משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את את המשחק ועכשיו הוא מבקש ממני סיסמה ... שמעתי שצריך לנתק את הכוננים.. אפשר הסבר מפורט יותר?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בשבוע שעבר נתקלתי במשחק מהראשונים שקניתי... Jane's: (ATF) advanced tactical fighter התקנתי אותו על המחשב שלי (תחת windows xp sp1) אבל הוא לא רץ!!! הוא אומר לי שיש בעיות ושאין לא מספיק זיכרון להפעיל את המשחק!! למרות שבמחשב הישן (pentium 1) היו 32MB זיכרון!!! ועכשיו יש (Pentium 3 + 192mb)! האם בכלל יש אפשרות להריץ אותו??? תודה למגיבים... ימים טובים של נוסטלגיה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני עם דרייברים של 81.98 לכרטיס מסך יכול להיות שזו הבעיה ? או שיש משהו אחר ... יש עוד מישהוא שזה קרה לו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך? האמת היא שאף פעם לא ניסיתי. איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קצת פרטים ותמונות http://www.megagames.com/news/html/console/starwarsbattlefrontii-firstimagesdetails.shtml
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני חייב את המשחק COLIN MACRAE RALLY 2 הורדתי אותו מקאזה גרסה של 178 מגה ואחרי שהוא מתקין והכל הבעיה היא שאיך שאני לוחץ על קובץ המשחק עם הקראק הוא מעלה לי חלון קטן שרשום בו: "settings configurtion to defaults" אחרי זה מסמנים אישור הוא מתחיל להעלות את המשחק וישר כותב שצריך להכניס דיסק... אני ניסיתי מגוון קרקים וזה לא יוצא לי... כל עזרה תתקבל בשמחה אם יש לכם מקום שממנו אני יכול להוריד את המשחק או שאתם יכולים לעזור לי בבעייה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באחד המשחקים היותר ממכרים שניתקלתי בהם ברשת. המשחק מזכיר את המשחק של פוקימון שיצא לגיימבוי בזמנו, משחק באמת ממולץ לכולם. שמו: Mardek 2 http://flashworld.co.il/Games/Mardek_2.php אם מישהו זקוק לעזרה, רוצה להגיב, או כל דבר אחר נא לרשום פה!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם כולכם מכירים את המשחק BF3 אבל אני מניח שרובכם מכירים ואולי משחקים אז אני עושה סדרות של זה בערוץ שלי וגם מונטאג'ים , הפעם החלטתי לעשות משהו עם הקהילה הישראלית ולפתח אותה בטיפה , ביקשתי מהשחקנים הישראלים לשלוח לי קליפים טובים שלהם מהמשחק ואני יצור סרטון אחד שלם במחוות תודה לכל הסאבים שלי ולכל התומכים שלי כי באמת הקהל הישראלי הקהל הכי טוב אני בקושי נתקל באנשים שנותנים לי תגובות רעות בלי סיבה ודברים כאלה אני מקווה שתאהבו את זה ואם כן ואתם לא מכירים את המשחק ואהבתם אתם מוזמנים לקנות את המשחק כי באמת אני אוהב את המשחק הזה ואם אני לא טועה מוכרים אותו עכשיו בהנחה באוריג'ין, בלי הרבה דיבורים קחו לכם משו לנשנש ותהנו מהצפייה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
זה קורה לכולם או שזה רק אצלי?: ב-MP דמו של המשחק בשרתים של 32 שחקנים לפעמים יש מן תקיעות כאלו שרואים שההארדיסק טוען - לפעמים זה גורם להתרסקות עם המטוס. לפעמים זה לחצי שנייה ולפעמים זה לאיזה 5 שניות אפילו (זה די נדיר). בהתחשב בזה שיש לי מחשב ממש טוב - Athlon XP 1600/GF 4 Ti 4200 זה די מוזר... אז רציתי לדעת אם זה אצל כולם ככה.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך עושים שהכוונת לא תגדל ??? icq 161371997 תודה NucleaR-StrikE :AR15:
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקי, דוד שלי קנה לי את המשחקים זו טייקון 2 ורולר קוסטר טייקון 3, בכל מקרה, יש לי בהם לאגים תמיד אחרי שאנ ימחתיל להתקדם קצת במשחק, וזה בגלל שעבדו עלי וקניתי ג'י פורס 5200, רציתי לשאול שאלה שקשורה ללאגים, ושאלה שקשורה לזו טייקון 2...: אם אני משדרג את הכרטיס מסך לג'י פורס 5700 256 מגה יהיהו לי לאגים במשחקים האלה? ולזו טייקון, אני משחק במשחק שאני מחתיל עם אין סוף כסף (אנלימיטד), קיצר יש חיות במשחק כרגיל, אבל אין הרבה, רציתי שלאול אם אפשר לגלות חיות, או שבאמת יש איזה רק 20 חיות?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נכנס ל - Options כדי לשנות את הרזולוציה לגבוהה יותר ומרוב חוכמתי[ ] (למרות שאני יודע ש - 1280x1024 הוא המקסימום אצלי) שתי על רזולוציה משהו1600x.. עכשיו כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור ורשם לי במרכז שהתדר גבוה מדי או משהו כזה ושאני ינסה רזולוציות אחרות.. למישה יש רעיון מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
טוב חברה, את המפרט אתם רואים בצד תמליצו לי על משחק בסגנון COD2 (יש לי כבר) עם הרבה יריות. אני אומר לקנות את BATTLE FIELD2 או את F.E.A.R, מה אתם אומרים מבינהם? אני רוצה גרפיקה יחסית חזקה (אהם FEAR אהם). וגם, בעוד כחודש אני הולך לקנות משחק מירוצים NFS, עכשיו מה אתם ממליצים, UNDERGROUND 2 או השני (לא זוכר את השם, נראה לי MF או משהו כזה)
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עם בלעדיות לפלטפורמת ה-GOG נטולת הגנות הקבצים וסגנון שמהווה מחווה ל-Doom ומשחקי פעולה גדולים אחרים מהעבר - זו יצירה נוסטלגית טרייה שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה להקיים קרב 8 נגד 8 מה אתם אומרים? רק צריך תאריך ותירשמו פה כי מת לשחק קרב. איציק:155302208
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-