עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ariebel,

אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  2. Started by devek,

שלום לכם! יש לי בעיית איטיות עם המשחק PES 3... התקנתי את המשחק והוא עובד לי לאט! המחשב שלי עומד בכל הדרישות! וניסיתי גם להעלות רזולוצייה וגם להוריד רזולוציה ושום דבר לא עזר! מישהו ידוע איך ניתן לסדר את הבעייה הזאת? תודה מראש! נ.ב: המפרט שלי: amd 2000 512 ddr ge force 4 ti 4200

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. יש לי 2 משתמשים של הסטים אחד CS רגיל והשני CSS אפשר לעשות משניהם אחד של הכל??

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  4. ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך? האמת היא שאף פעם לא ניסיתי. איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום, הורדתי משחק נוסטלגי ישן ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל מסך דוס שחור לשנייה ואז הוא חוזר לשולחן העבודה. הורדתי מכמה מקומות ושחקתי עם הגדרות של קובץ ה- Exe שלו. אודה לסיוע. יש לי Xp. אגב, במחשבים אחרים הוא כן מצליח לעבוד...

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by galh_5,

החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  9. יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  10. הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by pssy11,

World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  12. Started by J.allmighty,

ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers5 /g ames/americasarmy/aao_patch_200to210.exe use flashget )this is a patch ,no full version) enjoy

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by aldema,

אני מנסה למחוק את האלף לייף 2 מהמחשב שלי ואני לא מוצא את האנאינסטול... ד"א זה יותר חשוב- איפה השמירות??

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. הקובץ של הסאונד (Sound.rez) פגום לי וכתוצאה - אין סאונד... למישהו יש אותו ויכול לשלוח לי איכשהו? או מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד? האייסיקיו שלי הוא 122768787

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by Shay17,

המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. תודה לכל המצביעים תודה על התמיכה

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

התחלתי לשחק BF2 ואין שם 1280/1024! וזה ממש לא כיף! עכשיו אני יודע שאפשר להגדיר שתיהיה רזולוציה כזאת אבל אני לא יודע איך.... איך אני יודע שאפשר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.msg1694490#msg1694490 עכשיו לא הבנתי איפה מה הקטע של ה+MENU 1.... איך אני מגיעה להז? ומה זה VideoSettings.setResolution?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

שלום יש לי מספר שאלות בנוגע למשחק STALKER 1.האם במשך כל המשחק אני מקבל משימה מהאיש ההוא מתחת לאדמה עושה אותה חוזר אליו ועושה עוד אחת? 2.ראיתי שיש באפשרויות לשאול את האיש שנותן לך את המשימה "האם יש לך משימה בשבילי" וגם "אני צריך עבודה" מה ההבדל? יש טעם לעשות עבודות ולא משימות? 3.האם אפשר להקטין את הכוונה? היא פשוט עצומה (אולי משהו בקונסול..) 4.אין שמירה אוטומטית של המשחק? כי זה ממש מעצבן לשכוח לעשות סייב ב20 דק' ולהפסל ולעשות שוב את המשימה.. 5.האם אפשר לפתוח את התיק שיש בו פול דברים.. (ראיתי שעד עכשיו השתמשתי רק בנשקים תחבושת ומדקיט.. ויש עוד מלא חפצים.. מה עושים איתם? (לדוגמא מתי אני מזריק לעצמי סמים ואיך!?)-יש לי פולל נשקים בתיק איזה 14 אקחים 2 משיןגן נראה לי משהו כמו M…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

שבוע טוב, האם יש מידע חדש אם המשחק HAZE יצא לPC? או שגורלו נגזר להיות משחק קונסולה בלבד?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום מותקן אצלי sims 2 התקנתי את חבילת ההרחבה Sims 2 Pets עולה הסירטון אבל לאחר זמן מה עולה ההודעה: http://img49.imageshack.us/img49/5263/1489150614971492at8.jpg אני לא יודע מה הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6212847.html?tag=latestheadlines;title;1 עוד פרטים (עמומים משהו) על התוכניות של Blizzard

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  24. איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים