עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by motogt,

אז המשחק לא עובד. הוא כותב DirectX encountered an unrecoverable error מה לעשות? אם יש מידע בשרשור הרשמי תפנו אותי לעמוד( אי אפשר לחפש בכל ה90 עמודים שם)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by Ivan Crazy,

משום מה אני לא מקבל שום טלפונים מאנשים כדי לקבל משימה ולפי מה שהבנתי צריך לקבל טלפון מפיל קסידי אחרי שדידת הבנק אבל משום אני לא מקבל טלפון מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by shauli,

שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by MeTaL_SnAkE,

מי שיכול לתת.. אודה לו מאוד.. וגם אשחק איתו אם ירצה כי אני ממש לא נוב כשזה מגיע למשחקים.. ^^ תודה לעוזרים.. !

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  5. Started by junior_mg,

חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  6. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. משחק הפעולה הפרהיסטורי של יוביסופט מגיע בשבוע הבא, והטריילר החדש שלו מציג את הנשקים שיעמדו לרשותכם Far Cry Primal הוא אחד המשחקים המסקרנים ביותר של שנת 2016 מבחינתנו, ולא קשה להבין למה – אחרי הכל, לא בכל יום אנחנו רואים מותג מוכר מחברה גדולה שעושה שינוי משמעותי כל כך, וקופץ מהעולם המודרני אל ימי קדם, לתקופה שרואים וחווים לעיתים נדירות בלבד ביקום הגיימינג. אם לא תהיה דחייה של הדקה ה-91, המשחק החדש עתיד להגיע לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בעוד שבוע בדיוק, ב-23 בפברואר – ואל פלטפורמת ה-Uplay של המפיצה יוביסופט במחשבים האישיים בעוד שבועיים, ב-1 במרץ 2016. עד שזה יקרה, היוצרים דואגים לשמור על רמת העניין שלנו עם סרטון משחקיות עדכני, שמציג ומסביר על …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by Dan1919,

שלום, יש בעיה בפיפא 2006 שאני נכנס למשחק העכבר כזה כל הזמן למעלה ואי אפשר לשלוט עליו,ונגיד יש תחלק שבוחרים קבוצה אז הוא בלי שאני יגע לבד מזיז את זה בלי הפסקה.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  9. זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

^^^^ ? ד"א יש אפשרות להוציא את הקלים ממשהו שבחרתי[נגיד איזה קסם] ושזה יהפוך בחזרה לסקילים?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by brk2k,

Best graphics, Best sound, great plot, scary, funny... "SUPERB!" -Brk2k הייתי חייב לציין :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוציתי להתקין אנריל טורנמנט 2003 אך אין לי cd key עם יש למישהו והוא מעוניין לתת לי אז תודה רבה מראש עידן למי שמעוניין לתת לי ולא בפורום יכול לתת לי במספר אי סי קיו 170392064

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by guyhhh,

בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-batman-arkham-%d7%91-10/

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by IG,

מישהו פה משחק בזה? אם כן ציינו באיזה ראלם ומס' נקודות

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED ולאחרונה אני משחק בו. התקדמתי המון במשחק(כתוב בבית אצלי 50%) ואז בטעות באמצע המשחק בESC נלחץ לי NEW GAME וחשבתי שזה QUIT ועשיתי YES. ואז הלך לי כל הפרופיל. יש אפשרות להציל את זה? או שזה אבוד? אריאל

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. קודם כל, למי שאהב את star control או למי שסתם אוהב לטוס בין גלקסיות ולנחות על כל כוכב, להילחם בחלליות אחרות, לסחור בשביל כסף ועוד הרבה.... גרפיקה טובה, ממשק נוח, ארוך וקשה (סוטה). משחק מהנה במיוחד. מומלץ ולמי שכבר מכיר, אני יוצא מכל קרב בעין ושן....כיצד אפשר להרוויח כסף טוב ומהר?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by deso,

נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

איך אני מתקין את המשחק? אני הורדתי תיקייה שיש בתוכה 72 קבצים של Unknown application וכל הקבתים שוקלים 3.25 ג'יגה , איך אני פותח את הקבצים האלה? בתמונה שני הקבצים שמסומנים בחץ זה אני עשיתי להם... עשיתי מאפיינים ואז כאילו עשיתי שיהיו קבצי ראר אבל לא עזר אז מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  22. ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by yuraxp,

האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by xcalibur,

למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  25. זו ההודעת שגיה שאני מקבלת כשאני מנסה ללחוץ על הורדת המשחק. "Your system is currently not allowing access into our servers. Check your Firewall and/or security software settings and try again. Visit the help page or contact us at downloader@pandonetworks.com for further assistance. " [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.