משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי אז ככה קיבלתי תעכבר החדש שלי MX510 בכל מקרה הבעיה לא קשורה אליו כי זה קורה בכל עכבר שאני מנסה להפעיל. כאשר אני מנסה לעשות ZOOM עם הAWP אני חייב לעשות DOUBLE CLICK כדי שהזום יעבוד פעם ראשונה ( בשביל זום ראשון ואז בשביל זום שני זה עובד בליחצה אחת ) וקורה שאחרי עשיתי DOUBLE CLICK ואז יצאתי שוב מהזום וניסיתי לעשות ZOOM שוב זה נכנס בלחיצה אחת, אז זה משהו מאוד מוזר שפעם זה עובד ופעם זה לא עובד. בקשר להתקין מחדש את המשחק אני לא חושב שיש טעם כי לא מזמן התקנתי אותו וגם מאז שהתקנתי לא שיניתי כלום ב CONFIG וגם הבעיה הייתה מרגע שהתקנתי תמשחק. אז האם יש איזה Command שצריך לשנות בCONFIG האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? אני מקווה שהבנתם אותי :\ זה בעיה מאוד מעצבנת וממש קשה לי לשחק עם…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את המשחק Black and white כי רציתי לשחק בו שוב ואחרי ההתקנה כאשר אני מריץ את המשחק החלון של המשחק נפתח ונראה כאילו המשחק עובד אבל אז המשחק חוזר לווינדוס . נזכרתי שזה גם קרה לי בפעם קודמת שניסיתי להתקין ואמרו לי שיש פאץ' שמסדר את זה עשיתי חיפושים ולא מצאתי שום דבר שעוזר - אתם יכולים לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
The Rockin' Dead-קווסט תלת מימדי.המשחק יצא לפני חודשיים בערך(מאי 11).מישו מכיר/שיחק?המשחק כולו ב3D ומסופקים משקפיים בבאנדל. http://www.bitcomposer.com/www_en/game.aspx?gameid=fb3bfcf1-6a89-42d0-a772-6355d6e96b1d
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c-far-cry-4-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? אי אי אפשר לעבור שם... http://img329.imageshack.us/img329/1205/15001500148815131501mn2.jpg תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
נתקעתי באפוזפוזנל (מה אני מדבר אל עצמי???!?$?!#~# אף אחד לא מבין אותך ) חח, בכל מקרה מי שיכול לעזור איך אני עובר בדרך השלישית את פוזמק באפוזפוזנל? אחרי שגזמתי את השיח ו"הסוואתי" את עצמי, מה הלאה?? נראה לי המשחק מלא באגים! ובאולימפיידת הזקנים, איך אני עובר את הקבלה?משהו בלוקרים??? באגים!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה זה Trainer? אך מפעלים את Trainer זה: Command And Conquer Red Alert 3 Uprising PLUS 4 Trainer תודה!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקיי. אני נתקע בבעיה שונה בהרצת המשחק. אני נכנס למשחק, רואה את הסרט, עושה לעצמי שחקן, ואחרי זה אני מועף חזרה לווינדוס ! דיברתי עם עוד כמה אנשים וגם להם יש את הבעיה. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? :-[
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עם בלעדיות לפלטפורמת ה-GOG נטולת הגנות הקבצים וסגנון שמהווה מחווה ל-Doom ומשחקי פעולה גדולים אחרים מהעבר - זו יצירה נוסטלגית טרייה שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לפני כמה שנים (8-10) אני זוכר שהיה משחק שחמט קלאסי בגרפיקה של דוס. שאם אני לא טועה אי אפשר היה לנצח אותו. איפה אפשר למצוא את המשחק הזה? לינק לPS של המשחק: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/ChessTemRegular.jpg
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מישהו כבר שיחק ויכול להגיד איך המשחק? מה השיפורים? אני מתכוון לקנות אותו בדיוק כמו שקניתי את הירוס 4 הרגיל... (לא צוחק, משחק מצוין!) :AR15:
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-