משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש משחק בשביל לשחק ברשת אני מתלבט בין UT3 לבין Crysis בעיקר, אני שמעתי שהקהילה ב-Crysis לא משהו, האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את המשחק BF2142 הכל היה חלק עד לפני חודשיים שכל שרת שאני נכנס הוא זורק אותי אחרי כמה שניות ורק פעם ב.. לא זורק. אני כבר לא יכול לשחק. בהודעה כתוב לי רק punkbuster. הורדתי את התוכנה עדכנתי ולא עזר. מחקתי את המשחק גם לא עזר. מה אני יכול לעשות חברה תעזרו ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים טובים (לא בהכרח חדשים) עם אפשרות ל-LAN, כדי לשחק עם חברים מהכיתה. עד עכשיו שיחקתי במשחקים: SOF II MP TEST, XIII MP DEMO אפשר גם להמליץ על משחקים מהרשימה הזאת: http://www.thealmightyguru.com/Games/Games-LAN.html
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
משחק אימה אינדי חדש בפיתוח אתם כשחקנים נכנסים לנעליים של עיתונאי במטרה למצוא מספר קלטות ביער נטוש... כרגע יש 3 פרקים וכנראה שיתווספו עוד בהמשך. תנסו אולי תאהבו
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני נרשם למשחק Gunbound??+(תמונה) לא יודע הוא לא נותן לי ומילאתי את הכל אולי יש לי טעות... תודהה רבהההה לכל מי שמגיבב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש שחקנים ל BF4 בן 26 אוהב לשחק רק בLOCKER
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
זה עובד לכם אאחרי שהתקנתם את הפא'ץ? ואם כן, מישהו משחק? אשמח לדעת אם יש עוד מלבדי כאלו שמשחקים במשחק הזה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בוורקראפט3 אני בשלב 8 עם בני-האדם (chapter eight) והמשימה שלי היא להרוס חמש אוניות אני מצליח להרוס שלוש אוניות אבל אני לא מצליח להגיע ל-2 האוניות שנשארו משהו יכול לעזור לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם ה need for speed, אני משחק בו ואז פתאום בלי שום הודעה הוא זורק אותי מהמשחק החוצה ל windows ולפעמים הוא נותן מסך כחול שלא כתוב בו כלום וסתם המחשב תקוע ונותן רק לעשות reset מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? נ.ב יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT זיכרון 1GB וכרטיס מסך radeon 9800 pro
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
System data Unable to save זו ההודעה שאני מקבל בכל פעם שאני פותח את המשחק. מה שאומר שאני לא יכול לשמור כלום לא שינויים, לא תוצאות, לא הגדרות שפה או מקשים. חרשתי את האינטרנט לא מצאתי פתרון חשוב להגיד שהמשחק קנוי דרך steam לא פרוץ או משהו כזה...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא קצת מוזר (מזכיר לכם שיר) ...סתם... אני מעריץ משובע של משחקי קווסטים למינהם וכשגליתי שלאחד הקווסטים שאני הכי אוהב ומעריך (TLJ) יצא המשך ידעתי שאני חייב לשם את ידי על המשחק הזה... לפי כבערך 4 חודשים כשקיבלתי את המשחק הבנתי שבעצם אני לא מסוגל לשחק בו , עקב דרישות מערכת גבוהות ורק בשביל המשחק הזה בעצם החלטתי בחופשת הקיץ להשקיע כסף ולשדרג את המחשב עכשיו כ-4 חודשים אחרי וכיום יום אחרי שסיימתי את המשחק אני חייב לציין שההשקעה היתה שווה, אומנם סוף המשחק משאיר אותך עם פה פעור והרבה שאלות לא פתורות (שיפתרו כנראה במשחק השלישי) אך משחק זה החזיר לי את האמונה ביכולת של משחקי מחשב לסחוף ולרתק אותך לעולם אחר, בדיוק כפי שספר או סרט טוב עושים התחושה שאתה חלק אינטר…
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק שאינני יודע את שמו :\ במשחק ישנם שני שכנים שאחד מהם הוא השחקן והמטרה היא לעצבן את השכן שלך... המסך מחולק לשניי מסכים (אחד עליון והשני תחתון), נראה מאוד חמוד וכייפי. מישהו אולי ראה ? שמע ? יכול לעזור ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
סומכים על טעמם של אחרים בתחום המשחקים? אוהבים הפתעות? תוכנית ה-Humble Monthly תספק לכם מגוון משחקים חדשים באופן מתמיד, בעבור 12 דולר לחודש לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-החדש-יספק-לכם-משחקים-בהפתעה-מ/
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחכה לו בטירוף, יש כאלה אומרים שהוא יוצא במשהו ל 11 שזאת אומרת בחודש הבא ויש אומרים ב2005 בכלל
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-