משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי זה משחק ש EA מתכוונים להוציא השנה (2006), המשחק די מזכיר את באטלפילד 2 אך מתרחש בעתיד , ראיתי גם שיש מוד חדש ששמו the titen mod!!! נראה אדירררר בניגוד למוד הרגיל שכולנו מכירים ה conquest , צריך להשתלט על בסיסים שכל כמה דקות יורים טילים נגיד הטיטן שלך ולפי מה שהבנתי אחרי שמציליחים לחדור דרך השכבת מגן של הטיטן ניתן להרוס אותו על ידי השמדת הכור , לי נראה פשוט מדהים אני 99 אחוז קונה את המשחק, מה אתם אומרים אם אתם לא כלכך יודעים במה מדובר צפו בסרטון ראיון מהאתר של גיימספוט -(Battlefield 2142 E3 2006 Stage-Show Demonstration) הנה קישור - http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/media.html תהנו!!! :cool2: 8)
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן היום הורדתי את הדמו של מאפיה 2 ל-PS3 והתאכזבתי קצת. קודם כל, בגראפיקה, ציפיתי לקצת יותר, לא הרשים אותי. דבר שני בחווית המשחק- לדעתי הם עשו אותו יותר מידי ריאליסטי. כמו למשל הגבלת מהירות (דבר ששנאתי במאפיה הראשון) זה שאתה מסומן כמבוקש וכל הזמן עולים עליך משטרות אלו דברים די מעיקים במשחק. מה שאין ב-GTA והופך אותו לכל כך כיף. לעומת זאת, אהבתי שם את קטעי הקרבות. מערכת המחסה (cover) ממש טובה לדעתי במשחק, וגם מערכת הפגיעה ריאליסטית. לא כמו משחקים שמפרקים עליך מחסנית ועדיין נשאר לך חצי חיים. מה דעתכם? שווה את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כזה ואני ממש מכור לדבר הזה ולפרוג'קט גוטם 2 הוא אמר לי שאם אני משקיע 2600 שקל יהיה לי אקס בוקס עם צ'יפ לצרובים 2 שלטים ו15 משחקים שהוא יצורב לי (אני יקנה לו דיסקים לצריבה והוא יצרוב לי בצורב די וי די שלו) מפתה לא?? אני רק צריך לדעת מאיפה לקנות... יש איזה אתר קוראים לו מושי אבל אני לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית, אז אם תוכלו לכתוב לי תשם של האתר זה יהיה סבבה לאלה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי להתקין את המשחק הנ"ל? איך הוא? טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה?! תגידו מה אתם אומרים על המשחק המטדור- El Matador איך המשחק יפה כי נתנו לי עם אני לא טועה ציון 5 אבל נראה לא רע יש לו גרפיקה טובה ויש את הקפיצה הזאת שהזמן נעצר משו מגניב כזה... זה התמונה של המשחק: http://image.com.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/921000_54921.jpg אז מה אתם אומרים המשחק שווה שיחוק? כי אני רוצה לרכוש אותו עוד היום אז תודה מראש (:
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה אתרים שקטלו אותו אבל ראיתי כמה טריילירים, זה משחק מדהים.... או שלא?
-
- 49 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם? ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצית לדעת מה דעתכם על המשחק Second Sight שמעתי עליו שמועות נחמדות ויש עליו ביקורות חביבות מישהו שיחק בו??
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
לפני כמה שעות ניתקלתי במשחק הזה... הוא דיי נחמד לדעתי יחסית למשחק חינמי... הגרפיקה שלו ממש מפתיעה יחסית למשחקים חינמיים אחרים... וגם התוכן של המשחק עצמו..
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/experience/game/content.html
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות XBOX360- אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה PS3- סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשי…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, האם הם מאפשרים להוריד משחק יותר מפעם אחת כמו STEAM, או שכמו EA ניתן רק פעם אחת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קוראים לו IRC.CO.IL DEMO מה האיי פי תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .. מה האתר לקניית CD-KEY לדיאבלו3 במחיר הכי זול..? אם מישהו יודע שיפרסם פה בבקשה את האתר עם המחיר הכי זול שהוא ראה... ניסיתי את המשחק עם הGUEST PASS KEY ודיי נהנתי.. אבל לא בא לי לקנות אותו ב280 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כדי שתגידו שמשחק הוא טוב מה צריך להיות בו הכי מרשים מבחינתכם? מבחינתי המשחקיות,כי אחרי שעוברים את שלב ההתלהבות הכוללת מהמשחק כל מה שרוצים זה לשחק ולהנות ללא קשר לגרפיקה ולסאונד,אל אף שאני לא אומר שהם לא משפיעים,להפך,זה מה שיכול להפוך משחק רע לטוב אבל בלי משחקיות טובה הם לא משנים .
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אסביר את הבעיה, אני גיימר שדי מת לשחק קצת ולנצל את הזמן הפנוי בחופש. יש לי מחשב מלפני שנתיים, שלא מריץ משחקים מעל SM3 (שזה אומר רוב המשחקים החדשים... כגון R6:VEGAS, DIRT, LOST PLANET) אני מחפש את הקונסולה או המחשב שתתן לי את החופש לשחק בהכי הרבה משחקים, בלי קשר לכמה שזה יעלה כרגע. האם קיים מכשיר כזה? (זה אומר 360,WII,PS3, מחשב חזק חדש) וכמה צריך לשלם על משהו כזה? אני אשמח לתשובות מפורטות ולא סתם... זה די חשוב לי. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-