משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
-
my first mobile game made by unity iphone: https://itunes.apple.com/us/app/aa-countdown/id1314223584?ls=1&mt=8 android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mr.AACountDown
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו פיפא והכנסתי שער מדהחם.. עכשיו אני רוצה לצלם בריפליי את הסרטון ולשמור במחשב איך אני עושה את זה? תודהה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו... האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי? אתם ממצליצים להוריד? ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת? בתודה, שאולי
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המישחק הזה ? לאיזה סוג של מישחק הוא נחשב ? איך הוא לדעתכם ? יש לו מישחק המשך ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רואים את זה בסרטון ב 1:20
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זאתי תקופה שהם היו צריכים כבר להוציא תמונות של המשחק החדש או לכתוב משהו יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2
-
הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי... בן-דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לoc, והוא רוצה AMD הוא רוצה לקנות את הTr xp-120 , איך אני יכול לדעת לאיזה לוחות הxp120 מתאים? תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תודה.....אבל כבר מצאתי תשובה...
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם.. באיזה רמה התרגילים יותר קל לעשות אותם? כאילו ככל שהרמה יותר קשה, ככה התרגילים יותר קלים לביצוע? ואיך זה בדיוק כל הנושא הזה?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמעתי שזה משחק שווה, בדקתי בביקורות והמשחק קיבל ציון 94 נדמה לי בGAMER ולא הרבה משחקים זוכים לכך, אז רציתי לשאול מי שמכיר אותו, איך המשחק? והאם הוא שווה "קנייה"?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Best graphics, Best sound, great plot, scary, funny... "SUPERB!" -Brk2k הייתי חייב לציין :ylsuper:
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אולי יגרום לEA לשחרר אותו מוקדם יותר
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
אני פשוט לא סובל גרפיקה ללא aa ,אולי בכל זאת יש אפשרות ל aa ואני לא מוצא?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-