עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by okpimp,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  2. זוכרים את Titan Quest הנהדר? הוא חוגג עשור וזמין עתה בפלטפורמת הגיימינג בגירסה מעודכנת ובמחיר מבצע לכתבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by dudimalka,

חברה יש לי תקלה במשחק לאחר הורדתי והתקנתי אותו הפעלתי אותו הכל עלה יפה ואז יש את הסרטון פתיחה של המשחק הבעיה היא שאחרי הסרטון המסך שחור ואין כלום המחשב לא חושב אפילו מה הבעיה? שיחקתי בקרייסיס הקודם אז למה יש לי בעיה עכשיו?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

http://www.kickstarter.com/projects/newworldinteractive/insurgency-2?ref=live למי שלא זוכר מדובר במוד דיי טוב ל HL2, הם עובדים עכשיו על משחק חדש שאמור להיות טיפה מהיר יותר אבל לשמור על כל שאר הדברים מהמשחק המקורי. נראה לא רע, יש שם צילומים מגירסת ALPHA וחוץ מהכלי נשק שנראים מצויירים מידי הכל נראה יחסית טוב. נשאר להם עוד 28 יום ועד עכשיו נתנו להם 46K שזה לא רע בכלל, כנראה שהם יעברו את ה 180K שהם מבקשים.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by TheHungryOne,

http://pc.ign.com/objects/830/830474.html חברים, סופסוף! יש למה לחכות!! מישהו מארגן קבוצת רכישה למכירה מוקדמת?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by rezorax,

http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by אלונה1,

שלום לכולם, זקוקה להמלצה על משחק עם נהיגה חופשית בסגנון של GTA. תודה

8. Started by STRENGTH,

המשחק הזה כבר יצא ל-PC?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  9. מה אני צריך להוריד ? לקנות? בשביל לשחק את המשחק ברשת ואם יש לכם אתרים אז זה יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by nehmia,

אני לא מצחליח להוסיף סרברים למועדפים....אני לוחץ עלים ולוחץ שיעברו ואז הם לא מופעים שם....מה לעשות.?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by 2ten,

אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by tania131,

שמעתי שזה משחק שווה, בדקתי בביקורות והמשחק קיבל ציון 94 נדמה לי בGAMER ולא הרבה משחקים זוכים לכך, אז רציתי לשאול מי שמכיר אותו, איך המשחק? והאם הוא שווה "קנייה"?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. צמד המשחקים הראשונים בסדרת Tony Hawk's Pro Skater האגדית יזכו לגרסאות מודרניות שנבנו מחדש - לאחר שנים של כשלונות צורמים אשר קברו את המותג לכתבה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by ns,

התקנתי את את המשחק ועכשיו הוא מבקש ממני סיסמה ... שמעתי שצריך לנתק את הכוננים.. אפשר הסבר מפורט יותר?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. זה פשוט מגוחך כל מה שהיריב צריך לעשות זה להיתקע בי והוא משיג תכדור אין סיכוי להגיע למצב הבקעה ככה איך אני עושה שיהיה יותר קשה להשיג את הכדור? כמו שבנבא אפשר לשנות את הקושי של כל דבר אני פשוט לא מוצא את זה בפיפא תודה נ.ב המשחק הזה מגוחך

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  16. מישהוא שאל על מי רוצה להיות מייונר אז אני מציע לו להוריד את המשחק עוד פעם <המשחק הזה לא מופץ חינם ולכן הלינק נמחק. זאת אזהרה ראשונה ואחרונה.>

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by naknir,

אהלן, אני רוצה לשנות שהקפיצה תתבצע באמצעות מקש הרווח ולא ה-Enter, אבל לא מצאתי שום אופציה לשינוי המקשים במשחק...! זה אפשרי?? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה אם ה SAVE למשל כאשר אני שומר יוצא ועושה LOAD למה ששמרתי הוא טוען אבל כאילו בסוף לא מצליח לטעון ויוצא מהמשחק . צריך עזרה עצות איך לפתור תבעיה .

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by cohenkobi1,

חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by jj516,

כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by Boomer,

זה קורה לכולם או שזה רק אצלי?: ב-MP דמו של המשחק בשרתים של 32 שחקנים לפעמים יש מן תקיעות כאלו שרואים שההארדיסק טוען - לפעמים זה גורם להתרסקות עם המטוס. לפעמים זה לחצי שנייה ולפעמים זה לאיזה 5 שניות אפילו (זה די נדיר). בהתחשב בזה שיש לי מחשב ממש טוב - Athlon XP 1600/GF 4 Ti 4200 זה די מוזר... אז רציתי לדעת אם זה אצל כולם ככה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by xena,

יש לי בעית פינג בקאונטר. הנה המחשב שלי: PIII800 400MB ram voodoo3000 creative live platinum 5.1 בגרסה הקודמת של קאונטר 1.3 הייתי עושה disable לכרטיס קול ולא היתה לי בעית פינג. בגרסה החדשה 1.4 אין אפשרות לבטל את הקול אצלי, ובעית הפינג חזרה, כאשר אני נכנס למשחק עם קול. התקנתי עדכון של הכרטיס קול מקריאטיב ל XP, והשארתי רק את eax מסומן במאפייני קול של קאונטר. לא עזר. למישהו יש פתרון נוסף?

24. היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by mardona,

ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים