משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאור תלונות של חברים בפורם על בעיות חיבור server has timed out game got disconnected ועוד... החלטתי לקחת יוזמה ולעשות מדריך שיסדר לכולם את הבעיות נתחיל ראשית ראוטר. פתיחת פורטים 14000-14016 UDp ] UDp 22990-23006 ] UDp 25200 - 25300] 20000 - 20100 tcp ] 80-80 tcp ] אחרי שפתחנו את הפורטים ניכנס למערכת הראוטר ונבטל את האפשרות UPnP אחרי זה לכבות והלהדליק את הראוטר עכשיו נלך להתחל בכתובת למטה נרשום run =בעיברית = הפעלה וניכנס להפעלה/run ונרשום שם services.msc הדף שנפתח תרדו למטה וחפשו את UPnP Divice Host קליק ימני ותעשו הפסק/STOP …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה מדריך קצר איך להשיג אקספי מהר וקל בוארזי http://www.youtube.com/watch?v=nPlKnVfZLBs&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב עוד מדריך ה- UAC היא תוכנת ה-ANTI CHEAT שמשתמשים בקוד 4 כרגע. לינק להורדה.http://uac.ac תלחצו על הכפתור הענקייי הכתום שרשום עליו DOWNLOAD. הדרך היחידה להירשם היא בתוך התוכנה אז חייבים להוריד קודם. אחרי שנרשמתם תכנסו לתוכנה ותעשו LOGIN. אחרי שעשיתם LOGIN אתם תראו את הMENU של ה UAC, תלחצו על PLAY אחרי זה זה יעבור למסך הזה: ויבקש ממכם לחכות 14 שניות אחרי זה תלחצו על OK בצד שמאל למטה. זה יעביר אותכם לפה: תיכנסו לרשימה של המשחקים ותבחרו CALL OF DUTY 4. אחרי זה תכניסו את ה MATCH ID מעליו.(ה MATCH ID זה ה"קוד" שקובע את ה"חדר" נקרא לזה שבו כל האנשים צריכים להיכנס וככה בסוף המשחק אפשר לראות מי העלה תמונות למי היה משהו חשוד בסריקה או משהו כזה. אחרי שבחרתם בקוד…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדריך להתקנת Team Speak TeamSpeak היא תוכנת דיבור, המאפשר תקשורת בין אנשים ממחשבים שונים באמצעות שרתי דיבור. איך להתקין TeamSpeak? ראשית, נכנסים לאתר הזה: http://www.teamspeak.com/?page=downloads ומתאימים את הגרסה של תוכנת ההפעלה של המחשב להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, נכנסים לתיקיית שאליה ירדה ההתקנה. היא נראית ככה: לוחצים על ההתקנה דאבל קליק, ואז לוחצים next>i agree>next ומגיעים לחלון הבא: כאן יש אפשרות לשנות את המקום שבו התוכנה תשמר לבחירה אישית(מומלץ לעשות next). לאחר מכן עושים next>install>next (אני לא שם תמונות כי דברים אלו הם דברים תכנים שכדי שאנשים שלא מבינים לא יתעסקו איתם). וככה נראית התוכנה לאחר ההתקנה: איך להשתמש בתוכנה? אז ככה, על מנ…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
טוב בגלל שההנהלה פה לא מאפשרת פרוץ אסור לי לפרסם את הלינק אבל זאת לא תיהיה בעיה אחרי שאתם מתקינים את המשחק אתם צריכים לעדכן את ה PunkBuster שלכם. בשביל לעשות את זה צריך להוריד את ה-PB UPDATER, בטבלה תבחרו For all windows Games וזה יוריד לכם את הגרסא לWINDOWS. בתוך התוכנה תלחצו על ADD GAME ברשימה תבחרו את COD4, אם אתם לא מוצאים את המשחק ברשימה תלחצו על BROWSE ותלכו לאיפה שהמשחק מותקן אצלכם, אחרי זה תלחצו OK ואז CHECK FOR UPDATES. עכשיו ה Punkbuster שלכם אמור ליהיות מעודכן ולא צריך ליהיות עוד בעיות. עכשיו בשביל לשחק תחרותי אתם צריכים להוריד את הפרומוד בשביל להוריד את הפרומוד פשוט צריך להיכנס לשרת COD4 עם פרומוד וזה יוריד לבד. אנחנו לא רוצים לקדם קהילה פרוצה אז הנה כמ…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש נאשות אחרי חנות שמוכרת מדריכי אסטרטגיה (STRATEGY GUIDE) של משחקים בארץ... מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר לשרת MGAMER בבאטלפילד 2 והוא מראה לי ככה מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://megagames.com/news/html/movies/nfscarbon-teasertrailer.shtml
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קניתי את התוספות של spell force אבל העותק של המשחק המקורי שלי מזוייף וזה אומר לי שהוא לא יכול להפעיל בגלל שזה מזוייף. מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
יש לי חפצים שעשיתי והם נמצאים ב UPGRADES מה עושים איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אני עושה עם המודים אחרי שהורדתי אותם? תודה רבה!!! הסתדרתי - הורדתי את המנהל של נקסוס וזהו
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התחלתי לשחק בזה אתמול ומהר מהר מאוד הבנתי שזה משחק חולני במיוחד!! לא חשבתי שזה חולני עד כדי כך חחחח אני כבר בשלב 9 במשחק אני שומר אל איזה זקן אחד אבל כל הזמן הורגים אותו ואני ניפסל אוףףף קיצר מה אתם אומרים אל המשחק מישהו כבר סיים? הסוף מעניין כמה שלבים יש?
-
מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי השני שלבים ראשונים ששיחקתי, הוא נראה כמו אחלה משחק, עלילה אדירה והומור ענק כמו בראשון, הדבר הכי ענק שם, אלו הקטעים שקייט מתגנבת ושומעת שני אנשים או יותר מדברים... , הדו-שיח בין הדמויות פשוט ק-ו-ר-ע! אגב, מישהו שם לב שהדיבוב של קייט נעשה על ידי שחקנית אחרת מאשר במשחק הראשון? יש עוד דעות?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
משחק טוב?. מה המטרה של המשחק פחות או יותר .האם זה בסגנון שעושים כסף וקונים טנקים או שקונים כמה טנקים שרוצים בלי כסף או שיש הגבלה כי בשלב הראשון קניתי טנקים ולא ראיתי שום דבר שמזכיר כסף או משהו שמתבזבז אז קניתי כמה שבא לי.האם זה ככה? ב.איך מזיזים את המסך לאלכסון כמו שעושים במקש space אבל שהמסך יעצור ולא שאם אני עוזב את המקש הוא חוזר לברירת מחדל.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-