עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bluemail,

איזה משחקים שיצאו לאחרונה כבר לא עובדים על GF2 ???

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  3. Started by מעינוש הממוש,

היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by manganga7,

למה חברת SONY לא מוציאה את המשחק God Of War2 ל-PC ויש אותו רק ל-PS2. מה הבעיה שלהם לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by lidorosh,

יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb כיצד יעבדו המשחקים? האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  6. הבחור טוען שהשסתום הכריזו שהמשחק ישוחרר בתאריך הרגיל (לפי מה שכולם יודעים, 30 בספטמבר), לי ידוע שמדובר על אוקטובר. והזוכה הוא?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/victor-vran-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-tropico/

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

9. Started by SeaMonster,

אני עומד ליקנות עוד מאט מסך LCD חדש ( Samsung 206BW) ורציתי לדעת איך מישחקים עובדים על מסכים רחבים , האם הם (המישחקים החדשים) תומכים ברזולוציות של מסכים רחבים? , והעם זה נח לשחק על מסך רחב? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. החלק השני של המשחק האדיר הזה,איכות תמונה השתפרה המון מהחלק הראשון ערכתי את הסרטון בצורה יותר טובה,מקווה שתהנו חברים

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by kfirlion,

בבקשה אל תוסיפו תגובות, כי זה סקר

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  12. לפניכן שיחקתי במשחק על ויסטה ועבד הכל כמו שצריך ברזולוציה הכי גבוהה -1920x1200 , כיוון שאין בתקופה הנוכחית משחקים טובים לשחק התקנתי את CRY SIS שוב פעם אך על W7 ומסתבר עכשיו שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר זה 1600x1200 ,מה נסגר? מדוע זה לא נותן לי להגדיר לרזולוציה הטבעית של המסך? הערה:מאז המעבר ל W7 הרבה פעמיים יש בעיות במשחקים לעומת זאת כשהיה לי VISTA עבד הכל בלי בעיות.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. שלושה סרטונים הלקוחים מתוך המצגת בתערוכת המשחקים E3 (של החצי ג'יגה). http://www.fileshack.com/file.x?fid=3337 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3332 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3279

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרא איך אני מקים שרת שכולם יכולים להיכנס עליו אני צריך פרטים דחוף! ???

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by omrid14,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה כרטיס מסך HD4850 שלב ראשון שיחקתי הכל היה טוב ואז בשלב 2 שזה עושה LOAD לשלב (השלב עם המטוס שמתרסק) זה נתקע בטעינה וקורס.. ניסיתי להתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך ועכשיו בכלל קורס בכל השלבים... וגם יש לי עיוותים מוזרים כאלה.. מה אפשר לעשות למה זה קורס APPCRASH וינדוס ויסטה 32.

16. Started by satlan1,

שלום מצאתי איזה משחק מחשב שקניתי לפני כמה שנים.. קוראים לו M.A.X. 2 - Mechanised Assault And Exploration אחרי ההתקנה קיבלתי הודעה שהמשחק לא עובד בווינדוס XP. רציתי לדעת אם יש איזהשהי דרך להפעיל את המשחק בכל זאת... תודה

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by BrAvE_HeArT,

אני מנסה להתחבר דרך התוכנה the all-seeing eye ולכול חדר שרני מנסה להתחבר זה כותב לי the addres is invalid מה לעשות?

18. Started by אלונה1,

שלום לכולם, זקוקה להמלצה על משחק עם נהיגה חופשית בסגנון של GTA. תודה

19. לא שיחקתי הרבה זמן במשחק ומשום מה שנכנסתי אתמול והתחלתי לשחק כול הפקודות שהיו נמחקו. את הפקודות הבסיסיות של החלפת נשק מהירה והצגת הFPS עשיתי. מישהו גם אמר לי לעשות RATE 20000 וגם את זה עשיתי, אבל עדיין המשחק רץ פחות חלק ומהר ממה שהיה לפני שהפקודות נמחקו. איזה עוד פקודות אתם מכירים לשיפור המהירות והפחתת הלאגים?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  20. חברים אני יודע שחלק אולי חושבים שאני חובבן אבל אני הולך ומוכיח את עצמי , אתם תראו את זה בפרקים הבאים . תהנו מהפרק!

21. Started by KKK,

שלום שמתי בCALL OF DUTY 2 על רזולוציה גבוהה והמסך לא תומך בה! הוא מציג איזו הודעה כזאת ומסביב הכול שחור! בקיצור עכשיו אני לא יכול לחזור לתפריט..כל פעם שאני נכנס למשחק הוא שוב מציג את ההודעה..ניסיתי ללחוץ במאפינים שיפעיל את המשחק על רזולוציה נמוכה ולא עזר. איך אני מחזיר שוב לרזולוציה הרגילה? (1024X768)? תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by shabion,

שלום לכולם רציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי במשחק Marvel - Ultimate Alliance אני תקוע די בהתחלה עם הדלת הזאת (הכחולה)- כיצד ניתן לפתוח אותה פליז! הנה תמונה: http://img342.imageshack.us/my.php?image=marvel0000rd6.png תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. NBA LIVE 2008 מראה מסך שחור ויוצא לווינדוס . BIOSHOK - רץ ...רואים ת'סרט ההתחלתי ..ושהמשחק מתחיל רואים טקסטורות לא מובנות ! גם אין סמן של העכבר . גם ב MENU . Assassins.Creed - לא פועל - מראה מסך לבן - וחייבים לצאת לווינדוס כי לא קורה כלום . זה בגלל הכרטיס מסך ? GTO2 X850 או שזה רק UPDATES שצריך לעדכן כל משחק ? 10X

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by buga,

כן כן אני יודע זה נשמע מוזר אבל יש לי בעיה בהתקנת משחקים של EA. הבעיה התחילה לפני כחודש כאשר שמתי להתקנה את המשחק סימס 2 אבל במהלך ההתקנה ההתקנה פשוט נתקעה ולא המשיכה. מקורות מוסמכים מסרו לי שברגע שכביכול נתקעה לי ההתקנה היה אמור להופיע לי מסך שבו אני צריך להחליף לדיסק 2 אבל זה לא קרה המסך הזה לא הופיעה. בפעם השניה זה קרה לי עם המשחק LOTR- attle for middle earth וגם פה ההתקנה אינה מעבירה אותי לדיסק השני. מישהו מכיר דרך לעשות העברה ידנית? או כל פיתרון אחר לבעיה? זה דווקא מוזר מאוד כי פעם הכל עבד לי סבבה.

דיונים חדשים בפורומים