכנס למשחק זה מאפס לי את ההגדרות של הגרפיקה, חשבתי זה בגלל הפירמוט שעשיתי לוינדוס כאשר ה-CSS היה בכונן D ועשיתי רק ל-C ואז חשבתי שזה בגלל זה ובעקבות זה מחקתי את את הקונטר סטרייק (זאת אומרת כל מה שיש בסטים) ואחרי שהתקנתי פעם נוספת זה ממשיך לי בבעיה, האם אתם יודעים מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  25. הכותר שינסה להמציא מחדש את סדרת הפעולה הטקטית הוותיקה מוכן למבחני הבטא הפתוחים שלו, בדרך להשקה הרשמית החגיגית בעוד פחות מחודש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.