משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פתאום קלטתי שאני לא ממש יודע :-X מה סדר השחרורים? או המיקום שזה מתחיל, תלוי איפה פותח המשחק? וכמה זמן בד"כ עובר בין יבשת ליבשת... תודה
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברשותי עותק מקורי של BF1942 מעודכן לגירסה 1.4. הורדתי הבוקר את DC גירסה 0.39K (הגרסה העדכנית ביותר של המוד), ההתקנה עברה בהצלחה. אך כשאני נכנס ב BF1942 ל Custom Game ומנסה להסוויץ' לDC, אני נזרק לחלונות וזהו. כנ"ל גם לגבי הנסיון להריץ את DC ישירות מקיצור הדרך בשולחן העבודה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי NoCD Crack ל BF1942? (להזכירכם, העותק מקורי, אני משתמש בקראק רק בשביל לחסוך את הצורך להכניס את הדיסק בכל פעם בשביל להריץ את המשחק). בבקשה עזרו לי, בתודה מראש. R0cKF0rD.
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה קצת ארוך אבל שווה קריאה. הגעתי למקום של הפיצוץ,שכל השמיים משתנים והכל,הצלחתי בניסיונות רבים ומעייפים להיכנס למבנה ושם הכל נהיה גרוע אף יותר. קשה לי למצוא דרך לתאר כמה המשחק הפך למטומטם וחסר הגיון ברגע הזה. קודם כל,בכל המבנה יש קרינה מה שגורם לי לקחת תתרופה כל פעם מחדש,שלבסוף נגמרת,מה שמשאיר אותי עם קרינה שגורמת לחיים שלי לצנוח במהירות. בנוסף נמצאים בחדר מסוים 3 אוייבים,אחד מימין,אחד משמאל,אחד מולי, ומצפים ממני להפוך לסופרמן ולחסל את כולם. יש משחקים שזה אפשרי אבל לא במשחק הזה.במשחק הזה המהירות שהם מזהים אותי והורגים אותי היא מממש אבל ממש מהירה ולא רק זה הם ניתנים להריגה רק מפגיעה בראש. כשמחברים את כל זה ממש לא אפשרי לרוקן תמבנה מאוייבים בנסיון הראשון וגם לא בניסיון עשיר…
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי את את המשחק ועכשיו הוא מבקש ממני סיסמה ... שמעתי שצריך לנתק את הכוננים.. אפשר הסבר מפורט יותר?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ירידה חזקה בטעם טוב http://www.gametrailers.com/player/35146.html?type=flv why would a guy hide in a barrel? its even more stupid than hiding in a cardboard box...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום . התקנתי את המשחק HITMAN2 לאח הקטן של חברה שלי . וקשה לו לשחק אז אמרתי לו שאני יביא לו ציטים חיפשתי באינטרנט ומצאתי ציטים שכותבים בקונסול, אבל אני לא מצליח לפתוח את הקונסול ראיתי שצריך לשנות משהו בקבצים של המשחק ולכתוב EnableConsole 1 אבל זה גם לא פותח את הקונסול . ושם טרינרים לא פועלים אז איך אני יכול להפעיל לו את הציטים . תודה מראש ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
WHY ITS SO HARD TO INSTALL A PATCH I HAVE THE FULL VERSION 1.0 VERSION SO I DOWNLOAD THE 1.02 PATCH I INSTALL IT AND ITS WRITING TO ME PATCHING PLEAS WAIT I WAIT AND WAIT AND NOTHING ISNT HAPANING :'( :-[
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מתרבים הסימנים שיוכרז משחק חדש בתערוכת BlizzCon באוגוסט. http://www.blizzard.com/blizzcon07/ הם לא אומרים "new game starcraft 2" אלא "an upcoming game" מה שרומז שזה משחק שלא הוכרז עד עכשיו. אז.. הרחבה שניה לWOW? Diablo 3? your guess is as good as mine.. damn blizzard and their secrets!
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם,קיבלתי את החבילה של ינואר 2016, העליתי סרטון Unboxing נוסף.הסבר קצר:ב-LOOTCRATE מקבלים חבילה "סודית" פעם בחודש, לא ידוע מה יש בחבילה עד שמקבלים אותה.יכול להיות שתקבלו דברים שונים ממה שאחרים קיבלו (אם זו אותה סידרה אבל דמות אחרת למשל). Paypal חסמו לי את החשבון, לכן החודש וחודש הבא לא ארכוש את החבילה. הזמנתי כרטיס Payoneer שבעזרתו אוכל להמשיך לרכוש,כנראה שהסרטון Unboxing הבא יהיה לפחות עוד חודשיים...אהבתם, תנו בלייק, רוצים להתעדכן בסרטונים נוספים - Subscribe.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
יצא PATCH לRAINBOW SIX VEGAS PC יש הרבה תיקונים ,המשחק רץ הרבה יותר חלק http://rainbowsixgame.uk.ubi.com/
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
HOMEWORLD 2 BATTLE REALMS שווים קניה? אני מחפש משחק אסטרטגיה הרבה זמן... שמעתי שאלה משחקים טובים,אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי MW3 ויש לי MW2 , BLACK OPS עכשיו יצא החדש... BLACK OPS 2 איפה כולם משחקים? איפה יש הכי הרבה טורנירים/ליגות ? איפה הקהילה הישראלית הכי גדולה? האם היא בכלל גדולה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-