עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by uzixsi,

נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by The Man123,

יש לי בעיה בNFL STREET 2 מתי שאני משחק משחק ונגמר המשחק אז יש אחרי היציאה שלי מצב של טעינה ותמיד זה נתקע בטעינה ואני לא יודע מה לעשות למישהו יש פיתרון לבעיה הזאת אולי ? (נ.ב - זה קורה לי בכול המצבים של המשחק לא רק במשחק רגיל זה תמיד נתקע בטעינה!)

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by GRiM,

כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by igarm13,

שלום לכם אנשי הזון אני צריך עזרה במשחק אני התקנתי אותו הכל בסדר הגעתי עד למשימה ה4 והמשחק בעמצע נתקע לי ועם אני לוחץ אסקייפ אז אני חוזר לוינדווס עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח 2.8 intel 1024 ddr Leadtek 6600 GT 128

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  5. שלום אנשי הזון אני חשבתי למי אני יפנה עם השאלה הזאת ולא חשבתי פעמיים (אנשי הזון תותחים) אז ככה אני נמצאה במשימה של הבנק ששם צריך לדפוק 50000 יורו אני פשוט במקום כזה שאני לא יודע לאן ללכת אני הפעלתי את שני המנגננונים שכביכול צריכים לתת לי אישור כניסה לכספת אני הפעלתי שניים מהם האחרונה נמצאת במשרד שאני לא יכול להיכנס עליו בשום דרך על הדלת מנגננון שהוא שבור והוא מופיעה בצבע אדום ובנוסף לכך הוא עם גלים של חשמל(שבור מת) ו זהו ואני פשוט לא יודע כבר לאן ללכת אההה ולא הפעלתי שום אלארמים למינהם מי שעבר את המשימה אנא חברה עזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by nehmia,

היש דרך?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by bluemail,

למי עבד המשחק על 5200 של נוידיה

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  8. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by nore0,

גמרתי את המשחק פעם אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות כאן http://img441.imageshack.us/img441/88/dgfdg7ej.jpg http://img179.imageshack.us/img179/3099/hasdaf8zz.jpg http://img179.imageshack.us/img179/1191/dsfdsf7qf.jpg http://img441.imageshack.us/img441/1620/gfds4df.jpg

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. רשימת עדכונים: פיסת מידע מהגראפיקה של GTA4 אין לי כלום כמעט, נו סליחה : ;D אבל יש כמה רמזים ברשת התמונה לקוחה מכאן גם כאן יש אותה אם כך באמת יראה הGTA, מאוד נחמד! עוד כמה תמונות: ^^^ אני מבין שזה זיוף, אבל עדיין נחמד. עוד זיוף חמוד (קצת לא קשור): עוד תמונות מהמשחק ( ) ^^^ מאוד יפה! עוד קצת מידע. אם יש לכם משהו להוסיף, קדימה!

• 82 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by GodOfGames,

בגרסאת הPS2 אפשר לשחק על 2 יעני על אותו מסך טלוויזיה אם כן אז איך?ואם זה כיף ואיך זה נראה ?שתי השחקנים משחקים על אותו המסך או המסך נחצה לשתיים ..? ואם מישהו יכול להעלות תמונה או סרטון של איך שזה נראה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by parker8,

הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. הגה דיי נחמד של לוג'יטק MOMO RACING, וסתם הוא יושב לי בצד ולא שיחקתי בו המון זמן..מחפש משחק סימולוטור אפשר להגיד, משהו מציאותי שמעביר חוויה מציאותית (אם ישנו משחק כזה)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!! דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי... איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס???? תודה! (:

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by dragon772,

איך בודקים בזמן משחק את ה fps?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני הגעתי לסוף שלב 10 איפה שאני צריך להחיות שם את האיש (CPR) והוא החליט לא לעבוד לי והוא תוקע את המחשב ואז לאחר כמה שניות המסך לא מקבל נתונים (יש הודעה כזאת במסך) וזה קורה רק שם למישהוא יש פיתרון

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by tronado,

המשחק עולה כמעט תמיד אבל כשאני מנסה להכנס למשימה הוא מתחיל לטעון אותה ובאמצע הוא מודיע לי שיש בעיה עם הDIRECTX ויוצא מהמשחק

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. אנשים שקוראים לאנשים שקונים משחקים פראיירים, צריכים להתלות מהבייצים. צביעות לשמה, אם זה לא שווה את הכסף שלך, זה לא צריך להיות שווה את הזמן שלך. ואם זה כן שווה את הזמן שלך, אתה צריך להיות מודע שלכל דבר יש מחיר.

• 227 תגובות
    • 17.3k צפיות
  21. Started by D-Viper,

יש משחק דוס שאני לא זוכר את שמו, אבל אני זוכר מה בערך היה אפשר לעשות בו, אז תגידו לי אם אתם מכירים, ואם כן איך קוראים לו ומאיפה אפשר להשיג אותו: במשחק הזה בונים כל מיני מכונות כאלה בסגנון דומינו ראלי, כלומר, לוחקים למשל כדור שיתגלגל לאיזה מקום שיפעיל מאוורר שיזיז משהו שימשוך חבל שיצית תותח שירה את התותח ויקלע למטרה (משהו בסגנון הזה). אז אם אתם מכירים בבקשה תגידו לי איך קוראים לזה ומאיפה אפשר להשיג? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  22. http://img396.imageshack.us/my.php?image=untitled4rt.jpg http://img324.imageshack.us/my.php?image=untitled1pp.jpg ההוא נועל ת'דלת ואין לאן ללכת לא הבנתי מה צריך לעשות עם המנוף והצוללת

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by Sheetrit,

אז ככה... יש לי את המשחק כבר די הרבה זמן (מקורי כמובן) היה לי את הבעיה של המסך השחור בהתחלה וסידרתי אותה (עם הריפרשלוק) עכשיו אחרי תקופה שלא שיחקתי אני בא להיכנס למשחק וזה עושה את אותה הבעיה ,ואין לי כל תוכנת refreshLock על המחשב הורדתי אחת כדי לבדוק שההגדרות על default והן אכן כך, נכנסתי למשחק שוב אותה בעיה גם אחרי שמחקתי את התוכנת ריפרשלוק מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by the godfather,

איך אני משנה את ההגדרות ליפני שאני נכנס למשחק????

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  25. Started by BEN903,

שיחקתי עכשיו בדמו של בלאיזינג אנגלס וזה משחק פצצה :yelclap: אני מחפש משחקים בסגנון מלחמת העולם השנייה אבל אם גרפיקה טובה אפשר גם עתידני אם יש

• 5 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.