משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני בשנת 1960 ואני עדיין לא יכול לכתוב תסריט עם 4 כוכבים. למה? יש לי גם רק 2 כוכבים(אחד במאי אחד שחקן) ועוד איזה 7 EXTRAS. קיבלתי תואר 5 אני חושב ב Rewards
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מישהו ניסה ויכול להגיד מה האפקט על הביצועים? שווה להריץ על I7 ו GTX 1080 ב 4K?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נתקעתי במשחק הנ"ל בכיכר האדומה ואני לא ממש מצליח לעבור אותה ולא משנה מה אני עושה האם יש משהוא שסיים את המשחק או/ ו עבר את הכיכר האדומה , אשמח לדעת איך לעשות זות תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
אהלן, מדובר במשחק PC מלפני בערך 10 שנים או יותר (כששחקתי אותו זה היה על פנטיום 2 233 מה"צ, נראה לי). אני רק זוכר שזה שני רובוטים עצומים (מתוך מבחר של כמה רובוטים) שהיא מכים נמרצות אחד את השני.. אפשר או "אחד על אחד" או נגד המחשב. הרבה תודה לנוסטלגים שבנינו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את זה באימייל? מתכוונים לשחק? איך הפינג שלכם? המשחק חלק? אני מחקתי עוד מזמן, אני אבדוק אותו יותר מאוחר.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקי כולם לא מזמן עברתי תשלב עם dog הכלב הרובוט הזה שאני מקבל איתו תgg עכשיו אחרי ששיחקתי עם dog מגיעים רובטים ואני נכנס לאמוק ורץ עם הבחורה לבית ואז יש הפסקת חשמל וככה והיא הולכת לעזור לאבא שלה וכ'ו והכלב בא איתי ופותח לי את הפתח למנהרות חפירה של הcity 17 עכשיו אני נכנס עולה ויש שלב עם מלא זומבים וככה אני מחסל אותם ומגיע לגג שיש שם מעלית שמורידה אותי לבית קברות כזה שיש שם בחור עם שוטגאן שעוזר לי לחסל אותם וככה ואז הוא פותח לי תשאר ואני מגיע למנהרה עמוסה עכבישים ומפלצות קטנות כאלה אבל מלא!!!! אני יורה בחביות ומופצץ אותם גמרתי עליהם את כול הרובים shotgun smg רימונים king cobra פיסטול מה לא ? איך אני עובר את זה ? איך שאני יורד מהמהרגות מברזל לקרקע אני חטוף לינץ תודה
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי מחדש. קראתי על הארור(אתם תראו אותו ואת פרטי דרייבר כרטיס המסך וכו') והרבה אומרים שזה נובע מהדרייבר המיושן אבל בכל פעם שאני מעדכן ל310 הופעות כרטיס המסך צונחות דרמטית. יש פיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת Battlefield אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת Battlefield מחפש מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול קהילת דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אם אתם חושבים שאתם מסוגלים אז בואו תציעו את עצמכם ואולי תתקבלו לתפקידים בהנהלת קהילת Battlefield צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ומכל תפקיד יש כמה אדמינים לכל תפקיד בהנהלת הקהילה בנוי לניהול הנושא מסויים שהאדמין קשור אליו בלבד כרגע ההנהלה בקהילת Battlefield מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Gather Manager - אדמין זה אחראי על כל נושא התחום התחרותי בקהילת Battlefield, אדמין זה מנהל תחרויות,גאדרים,משחקים,…
-
- 29 תגובות
- 35.3k צפיות
-
-
הגישה למשחקים בתוך שירות, ולא בתור מוצר, ממשיכה להתפתח במהירות - והופכת למטרה המרכזית גם עבור חברת Take-Two לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
זה הדיון הרישמי של המישחק תביאו תמונות קליפים ביקורות סירטונים וחדשות ומתי המישחק יוצא !! בקיצור הכל על המישחק המצויין הזה שעומד לצאת תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם!! אני מחפש משחק ישן מאוד המשחק הוא משחק ירי שאני למעשה שוטר, ואז צצות לי דמויות (מחבלים, גנבים וכו') ואני צריך להרוג אותם בעזרת הנשק שיש לי, ולפעמים אם אני יורה על ארגזים אז מסתתר שם נשק. המשחק הזה היה מצליח, והיה לו משחקי המשך... נראה לי שגם המשחק היה מכיל את השם COP.. תודה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, חיפשתי ככל שיכולתי באינטרנט היכן נשמרים ה save-ים למשחקים הבאים אך ללא הועיל, אנא עזרתכם: brothers in arms - road to hill GTA san andreas splinter cell pandora tomorrow swat 4 תודה רבה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, כולנו ראינו את ה-Multiplayer Gameplay אתמול ב-E3, חלקינו התלהבנו ואחרים לא. בדיון הזה בעצם כל אחד ירשום מה ההתרשמות שלו ממה שראינו עד עכשיו. אני אישית אהבתי את המשחק, שינו את מה שצריך היה לשנות, הרי לא צריך לעשות משחק שונה לגמרי, צריך לשמור על מה שקיים והם שינו בצורה מושלמת את המשחק. אני כנראה אקנה, אני רק רוצה לשחק קצת בבטא וזהו (: מה דעתכם? דיון מהנה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי הרבה שמועות הוכרז רשמית בחודש שעבר... http://www.blizzard.com/diablo3/media/ שימו לב לסרט מתוך המשחק נראה מעולה. אישית לקח לי שנים להיגמל מדיאבלו הראשון וגם מהשני ועד היום יש לי עותקים שלהם עם חבילות ההרחבה. אבל כמו שאני מכיר את בליזארד המשחק ישוחרר לפחות עוד 3 שנים... בינתיים נחכה לfallout 3 (שיצא עוד חודשיים בערך) שגם פה לקודמים הייתי מכור גום מהם יש לי עותקים.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להתקין גיליתי שהמחשב לא קורא את הדיסק . האם יש אפשרות להוריד את זה מ ea לאור העובדה שיש לי סי די קיי מקורי או אולי ליצור קשר עם הד ארצי? הדיסק של bf2142 כן בסדר אבל עכשיו ש- bf2 לא עובד אני רוצה לשחק רק בו (you dont know what you got till its gone)
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכם . אני חייב עזרה .. אני נכנס למשחק סאן אנדרס והוא עושה לי את ההודעה הבאה : http://img83.imageshack.us/my.php?image=43354941og8.jpg אשמח אם משהוא יגיד לי איך לסדר את זה .. תודה ולילה טוב .
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן?? זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה? אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ?? משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו) הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-