משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כשאני משחק בGTA SA הדמות שלי מופיעה בסדר אבל האנשים ברחוב פשוט נראים שקופים כמו עיוות מוזר. יכול להיות שזה בגלל הכ.מסך ? שהוא חלש מידי ?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בן אדם שלא מתרגש משום דבר ואני רציני. לצערי זה אותו הדבר במשחקי מחשב, אני לא מצליח למצוא משחק שאני ישחק בו יותר מכמה ימים. ניסיתי FEAR אבל נרדמתי עד שמצאתי אוייב. TOTAL WAR משעמם, כל הזמן אותם קרבות. HEROES 5 בהתחלה נחמד, אחר כך מבנים שרוב המשחק זה להעביר תורות בלי סוף. קשה לי למצאו משחק שאני פשוט יהנה ממנו. אהבתי בזמנו את PAINKILLER, אקשן טהור, למרות שעשה לי כאב ראש. כבר לא יוצאים משחקים כמו PROJECT IGI..... יש לכם אולי איזה משהו טוב שיצא בשנה האחרונה להמליץ לי? אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני פאן בויס של נינטנדו ואני לא מכחיש את זה אבל הם עשו דבר שקצת מעצבן אותי- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3262370,00.html אם הם כבר שוכרים עורכת דין בישביל אתר מפגר בארץ אז לפחות שיקימו נציגות ויתחילו לעשות יבוא רישמי (האמן) אבל למה איכפת להם מאתר קטן בארץ מסריחה כמו ישראל?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק אקס מן החדש, כל פעם שאני מפעיל אותו עולה לי ארור: "frequency out rage" ולדעתי זאת בעיה עם המסך יש לי מסך של view sonic- graphic series g90f+b ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והתדרים מהגבוהה לנמוכה וזה לא עזר, שומעים ברקע את המשחק אבל רק רואים את הארור שכתבתי למעלה אם מישהו יודע מה לעשות תודה מראש!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר קרוב לשנה במשחק אסטרטגיה שלפי דעתי הוא הטוב ביותר שיצא אי פעם ונקרא Supreme Ruler 2010 ועכשיו לעיניננו בעת עידכון המשחק לאחר העידכון היחידות ודמויות נוספות מופיעות לי כריבוע לבן קראתי על כך והבנתי שכנראה החברה גרמה לכך שלמי שאין גירסאה אורגינלית זה קורה או משהו שכזה ואם רוצים לפתור את התקלה יוצרים קשר עם החברה במייל ואז הם אומרים לך מה לעשות אך מכיוון שהסיסמא שלי לא בדיוק אורגינלית אני לא יכול לעשות זאת השאלה היא האם משהו נתקל בבעיה זאתי והאם ידוע לו כיצד לפתור זאת
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
התחלתי שבוע שעבר לשחק במשחק, עכשיו, אני עשיתי משימה שבה אני נכנס למשאית ונוסע לבית לגנוב כמה ארגזים, אחרי המשימה היה רשום שכשאני לא באמצע משימה אני יכול לפרוץ בשביל הכיף לבתים של אנשים, כלומר, אני צריך את המשאית הזאת, אבל אין לי מושג איפה המשאית הזאת נמצאת, מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7765 :lol:
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי וורקרפט 3 קנוי וכשר למהדרין (מהיום הראשון שהוא נחת בארץ ). בזמן האחרון לא שיחקתי בו, ולפני כמה ימים רציתי לשחק שוב (הוא עדיין מותקן במחשב) והפלא ופלא - אני לא מוצא את המשחק. כלומר, אני לא מדבר על ההתקנה המחשב, אלא פיסית, לא מוצא את הקופסה עם הסידי... הפכתי חלקים נרחבים מהבית, אפילו כאלה שלא סביר למצוא בהם את המשחק. לא מצאתי. השאלה היא כזאת. המשחק מותקן לי כרגע על שני מחשבים, עם הסריאל המקורי. אני רוצה למצוא את הסריאל ולרשום אותו - כי חוץ מאשר על העטיפה של המשחק, זה לא רשום לי בשום מקום (לא ראיתי צורך לזה, האמת). למקרה שאני לא אמצא את המשחק, לפחות שיהיה לי הסריאל - כי הרי דיסק זה לא בעיה להשיג (גם סריאל, אבל לא מקורי כמו שהיה לי שאפשר לשחק איתו בבאטל נט). בקיצו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.hamachi.cc/ מישהו ניסה את זה במשחקים ? אצלי זה לא עובד
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
thare is big different between medium and high settings in BF2 but only taxture is high there is different i was played and i didnt saw any different? ???
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק נמלולים על XP המשחק מסרב לפעול, הוא עולה, אך המקלדת והעכבר אינם מגיבים במסך הפתיחה. "תאימות לווינדווס..." לא עוזרת. ניסיתי להעזר ב-DosBox ששמעתי עליה הרבה תשבוחות אבל את הנמלולים שלי שחקתי על חלונות 95 ואני בן דור של חלונות 95 אין לי מושג בגו בדוס מצאתי שזה קצת מסובך להתעסק עם התוכנה בלי לדעת DOS האם משהו יכול להאיר את עיני?? הכיצד להפעיל את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
[ltr]they were much better a decade ago... look at #8... #6 is pretty funny as well...[/ltr] [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו יודע מהשם של הקטע שמתנגן ברקע בטריילרים של האלף לייף 2? קטע טכנו כזה? בבקשה עזרה. תודה לעוזרים :]
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעת הפעלת משחק מתקבלת ההודעה הבאה..מה זה אומר? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני תקוע במשימה השניה של הקוסמים מה אני צריך לעשות בחדר המיוחד נתנתי ליצור את הספר בשביל שיתרגם לי ואו תרגם לי אבל אני לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-