עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by esaly,

שלום! מישהו יודע למה כשמעדכנים את רשימת השחקנים בOPTION FILE זה לא חל על המשחק באונליין... במשחק הרגיל העידכון שחקנים מופיע וכשאני מנסה לשחק אונליין ההרכבים מלפני שנה בערך... אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. Started by noambason,

יש לי את המפרט הבא: Asus P5LD2 Pentum D 945 3.4gh Zotac 9800GX2 Geil CL4 4G בקיצור, אני מודע לצוואר הבקבוק שקיים אצלי, בעוד כשבועיים אני קונה לוח ומעבד החדשים. הבעיה שלי: ב-NFS הגדרתי את הכל על האיכות הכי גבוהה. המשחק רץ ומהר מאוד (ללא תקיעות או משהו דומה), אבל יש לי הרגשה שהוא לא רץ מושלם. הייתי רוצה לגרום לו לרוץ מושלם יותר בינתיים. האם יש סיבה שהוא לא ירוץ חלק על האיכות הכי גבוהה, או שאני יכול להגדיר בכרטיס גרפי משהו שיגרום לו לרוץ מושלם. בנוסף יש קטעים שרואים במסגרת של המכוניות כמו נקודות כאלה וההשתקפות לא נראית מקסימלית, זה נראה כאילו יש מקום לשיפור. הדרייבר של הכרטיס הגרפי מעודכן לאחרון ביותר, והמערכת שאני עובד עליה היא XP X64.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by cb,

http://www.vgames.co.il/article/6846.html למישהו יש הורדה יותר נורמאלית?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by galh_5,

החופש חרשתי על הרבה משחקים אז בקיצור בבקשה תביאו לי המלצות למשחקים שיש ואולי לא ייצא לי לשחק בהם לא אכפת לי מאיזה סוג העיקר שיהיה כיף לשחק בו ושתיהיה גרפיקה טובה

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  6. האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by lidorosh,

יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  9. מתרבים הסימנים שיוכרז משחק חדש בתערוכת BlizzCon באוגוסט. http://www.blizzard.com/blizzcon07/ הם לא אומרים "new game starcraft 2" אלא "an upcoming game" מה שרומז שזה משחק שלא הוכרז עד עכשיו. אז.. הרחבה שניה לWOW? Diablo 3? your guess is as good as mine.. damn blizzard and their secrets!

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by arel508,

תגידו אין מד לכל רובה שמראה כמה damage יש לו, range ,accuracy ואלה.. ואיך אני יודע גם מתי נתפתח לי כל רובה שאין לי אותו עכשיו?

11. Started by stone cold,

טוב אני פאן בויס של נינטנדו ואני לא מכחיש את זה אבל הם עשו דבר שקצת מעצבן אותי- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3262370,00.html אם הם כבר שוכרים עורכת דין בישביל אתר מפגר בארץ אז לפחות שיקימו נציגות ויתחילו לעשות יבוא רישמי (האמן) אבל למה איכפת להם מאתר קטן בארץ מסריחה כמו ישראל?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Kurt,

שלום! בפוסטל ביום שלישי המשימה הראשונה היא ללכת להתוודות בכנסייה. עכשיו כשאני מגיע למקום(הכנסייה אמורה להיות ליד כל הרכבות) יש סימן של Load Zone אני עובר דרכו כדי להגיע לכנסייה ופתאום הוא רושם באמצע המסך "Cant find "Church" File not found" ואז הכל ניהיה אפור ואני פשוט הולך ולא מתקדם לשום מקום וכשאני אני לוחץ על המפה הוא מראה לי את המשימות של היום הראשון(Monday) מההתחלה אפילו כשכולם מקושקשים. תודה ותודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by pssy11,

World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by Funkyzord,

צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by tnt studios,

טוב חברה, את המפרט אתם רואים בצד תמליצו לי על משחק בסגנון COD2 (יש לי כבר) עם הרבה יריות. אני אומר לקנות את BATTLE FIELD2 או את F.E.A.R, מה אתם אומרים מבינהם? אני רוצה גרפיקה יחסית חזקה (אהם FEAR אהם). וגם, בעוד כחודש אני הולך לקנות משחק מירוצים NFS, עכשיו מה אתם ממליצים, UNDERGROUND 2 או השני (לא זוכר את השם, נראה לי MF או משהו כזה)

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  19. היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by super-MC,

או קי שמעתי מיחבר שיש מישחק כמו סים סיטי רק שבונים מעדון מישהוא שמע על זה ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. זה עובד לכם אאחרי שהתקנתם את הפא'ץ? ואם כן, מישהו משחק? אשמח לדעת אם יש עוד מלבדי כאלו שמשחקים במשחק הזה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by Meir787,

היי, לא מזמן רכשתי את המשחק הנ"ל, ו... קצת נתקעתי ;D הגעתי לשלב עם הספינה, הרגתי כמה טרוריסטים שיכולתי, התנקשתי בצוות הפיקוד, דיברתי עם המפקדה של הNSA, ניטרלתי את האנטנה, ואני פשוט לא יודע מה עושים עכשיו :\ לפי מה שהבנתי, צריך להרוג את הקפטן של הספינה. אם זה נכון, איפה הוא נמצא ? תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

את משחק צפדע נינג'ה , משחק ישן לעלה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. הייצור של קונסולת הרטרו דמוית ה-NES מסתיים רשמית - אך יתכן שגירסה משודרגת נמצאת בדרך אלינו, היישר מהניינטיז לכתבה

25. פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.