עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי את ההיטמן וכשניסיתי להיכנס למשחק קפצה ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין שוב ולא הלך. מה אפשר לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

2. יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by itai_1813,

יש לי בעיה עם שני המשחקים האחרונים בסרת ספלינטר סל, הם עובדים לי בצורה מוזרה - לאט מאוד אבל משום מה לא מקוטע פשוט ל-א-ט! אני לא חושב שלמחשב שלי אמורה להיות בעיה עם הרצת המשחק, זה החלקים החשובים במפרט: מעבד: amd 3800x2 כרטיס מסך: ati saphire x1950gt זיכרון פנימי: 2gb אם מישהו כבר שמע על הבעיה או יותר טוב, יודע איך לפתור אותה בבקשה להודיע.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  4. טוב אז ככה נתקלתי באתר הזה - http://www.gametap.com/play/gameDetails/000467250?launch=deluxe ניסיתי להתקין את התוכנה שהאתר מחייב להתקין אם WINE כי אני בלינוקס וזה כמאת עבד וחבל שזה לא עבד כי זה היה מוסיף ללינוקס המון משחקים טוב אולי מישהו ימצא דרך ... בכל מקרה למי שיש WIN יכול לנסות ולבדוק אני אולי מחר או עוד כמה ימים ינסה על ויסטה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by tigerex,

מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. הבחור טוען שהשסתום הכריזו שהמשחק ישוחרר בתאריך הרגיל (לפי מה שכולם יודעים, 30 בספטמבר), לי ידוע שמדובר על אוקטובר. והזוכה הוא?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by zombie,

כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. מישהו יודע מתי PC: Age of Empires III: The WarChiefs Expansion Pack אמור להגיע? לחנויות בארץ?

9. ICQ - 169824856

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by 3pac,

כל פעם שאני נכנס למשחק הורגים אותי האלו עם החץ וקשת ואני יוצא . אני עכשיו בקומה 5 בכנסייה (עם לוחם) וגם כשאני מנסה לדלג לקומה 6 מז*נים לי תצורה . יש לכם איזה טיפ או משהו בשבילי ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by vl2,

קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד Q6600 וכרטיס מסך geforce 8800 640 עם 2 ג'יגה של זכרונות וכשאני נותן למשחק לזהות את עוצמת הכרטיס מסך והמחשב את הכרטיס מסך הוא מזהה כמקסימום אבל את המעבד כמדיום שזה לא הגיוני בעליל כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב והמשחק מזהה לו את המעבד כמקסימום. יש למישהו מושג איך זה יכול להיות?? דרך אגב המחשק מעודכן עד לגרסא 1.08

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by kfirlion,

בבקשה אל תוסיפו תגובות, כי זה סקר

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by Sting,

יש לי את המשחק המקורי ושיחקתי בו לתומי באינטרנט עד שלפני כיומיים כונן הDVD שלי שבק חיים לרוע המזל עם הדיסק בפנים, אין לי עוד כונן במחשב ועד שאני יפתח לו את הצורה כדי להוציא את הדיסק ויקנה אחד חדש יקח עוד קצת זמן... לכן אני מחפש No-Cd למשחק בגרסה העדכנית 1.41 כדי שאני יוכל להנות מהרכישה שלי חיפשתי בכמה מקומות אך לא מצאתי , אם מישהו מכיר מקום שניתן למצוא בו דבר כזה אנא שלח לי לינק תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by Tzion,

יש לי את אנריל הישן (לא הישן ישן ולא החדש, זה שבאמצע..) ואני רוצה לשחק ברשת. רק שבשביל זה צריך מלא פאצ'ים ואני לא יוצא בדיוק מה להוריד ואיך... מישהו יכול לתת לי הסבר מה להוריד ואיך להתקין + לינקים להורדה? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by fish,

יש לי 8800GTS 640MB ושאני מפעיל את המשחק קרבון על הדברים הכי גבוהים אז המשחק עובד חלק אבל לפעמים הוא עובד לי פשוט לאט מה עושים?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

האם אפשר לקבוע רזולוציה ספציפית שאני רוצה? אני מעוניין ב1280X800 ואין אותה בהגדרות המשחק עצמו... ואיך אפשר להפעיל AA\AF?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by KoM,

היי, יש לי בעייה קטנה עם UT2003 כשאני רוצה לשחק באינטרנט, הבעייה משונה מאד עקב כך שכשאני משחק במשחק רגיל מול המחשב או אפילו במשחק LAN הכל עובד כרגיל ורק כשאני מוריד רשימת שרתים למשחק DM לאחר מספר שניות המשחק יוצא לוינדוס ונותן את הודעת השיגאה הבאה : עזרה ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אז איך תיראה השנה הנוכחית בגיימינג? לפי שתיים מהמפיצות הגדולות בתחום, זה יהיה דומה מאוד למה שכבר ראינו בעבר לכתבה

21. Started by dans41,

קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  22. ואם זה באמת 3 אז יש תיכנונים אחרי זה להמשך למשחק השלב עם המכונית ב EP2 בסוף היה ממש טוב, כל פעם הם מצליחים למצא רעיונות חדשים לא כמו 90% מה FPS שאתה סתם יורה כל הזמן, וממש העלילה פה היא חלק מהמשחק

23. Started by esaly,

שלום! מישהו יודע למה כשמעדכנים את רשימת השחקנים בOPTION FILE זה לא חל על המשחק באונליין... במשחק הרגיל העידכון שחקנים מופיע וכשאני מנסה לשחק אונליין ההרכבים מלפני שנה בערך... אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by Doron Rosenzweig,

מישהו אולי שמע משהו על אי-הקופים 5 (מתי יצא ואם בכלל?)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by eranmor,

ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שנים אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק כל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחור למישהו יש עצות?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים