עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://video.google.com/videoplay?docid=6372201263897136586&q=far+cry

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לפתוח שרת למשחק Mu כמו הגירסא הגלובלית. אילו קבצים צריך, ומעין ניתן להשיגם? ראיתי לפני שנתיים איזה מדריך אצל חבר שלי, אבל אני לא יודע כיצד למצוא אותו עכשיו. אם מישהו יודע, אשמח לשמוע! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by VanHalen,

שלום לכולם. כיוון שאני בשלבי סיום של Morrowind ו Oblivion כבר ממתין לי על המדף, עשיתי סקירה ארוכה בשירשור הרשמי של המשחק פה באתר, וקצת הלכתי לאיבוד. לפני שמתחילים לשחק במשחק כזה, אני חושב שמומלץ לנסות למקסם את חווית המשחק (ויש לא מעט דרכים כאלו). לכן אני פונה למנוסים שבינינו, בשמי ובשם כל אלה שעדיין לא התחילו לשחק, או שעדיין בשלביו הראשונים של המשחק: אנא ציינו כאן איזה מודים הייתם ממליצים בחום או ממליצים להתרחק מהם, מתוך נסיון אישי (כי יש מאות כאלה). אבל לאו דווקא מודים, גם כל מיני הגדרות של המשחק שיכולות לעזור\להזיק, יתקבלו בברכה. וכמובן אם מצאתם איזה מוד שאתם ממליצים עליו, אנא הוסיפו קישור להורדה שלו. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by duk4u,

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי. נתקעתי בשלב שלאחר קרב יריות על הגגות קפצתי על צינור של אוורור מישם לבריכת מים. יצאה לי הודעה שאני צריל לחפש דרך לחזור לבניין הראשי. אבל כל הנסיונות עלו בתוהו. אשמח אם מישהו יכול לתת לי את הפיתרון...

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  5. איך אפשר לחבר את סוני 2 למסך של המחשב? במקום לטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום לכולם. א. לפי דעתי זה המשחק מכות הכי טוב שיצא איי פעם לפלטפורמת PC . עכשיו ראיתי באינטרנט כמה משחקים של מורטל קומבט שהם לא מורטל קומבט 4 (שהוא היה האחרון לPC אם אני לא טועה) השאלה שלי היא אם צפוי מתישהו בעתיד הקרוב איזה mortal kombat לפלטפורמת PC???

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. שלום לכם, התקנתי את המשחק אבל הוא לא רץ חלק ברזולוציה של 1280*960 כשכל ההגדרות על High ועם AA X4. :\ האם זה הגיוני במפרט כמו שלי שהמשחק לא ירוץ חלק במצב הזה? המפרט: Athlon 64 3200+ @ 2.7Ghz DFI nForce4 Ultra-D G.Skill PC4800 2X512MB GeForce 7800GT 256MB ועוד שאלה קטנה: טמפ' של 80 מעלות במאמץ היא סבירה עבור הכרטיס הזה? (הוא לא בOC). תודה מראש.

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7604 בקיצור זה כניראה יגיעה מובנה בזיכרון של הWII ויפעל תוך כמה שניות

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. הגעתי במשחק לשלב של המסיבה הזאת שנמצאת בבית מלון כזה וצריך להרוג 2 אנשים אחד עם משקפיים כאלה עגולות והשני ם כובע מצחיק כזה!! עכשיו שאני משחק בשלב הזה אחרי כמה דקות ואפילו לא, פתאום המחשב יוצא לי מהמשחק לשולחן עבודה!! משהו יודע למה זה קורה או שזה קרה לו?? טמפ': CPU:51 GCPU:53 המשחק פועל על 1280X1024 יכול להיות שזאת הבעיה למרות שהמשחק זז חלק?!?! אולי זאת בעיה תאימות מערכת?? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קניתי תמשחק כבר דיי ממזמן לפני כמעט שנה בערךאבל פשוט היה לי כרטיס מסך עלוב r9600 עכשיו יש לי 6800gs ואני רוצה לשחק תמשחק גם ברשת ואין לי מושג איזה patch להתקין לו יש ברשת כל כך הרבה... מה לעשות ? מה להוריד ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by bla7,

אני אשמח אם תתנו לי רשימה של חנויות טובות למשחקי מחשב בארץ. חיפשתי בזאפ כל מני משחקים, ואני חייב לציין שאין יותר מדי מבחר, ואני גם לא יודע אם לסמוך על המנוע הזה, היות והוא מציג שם רק חנויות שמשלמות לו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Torn,

אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by se7en,

שלום אני מנסה להשיג עותק של המשחק Baldur's Gate. אם למישהו יש רעיון, אני אשמח לשמוע?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by wow,

בזמנו היו לי שלושה מחשבים בבית. לשניים מהם היה כרטיס מסך מסוג 9600XT - אחרי התקנת המשחק איך שהייתי לוחץ על האייקון עלמנת לשחק הייתי מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND) וזהו. במחשב השלישי היה לי כרטיס מסך מסוג TI4200 שבו המשחק היה עולה בלי שום בעיות. לאחרונה החלפתי למחשב חדש עם כרטיס מסך X1800GTO ושוב הבעיה חוזרת על עצמה - הודעת שגיאה ואין לי אפשרות לשחק במשחק. למה רק על כרטיס מסך של NVIDIA המשחק היה עולה לי ? אולי יש איזשהי בעיה עם הכרטיסי מסך של ATI במשחק הזה ? אולי יש איזשהו קובץ תיקון או מה בכלל יכולה הבעיה כי זה כבר מתסכל אותי ואני מת לשחק במשחק הזה. אגב,כל הדרייברים שלי מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by FeedMe,

שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by ex_,

היי תאור המשחק פחות או יותר: משחק מרוץ מכוניות שהם בעצם כמו מכוניות על שלט רחוק המסלולים הם ברחובות בין מכוניות, סופר מקרט וכו' במסלולים עצמם יש בונוסים, מלכודות וכו'... מישהו זוכר איך קוראים למשחק?? תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. מישהו אהה :s05:

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by lmlm,

בזמן האחרון המון חברות שעשו משחקים למחשבים עוברות לקונסולות ,כנראה משיקולים כספיים. והמחשב נשאר לו בלי משחקים (פה ושם משחק טוב,אבל הרוב חרא) זהו, נגמר עידן המחשב? עוברים כולם לקונסולות? מעכשיו ניגלוש,נתכתב -הכל בקונסולות? פשוט מבאס שאין כלום למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות קונסולה למרות שאני נאמן למחשב. מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by deso,

רציתי לדעת על מה המשחק של XIII,אם הוא ישן ומומלץ. תודה

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  23. מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

קוראים לו NFS CARBON הוא ככל הנראה יצא רק לקונסולות (כולם) PS3 PS2 XBOX X360 WII PSP DS GC מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא אם הוא יצא למחשב מוזר שמשחק כזה יצא לכל הקונסולות שקימות ולא ל PC ועדיין אין תאריך יציאה למישהו יש עוד מידע? נשמח לשמוע

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  25. כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים