עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבר שלי שיחק ב need for spped:most wanted הוא שמר את המשחק שלו ועזב את המשחק שלו במסך של השמירה (לאחר ששמר). אמא שלו רצתה לשחק בקלפים של הווינדוס וכשניסתה לצאת מה NFS היא מחקה לו את השמירה. מאז הוא לא שיחק/שמר ב NFS כך שכלום לא כנראה לא נכתב על המקום הזה. השאלה היא אם יש מצב לשחזר את השמירה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by -=Extazi=-,

אני רושם שאלה למה המנהלים מורידים לי אותה אני רוצה תקישור של המשחק Desperados בבקשה בפעם השניה!!!!! ואללה מי שיביא לי תמשחק אני יפצה אותו

3. Started by sargent bilko,

אם יש פה מישהו כזה אני אשמח לשמוע!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by stone cold,

הWII יוצא היום ביפן ולפי זה- http://wii.ign.com/articles/748/748727p1.html זה אולי ההשקה המוצלחת ביותר של קונסולה ביפן וקצת תמונות- ציטוט קטן מהכתבה מה לא עושים בישביל להשיג את זלדה בהשקה :lol: בכל מיקרה עידכונים בהמשך ובקרוב גם ההשקה האירופית שלערכתי תיהיה הרבה יותר רגועה עריכה-דיווח מגימספוט- http://www.gamespot.com/news/6162631.html?tag=latestnews;title;0

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  5. בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. מה קורה כאן. מאז ההקשה המשחק עבד לי מעולה. מאתמול כל חמש דקות קורס לי. חשבתי בעיה במחשב שלי. פירמטתי, התקנתי הכל מחדש - עדכונים, דרייברים, הכל. שוב פעם קריסות כל חמש דקות. וזה רק אצלי או שהפינג קובץ כל הזמן מ70 ל-120? עריכה: וואללה סבלתי שבוע עם נשק התחלתי מעאפן. רק פתחתי את SCAR - קריסות. אני עם המזל שלי....

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by aviel3634,

טוב אז ככה אני לא יודע אם כולכם מכירים את המשחק BF3 אבל אני מניח שרובכם מכירים ואולי משחקים אז אני עושה סדרות של זה בערוץ שלי וגם מונטאג'ים , הפעם החלטתי לעשות משהו עם הקהילה הישראלית ולפתח אותה בטיפה , ביקשתי מהשחקנים הישראלים לשלוח לי קליפים טובים שלהם מהמשחק ואני יצור סרטון אחד שלם במחוות תודה לכל הסאבים שלי ולכל התומכים שלי כי באמת הקהל הישראלי הקהל הכי טוב אני בקושי נתקל באנשים שנותנים לי תגובות רעות בלי סיבה ודברים כאלה אני מקווה שתאהבו את זה ואם כן ואתם לא מכירים את המשחק ואהבתם אתם מוזמנים לקנות את המשחק כי באמת אני אוהב את המשחק הזה ואם אני לא טועה מוכרים אותו עכשיו בהנחה באוריג'ין, בלי הרבה דיבורים קחו לכם משו לנשנש ותהנו מהצפייה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by חגי,

שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  12. שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  13. מישהו יודע מתי PC: Age of Empires III: The WarChiefs Expansion Pack אמור להגיע? לחנויות בארץ?

14. Started by Yarimiz,

​חברים יקרים, בערוץ Yarimiz התחילה הגרלה חדשה: חמישה עותקים של Watch Dogs במתנה! כל ההוראות להשתתפות בהגרלה נמצאים בסרטון הבא: שווה מאוד לעקוב אחרי הערוץ בימים הקרובים, הזוכים יוכרזו ביום ראשון ובתקופה הקרובה יהיו עוד הרבה הגרלות על משחקים וחלקי חומרה! עקבו אחריי גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz ## טוויטר: https://twitter.com/YarimizGaming צפיה מהנה, ובהצלחה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. סומכים על טעמם של אחרים בתחום המשחקים? אוהבים הפתעות? תוכנית ה-Humble Monthly תספק לכם מגוון משחקים חדשים באופן מתמיד, בעבור 12 דולר לחודש לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-ה-humble-bundle-החדש-יספק-לכם-משחקים-בהפתעה-מ/

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by zachbachar,

יש לי בעיה שלא מצאתי לה שום פתרון אז החלטתי לשאול פה... כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים), והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש... הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...), והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה.... יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר... [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:06:14 תמונה...: סורי על הדאבל...

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by kfirlion,

בבקשה אל תוסיפו תגובות, כי זה סקר

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by RavivRavR,

המד חיים לא יורד לי בכלל בשום מצב. חיפשתי באינטרנט את כל ה-SAVE GAME כי הלך לי פעם ההאר דיסק ולא רציתי להתחיל מחדש את המשחק אז הורדתי את ה-SAVE GAME והתחלתי מהנק' שהפסקתי אז אבל אני לא יכול למות וזה די מעצבן לשחק ככה. מה אני יכול לעשות ? האם אני צריך להתחיל לשחק מחדש ?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  20. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

כמו tekken לסוני שאפשר לשחק בהם עם גי'יסטיקים של xbox360, תודה.

23. Started by lader,

שלום לכולם אם יהיה ביקוש נפתח טורניר. כל מי שרוצה שישרשום את האייסיקיו שלו ואת הקבוצה שהוא בחר. (דרך אגב אני צנצ'סטר יונייטד)

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  24. ^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. אורח Si-Nom

כשאני מנסה להתקין את ה PATCH של VC זה כותב לי את הודעת השגיאה. האם צריך מישחק מקורי כדאי לשחק באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.