משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני הולך לסבול כמה ימים טובים בישיבה מול מחשב בעבודה... כמו שאני עושה עד עכשיו כל יום... אבל הפעם אני לא אצתרך ולא אוכל לקום ממנו יותר מדי... ולכן - אני זקוק למשחק און ליין שאין צורך להוריד אותו או שההורדה לא ארוכה... אני מעדיף משחק אסטרטגיה ודברים בסגנון. אם תוכלו להמליץ לי על משהו כזה שיעביר לי את הימים הקרובים אני אהיה אסיר תודה...
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, הורדתי משחק נוסטלגי ישן ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל מסך דוס שחור לשנייה ואז הוא חוזר לשולחן העבודה. הורדתי מכמה מקומות ושחקתי עם הגדרות של קובץ ה- Exe שלו. אודה לסיוע. יש לי Xp. אגב, במחשבים אחרים הוא כן מצליח לעבוד...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באחד המשחקים היותר ממכרים שניתקלתי בהם ברשת. המשחק מזכיר את המשחק של פוקימון שיצא לגיימבוי בזמנו, משחק באמת ממולץ לכולם. שמו: Mardek 2 http://flashworld.co.il/Games/Mardek_2.php אם מישהו זקוק לעזרה, רוצה להגיב, או כל דבר אחר נא לרשום פה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אולי יגרום לEA לשחרר אותו מוקדם יותר
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי על המשחק PROJECT ENTROPIA? לפי מה שהבנתי זה משחק רשת המוני שמתצע בו סחר בחפצים ונדלן בכסף אמיתי, יש היום 180 אלף שחקנים והעולם הזה קיים מאז 1995 (!!). השבוע נקנה שם אי ב 25K דולר ( ), שהם רבע מליון דולר במשחק. אני מוריד עכשיו את המשחק מהאתר שלהם (שעתיים על 90KB/S). אני לא מבין מה בדיוק המטרה במשחק, והאם אפשר לשחק בלי כסף בעולם הזה. אם מישהו מכיר את המשחק אז בבקשה שיסביר קצת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar http://www.gamespot.com/betas/lord-of-the-rings-online/index.php&utm_source=EditorialUnits&utm_medium=TrackPix&utm_campaign=GameSpot_SignUp
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
על המשחק המשחק הוא משחק חדש בסדרת ריזידנט איוול המשחק יצא קודם כל לPS3 ול360 אבל לאחרונה יצא בגרסת הPC במסגרת "משחקים לחלונות" תיאור מפורט סדרדת ריזידנט איוול קיבלה שינוי רציני מאז שיצא המשחק הרבעי (אני מתכוון לפי המספר של הקופסה -יצאו יותר מ4 משחקי RE לפני זה ) מסדרת אימה היא אפכה יותר לסדרת אקשן וRE5 ממשיך בקוו הזה של יותר פעולה פחות פחד אלמנט נוסף שקיים בRE5 זה אפשרות קו אופ הבעיה שאין שחקן נוסף יש בוט במקום וזה מעצבן חוץ מזה להתקרב למערב המשחק אבל במקום לשמירות רגילות לשמירות אוטומטיות הגרפיקה עצמה עברה שיפור משמעותי (יחסית למשחק הרבעי ) ואין בעיה להשתמש בעכבר או מקלדת או גימפאד 360 הורדות לא ידוע לי כרגע על הורדות חוקיות למחשב דרישות מערכ…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הקונסולה המובילה בדור החדש של מיקרוסופט מקבלת מחיר יום אחרי חשיפת האחות הקטנה - 500 דולר בארה"ב ו-500 יורו באירופה, עם הזמנות מוקדמות החל מהחודש הנוכחילכתבה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גם לא יודע איך להסביר מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מצורפת תמונה.. זה נראה כאילו אני צריך להרוג את המפלצת הזאת ע"י הפעלת המנוע סילון שמותקן מעליה - הבעיה היא שאני לא יודע איך הפעלתי איפושהו פה באזור טורבינת אוויר ענקית+איזה גנרטור - יש שמה באזור גם דלת של Fuel אבל היא נעולה. מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתמול קניתי את המשחק counter strike source ... מישהו יכול להביא לי סרברים ישראליים לשחק בהם ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
סיימתי את שני המשחקים ונהניתי מאד,אין הרבה משחקים שאני אוהב כל כך וחורש עליהם כל היום.. סיימתי את המשחק השני ביום אחד!!! הוא היה ארוך,אבל טוב. אז לא הבנתי כמה דברים,עכשיו ALCAMIS הזאת תיהיה כלואה במימד אחר? ויש מישהו שיכול שרוצה לשחק איתי ברשת (MULTI-PLAYER)? טוב ולשאלה שהכי מעניינת אותי!! יהיה המשך שלישי למשחק התותח הזה?! אני חייב לשחק במשחק הבא!! הסוף השאיר אותי במתח ולפי מה שהבנתי יכול להיות המשך,אז יהיה המשך ? :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... אני רוצה לקנות CDKAY והמחירים של המפתחות הרוסיים פשוט ברצפה O_O
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני נרשם למשחק Gunbound??+(תמונה) לא יודע הוא לא נותן לי ומילאתי את הכל אולי יש לי טעות... תודהה רבהההה לכל מי שמגיבב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המישחק הזה ? לאיזה סוג של מישחק הוא נחשב ? איך הוא לדעתכם ? יש לו מישחק המשך ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
אני רוצה להקיים קרב 8 נגד 8 מה אתם אומרים? רק צריך תאריך ותירשמו פה כי מת לשחק קרב. איציק:155302208
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי MW3 ויש לי MW2 , BLACK OPS עכשיו יצא החדש... BLACK OPS 2 איפה כולם משחקים? איפה יש הכי הרבה טורנירים/ליגות ? איפה הקהילה הישראלית הכי גדולה? האם היא בכלל גדולה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-