עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by dani,

HOW CAN I FIX MY GTA PROBLEM (I CANT SEE THE WORDS)

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by wertuoz,

Guy's i need recoendation for cars game bring it on whatever you think is] GOOD SHIT! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by J.a.C.k,

אני בחלק שבו אתה נמצא בביוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות מישהו ששיחק במשחק נתקל בכזאת סיטואציה?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  6. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by deso,

נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by xcalibur,

למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by overload,

התקנתי את המשחק. המשחק רץ על איזה 50FPS בהגדרות נמוכות הבעיה היא שכמה שאני מעלה יותר את ההגדרות יש יותר ויותר ארטיפאקס ובאגים. אף פעם לא שמעתי על משחר שעושה ארטיפקס בהגדרות גבוהות בלבד, כל המשחקים האחרים פועלים יופי ואין OC ד"א. זה קורה לעוד אנשים? (קטליסט 5.7)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום הבאתי את המשחק לחבר שלי . בשביל שישחק קצת עד שהוא יקנה דיסק משלו והכלבים שלו אכלו את הקוספא ביחד אם הדיסק וכל הדיסק שבור עכשיו חבר שלי אמר כשהוא יביא לי את הכסף על המשחק . כמובן שאני לא יקח ממנו גם כי אני לא לוקח כסף מחברים וגם כי הוא רוצה את המשחק כבר המון זמן וההורים שלו לא יביאו לו שוב כסף כי הם רק קנו לו מחשב חדש עכשיו השאלה שלי זה אם אני חייב לקנות דיסק חדש או שאני יכול לקנות משומש ולהשתמש במשתמש שלי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by zoman,

האם מישהו יודע כיצד עוברים את השלב הראשון? במשחק הזה- שמגיעים למין מקום ללא מוצא ,שיש שם מין גנרטור שלא עובד וגם מין מעלית גדולה שאין לי מושג כיצד להניע אותה? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. אני נכנס למשחק סוחר רכב נוסע קונה בית נוסע קונה רכב הולך בעזרת ה GPS לאן שהוא רוצה למרוץ ולא מצליח לשחק משם מה לעשות מישו נתקל בבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

המשחק הזה כבר יצא ל-PC?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by LazyBoy,

תהנו

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה

16. Started by motogt,

לפני כמה שנים (8-10) אני זוכר שהיה משחק שחמט קלאסי בגרפיקה של דוס. שאם אני לא טועה אי אפשר היה לנצח אותו. איפה אפשר למצוא את המשחק הזה? לינק לPS של המשחק: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/ChessTemRegular.jpg

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. שיתוף הפעולה בפרופיל גבוה בין מיקרוסופט לחברת Bethesda אותה רכשה בתמורה ל-7.5 מיליארד דולר מרגיש כמו סיפתח גרוע למדילכתבה

18. רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  19. משחק קווסט שווה ביותר. http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary אני על סף סיום אני יכול רק להגיד שחוץ מזה שהמשחק טוב מאוד, הוא מתיש. דיי ארוך. מי שאוהב את הג'אנר של הצבע והקלק זה הכי טוב שיצא השנה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. כל פעם שאני מנסה להפעיל את הGTA החדש הוא כותב לי: דו"ח שגיאות ,התוכנית חייבת להיסגר ואז הוא מראה לי דו"ח ארוך מאוד,וכתוב משהו עם סיסטם אינפורמיישן,סיסטם אקספיישן, ואז כתוב אחד אחרי השני: BUILD1.EXE ואז יש עשר שורות ואז כתוב BUILD.EXE2 וכן הלאה.... אני יכול לשלוח את הבעיה באיימיל , צריך עזרה דחוף....

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. היי יש משחק נדמה לי קוראים לו תות אנך אמון הוא נראה מיצרי כזה הוא ממש דומה לזומה ואני לא מוצא אותו (הוא פלאש) תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by netanel38121,

פשוט מאוד המשחק הזה לא יכול לעבוד על מחשב שמותקנת בו SP2 הוא עובד רק עם SP1 ולכן אי אפשר להפעיל אותו. (הוא מיועד רק לסוני) אז הפיתרון הוא פשוט להתקין Patch מיוחד ל SP2 שאפשר להוריד אותו מכאן http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=59223אחרי זה תתקינו את המשחק שימו את הPatch בתקייה של המשחק ואז תתקינו את הPatch הPatch זה הסמל של המשחק בלבד וזה השם שלו MKT - XP Patch עכשיו אחרי שעשיתם את זה תלכו לקובץ ההפעלה של המשחקMKTRILW לחצן ימני מאפיינים תאימות ותשימו אותו על Windows 2000 חשוב להדגיש כי המשחק חייב להיות מותקן בכונן C לא מומלץ להתעסק עם ההגדרות של ההתקנה ולשנות את מיקום ההתקנה. שיהיה בהצלחה והכי חשוב תהנו. אם יש שאלות תשאלו ואשמח לעזור.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by gil1908,

אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.