משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה הזאת אבל אולי עדיין יש קשר אז בכל מקרה? אז מה הוא תפקידו בדיוק של הDIRECTX?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולנו מכירים את זה, משחקים קשים בצורה בלתי יאומנת, שליטה גרועה, אינטילגנציה מלאכותית מבאסת, המון באגים, חוסר יכולת לשמור משחקים, רמת קושי בלתי אפשרית. משחקים כאלה שגורמים לנו לרצות לשבור את העכבר, לנתץ את מסך המחשב, לתפוס את המקלדת ולהטיח אותה בקיר, להוציא את הדיסק של המשחק מהמחשב ולשבור אותו לרסיסים... מה המשחק שהכי תסכל אתכם? האם היה משחק שהצליח לשבור אתכם ולא סיימתם אותו מרוב תסכול (ולא כי המשחק היה משעמם)? האם היה משחק שהוביל אתכם באמת לתוצאות כאלה אלימות? (אם כן נא לתאר בהרחבה ובפירוט)
-
- 154 תגובות
- 13k צפיות
-
-
-
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני מבצע ניסוי על מנת למצוא את הקונפיגורצייה הטובה ביותר על מנת לקצר את זמני הטעינה המאוסים שפוגעים בחווית המישחק. ניבדקים דיסקים של חברות שונות במערכי raid מגוונים. אודה לכם אם תוכלו לציין כאן את שמות המישחקים הכבדים ביותר שייצאו בשנתיים האחרונות שזמני הטעינה שלהם ,הם ארוכים במיוחד. (אני רק מבקש כמובן , לא לציין כאן משחקים שידוע שיש בהם באגים שגורמים לזמני טעינה חריגים.)
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
החלטתי לקנות איזה משחק מולטי לחופש, אז רציתי לדעת את דעתכם. וגם סתם מעניין אותי לדעת מה המשחק החביב על חברי הפורום. מכל המשחקים שהזכרתי שיחקתי ב COD,BF2,Q3 ו ET, משלושת אלה BF2 היה חייב להיות הכי טוב, אז זהי הבחירה שלי. אם לדעתכם צריך להוסיף משחק כלשהו אל תהססו להגיב.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
המפרט שלי: מעבד: Intel® Core™ i5-3470 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V x2 כרטיס מסך: MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2GB כונן קשיח: Seagate 1TB הFPS שלי נע בין 200-300 על הגדרות גבוהות
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזו חנות אונליין עם דילים טובים/קופונים משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי מה עושה כל מקש? משולש - H : ריבוע - A : איקס - X : עיגול - D : C - R2 : E - R1 : Z - L2 : L1 - / : תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
יש לי באקלוג גדול של משחקים שאני מאוד רוצה לשחק אבל לא מצליח להגיע אליהם, כך שהמשחקים היחידים שאני עדיין רוכש הם משחקים בהנחה משמעותית (75%) או באנדלים, וגם שם אני בד"כ לא מוציא יותר מ-$10. מעניין אותי לשמוע מה גורם לאנשים לשלם מחיר מלא (או קרוב לזה) כשברור שזה רק עניין של זמן עד שהמחיר של משחק יירד משמעותית. האם החוויה של משחק AAA משנת 2014 כל כך שונה ומדהימה מזו של משחק באותה קטגוריה מ-2012? אגב, למרות שיש לי בבאקלוג משחקים חדשים יחסית בקטגוריה הזו (Tomb Raider האחרון, BioShock Infinite ואחרים) אני כרגע משחק אחרים שאף אחד מהם לא מצטיין בערכי הפקה יוצאי דופן.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה המשחק הטוב ביותר לשנת 2003
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות משחק כדורגל חדש למחשב בשבל לשחק איתו בשלט של ה-XBXO360 שלי. אז מה המשחק הכי טוב שיש של כדורגל?? כמובן שהיה עם גרפיקה כמה שיותר טובה, שיהיה אפשר לעשות בו הרבה תרגילים כמו ב-NBA וכאלה. גם שיהיה בו הרבה אופציות כמו להקים קבוצה, אימונים וכאלה. מחכה להצעות
-
- 52 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-