עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. סופ"ש חינם למשחק המצוין MW3 לגרסת המולטיפלייר כדאי מאד! בסטים התקנה נדרשת משחק כבד כבר ניתן להוריד!!! לינק דף ההודעה : http://store.steampowered.com/news/7820/ מקווה שפירסמתי במקום הנכון אם לא תקנו אותי כוונותיי טובות! דרך אגב ניסיתי למייל האדום והוא מבקש להעתיק מספר וזה פשוט לא עובד !

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by R0ck,

ברשותי עותק מקורי של BF1942 מעודכן לגירסה 1.4. הורדתי הבוקר את DC גירסה 0.39K (הגרסה העדכנית ביותר של המוד), ההתקנה עברה בהצלחה. אך כשאני נכנס ב BF1942 ל Custom Game ומנסה להסוויץ' לDC, אני נזרק לחלונות וזהו. כנ"ל גם לגבי הנסיון להריץ את DC ישירות מקיצור הדרך בשולחן העבודה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי NoCD Crack ל BF1942? (להזכירכם, העותק מקורי, אני משתמש בקראק רק בשביל לחסוך את הצורך להכניס את הדיסק בכל פעם בשביל להריץ את המשחק). בבקשה עזרו לי, בתודה מראש. R0cKF0rD.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Rondh,

מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk

5. Started by ariebel,

אז ככה...אני תקוע בשלב הזה...שאתה רודף אחרי איזה כרכרה על סוסים ואז קופץ עליו האויב ונופל איתך לאיזה מקום עם זירה, את הזירה הזאת הוא מעלה באש מסביב ואתה נשאר להלחם עם שתי גורילות שמכה שלך לא מזיזה להן וכל מכה שלהם מורידה חצי מהבריאות. עכשיו...הבנתי את הדרך לעבור את זה אבל אני לא מספיק ליישם את זה, הם יותר מדי מהירים! אז ככה: א. אם יש לכם טיפים מיוחדים שלא עליתי עליהם...please! ב. אם יש לכם טריינר נוראמלי שעובד גם עם משחקים שמורים ולא עושה בעיות של Safe Mode, כי הורדתי כבר שלושה ואף אחד מהם לא עובד

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. ז"א אני משחק עם עוד אנשים ברשת אבל איך זה בדיוק הולך? האמת היא שאף פעם לא ניסיתי. איך זה ועל איזה משחק רשת אתם ממליצים לי (איך America's Army?)

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by dabab,

אני חייב את המשחק COLIN MACRAE RALLY 2 הורדתי אותו מקאזה גרסה של 178 מגה ואחרי שהוא מתקין והכל הבעיה היא שאיך שאני לוחץ על קובץ המשחק עם הקראק הוא מעלה לי חלון קטן שרשום בו: "settings configurtion to defaults" אחרי זה מסמנים אישור הוא מתחיל להעלות את המשחק וישר כותב שצריך להכניס דיסק... אני ניסיתי מגוון קרקים וזה לא יוצא לי... כל עזרה תתקבל בשמחה אם יש לכם מקום שממנו אני יכול להוריד את המשחק או שאתם יכולים לעזור לי בבעייה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

9. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by LazyBurger,

התחלתי היום לשחק במשחק Lost PlaneT, ואחריי שסידרתי את כל האפשרויות על הכי גבוהות, החלתי לשחק, המשחק, כמצופה, פעל חלק אך משום מה לאחר זמן מה הוא נתקע לי באופן מוזר מאוד, ולאחר קצת זמן וכמה Ctrl Alt Del זה הראה לי : ERROR: MEMORY OVERRUN אבל לא נראה לי שזה הגיוני משום שיש לי שתי גיגה של זכרון DDR 2 במהירות 800MHZ וגם 8800 עם 640 זכרון, אז מה יכול להיות גורם הבעיה? מישהו אחר נתקל בזה? פתרון?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  11. לאחר שנים של דשדוש, בענקית הטכנולוגיה מקווים להחזיר לעצמם מעמד של מעצמת גיימינג עם רכישה של חמש מפתחות משחקים צעירות לכתבה

12. Started by enzo,

הגעתי לשלב עם הדינוזאור הענק וכל פעם הקטע הזה חוזר על עצמו ואין לי שליטה על זה. אז מה סיימתי את המשחק? :s05:

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. סומכים על טעמם של אחרים בתחום המשחקים? אוהבים הפתעות? תוכנית ה-Humble Monthly תספק לכם מגוון משחקים חדשים באופן מתמיד, בעבור 12 דולר לחודש לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-החדש-יספק-לכם-משחקים-בהפתעה-מ/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by kabesar,

יש לי בעיה המשחק עולה אני רואה 3 מסכים ראשונים של מי שעשה את המשחק... ואז מסך שחור והמשחק תקוע... מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לסדר את זה? תודה מראש לכל מי שינסה לעזור...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Rrafi,

משו יכול להגיד לי מה הדרישות של F.E.A.R..!!?? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  16. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/4445a8d8-67ce-4537-8f78-9509d486f84b.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 4 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינות סאטלות? יש משהו שתמיד רצינו לשאול את ההלגאסט: "תגידו, העיניים האדומות זה מעייפות?" כן, לוני כבר שיחק בקילזון 3, וכן, הוא סיים את האמאמא שלו ונהנה מכל רגע, לפרק הזה מצורפת חינם סקירה מלאה למשחק המדובר של השנה. בנוסף יש לנו ביקרות על משחקים ודמואים נוספים (The Shoot ,Lucidity, Stacking), הרבה חדשות (ה-PSN הישראלי, סוני מאיימת בבאנים, מפות הרחבה ל-HALO, אינפאמוס 2 ועוד...), פינה נוספת של המלצות סרטים ו-Flickchart (מאחר וקיבלנו ביקורות שוות בעד ונגד אנחנו מעלים סקר לאתר - http://fanboys.co.il -…

17. Started by danield51,

יש אפשרות לשחק WOW בלי לשלם כסף? ואם כן אז איך? ומאיפה אפשר להוריד את המשחק?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by ff10,

מי משחק ב RAKION ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by בלוסטון,

שלום, שמעו משהו.. התקנתי את המשחק התחלתי לשחק וזה... וזה נראה לי דיי קל... אז מישהו יודע איפה אני בודק אם זה על "קל" או "קשה" אם אפשר בכלל... כי אני רוצה על הכי קשה... בבקשה זה דחוף... תודה..

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  20. אז ככה אהתקנתי והכל..כש אני מנסה להתחבר לשרת,ניסיתי הרבה מאוד שרתים... זה כותב:"could not connect to all players" מה זה ואיך אני פותר את זה? :'( דרך אגב למה אי אפשר לשים את ה TEXTURES על HIGH?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by siin,

משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by etelsh4,

מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by HyperBlasT,

שלום לכולם. אני משחק בקאונטר סטרייק 1.6 ולאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת, בכל פעם שאני נכנס לסרבר כלשהוא (פרוץ כמובן) יש לי זמן מוגבל ובלתי ידוע שבו המשחק מוציא אותי, ללא אזהרה, ללא הודעת שגיאה, פשוט מוציא אותי למסך הראשי של המשחק.. זה יכול לקרות אחרי חצי דקה שאני נכנס למשחק, אחרי 5 דקות, ואפילו בכמה שניות הראשונות. יש לציין שניסיתי למחוק את המשחק דרך הוספה\הסרה ולאחר מכן התקנתי מחדש ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש דרך לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by nore0,

amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 פעם הורדתי את הדמו והוא עבד בסדר

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. משחק האקשן-תפקידים מבית Guerrilla Games הוא אחד מאותם משחקים מיוחדים שכבר מהרגע הראשון בהם אתם מבינים כי מצפה לכם חוויה יוצאת דופן שתזכרו לעוד הרבה זמן לכתבה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.